Вигенин: Георгиева да се изказва по външнополитически теми

Ако Кристалина Георгиева желае да стане върховен представител на ЕС по външната политика, трябва да започне да се изказва по външнополитическите въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: Георгиева да се изказва по външнополитически теми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Вигенин със своите действия, бездействия и всякакви лишени от нормален човешки разум похвати, така ни изложи пред света, че не знам дали някога някой ще ни гледа насериозно в близкото бъдеще.

АБЕ НАЛИ ТЯ ЩЕ НАСЕЛИ С ЧУЖДО ЗЕМЦИ БЪЛГАРИЯ ! ЗАЩО ДА НЕ ПРОМЕНИ И ЕВРОПА ? ТЯ Е НОВИЯ НАРОДО ПРИСЕЛНИК КАКВО ЛОШО В ТОВА ! АБЕ НЕКА СТАНЕ ! АМА КАКО НЕ ПРОМЕНЯЙ ИМЕНАТА НА ДЪРЖАВИТЕ САМО НАСЕЛЕНИЕТО !

Ако може да не ме занимавате със сексуалните проблеми в БСП

Това ще е края на ЕС , ако изберат Сталинка за външен министър на ЕС!

Браво на момчето! Такъв Външен Министър не сме имали от времената на Стефан Стамболов! Той надмина дори Соломон Паси! Който не го харесва да бега у Магадан!

Кой беше този Вигенин? Като че ли някакъв приятел на Сергей, с когото ходеха заедно на море. То и на ГЕРБ т.нар. външен министър Младенов бе тотално недолюбван, а и с основание, заради високомерието си и пренебрежителното си отношение към журналисти. Но и тоя, с вид на недодялан темерутин, ще остане като безличен, незапомнящ се. То комай след Иван Башев не сме имали качествен външен министър-със сигурност! Категорично, та и затова България има тази репутация?! Кой ли ни познава, кой ли ни признава????

Външниъ министър Вагина. Без повече коментари!

A? Някой пръдна ли или ми се е чуло?

Кристалинка може да е с минимални шансове , но твоите за комисар са 00.0%. Всекиму според заслугите.

Не успяха напъните му ,да го направят еврокомисар и сега злобее ! Голям дипломат,няма що ! Много си вярват някои хора .Заели един пост случайно,по партийна линия,а не по заслуги,никому неизвестни и изведнъж - дават съвети на хора,които са се наложили сами на високи позиции благодарение на качествата си ! Хубаво е ,че този злобар ще мине отново в редиците на обикновените дипломати,където му е мястото . Не става за министър на външните работи . Има още много да се учи и натрупва опит и мъдрост .

Дипломат от станишевски тип. Злобата е най-силната му емоция.

"По думите му България следи диалога между Гърция и Македония, имаме предпочитания за името, но не искаме да участваме в спора директно. " Югозападна България? по модела на Австрия? :)

Вагинин да се скрива там, откъдето е излязъл.

Калъп ли имат за такива апаратчици и бюрократи, които ги избълват на конвеер. Момче, какво международно положение, като ти не знаеш съседите си и кой живее до вас. Адекватен си на ситуацията, колкото Антон Кутев разбира от търговия с електричество.

Дали е питал другите държави, те по 7 хиляди евро ли ще плащат за метър съветска тръба?

Ех, Вагинин, мълчи си бре момче! Затвори ги тия две усти!

Абе тоя шмок Няма ли Кой да го посъветва Как Трябва да се Изказва Министър на Външните Работи на Европейска страна ?! (, пък била тя И от задунайскогубернистически вид )

Вярвам, че г-жа Георгиева ще се вслуша в този добронамерен съвет :). Хубаво е, че Вигенин не спира да забавлява публиката.

Добре де, в тази наша България няма ли поне един свестен политик ?! Поне един за цвят....

има. иван костов

Това визираше по цвят? ;)

Засега - Определено НЕ. НО ! - Съвсем-Скоро - Неминуемо ЩЕ ! (, инак - Пак ...оня кон ще Ни го натр...тииит)

И защо някой свестен ще стане политик? Освен това, там е като в приказката за стълбата, в която с всяка крачка нагоре, вижда все по-малко какво е долу.

ако се среща всеки ден с руския посланик, то не се ли брои за среща с дипломат?

А Вагинин да не се изказва ! На ще да го слошам по никакви теми!

"Аааааа добре" не го слОшай , кой те кара .........

Вигенин ,бегом в Шекер маала ,там ви е мястото със Съселът...

дя-до

Този п.тьо, с подходящата фамилия Вагинин, още ли си играе на министър?

Ето още един идеален за ДПС, който се е натикал в левицата. Осъзнай се момче, осъзнай се и си иди, където принадлежиш - в ДПС ще те уважават повече

Не виждам някаква разлика между двете червената другарка и червеното другарче! Вярно е че другарката е по печена, но и двамата нищо не са направили в полза на България гледат само да уредят себе си както и всичките ни политици взели участие в съсипването на България през последните 25 години!

Момчето, което ...издава му го името

Пич, я ми кажи, ти къде прави изказвания, освен на партийните събрания? Ти с един чуждестранен дипломат не се срещна за 1 година!

