Личев: Инвеститорът в Алепу е планирал курортен комплекс, а не подпорно съоръжение

Едва след като прокуратурата се е намесила, предшественикът ми се е усетил, че работата не е била чиста и е назначил проверка, заяви служебният екоминистър

Обратно в новината

Коментари - Личев: Инвеститорът в Алепу е планирал курортен комплекс, а не подпорно съоръжение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно да спрат - други 10 незаконни ще останат. Това по морето е абсолютна автономия, където законите на РБ не важат. Така днес никой дори не споменава за хотела на ВИС на пясъка в Слънчев бряг, а напротив - построиха и други.

Ами добре. Хайде да видим дали ще има някакви последствия от това, че някой се е осмелил да каже очевидното (защото само пълен идиот би приел обяснението, че хотел на плажа бил "подпорна стена").

Hekou e TonHa. 4y.kama B TaBama ...

Брей, чак сега ни стана ясно. Пълен ташак.

От цялото това мъгляво описание хич не става ясно кой е виновник, кой ща бъди наказан, и за какво въобще, по дяволите, става дума... И децата разбраха, че това е гнусно нарушение, с много далавера и с много висши администратори, включени в играта!!! Няма ли най-сетне, поне веднъж, в скапаната ни държава да възтържествува правдата и да има реално осъдени... Пфууу..., докога разни плазмодии ще продават държавната земя на мафията и няма да понесат ударите на закона...

А!!!!?????!?? Значи да спирам да ям ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ!!!!!!! Мама ви да е.. смрадлива и корумпиранаааааааааа..... Айде сега пак да излязат ония ПЛАЗМОДИИ хлъзгави-БАШ шефа на ДНСК-пенсионер-лизачев, с апартаментите на скалите в Созопол,....оная дропла-министър Петя Аврамова-свиркова-лизачева,...оня гол охлюв от Бургаското ДНСК, иии...всички експерти-лизачи дето се изредиха да удрят езика на Боко-Захариевия гъз и да ни убеждават в необходимостта от ПОДПОРНАТА стена..:))))))))))))))))))))))))))))))) А ЗАТВОРАААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв инвеститор бе? По морето няма инвеститори. Всичкото е партиен агент.

Всеки може да посочи своето виждане за причините, довели ни до това състояние на нещата и вероятно ще е прав. Една е основната причина и това е системата на капитализма. В България разбира се това означава див капитализъм където жаждата за бързо забогатяване е пропила държавната и местна администрация. Няма лек за тази болест. Всеки сдобил се с прилична сума иска да материализира егото си пред останалите. Корумпирани чиновници дето да му отворят задната врата дал господ. Само силна централна власт и свързани с нея силови структури могат да охладят ламтежа на нашенеца както го правят в Китай.

То щото по времето на социализъма(едно недоносче) не се беше напълнило с къщи и вили, строени по 'втория начин' Отврат.

Личи си, че за този период имаш информация само от нереализирали мераците си сънародници. Имаше разбира се и изкривявания и корупция, но не и такива размери. Завистта на комшиите спираше творческата енергия на далавераджиите.....не на всички. Но това дето е сега не можеше да се случи.

Sinergichen (нерегистриран) Много добре ми е инфото, щото е от първа ръка(лично съм учавтсвал в стоежите им). АКО проявяваш настойчивост, може да те заведа до такива. ПФУ!

Почти всичките "соц вили" на север от София по южния склон на Стара Планина няма кьорав документ за нищо. Строено е урбулешката.

корупцията при тая мутра стигна космически размери! никога повече такова срастване на партия и държава!!!

не е виновен ББ, а онези, които му подариха 3те власти. Какво очакваха, демокрация? Самоконтрол? Дадеш ли всичко в ръцете на един човек, ходи и разчитай на ценностната му система. Особено на такъв, който се хвали как не е прочел 1 книга в живота си, не е създал семейство и автобиографията му е от криминалния контингент.

