Нова рокада - смениха директора на летище София

Директорът на летище София Христо Щерионов е сменен, съобщиха от Министерството на транспорта.

Обратно в новината

Коментари - Нова рокада - смениха директора на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пламен-Мламен... обичам разместването на пластовете! Когато Станчев наследява летището с 1000-1100 служители (без конкуренция и външни оператори) днес, с още два оператора, персонала е 2700 човека. Купони, карти за градски транспорт, 36 дни платен отпуск, безплатен зъболекър и какво ли още не... да не говорим за колко се скатават и крадат! Имам позната чистачка, която се чуди по цял ден къде да се скатава, защото скучае..., а за секюрити да не говорим - пълни смешници! мога да вкарам стадо жирафи и носорози на летището без да разберат. Да не говорим за близостта с къшите от циганската махала, от където могат да подхвърлят няколко палета с каквото си поискат в т.н. Охраняема зона... Всичко е бутафория и огромна кражба на обществен финансов ресурс!

Абе няма ли 10 умни хора в тази държава да направят инициативен комитет и да поискат оставката на президента, заради това, че е назначил некомпетентен премиер-министър? Функцията на един служебен кабинет е само и единствено една и тя е да организира провеждане на парламентарни избори, и същевременно да ПОДДЪРЖА, повтаряв ПОДДЪРЖА функциите на държавата. Не да променя, не да прави ревизии, не да назначава. Работата на този кабинет е просто да държи държавата в движение, докато се свикат избори, за да се избере Народно събрание, което от своя страна да излъчи демократично избран кабинет. Къде е т.нар. гражданско общество? Вината за тази работа е на президента. Той носи отговорност за служебния кабинет, тъй като страната няма парламент в момента.

Стига сте ревали! Човекът става шеф на ГВА-то! Гражданското общество може да си отдъхне! Спете спокойно, деца!

Как взеха да им лъсват червено-турско-мафиотските задници на това служебно кабинетче.

после пак ще си бъдат същите хора. Но за чудене е защо служебните министри, не само този, се завихриха толкова. Отговорът е , че отдавна не са били на власт и така ще бъде и занапред.

Пламен Станчев ??? Тоя не е ли същия дето щеше да се пали през 90-та пред Партийния дом ?

Nqkoj si

Затова сме на това "дередже"... все едни и същи "директори се сменят вече почти 30 год. и "оправят ли оправят"...

Те са ни наследство от комунизма.

Пламен Станчев си е професионалист с десетки години стаж в авиацията и за 5 години като директор на летището не беше уличен или дори само заподозрян за корупция или кражби. Скандално беше назначението на следващия директор след него - тенис партньора на Бойко Борисов от Банкя. Толкова не ставаше, че само Бойко се наложи да го разкарва. Да не говорим за тъпанарите с огромните усти, които се смениха след него.

Пламен Станчев е завършил българска филология. "Стажът" му в авиацията не го прави професионалист. А личностните му качества с някои определени характеристики изобщо не си заслужава да бъдат обсъждани.

Пламен Станчев е бивш стюард в авиокомпания Балкан. Некадърник !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Крадец до крадеца...

Човек на Сергей...

Да, и от неговата "кръвна група".

Избрахте президент крадец, мислете другия месец на изборите. Комунягите много лесно и с удоволствие ще ни припомнят зимата на 97-ма.

тройната коалиция се зввръща - това е основноият извод. Но.... може би ще е за кратко време. Тия от служебното правителство започнага да се вземат за много насериозно. И действт така, все едно с еканят да управляват 4 години. Е, няма да им се отвори парашута. А ако "имат късмет" пак ББ да е премиер тогава ще видят какво означава истинска чистка.

Ало гербери опомнете се, Герджиков беше в една партия и в едно управление с Борисов не с Корнелия!

Голата истина е че махат човек на станишев и слагат човек на НДСВ

Интересното е, че където е текло пак си тече - и митници, и летища, и големи държавни компании ... само калинките се сменят. Но нито сини, нито червени, нито зелени, герб, мерб ... имат интерес да спрат корупцията - само назначават свои хора на ключови места.

Е те за тва слагат кадри на НДСВ!

тия за 2 месеца ще откраднат ,колкото ония за 2 г не успяха...герджика сменя като за последно...

