Депутатът Емил Димитров отрича да има интереси в горите

Държа на подписа си под всяко нещо, което съм подписал. Твърдя, че нямам лобистки интереси, нямам конфликт на интереси, коментира депутатът от ГЕРБ Емил Димитров разследването срещу него от Комисията за установяване на конфликт на интереси.

Обратно в новината

Коментари - Депутатът Емил Димитров отрича да има интереси в горите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За информацияция на симпатизантите на БСП, СДС, ГЕРБ и др.. Емил Димитров или "Ротманса", както му казват някои, е под политически чадър от изброените по горе политически играчи независимо, кой и кога е бил на власт! Етрополския "бизнесмен" управлява контрабандата на цигари в България. Фирмите на Емил Димитров са на изхода на Булгартабак, защо ли? Купува приватизирани предприятия, без да даде стотинка на държавата за тях,ликвидира ги и си легализира незаконно придобитите милиони. Колкото до лобиските закони, които се опитва да прокарва е повече от ясно, че има интерес, това си му е хобито на човека. Обича да организира ловни сбирки на "силните на деня". Всички независимо от политическата им принадлежност са негови клиенти. Колкото до даряването на заплатата си на деца от домове и т.н., това са подхвърлени "жълти стотинки" за заблуда на лековерния електорат, както и създаване на "благороден имидж" или може би гузна съвест!

Нагъл лъжец и лицемер - прехвърлил е фирмите и горите си на близки и сега отрича да има нещо общо с тях ! Тъжното е, че има лумпени, които му вярват. Не се сещам за по-лобистко правителство от герберасткото - продадоха държавата ни на олигарсите около бойко и сега основната им цел е да останат в парламента - може да не са управляващи, просто да са в парламента, за да харчат откраднатото ! Повръща ми се от подобни боклуци като този на снимката - това ли са новите хора на герб с новите идеали и политически морал ?

Kak мислите че ще си признае човека като си е оплел копшницата???То какви "дарители"имало в парламента дето за едната "чест"работят..Би ли отговорил човека как си поддържа стандарта на живот, като си дарява заплатата, "продал си фирмите и горите"????Явно е на издръжка на близките си завалията....

Прекалили сме! Царе сме да се осерем, но нали няма да се изложим? Човек не казва, че си дарява заплатата хей така. Това се проверява и доказва много лесно и той сигурно я дарява. Тези които пишат че всички са негодници и крадци, какво ще кажат ако той наистина го прави? Или просто ще затраят и ще си търсят други за оплюване. Такива хора, които само дамгосват на са нужни! Ако част от нас са такива да си дигат дърмите и да отиват където това се цени, но тук не ги щем.

Дарява си депутатската заплата, но чрез лобистките закони си осигурява далавера за милиони! Заплатата ще я дарява докато има мандат, а това, което сега се опитва да прокара ще му носи милиони всяка една година. Дълго време и този мръсник ще смуче човешка кръв. Я, като гер са такива великодушни дарители ми отговори, защо отказаха да дарят сумите събрани от наказания на нуждаещи се деца?

именно!

Няма конфликт на интереси-продал е интересите на майка си!!!

Щеше да е новина ако ГЕРБераст беше казал "Виновен съм", а това да подаде сам оставка е просто немислимо! На следващите избори ще им се връчи директно заповед за уволнение!

Нагъл, безскруполен, долен лъжец. Едва ли има в момента някой друг, по-голям от него да командва в горите - така, както на него е изгодно. Проверка до дупка, и след това - каквото заслужава. Гората е на народа - не му е бащиния.

"Продал" си на свои хора, като си прокараш закончетата ще си ги върнеш и ще си печелиш на народен гръб /както и сега впрочем/!

това е герб!!нагли и безочливи,начело с асфалт паша!!

Ти глупав ли си, или се правиш на ощипан? Нали ГЕРБ са същите тези комунистически кадри от Симеоново, които ни управляват от 9.09.1944 год.! Ама си прав-много са нагли!!!

Дарил е на болни за лечение и сираци в домове !!!!!!!

krasi

може и да е илюзия ,но имам чувството че като говори носът му се издължава

Хората си даряват заплатата...ти, гледай!

asen

Аз твърдя, че този мафиот е най-безочливия лъжец дори в тая лъжлива държава. Прехвърлил бил собствеността и бизнеса си на майка си и на незнам още кой си!! Така както Цветко Цветанов прехвър ли апартаментите на тъста си! Вече си мисля, че тия безочливи милиционери са по-крадливи от комунистите. Днес е ВИДОВДЕН!

Ти какво си дарил бе

Не какво, а кого.

Дарил е нещо на майка ти, като тя си го е събрала от килима! Емо Ротманса дарява 2-3000 лв., а измъква далавери за милиони, но клакьори, като теб му свалят шапка.

Емил Димитров: Нямам други интереси, освен лобистки