Оф добро утро Минке

Аплодисменти ... А назначения от същата шайка Главен Прокурор, ще го "поканят" ли, да каже защо така няма обвинени? Същият, дето ги вкарвяше в ареста наред с по 1 мил. гаранция, разни бизнесмени и после вместо пред съда, пред медийте показваше СМС-и, като доказалства за вина. Моля поканете го, защото неможете да му нарежедате...

Оная зъбатата смешница, ще отнесе ли кола или пак случая ще се потули? Кога ще има осъден действащ депутат? После защо сме последни по стандарт на живот в Европа, защо ни третират като бели роби и ни имат за бананова страна, ами ние сами си правим така с това безразличие към крадци , бюрократи и лъжци.

Нали не забравяме, че заместник министър председателката Захариева е съпруга на архитекта на това съоръжение. Навсякъде откриваме закръгляне на облагите.

Туй са долни инсинуации, и гадни лъжи. Не може така да се отнасяте с великата партия ГЕРБ, и нейният вожд Тулупан Първи. Да пребъде името им во веки веков... Урааааа....

ГРАБЯТ ПЛАЖОВЕТЕ И ВМЕСТО ТАМ ДА СА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА СЕ ПЕКАТ МУТРЕСИТЕ.

Не само на Алепу,елате на Св. Константин и Елена да видите какви палати. Фара който би трябвало да се обгрижва от общината е даден на Красимир Желев - Хидрострой. Далавери, далавери

А добро утро! А ние всички вкупом си мислехме, че е подпорна стена а то изненада! Хотелски комплекс!

Това го знаем, а незнаем тези, които са разписвали документите, кога ще влязат зад решетките.

По-добре късно, отколкото никога. И какво ще правим с излетия бетон?..

А така ли? Ама това не беше ли ясно още от самото начало?

Какви са възможностите за национализация или изкупуване с дарителска кампания. Това е имот от национално значение

Питайте Ревизоро .Колко пъти му дават трибуна по някои продажни телевизии да плюе по сегашния служебен? А той беше толкова некадърно мекотело. И с каква диплома? - хореограф.

Дано се преборим да запазим Алепу

Ей, не наядоха се !!! Мта им да е*а !!!

Ми чист Бойковизъм бе , чист и пречистен вирус. Де да беше само там, ама не е ....

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият собственик на т.нар. "подпорна стена" на Алепу. Той е брат на Здравко Василев - първият победител в "Биг Брадър". По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на "Изправи се! Мутри вън!" на Мая Манолова в Бургас.

Ауууу, каква изненада. ш00киран съм !!!

Захариева и мъжо и барабар с останалите по веригата да ги дават на Гешевия

_stankow

Ние това го знаем. Не знаем обаче как се казват тези, които са си затваряли очите и са подписвали. И срещу какво са ги затваряли. Десетки подписи има върху документите на такъв строеж. Десетки имена. Та време е да ги чуем !

За това са прокуратурата и съда

Srestu mnogo €,mnogo $.

„При достатъчна печалба капиталът става смел. При сигурни 10% той вече може да бъде употребен навсякъде. При 20% той се оживява. При 50% той става безумно смел. За 100% капиталът ПОГАЗВА С КРАКАТА СИ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ. ПРИ 300% НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НА КОЕТО ТОЙ ДА НЕ СЕ РЕШИ – дори с риск да увисне на бесилката. Ако смутовете и кавгите носят печалба, той ще ги подбужда.“ – Карл Маркс

и бай манго да види конструкцията ще му стане ясно за какво иде дума я стига шикалкавите

To e ясно от самото начало!

Макетата са виновни, питайте Захариева.

Сега разбрахте ли защо чекмеджетата са пълни и преливат?

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият собственик на т.нар. "подпорна стена" на Алепу. Той е брат на Здравко Василев - първият победител в "Биг Брадър". По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на "Изправи се! Мутри вън!" на Мая Манолова в Бургас.

_stankow

Не е много интересно какъв е бил Здравко и в каква самодейност е участвал. Интересно е в какви листи е бил Стоян Василев и кои длъжностни лица са му подписали документите за строеж.

