Коментари - Кола с мигранти блъсна такси на Околовръстното шосе след гонка с полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия полицаи не се научиха как да действат при такива случаи .толкова полицаи пострадаха при такива гонки, но останалите продължават безумието - сигнал, неспиране, подгонват го стотина км без да могат нито д го стигнат, нито да го спрат, докато той самият не се натресе я в полицайска кола я в такси. Кой щеше да е виновен, ако при тази реална каастрофа беше пострадал шофьорът на таксито? Колко хора пострадаха. Тоя Калинчо министър луже безогледно. Било постижение ,че се увеличил броят на непреминалите границата!? . Той откъде знае колко са имали намерение да преминават. Тъпунгр

Задава се нова вълна, в момента има бая конфликти по света. Време е морските таксита да спрат работа, да се спре подготовка за нови лагери и местенца за настаняване. Никакво разглеждане на молби и даване на убежище. Никой не може да обвини европейци, че не са направили нищо за клетите гости. Но всичко си има граници.

Що е църно е в кофите.Там им е мястото

Ебаси тъпите и некъдърни полицаи, 60км са гонили един 18 годи;ен ,без книжка и немогат да го спрат.??????????????

Надявам се шофьора на таксито да не е пил една бира, че тогава ще му съсипят живота. Не че полицията не е предизвикала гонката и от Тракия го е докарала в София за да е поразията по-голяма.

А эащо ги гонят...да ги пуснат да си минават транэит эа Германия...

Защо в болници! Директно в затвор! С максимална сигурност! И на хляб и вода само! Аман, всичко е от нашите данъци! Храним, едва ли не, целия свят-разни украински навлеци е огромни претенции, афгански бандити и прочее!

Гледам дежурните копейки-безделници от рано изливат змии и гущери върху нещо, което не познават. Нормално за същества, чийто живот и лишен от смисъл.

Пращайте ги в австрия

Цитат: "На място има шест полицейски коли" и за какво са тия коли? Да създават хаос и да предизвикат катастрофата с таксиметровия автомобил, с който човекът си изкарва хляба. Умници са ни МВР-то.

Влизаме в Шенген ей, ейййй сега влизаме, нашите партньори така казаха, ама май.....!!!!!!

тия защо са седнали ?? трябва да са по корем минимум 4 часа . нас ни държаха 3 часа защото хванахме един, който дръпна на една верижката от врата . и полицаите и той самия искаха да го бием вместо да викаме полиция . полицаите по телефона първо питаха дали сме го били и останаха много недоволни като им казахме, че не сме . много добре забележете, че искаха да го бием НИЕ а не ТЕ ! в този случай няма писане и завеждане защото и НИЕ сме виновни .

Така и така не ни искат в Шенген, предлагам да се направят линии за транзитно преминаване на мигранти през страната ни. КПП та за хора без документи. От турската до сръбската или румънската граница. Автобуси с нормална цена на билетите. Бежанците и без това не са тръгнали за България и ще стигнат до западноевропейските държави. Така ще се сложи край на трафиканти, преследвания, катастрофи и убити.

Тоя министър не го ли е срам да се изказва и показва?

Важно е че не е пил, защото иначе щяха да у вземат и колата и нямаше да може да се препитава като шофьор. А и министъра щеше да поиска всеки пил българин да се застрелва а всеки полицай да може да застрелва от 100 метра без да пита. И да оправят пътя че туко виж някой завоевател пострадал.

.... Ама застреляният от полицая не беше българин, а циганин-рецидивист.

И как се стига София от турската граница, тя да не е на 5 км. от столицата ни? Ама иначе сме супер подготвени за Шенген-а!

Сега ще ги излекуват, ще им оправят колата за сметка на бюджета и ще продължат да ги гонят до сръбската граница

При три лева бензин да се гонят стотина километра. Слаба работа

Айде не използвайте грешна терминология! Не са бежанци а нашественици!

