Падна перваз от покрива на Народната библиотека

Падна част от перваза на покрива на Народната библиотета “Св.св. Кирил и Методий“. Няма пострадали. Мястото е обезопасено.

Обратно в новината

Коментари - Падна перваз от покрива на Народната библиотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казват, че щрЪкелете се били завърнали! А дано - види се, че ще се фащаме веке за зелено - и лабаво нема. Ама като са дошли тия пусти щрЪкеле тъдева, оти ме не викат ората на кръщанйета? Ели па сал да почерпят за бебе.... Бах тия щръкеле измамни! Ма то е що са изамериканчихме - а американците си намират бебетата у зейето, щото до них щръкеле не довадят. Кво точно правят мъжовете и жените им из зейето ич неща и да мисля, щото я обичам зейевата салата с майонезка.... Еле па да дойдат по морето тъдева да видат кви щръкеле раснат тука.... ма айде да не зафащаме тая тема.... Требва да знаете - спореди Курнелия за всичко е виновна Америка... Между другото, не знам у Русия как довадят бебетата, не ще да е със щръкеле...оти е възстудено. Може би мечкята ги донася - бах тая мечка... И те така....

щото го има... сега вече го нема и нема как да падне пак... (2-ри закон на Тиквеша )

Книжовността не вирее при мутрите нещо.

Ама цялостен ремонт със стиропор и фасадна боя не става. Ние сме майстори на санирането!

Бойко Борисов не го интересува тази сграда. ПРЕКАЛЕНО МНОГО КНИГИ ИМА ВЪТРЕ

Не можеш. Парите ще ги даден за пенсионерите. Всяка година 4млрд лева от данъците ни отиват за тях, освен пенсионните ни осигуровки. На кой му дреме за книги и култура?!?