Кои български политици са в "черния списък" на Скопие за честванията на Гоце Делчев?

Официално президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски не е посочил имена

Обратно в новината

Коментари - Кои български политици са в "черния списък" на Скопие за честванията на Гоце Делчев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jingiby

Сатър за македоноиди, сърбомани и русороби...

за първи път севернитемакета ме впечатляват и очароват! тия боклучи дето са ги изредили, не трябва да ги пускат и в България!

А дано тези от списъка да отидат,та македонските да хванат и да ги пребият от бой...до смърт. Ще олекне и на двете държави

Кога ще отиде да ви до как са нещата в т.нар.. клубове в С.Македония,.?Нали е патриот?И да разследва защо оня са го били Що мълчи като путка и гледа като котарак кога дете у слама?!

Пак другите да ни свършат ат работата.

Браво на президент Пендаровски! Посочи без да му мигне окото руските агенти "милеещи" за България и борци за македонските българи! Тия не само ,че не ги искат в Македония, а трябва да ги изхвърлим и оттук!

евро

Затваряне границите с тая албанска провинция и ЕС през крив макарон.

Мислиш,че е

Защо мълчи за омразата в рсм ??? Ако беше омраза на българи към рашки ,веднага щеше да пищи тоя русороб гнусен

То няма къде да идат ,бе!?Тежки времена настават за предателите .

Бугари, бегајте од Македонија! Ќе го јадеш дрвото, бугарско просто срање

Браво Osa добре излиза гъза на Пендаровски,боклук долен

ШИПТАРИ сте вече , отивате у на майка си у вуната

Съм сигурен, че Джамбаза ще отиде в Македония.А копейката ще се завре в миша дупка.Или ще протестира от .телевизора.Като на митинга .

по БНТ излъчваат референдум и всичките гости са за черния списък на България... то не бяха хвалби, то не бяха четки, то чудо... как даже ние сме виновни и едва ли не трябва да им целуваме ръка на тези диваци от РСМ ...къде хи намират ъакива твари... историята да забравим и т.н... отврат

Съвпадение - същите са и в моя черен списък ;-)

Иди да те впечатлят и анално

Изрожденците от Израждане.Зле ще свършат.

Бизнесменът ми го знам, ама другите са от капут нагоре!!!

Български патриот .

Братко македонче, трябва да се върнеш пак в първи клас и да учиш български защото ще ти трябва скоро!

Шило

Има лесно- БЮРМ в черния списък за ЕС

Да ти се изсера в устата и да ти го начукам във всички дупки, докато майка и я шибат стадо шиптъри

съ гръмни някъде в фиром бе бастун...

Изрожденците ще се изхождат ..

Наскоро ќе ми го шепите курот, бугари сте гомна

Лапай.

в Бълахрия - затваряй границата, спри тока и да джиткат към Албания ..

Не мога да разбера копейката защо ,нали и той и братята македонци се спонсорират от късокракото пипи парясаното, даже и азбуката им измисли...

Шило

Па, кой съм? Българин съм, маке!

Тошко Педалковски, да те шибам у газо, докато засереш црвено.

Внучката на Гоце Делчев да забрани на тия пумияри да честват по семейна линия веднага и готово !

Отново маймунски работи от територията Мънки-дония

Много прости излезнахте вие шиптерите((((:

По негово време нямаше нито българи, нито клубове в РСМ. Имаше само български лични карти.

Да пратим Азис, хем известен, хем пее, хем от малцинствата. Ще му попее малко на Стево, после ше хапнат и ей тия три работи.

и СТЕРВА ПЕНДАРОВСКА.

Не копирай

Сатър за Дечевци, Бечевци и всичката македоноидна паплач в Сф. Те са най-големите русороби!

Тошо, знаеш ли къв Български уй ша та клати тебе, измислен Македонецо (северен)? Кръв ще плюеш, маке посрано.

Има статия във вестник "Нова Македония", озаглавена "Гоце Делчев е светост за Македонија и никој не смее да го злоупотреби тоа Од Јасминка Павловска - 10:16 24.01.2023 " В нея се говори как имало "гаржданска инициатива" на патриотично настроени македонци да пазели гроба на Гоце Делчев на 4 февруари. Те нямало да допускат българи и български политици да посетят гроба на този ден. Дори според авторката можело да се стигне до конфликти и побоища. Стево Пендаровки настоявал български политици да не посещават гроба, за да нямало нужда македонците да го охраняват. За да не се налагало да слагат отвън група на гражданската инициатива, която имала за цел да не допусне наши политици и граждани да посетят гроба на Делчев в Скопие.

"Македония" и "македонци" няма на територията, наречена РСМ!!! Македонското царство никога не е било по тези земи! Сръбски Коминтерновски измишльотини! Вижте им центъра на Скопие - заприличал е на Холивудско студио. То дворци в гръцки стил, то паметници. Само Акропола не са си направили още. Жалки нещастници безродни, опитващи се да крадат чуждата история. Че и език са си измислили. Скоро шиптърите като ви асимилират, друга песен ще пеете! И както е казано " ...О, неразумний юроде - поради що се срамиш да се наречеш българин?"...

Повече от ясно е, че в "черния списък" на Скопие са само най-истинските български политици. А Борисов, Станишев, Нинова, Кирил Петков, Христо Иванов и други знайни и незнайни ибрикчии не са в него.

Ние сме си виновни за всичко, защото избираме тъпанари да ни управляват и представляват пред света. Защо свалихме ветото, защото премиер ни беше един канадски дебил, а президент една руска подлога…шибан народ сме и затова се гнусят и ни мразят, даже и бившите българи.

Обяснения, обвинения, дразги, кромоли, интриги, напрежение, това няма да има край. Казах през ден да се заниамваме с тах не е работа, вето и преразглеждаен на отношенията през 10-сет години.

Комунягите отчуждиха българите в Макефония от българщината, дадоха им и тленните останки на българския патриот Гоце Делчев, признаха ги за независимс държава, подариха им 100 танка, … не сме народ, а мърша. С право се гнусят от нас и ни презират

"История славянобългарска" не беше ли Пешо Коня тоя, дето я даде на гърците??

Феновете на Пирин (Благоевград) поискали от шефовете на отбора, да не се играе приятелския мач с футболния отбор на Скопие. Те имали "баране" към ръководството на отбора, което било "прифатено". "За нас е неприфатливо да играем приятелския мач със Скопие" казали те. Ето и как започва статията на оригинален северномакедонски: " Навивачите на Пирин од Благоевград побараа од раководството на клубот да го откаже пријателскиот натпревар против Скопје, и барањето им е прифатено. Навивачите на Пирин велат дека во Македонија се врши репресија врз нивниот народ, тие бараа да не играат со Македонци, велат дека за нашата земја треба само вето, санкции и целосно игнорирање. – За нас е неприфатливо да играме пријателски меч со Скопје поради неодаманешните настани во РСМ. Ширењето омраза кон Бугарија, бугарскиот народ и народот со бугарска самосвест мора да има свои последици. " Край на цитата. :D

Ангел Джамбазки, Андрей Ковачев, Красимир Каракачанов, бизнесменът Милен Врабевски и лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, все руски подлоги а "Левицата" ги не ще. Ма те са ви братя по комунизъм бе мЯкета.