И сега какво?Ще предлагаме др.Ленинка Георгиева за еврокомисар от десни сили.По логично е да я предложат Щатите-тя си е тяхна креатура.

Бъркаш не ЛЕНИНКА а СТАЛИНКА иначе написаното от теб е абсолютно вярно

А Вагинин въобще да не се изказва!

Гениално изказване, момче ... давай все така съвети и напътствия, защото ти си постигнал толкова много. Знаят те и те уважават не само в Европа, а и по целия свят. Напъни се и още нещо мъдро да кажеш. Здраво се напъни, че онзи Главсек-а на МВР ти е голяма конкуренция

Това момченце, ако не му е казал путин, му трепери брадата.

Объркал си се - фен е на краварите!

"Министърът отчете, че отношенията със САЩ са се развивали възходящо". Лизането на посланически и сенаторски задници означава възходящи отношения според новоизлюпеното червено другарче-фен на Еврогейсъюза и САЩ!

МЛАДИ ДРУГАРЮЮЮ, ТИ СИ КОМУНИСТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, А ГЕОРГИЕВА ЕВРОПЕЙСКО...НЕ СЕ ДОКОСВАЙ ДО НЕЯ - ЦАПАШ Я!!!

Абе УРУД Що не се скриеш някъде

Кристалина Георгиева каква му се пада на този Вигенин, че се опитва да й казва какво да прави? Защото ако тя не му е подчинена или подопечна, то тогава се чувствам в правото си аз на Вигенин да му кажа какво да прави: ходи, моето момче, да слушаш "Чувал чувал" и после, понеже си твърде красив, знаеш какво да правиш!

ВАГИНИН има само едно качество-с виждал е лидера си гол.И хоп - външен министър.Дба и педал*та партия,егати"експерта",че и нагъл на всичкото отгоре.

България не трябва да праща американски гъзолизци(като тази Георгиева) в ЕС , а някой със славянско самочувствие, който ще може на първо място да защити руските интереси, и по този начин индиректно и българските.

Ние НЕ сме славяни, че да пращаме човек със славянско самочувствие. Може би имате предвид другарчето Вигенин? Не е сериозно, нали?!!!

"БРАВО" Не сме славяни а папуаси от Гвинейската джунгла -АБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ?Май НЕ

Опълченецо бягай в Украйна да спасяваш славянските си братя.И попрочети българска история-ние не сме славяни!!

АМА ВИЕ СЕРОЗНО ЛИ СМЯТАТЕ , ЧЕ НЕ СМЕ СЛАВЯНИ???????????Защото , ако наистина смятате така то значи , че не познавате Българската история .......

Уеуе какви излоди, блат! Дай да защитаваме руските интереси, че после може и нас да ни огрее, а? Как пък не ти мина през тъпата тролска, мамина, мазна главица, че може директно българските интереси някой да защити, а?

"САМО БОЙКО МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ НАЩЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ" Никой друг не може

Тоаварищ Вигенин,... къде се буташ ,в ''А'' група?

АБЕ,В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ САМО ГЕЙ И СТАЛИНКИ-КОМУНИСТИ ЛИ ИМА??? ТОЛКОВА МЛАДИ ХОРА С ПО-НЯКОЛКО ЕЗИКА,НО НЕ МОЖЕ??? ЗАЩОТО МАЙКИТЕ,ТАТКОВЦИТЕ, БАБИ И ДЯДОВЦИ НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП-Д.С.БОЖЕ-БОЖЕ ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА???

А ти мухъл не трябва да се изказваш по никакви теми.

Кристалина я изискват от Европа като доказала се, а този може само ресторанти да открива във Виетнам

Вчерашен прошляк тръгнал да дава съвети на Георгиева.Ако не беше нощта на червените прашки никога нямаше да види този пост.Не стига че това недоразумение стана най пошлия политик в това правителство ами се дуе сякаш е величина от световен ранг.

Кристалина е нещо ,а ти Вигенин ---НИЩО.

Външен министър който не бе приет от нито един негов колега в Европа СММЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХ

Гнусна порода, от рода на съселите. Сталинка не се предлага, а и предлагат. А дали ще стане, това е друг въпрос.

сталинка въобще да не се изказва по такива проблеми че ще предизвика 3 та световна война.да си взема европейската пенсия и шут на село

Този пък къде е тръгнал да се бута пред Кристалина Пълен аматьор

ВАГЕНИН?1??

Има много, много да учите и работите Г-н Вигенин за да достигнете нивото на Г-жа Кристалина Георгиева.И един добронамерен съвет не се изказвайте неподготвен, че ставате за смях на публиката.И още по-добронамерено пожелание, да успеете да достигнете поне 50% от нивото на Г-жа Георгиева.

Вигенин, престани да цъкаш минуси- не помагат.Залавяй се за работа момче не си губи времето

Вигенин,....какъв ,и кой си ти? От рода съсели ЛИ?

Виждал ли си дипломати "някой", та определи Вигенин като такъв. То верно че на Запад към гейовете се отнасят с разбиране, но то не е атестация за дипломат.

Не знам , защо в публичното пространство се говори за това , че Кристиян е гей - е повярвайте ми Не е напротив

Със сигурност не е..