Докато има икономически интереси в изграждането на подобни мутробетони всеки път ще се изумяваме, възмущаваме и така до следващата 'инвестиция'. Много ми е интересно как правиш сграда, щото някой, някъде ти разписал , но няма отчисления за изграждането на инфраструктура. Когато 'инвеститора' сложи 2м асфалт или една полу-легална тръба - това веднага се актува и пре-продава. Ако си съвестен купувач може да изпаднеш в Параграф 22 веднага след нанасянето в 'новият дом'. Отделен е въпросът със какво смятат да го захранват този сграден фонд - зелена енергия и дъждовна вода ли? Ние не се притесняваме изобщо, това няма как да се превърне в национална катастрофа особено когато се ръководи от хора правещи 1км едногодишен път за около 20 милиона. Строително-рушветната индустрия вече е нанесла толкова щети на страната, ще отнеме няколко поколения за да се изчислят с каквато и да е точност. Но където е текло...

За Алепу са прави,лъгаха ни за подпорна стена,,но този стена я прави държавата безплатно,,НО И КОМУНДЕТАТА БЕТОНИРАХА ЦЯЛОТО МОРЕ ,БЕЗ ПРАВИЛА.БАНЕВИ СИ ВЗЕХА РУСАЛКА.НА М.ВЕЛЧЕВ БРАТ МУ ЯЛ КОМПЛЕКС.БЕТОН НА ПЛАЖА СЕ ЛЕЕШЕ ЦЕЛИ 30Г.ТА ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ СКРОМНОТО ЧИСТО ГРЪЦКО МОРЕ С ВОДА ,,СЪЛЗИЦА,,

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият собственик на т.нар. "подпорна стена" на Алепу. Той е брат на Здравко Василев - първият победител в "Биг Брадър". По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на "Изправи се! Мутри вън!" на Мая Манолова в Бургас. ....

Не може да се изнася тази информация пред обществеността! Трябва Бойко да е виновен, Мая - чиста и неопетнена! Така е по удобно

Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

Ето защо ГЕРБ въпреки широко разпространените корупционни практики не са на власт. Да , ще имат своята поддръжка от свикналите с тази практика, а те никак не са малко. На изборите се постреснаха, но поради яловия парламент виждат, че нямат единна съпротива от другите партии и отново набират кураж да си върнат модела. Всичко е в ръцете на анти ГЕРБ коалицията ако се осъществи. Останалото е цирк безкраен.

Защо пък Герб? Някой червен местен феодал е решил да си построи хотел и сега го пишем на тях за по лесно? Ако сега някой си строи хотел по морето, то Радев и временните ли са го решили?

Проектът е на мъжа на Захариева-външен министър от ГЕРБ.

Имаш сериозен проблем с логиката, но така са всички като теб свикнали да гледат какво правли другия, а не виждат, че проблема е в системата и тези дето я обслужват. Важнен е регулатора, а не искащия баницата . При корумпирана регулаторна система само това може да се случи. Стълбището се мете отгоре надолу!!!!

Баце или Маяма Галева? Я пак си провери източниците, щото собственика е брата на оня от биг прадър и е в листата на ИБНИ

Личев: Инвеститорът в Алепу е планирал курортен комплекс, а не подпорно съоръжение Че това не е новина.Ние гражданите това го знаеме поне от две години,когато хората на Борисов и Гешев се опитваха да ни направят абсолютни дебили,твърдейки , че хотелът е бил подпорно съоръжение,а не хотел.

я виж кой е собственика и от коя партия е... подсказка - започва с ИБН..

