17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо? Има ли в тях нещо, от което и двамата да се притесняват? Ако всичко в разговора е неукоримо от морална гледна точка къде е проблема? Когато един американец побликуваше конфиденциална информация за американското правителство всичко беше наред, даже прекрасно. А сега? Къде е разликата или сме свидетели на това явление в което много обичат да обвиняват Запада - двойни стандарти?

Ами то международното право отдавна е право на интереси така че няма да се учудя ако публикуват нещо щом в дадения момент им е угодно...Докато има повериелни разговори нямат никакво право да ми говорят колко са ''честни и принципни'' защото за да е нещо поверително значи реално НЕ е читаво...Интересно администрацията на Тръмп дето за толкова години така си я подменя как не е проумяла че чиляк на цру е при тях и всякакви скандали може да инсценира в момента в който му натиснат ''копчето''...а за цру се знае че на територията на сащ немогат да действат а и останалите агенции ги мразят до дъното на костите защото бая далавери и убийства са им разкрили ама без последствия..

Говорител на ЕК изтъкна, че блокът е предоставил на Киев над 15 млрд. евро помощ 0 Препоръчай (0) ЕС не прие критиките на Тръмп и Зеленски относно финансовата помощ за Украйна Снимка: Ройтерс Европейският съюз (ЕС) отново заяви своите финансови ангажименти към Украйна през последните пет години, след като беше подложен на критики от украинския президент Володимир Зеленски в разгласен поверителен разговор с американския президент Доналд Тръмп, предаде ДПА. Още по темата Елена Поптодорова: Едва ли ще се стигне до импийчмънт на Тръмп Камарата в САЩ започва разследване за импийчмънт срещу Тръмп* Говорител на Европейската комисия (ЕК) отказа да коментира пряко обвинението на Тръмп, че ЕС "би трябвало да помага повече", но изтъкна, че общността е предоставила на Украйна над 15 милиарда евро помощ. "Ние събрахме най-големия помощен пакет за Украйна в историята на ЕС", каза говорителят. В проведен през юли телефонен разговор, от който вчера беше публикувана стенограма, Зеленски казал на Тръмп, че "логично ЕС би трябвало да е най-големият ни партньор, но технически САЩ са много по-голям партньор". ЕС подкрепя Киев при продължаващия конфликт в Източна Украйна, където поддържани от Русия сепаратисти се бият с украинската армия от 2014 г. Зеленски се опита да постави в контекст своите коментари, като каза, че разговорът му с Тръмп се е състоял в труден момент за Украйна. "Благодарен съм за всяка помощ за Украйна, в частност от нашите европейски лидери . . . и много други", заяви Зеленски. В разговора през юли Тръмп разкритикувал Германия и други европейски страни, че не оказват достатъчна подкрепа на Украйна. Германия не прави "почти нищо" за Украйна, казал Тръмп на Зеленски според стенограмата от разговора. "Всичко, което прави тя, е да говори", заявил американският президент. Германия е предоставила на Украйна 1,4 милиарда евро от началото на кризата през 2014 г., показват данни на германското правителство. Само под формата на помощ за развитие са предоставени 544 милиона евро. Към тях се прибавят 110 милиона евро хуманитарна помощ, финансов кредит за 500 милиона евро, 25 милиона евро за мерки за стабилизиране и около 200 милиона евро, изплатени по канали на ЕС.

Говорител на Европейската комисия (ЕК) отказа да коментира пряко обвинението на Тръмп, че ЕС "би трябвало да помага повече", но изтъкна, че общността е предоставила на Украйна над 15 милиарда евро помощ. "Ние събрахме най-големия помощен пакет за Украйна в историята на ЕС", каза говорителят.

Американският президент Доналд Тръмп публикува в Туитър видео, в което критикува бившия вицепрезидент Джо Байдън и Демократическата партия. Във видеото, което се казва „Ще пресуша това блато“, става дума за скандала с уволнения бивш главен прокурор на Украйна, разследващ бизнеса на сина на Байдън.

Междувременно в САЩ набира сила още един скандал, в който пак е замесена Украйна. Агенцията за национална сигурност внесе в комисията по разузнаване към долната камара в Конгреса доклад за използването на социалните мрежи в започналата вече кампания за президентските избори догодина. Документът разкрива, че огромен брой акаунти, настървено агитиращи за Тръмп - най-вероятния кандидат на републиканците, се модерират от територията на Украйна, се казва в статията.

Bokluci

Хегеловата диалектика се състои от теза, антитеза и синтез. Във философската концепция на Хегел, диалектиката е начинът за разгръщане на абсолюта. Според Хегел, всяко твърдение има противостоящо на него (теза и антитеза). Те се сблъскват и така се появява нещо ново на по-високо ниво (синтез). Според него „конфликтът е симптом на развитието“. Точно в синтеза се състои този абсолют.

Ало, умните хора не демонстрират съвсем на не място своята затлаченост от накъсани философски парчета и откъси, които не знаеш как ги ползват. Кога, къде и защо.

