ПФ би подкрепил кабинет и с БСП, АБВ, ББЦ (обновена)

ПФ няма да подпише споразумение за тройна коалиция, но допуска подкрепа от други партии.

Обратно в новината

Коментари - ПФ би подкрепил кабинет и с БСП, АБВ, ББЦ (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Симеонов- кумецът на Волен Сидеров и съсъздател на "Атака", с основната помощ на ТВ СКАТ!

Скаттчо по добре отиди да се прегледаш на психиатър. Бойко с Бареков, тебе, Михов и Първанов!??? Все отбор ,,юнаци" Все предатели комунисти!

АБВ са отровна плесен

Айде, ББ си събра хората, абв ще ги подкрепя и Пф ще ги подкрепя. Това е - ПРЕДАТЕЛИ!

Всяка коалиция обезсмисля избора на гласоподавателите дали гласовете си за коалиралите се партии. Вид политически джумбюш.

една от партиите не притежава капацитет , смелост и желание за промяна към по-добро. Има временно правителство-да продължава да действа и това е. Иначе-нови избори

Нови избори само след като си вземат новите субсидии, иначе нямат готовност!

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСЯКАКВИ КОАЛИЦИИ ЗА ИЗБОРИТЕ! дА ИМАТ ДУПЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ КАТО ПАРТИИ! тОГАВА ЩЕ СЕ ОТНСЕЯТ КОИ СТАВАТ И КОИ НЕ! пРАВЯТ НЕВЪЗМОЖНИ КОАЛИЦИИ, А ПОСЛЕ СЕ ИЗПАРЯВАТ ККОГАТО ТРЯБВА ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕШО!ВИДЯ СЕ КОЙ КАКЪВ Е!

Меркел е добре разположена към нас,може и да ни подкрепи за опростяване на дълг.По времето на Борисов му даде диск с едни наши пари, на едни наши хора в швейцарски банки,но той си затрая и още си трае.Може би затова не ни опростяват дълга и спират другите пари.Този жозеф дол няма ли да каже нещо за парите, след, като ни е дошъл на крака?

Валери Симеонов въпреки сходството в политическите платформи се очертава като един по-далновиден играч в политиката от Волен Сидеров. Той вижда, че ГЕРБ и РБ искат да го използват като параван за "кандармите" които водят за ново правителство, а и знае, че това правителство би изтраяло най много 1 година и той би обрал негативите от него, както това се случи с Атака при управлението на БСП-ДПС. Браво Валери! Правилно мислиш! Не съм гласувал за него, но при новите избори, които се задават на политическия хоризонт аз бих го подкрепил! Човека си защитава позицията!

Ей, и Валери Симеонов и той се чалдиса, кой е той,много е малък,за да си придава важности-нали е десен със сходни платформи, нали е патриот, защо да не участва в правителство, или си прави сметчици,че няма дя е лесно управлението , иска се воля и кураж, а не дребни сметчици. Иначе Местан търпеливо чака, и ако не се разберат нашите, той е голям политик, ще се притече на помощ, така че,мислете

Валери Симеонов е кум на Волен Сидеров при сватбата му с Капка. Тогава и двамата бяха от "Атака" и сега пак са заедно , но от "Атака"-1 и "Атака" -2

Борисов може да успее, може и да стане герой на държавата и да остане в историята.Трябва да направи едно много просто нещо-отива при Меркел и след, като се целунат й заявява,че на гърците опростиха 200 млрд евро дълг и вероятно не е проблем да ни протегнат братска европейска ръка и да ни опростят някакви си 20 млрд евро за да вземем въздух и да не загиваме в смрад.Ама за да го направи трябва дупе и да е курназ.Стиска ли му?Ако го направи всички ще го подкрепят.

Никой не опростява дългове "хей така"! За да го направи Меркел трябва да е сигурна, че държавата има капацитет да се справи, а нашата РБ е на "смъртно легло"! Бог да я прости Р.България!

Опорната точка се умълча.

ПФ-паричния фонд,РБ,ДПС,АБВ,Дудука-->получаваш-->герб Да ви е честито!

За избирателите на ГЕРБ, един следизборен съюз с РБ е очакван и желан. Същото се отнася и за избирателите на РБ - те предварително си знаеха, че могат да участват в правителството само в коалиция с ГЕРБ. И за двете партии участието в правителството на ПФ е само за допълване с недостигащите им гласове. За повечето от избирателите на ПФ обаче, съюз с РБ и особено с ГЕРБ е абсолютно неприемлив. Ръководството вероято също осъзнава това. Такава коалиция, при едни евентуални избори, само би преляла проценти от ПФ към Атака.