Говориш глупости! И 100 опорки да повтаряте, все тая - първоначалните бандити са от ГЕРБ. Това е системата на ГЕРБ - за пари и през трупове минават... Това, че са подхвърлили горещия картоф на някой групак впоследствие, когато нещата се развоняха страшно, не променя фактите... А и този пич, както го гледам, си е чист бушон...

steltian

Добре.Преди това е било свлачище и скоро границите му ща бъдат до морето.Обрасло с треви и бурени и неизползваемо място.Но нашите зелени предпочитат къпинак и змии вместо да се спре ерозионния процес и мястото да се превърне в почивен комплекс.И какво следва сега.Ще се разруши и ще останат бетонни късове които вместо да се подобри изгледа ще стане още по грозно.

По добре сега да се даде на еколозите за техни дейности. Важното е инвеститора да загуби инвестицията и правото на собственост и употреба! Ще го заболи!

Станало е свлачище с доста странична помощ както се разбра... За да може да се врътне версията с "подпорната стена" за широката публика.

steltian

А какво ще кажеш за това-Човек на Мая Манолова е новият собственик на "подпорната стена" на Алепу

Ма добри утру. Чак сега ли загряхте, безхаберни корумпирани смотаняци!

Смотаняк си ти. Те са богати

Донякъдеси прав, защото все още стояв тази кочина. Никога не е късно обаче.

Защо парламента не променя законите? Най вече за съд.власт и корупцията!

А спомняте ли се мъжа на ЕК.Захариева как мазно лъжеше по тв -то и ни обедняваше как тива е подпорна стена

Това си е изцяло "продукция" на Герп.

Това са къщъчки за птиченца бе! Да им е топло зимата, да не мръзнат на студа... А лятото птиченцата и без това искат да спят на открито, затова ние ще настаняваме туристи в гнездата им, че да не си пречат на плажа...

Всъщност Личев няма представа какво говори. Нормално, завършил е мгу а не виас. Сградата съвсем спокойно може да върши чудесна работа като подпорно съоръжение. В повечето случаи даже е за предпочитане от обикновена стена. Дали е законно е друг въпрос който не коментирам но от техническа гледна точка няма никакъв проблем.

тук не се говори технически какво е възможно а законово какво трябва да бъде и какво са се опитали да прокарат

"Инвеститорът по казуса "Алепу" е предвиждал изграждане на курортен комплекс, а не подпорно съоръжение". Ето това се говори. А дефакто може да бъде и двете без никакъв проблем.

И плажната ивица автоматично става тяхна собственост! Кому изобщо е нужна подпорна стена там?! Как е оцелял тоя бряг хилядолетия преди да се появи Герп?! Като искат да подпират тия мошеници, да идат подпрат свлачищата при Варна и Балчик!

Оцелял е друг път. Там винаги е било свачищна зона. Това, че не пречило на никой е друг въпрос.

Нямало ги е хората от партията на Мая, оцелявал е!

ГЕРБ ,областни, кметове,дирекции ...всичко пропито от корупция. Какво сърце имат да унищожат природа.

Питай Маяма - неин човек е собственика. Докато лудата крещеше, че системата я убива и ви правяше на маймуни.....

Само идиот би повярвал ,че се строи укрепително съоръжение. Нещо,което прилича на магаре е магаре ,не е коза.

А не може ли да е и двете?

може, ако има нужните документи.

Ами явно ги е имал. После стана скандала и почна да се търси телето под вола.

е какво е имал - за строеж на подпорна стена. Нали това ти казват сега - документите не са за хотел. Айде опитайте се да мислите, макар че за Герб това е непосилно...

Бацененце, дай още малко чекмедженца че свършват джобните за хотелчето.

Нено Димов е виновен за тая работа!!! ако не беше проспал язовир Студена заместващият го Ревизоро нямаше толкова да се съсредоточи върху язовирите и щеше да забележи тая далавера на Алепу.. А сега какво - пак прокуратурата е влезла в МОСВ.

Корумпирани гадини във властта допускат тези самозабравили се мутро-бизнесмени За всичките ЗАТВОР!!!

Каква проверка искате от министър на ГЕРБ за законосъобразност, като тартор на проекта е съпругът на друг министър на ГЕРБ.

Ай стига! Не мога да повярвам! Тва е лъжа! Сигурна съм! Честно ви казвам, лъжа е!