Ще пусне ли Русия кораби на НАТО в Керченския пролив

Отнасяме се негативно към намеренията на алианса за Черно море, заяви говорителят на Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо от пикливото нато ни замесват и нас в цялото си усиране с украинските мишлета,явно пак се повтаря картинката че НАТО са страхливо псе което бута напред псетата си да ги изяде баба меца,щото нато са страхливи псета под командването на дръгливото псе кравария

Кой е упълномощил Хътчисън да прави изявления от името на Българите? Може ли персонално да бъдат назовани тези имена?

е... и и Наполеон и Хитлер се опитаха ,нека и тези се опитата ,те и децата докато не се опарят не вярват че печката е гореща

Някой ще яде мноооого шамари.

Ако някой се опита да мине керченския пролив без руско разрешение ще бъде спрян. Това е 100% сигурно. Ако това е военен кораб, 99% че ще бъде изпозлвана сила и е възможно кораба да бъде потопен. Дали ако това стане с натовско корабче, после ще започне 3та световна или не....? Интересен въпрос...

Откакто чужди кораби от чужди държави под флага на НАТО се разхождат из Черно море с тъпото оправдание че го правят в мой и на още милиони жители от изброените срани ама хич хич не се чуствам спокоен.Имам опасението че ни използват за претекс и пушчно месо за свои цели!

Тея се пробват да провокират Русия по всевъзможен начин и накрая доста ще ги ошамарят наистина

как кой бе, онзи политически пигмей с табантчето

А спомни си думите на Цар Борис ІІІ за източния фронт

рашките да думнат един кораб на нато с фекалии и посраните да си оберът крушите,а после през босфора ердоганя с големия маркуч да ги поизмие

Крим не е руски! Следователно Керченския проток и Азовско море не са руски!!! А Черно море е натовско море

Като в зоопарка:'Не дразни мечката - глоба 2 лева!"

Т.е.,време е завода в Белово да увеличи производството на памперси! Марката може да е,например "DONALD CUCU"! A за всеки случай и на кирилица "ПАСИ-ПАМПЕР"!!!

A психично болния се появи

Слънце ти ко правиш още зад копма бе? Бягай да защитаваш НАТО-вските ценности срещу големия лош източен враг. Ама нещо ми се струва, че сте една шепа п и ще избягате при първия шум.

Над 90% от жителите на Крим са етнически руснаци и нямат никакво намерение да се обвързват с Украйна, която в момента е в незавидно състояние.

Що да не ги пусне? Подават молба 45 дни по-рано. Дават пълно описание на всеки кораб. Дават пълно описани на въоръжението на всеки кораб. Дават всички данни за капитана. На всеки кораб се качва руски пилот със собствен екип. Подписват псъгласие, че при всяко нарушеие на навигационните и екологични норми корабът ще бъде арестуван, а при опит за съпротивление - потопен без повече предупреждения. ... и ще ги пуснат.

Мисля, че ситуацията в Украйна след втория тур за президент ще се промени и няма да се налага САЩ да си измислят глупости за влязат в Черно море.

Баш тъй ще стане! ХАХАХАХАХА

Чети история...не само бла бла...

Ти колко си прост, майко ....

след малко оджата ша та викне да виеш на минарето

Мда! Ще кажат, че искат в рублАЗИЯ при становете и че подаряват Крим и Донбас на Шеломов! ХАХАХАХА Мечти тролски!

Изявленията на САЩ са явно провокативни. Защото: 1. Кораби на НАТО нямат работа в Азовско море. 2. Корабите на Украйна влизат свободно в Азовско море, разбира се като спазват "режима за преминаване" през Керченския пролив.

Забрави да кажеш, че трябва корабът да гази плитко, щото морето там е плитко. Иначе ще заседне и ...

външната с цайсите нали е на семинар с натовските държави,защо мълчи като потка затова че една краварка ни намесва във конфликт,да се ебеме у мишките дето сме

Да. Така ще стане. Или няма да стане и няма да влезат. Никакъв проблем няма.