Повърностното отразяване на пореден сеир показва как медиите ни са повече от жалки. Те не вникват в проблемите, не критикуват действията на институции, чакат поредната смърт, за да отделят 15 мин в повече. 2ма полицаи загинаха в Бургас - кое се промени от тогава? Още по интересно е тоталното мълчание за онзи с много скъпата кола, който блъсна жена в Софиа и избяга, а тогава камерите не снимаха така настойчиво нито него, нито спътницата, нито колата и номерата, нито полицаите на място. Защо ли? И къде са "загрижените" изградили чешма за Милен Цветков. Или тук блъснатата сама е скочила, а той помазания не е избягал, а решил, че е поредната дупка от " гладките" улици на Хекимян.

Във Италия и Германия по улиците на по голямите градове се слуша само арабска реч-египтяни,мароканци,тунизийци,алжирци и каква ли не още сган.Просто ситуацията е извън контрол, какво ще ги правят тия туземци,какви илюзии имат все още от Брюксел

То и в Кърджали, Карнобат и други градове в България не се чува българска реч, пълно е с обрязани маймуни говорещи на маймунски.

Важно е да се изправят краставиците,да се колят хуманно животните,да се пласират повече ваксини от лайнената,да се ближат чужди задници

Циганизацията на Булгаристан и ислямизацията на Гейропа върви по план

Лелееее, родната милиция ни пази... Гонката започва на тунела на Магистрала Тракия, който е на около 50 км от София и завършва на кръговото на Драгалевци .. Там въпросната кола е катастрофирала, иначе гонката можеше да продължи и до границата.... За радост няма жертви... Може ли такова безсилие на полицията.

Кой ги лекува,кой ги храни,кой ги издържа!?Това не са мигранти!Това да нарушители на държавната граница!Е...и държавата сме.

Който пита.

Е те тия същите са нарушили турската граница и щяха да нарушат сръбската.

Беше умрял отстрани на колата. Сега минах от там.

Български селтак намаляваше за да снима. Единия даже спря.

Турския манаф да дърпа към Анадола.

И що да не снима ???

От ковид нали?

Чуваме само за случаи които не могат да се скрият, София гъмжи от нелегални, те са най вече около джамията и Центр.пазар, ходят си на групи и никой не ги спира. Полицията разбира се отсъства, защото някой е платил такса спокойствие. Около пазара има кафенета, месарници и др. собственост на сирийци където нелегалните отсядат преди да продължат към Сърбия. Всичко това се знае от полицията която си затваря очите.

Щом ще продължат към Сърбия, какъв е проблемът? Искаш да ги арестуват и да ги оставят в България ли?

Абе неграмотници, не разбрахте ли, че няма такава дума "САМОКАТАСТРОФИРА"!?!

Е хубаво де. Кръговото е виновно.

Силно се надявам че когато Васил Терзиев стане кмет с това безумие ще се приключи! Това са мигранти, бягащи от войната в Сирия, която Русия запали! Какво право имаме ние да ги спираме да търсят по-добър живот? Никакво! Нека минат през България по път за Западна Европа! Който иска нека остане тук! Нали това е смисъла на мултикултурна Европа? Нали в това е смисъл на демокрацията? Нали искаме в Шенген където граници няма? Е защо така яростно затваряме нашите? Още малко ще се върнем във времето на бай Тошо, когато на границата е имало даже въоръжени охранители! Е не , няма да го бъде това! Европа е за всички! Който иска хомофобия, да си ходи в Русия при Путин! Аз искам равни права за всички!

Русия запали войната в Сирия????А "аз" не разбира ли ,че ние сме в евросъюза само за да сме санитарно охранителна зона на европа!Как да отворим границите,не ти искат,ние си ги държим!Толкова лихси заблуден?

Никой не иска мултикултурна Европа,това е някаква лудост.Повечето от държавите от западна Европа са тотално съсипани от чернилки,не се виждат бели хора вече.И продължават да ги разтоварват всеки ден с кораби,животни без документи,дрехи, храна,болести.Това генерира страшно високи нива на престъпност - кражби, грабежи, изнасилвания, убийства.Вече е кошмар навсякъде

новина

Има ли задръстване?

Гьотири.

На тия полицайчета някакви съвременни средства за спиране на коли - ту те се тресат, ту мигрантите дадат фира !

трепат

Миниране и то сериозно на границите! Който иска да влиза е добре дошъл през официалните ГКПП. Когато някой неканен влиза в дома ви през прозореца редно ли е?

Нова думичка - "самокатастрофа".