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

Наложените със сила псевдоправила в държавата ни позволяват да се подкупват държавните служители и да се фалшифицират изборите.Това предоставя на заинтересованите да покваряват обществото и да живеят на гърба на онеправданите.Правилно фронта не искат да станат съучестници в този процес.На следващите избори- такива ще има скоро, те ще удвоят резултата си.И правилно- трябва да се поощряват,защото загиваме.И да не плашат с фаталността на навите избори-те с една банка не могат или не искат да се справят, ние държава сме им поверили.

поне още 10 % договаряйте както искате. Сега си ползвайте субсидиите и трайко.

И тези от ПФ ми омръзнаха.....едва влязаха в Парламента, а сега се зверят......кой е този Валери Симеонов, какъв капацитет е този, че непрекъснато да си позволява да говори с ултимативен тон?????? Някакви провинциални маргиналии населиха Парламента......

Ами това е парламент на РБ, а не СОС. Нормално е да има хора от цялата страна. Все някъде трябва да е сградата, не е задължително да е в София.

Много си префърцунена ,ма!Луксозно ли живееш? А как спиш?

"Бояна филмс" ЕООД започна снимки на новия филм "Бай Боко прави правителство" и търси статисти за предвидените батални сцени в края на филма

Е те тоо от снимката май се стяга да изиграе едно ганкино хоро.

Егати държавата ,...не можем да направим ,едно мнозинство .

Г-н Симеонов, Прави ви чест че устоявате позицията си. браво! Ако повечето български политици държат на думата си, тогава наистина България може да излезе от тинята

Минусите показват, че българите не търсят такива хора, а фурнаджийски лопати.

От какво са се наплашили всички, та бягат от отговорност като дявол от тамян...

А бе, някой разбра ли защо никоя партия НЕ ИСКА да се коалира с ГЕРБ?!

Ние разбрахме, а ти още ли не си в час?

Бог да ги прости!

Ще ви затрупаме с калинки!!!!

хахаха, много шарени калинки

-" за разлика от други партии, които работят като еднолични търговци, при НФ решенията се вземали от колективен орган." -Този мръсник ВИНКЕЛА-Симеонов,продължава да хвърля прах в очите на хората и нагло да ги лъже!Няма никакъв колективен орган,а винкелът сам взема решенията,стига да има изгода и печалба!Той е една комерсиална гадина,която нищо друго не го интересува,освен възможноста да лапа и да се гуши,като коледна патка!Него не го интересува нито България,нито нейните проблеми!Този глупак отстранява всеки член на партията,който му задава неудобни въпроси!Имало колективен орган-глупости!Едноличен собственик на НФСБ и едноличен диктатор е Винкела!На този боклук не трябва да се дава власт,той е комерсиален продажник!

Бай Боре се опитва да "навие" г-жа Кунева, да се оттегли от Рефор.Блок, за да разчита на нейната безприн- ципност и подписвайки коалиционно споразумение с нейната партия и "плаващото", но СКРИТО мнозинство подкрепяно от ДПС да си "живурка ОТГОВОРНО" !??! Нали няма официално съглашение с ДПС за коалиция?!

Какви патриоти, това са си чисти националисти!!!

Трябва да се състави стабилен кабинет, ГЕРБ показа,че е готов на компромиси в името на България,чудя се на Радан,не трябва да е подвластев на Кунева-Пръмова, а да върви по своя път и да не се самозабравят от РБ, защото техните поддръжници ще намалеят много,ако сега се правят на интересни и не поемат ръката на ГЕРБ. А ПФ да не се занася,да поема отговорност и да участва в правителството.ПРЕДСТОЯТ МНОГО ВАЖНИ И ТЕЖКИ РЕШЕНИЯ, ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ НА ВСИЧКИ ОСВЕН ГЕРБ, ИМ СЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВАТ,НО НЕ ИМ СТИСКА. А ВОЛЕН ДА НЕ ГОВОРИ ЗА БЕЗПРИНЦИПНИ КОАЛИЦИИ, ЗАЩОТО ПО-БЕЗПРИНЦИПНА И СРАМНО СОАЛИЦИЯ ОТ ТАЗИ,КОЯТО С НЕГОВА ПОМОЩ ПОДКРЕПЯШЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ НЕ Е ИМАЛО. ТАКА ЧЕ УМНАТА !

И във Крайна сметка какво се получи Гласуваш за Герб,получаваш Местан. Явно Целуването във Кърджали между Борисов и Местан е било незабравимо.Скоро Гербери ще си слагате Бурки и чалми и ще се обрезвате ако Местан нареди.

Неспасяем олигофрен ли си бе майна, хайде поукроти се.

хвани патриотите, удари реформаторите - се същите дървета. Като се дървят още малко, ще увиснат тотално. ОРЕЛ, РАК И ЩУКА А отечеството загива...

a гербаджиите какво?Света вода ненапита!