А бе аз питам Украйна член ли е на НАТО и защо САЩ набъркват цяла Европа в техните амбиции да бъдат шерифите на света.100 руснака във Венесуела са проблем а тук говорят за войски ,кораби ,самолети егати логиката.

Айде влез в Крим, без да минаваш руска митинца! Можеш ли? Не можеш. Точка по спора. Крим е руски. Там ходят всякакви - германци, французи, американци, украинци. И всички, без изключение, минават през руска митница, за да влязат в Крим. Това е положението. Всичко друго са приказки с нулево значение.

А българските пияници?

Щерев ,ти порождение ли си и---т или за пари.

Аз например не се чувствам заплашен от Русия. Не мога да разбера от къде на къде тази дама ще определя от кого да се страхувам или не. Интересно докога ще ги търпи Русия да и се казва какво да прави и какво не. Отколешен стремеж на американците е война с Русия до последния европеец. Само, че Путин каза, че откъдето и да дойде удара САЩ ще го отнесат.

гледам че соросите пак са папнали киселата помия и чуркин им показва чурката си

Не се чувствам сигурно "в зоната на Черно море - както по вода, така и по суша", когато има натовски и американски кораби .Нямаме нужда от защита от Русия

….ти да видиш ….как "обичам "агресора НАТО ...

Бълват си пропагандата.По техните думи вече трябва да са ни анексирали руснаците и тн.Всичко е за пари.Измисляне на враг, който се чуди кого да напдне и анексира.И съответно нови бази и оръжия около русия и нови членки на нато.Така се въртят едни огромни пари в оръжейната индустрия.Печелт се милиарди.Винаги всичко е за пари.

Политиката си е политика, бизнесът си е бизнес: Путин приехал на открытие завода Mercedes-Benz в Подмосковье на Aurus!

...Крим е руски !Неоспорим факт! Както и е факт ,че правителството на Борисов е корумпирано и трябва да си ходи !

"...алиансът възнамерява да предприеме мерки, които да гарантират безопасното преминаване на украински съдове през Керченския проток..." Това означава, че НАТО трябва да задължи Киев да следва действащите правила за преминаване през протока! Всичко друго е равносилно на военна агресия срещу Москва!!! А в НАТО както вече се убедихме се страхуват от Москва и не желаят военен конфликт с руснаците ...

Е, те и Голанските възвишения са сирийски, ама САЩ ги признаха за израелска територия. При това Израел ги е анексирал преди близо от 40 години. И САЩ си мълчаха. Хайде да не подхващаме темата с анексиите. Защото анексия означава насилствено присъединяване. А Автономна република Крим (такава тя е по украинската конституция) сама взе решение чрез референдум да се отдели от Украйна и да се присъедени към Русия. Правото на правителството на Крим да свиква референдуми по важни обществени проблеми също бе записано в украинската конституция с оглед на неговата автономност. Така че и тук няма нищо незаконно или насилствено. Но нали се разчита на незнанието и премълчаването, за да се манипулира общественото мнение...

ДАЖЕ СЕ ЧУДИ КАК ДА ПРЕНЕСЕ ВСИЧКИ НАТОВСКИ КОРАБИ НАПРАВО В ЕЗЕРОТО БАЙКАЛ .

Ще пусне ли САЩ руски ракетоносци с Мексиканския залив (неутрални води) ?

и после защо на натовците им викат пиндоси

Братчедът действително драска от Карлуково.

Западът ептен перкуляса. Какво , да ги пуснат да провеждат учения срещу Русия. Се едно някой терорист да иска да го пуснат в някоя европейска столица да си тренира тероризъм.

Коя ли ще е първата потопена гемия. Изпитвам силни съмнения, че НАТО ще подскочат чак толкова. Но да видим :)

Щото си носят раници и пълно снаряжение , иначе не им изплащат застраховките.

аз се чувствам заплашен от Русия и искам НАТО да защити Черно Море от руските агресори. видяхме Крим. УТРЕ МОЖЕ ДА Е вАРНА. а, петата руска колона в България на съд! националните предатели нямат място в демократична България!!!

иди на прайд,там ще си защитен

Няма нужда да ги пуска. Там САЩ нямат думата. Руснаците си ходят когато си искат.