Връщат се всички изчадия на БСП!!!! Уволнен за корупция и далавери,БСП го връщат за шеф на летището!!! КУрнелия Нинова уволнена за корупция и далавери,БСП я връщат за министър председател на България!!!! Къде е "независимият" президент,който щеше да се бори срещу корупцията по румънския модел,да не е зает да пази жена си от народната любов?!?!!??

Ми да го бяхте осъдили! Ако го бяхте направили, сега нямаше да го връщат. Проверки, мроверки, ама само патаклама. Тимаджиите колко десетки милиона дължат? Райън Ер защо ни съди за непозволена държавна помощ?

Трябва да си сляп ,да не видиш.Герджика назначава тези които Радев ( независимия ) му каже. А ,,независимия "" -каквото му свирнат от позитано. Последните назначение са все някакви изгонени за далаверка от преди. А днес четах ,,новите лица "" които госпожа Лъжа слага в листите на бкп. По фанилиите ще ги разпознаете. Все деца и внуци на бивши бкп активисти от високия етаж. Изобщо един семеен бизнес се заформя в ляво.

Лелее няма край...няма край...само се въртят и си сменят столовете.Няма ли един диктатор да дойде на власт и всички да ги измете и да краде само той...къде сте Пиночет къде си Хитлере..елате да оправите тази страдална държавица България която е само 7 милиона колкото половината Ню орк

d4

има ли нещо читаво в Бантустана, което да не може да се съсипе за броени минути?? май няма. ако се сетите за такова -подскажете!

И Горанов и Мутрата и техните протежета на летището са за затвора. Тоя уволнения "професионалист" минала седмица обясняваше колко високи били заплатите на чистачките на летище София. Още чакам да каже каква е била неговата заплата!!! Обаче мълчи като пукал! Иначе го раздава широко - по заповед на престъпната сикаджийска Мутра щял да дава последното останало българско летище на концесия. Сигурно на някакви ортаци на Мутрата, Маджо или Пашата!

А защо не пишете нищо че, смениха и портиера бай Марин?

мъка мъка .Мъка им е .Са чистачки с по 2 бона съскат.ЕС вкарало новите превозвачи на горива и приходите паднали.Просто мъка за крадците.

ЗА 3-4 МЕСЕЦА МОЖЕ ДА СЕ ОТКРАДНЕ, КОЛКОТО ЗА 4 ГОДИНИ. Браво на Герджиков и Румен Радев!

Гледате серийния филм "завръщането на мурзилките" Сценарии писан у позитано(съмнително може и да е в някоя дача от пияни руснаци) В главните роли баш главните мурзилки и тук там някоя прикрита мурзилка тип гержиков и фатмака президент - радев. Ще е много смешно а и сигурно световен прецедент служебно правителство да бъде свалено с протести, рано или късно като осъзнаят хората накъде са тръгнали нещата. Разправям ви аз аз, че трябва да има избесени мурзилки!!!!

Точно така,появят ли се комунягите ...и се почват едни рокади с разни боклуци...ама явни боклуци.

Айде на лапачката..

Герджиков връща на постовете им хора, при чието управление тези фирми са излизали на загуба. При БДЖ уволни ръководство, което за пръв път от 27 години е докарало печалба в БДЖ. В НЕК - хората на Станишев докараха Козлодуй, един АЕЦ - на загуба. Феномен! Летище София - от години на загуба, последните две години е на печалба, макар и скромна - 5 и 12 милиона.

Мда, докара БДЖ на печалба и по този повод немедлено трябваше всички калинки да се разтичат да дават други обекти за 50 години на концесии. Да не стане накрая, че тази печалба е като онова кадърно ръководство на останалите ГЕРБави калинки :)

Я стига глупости! Никога летището не е било на загуба! Последните няколко години намаля, защото с печалбите от търговската дейност извъшват дейностит, за които България Ер не плаща такси!

Искам сикаджийската Мутра от Банкя в затвора! Стига гаври със народа!

абе галфон, ти четеш ли. червената креатура герджиков уволнява професионалисти и слага доказани некадърници на тяхно място, като единствения им плюс е, че са верни на партията. ква мутра, кви 5 лева те погнаха

прав е.Този е бившия кадър който е уволнен от ГЕРБ.Досега беше един гологлав дето неу му пукаше много какво ще стане .

хаха Иване, толкова ти се иска да си вземеш хонорара, че дори не зачиташ темата. Май си ти МУТРАТА тук и мястото ти е на топло! Тъп си!