Най добре е танковете ДА дойдат в парламента и да подравнят терена за идните поколения а те да се гордеят с родителите и дедите си.

Аферим, Радан бей!

А спомняте ли си приказката за лъжливото овчарче. Един път тарикатче, с дребни ебавки и после, когато му трябва подкрепа, никой не иска да му я даде, защото е направил поименно к..рвенск и номера на (да изброявам ли - слави бинев, трайчо трайков, волен сидеров, етц.). Мдааам, сега наистина има нужда от подкрепа, но никой не му вярва

Това не е лъжливо овчарче ,а изпечен мошенник!

Ще има да го търсите Орешарски,ама няма да го намерите,защото той беше единственият човек който работеше за интересите на народа със цената да бъде изгонен от платените протестъри на Герб и РБ,защото Орешарски запази цената на тока ниска,намали 50% цените на лекарствата вдигнати по времето на Герб,и др стоки.ако забелязвате сега олиото е 1.69лв а при Мутрата беше 3лв,Дойде ли Мутрата на власт гледайте какво става със цените на тока,лекарствата и хранителните стоки,всичко ще скочи със 50%.

прекалил си с гъбите...

не се излагай за правителството на орешарски, по-голям провал не е имало, как има очи да излезе пред студентите си

Мутрата прибира от всеки проценти за това всичко се вдига

ВИДЯХТЕ ЛИ ВЕ ИДИОТИ - НЕ СЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО САМО И САМО ДА СИ НА ВЛАСТ ЕХХХХХ, БОКО, БОКО...ТИЯ ТЪПЪНАРИ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ОСТАВИ ГИ НА СЪСЕЛА, ПАВКАТА И ОНЯ СИДЕУРУГЛУ... ДА ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ КАРТАТА

Слаба Атака - ДПС в опозиция!

Валери Симеонов е комунист. Защото най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП.

А ти си ангел небесен.

А ти я си признай що за парцал си и не си ли сътрудник сега на ГРУ Москва кв. Ясенево?

Шефа на фирма НФСБ има особено патриотична физиономия и автобиографията му е пълна с патриотични дейности.

мъхчо-спаси няколко моряци които сигурно бяха в схемата за контрабанда на твоя идол.построи църква на която за жалост твоя идол не можа да пререже лентичка щото не е от асфалт.много скопени мозъци имало тук

установявам, че ГРОБ включи "тежката" артилерия - гаргамел, лейката, позирано. Няма ги калитко, агент оо7 и другите тролове.

Кучетата си лаят, кервана си върви, а Местан - кабинет БОСТАН реди

До къде го докарахме народе да ни управляват Мутри и Винкели,така ще е докато във деня на избори вие ходите за гъби във Гората,като си мислите че така ще накажете Мутрата и Винкела.напротив така им давате повече шанс до властта.

И кой ни докара дотук - партийните и комсомолските секретари.

ГЕРБ не биха се коалирали с ПФ, защото са безродници и антибългари. Те мога да се коалират с РБ, защото и двете формации са подлоги на американските педали.

Има два принципа: 1. Реформите искат стабилно мнозинство, защото всяка реформа бърка в нечий джоб. 2. Реформите се правят в началото на един мандат - и по-конкретно първата година. След това е късно!

"Колективната отговорност" значи само едно - пълна безотговорност. На този принцип беше изградена политическата система у нас - престъпление има, но то е извършено от колективен орган, съответно персонални виновници няма. Един човек - ясна отговорност!

Alo. Симеонов, няма те в следващия парламент, да знаеш. Откъде го знам ли? От баба ми, щом и тя е възмутена от теб патриота, това със сигурност означава, че ще сте аут. Стига сте се правили на мъже на гърба на бедният ни народ. Скланяйте глави пред Борисов, за да не ги скланяте както до сега на Доганя. Със здраве.

Тези лъже патриоти от НФСБ от начало са замислени като проект за подкрепа на Герб и не е учудващо че са склони на компромис. Нещата отдавна са решени но имитиран разногласия за пред камерите. Затова изобщо не и правя труда да чета какви договорки си правят.

Гого много си задръстен бе момко.

Как бързо преценявате хората. Трябва да сте генийчето на мама.

Сидераст съм, казваГого, Болен си обичам много....

КОЙТО ЛЕГИТИМИРА ПРАВИТЕЛСТВО НА РУСКИЯ ШПИОНИН БОЙКО БОРИСОВ, ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ СЪС САДАМ И КАДАФИ!!! РУСИЯ КАПУТ!

Мисля че ако ГЕРБ разкарат всички турски кадри от властта,ще имат подкрепа от всички партии,но не зная нали имат куража да го направят.Лично аз смятам че оня фес местан и партията му не са никакъв фактор в България,и че не гласуващите му дават това което е.

ДПС - чорбаджиите на Атака