Само създават неудобства за Тръмп с това изказване. Много хитро. Сега либералите ще се пеняват, че Тръмп и Путин са другари и ще засилят атаката си.

Защото ще изплува секретният псевдоним на Тръмп - Щирлиц:-)

Ох...не знам на какво се надява Кремъл, но аз пък се надявах, че дир.бг ще престане да пише опашати лъжи и откровенни глупости....ама не, лъгал съм се.

от смешника Зеленски може

Малее какъв страх ме гони.Давайте пе..ли.

Ей,това е истинският бай Дончо,на тази снимка до Путин, а не онова картонено или восъчно чучело в Белия дом, до ,което се снима наш Боко, че да не остане по-назад и Радев се изтъпани...,което за мен е срам и позор и ясен знак, че на България се гледа ,като на колонийка и нещо съвсем незначещо. Не ,че за съжаление ,това не е истина !

Прозорецът на Овертон в действие. Има корупция със синът на Байден В Укропотамия, те го гонят че си говорил с колега за разследване за корупция... хахахаха

Какво да говорим, това е новата гениална многоходовочка на Гениалният Восточен Тзар За да спаси своя човек Тръмпи, нарочно казва: да не отворите стенограмите. С цел гадните демократи да кажат О какво има там, я отваряй Тръмпи отваря, а там нищо Печелят Пут и Тръмпи

И тука ли си компетентен? ..Я по-добре си тури малко крем на ръцете.

"Обикновено подобни разговори на равнище държавни глави са класифицирани като секретни, или строго секретни. Това е обичайната световна практика и, разбира се, по правило съдържанието на такива разговори не се публикува", добави Песков. Секретни са другарю Песков само ,като оправдание за липсата на прозрачност и контрол върху простотиите които вършите,вие световните лидери.

Редник Петров, световните лидери са изразители на ,,воля,, ,а не представители на художествената самодейност!

противен тип е този вдясно! Жал ми е донякъде за този вляво - тотално зависим от този вдясно и така ще си отиде с това петно в биографията!

От Тръмп и Зеленски журналята се прицелили към Тръмп и Путин. :) Де ги чукаш, де се пукат?! Да вървят в Крим да се научат на дипломация! "Народные дипломаты" из США, Австралии и Европы прибудут в Крым в субботу СИМФЕРОПОЛЬ, 27 сентября. /ТАСС/. Делегация, в которую войдут 22 гражданина США, Австралии и стран Европы, в субботу посетит Крым. "28 сентября в Крым прибудет делегация из Норвегии и Нидерландов, Германии, Австрийской Республики, Ирландии и Соединенных Штатов Америки. Возглавит ее руководитель организации "Народная дипломатия. Норвегия" Хендрик Вебер", - говорится в сообщении."

не хората.

Норвег и дипломация.....ясно- американската линия на ,,дипломация,,- те друго не знаят.

Това са Белите Златки на: Норвегии и Нидерландии, Германии, Австрийской Республики, Ирландии и Соединенных Штатов Америки

Кви са тия глупости, бе. Кви народни дипломати. Нещастници, които отиват в Крим кой за куфарче с долари, кой да прасне някоя млада рускиня от службите, дето ще му я набутат в кревата, кой за безплатната екскурзийка

Кво куфарче с долари ве червей чирашки,нали сме фалит и пари нямаме ве.!.? Тъпия гурбетдобитък па сё изходи напрау у потурнака и у цървулака.мбухахахах

Крият и нещо от избирателите си?

Путин за Русия се оказа по-лош от атомната бомба за Япония ... В Русия ще се оправят едва тогава, когато вдовицата на Медведев дойде на свиждане на Путин в затвора, за да разбере защо са застреляли Милър на погребението на Сечин, след което са изгорили Ротенберг и прокурора Чайка в домовете им със семействата, слугите и животните им.

Ако Ви умилява мисълта за физическо унищожение чрез изгаряне на индивиди, чиито действия осъждате (включително такива с еврейски произход), харесва Ви и мисълта за унищожаване на семействата им - замислете се дали всъщност Вашите схващания не би трябвало да се окачествят като фашистки/националсоциалистически...

Тръмп нервно и силно изкрещял: Скачай ! Путин отговорил сурово и кратко: Колко високо?

Обратното ще да е било. Поне Нанси Пелоси това търси

Защо да обявяват съдържанието на сериите с Тръмпанара Щирлиц

Там пише: "Володя, благодаря, че ме избрахте!" Форевър ваш: Тръмп хе-хе

Ако беше така едва ли щяха да се притесняват от публикуване. По скоро се чува молене на късокракия към бай Дончо, да му махне санкциите и т.н. Тъп руски трол !

Май ще излезе, че са го избрали украинците. Поне за това намеква Руди Джулиани, адвокатът на Тръмп, в интервю пред CNN. Таке че по-вероятно е да пише: "Дякую, пане Порошенко, за ваш вибір".

защо ли няма тема за интервюто? ясно защо.