17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живущите в изкуствената СРМ,или,са,европейци,с български корен и поспорти,или,са сръбски, мекерета и сърбомани с закодирана омраза към всичко българско! Но ЕУ- през крив Макарон! Чака ви албанизиране

Германия и Франция още ли си мислят, че тези искат да влезнат в ЕС. Жалко, че нашите имаха добра позиция, но миналия месец "клекнаха" и сега ще си сърбаме попарата. Аз друто се чуда, защо ЕС не натисна Гърция преди време аааа сетих се, защото гърците са народ.

Лидерът на Сороското НПО "ОМО Илинден" е адвокат и съдия в Сороското НПО "Европейски съд за правата на човека"! Така че там, България няма никакъв шанс - всичко е предизвестено!

Никъв проблем ще им дадем паспорти и на малкото останали без.

Интересно защо не натискат гърците за македонците там? Или в прав тест си признават че македонците са всъщност гърци и нямат претенции към Гърция.

Имат и съмишленици от България. Не се чудете кой ги подстрекава!

Янсно е, че сърбите (опозицията) в РСМ не желят да влизат в ЕУ. Както е трънало, няма и да влязат.

На фронта срещу Русия Хайде бе боклуци.....

Е няма по-голяма бутафория от тая жалка държава! всичко им е бутафорно - и "историята", и "македонския език", и "идентитетот" - пълни измишльотини, прикриващи тежка комплексарщина! А и "сите македонци" нямат и колкото половин София, като останалата част са албанци. Ама се тупат по косматите гърди, колко са велики и уникални, като световната цивилизация тръгва от тях. Жалки нищожества, май, както е тръгнало ще видите "Европската уния" през крив макарон и навеки ще си тънете в миризливия и беден трети свят!

Само блгарите са чист народ од прва класа. Македонците са втора класа хора. Блгарите са препознали това и практически заштитават ЕС с ветото. Истина ви завиждаме на вас чистокрвните блгари на памета и грамотноста. А и државата ви е ценена в ЕС. Наистина сте пример за демократическа и уредена држава без мафиа и корупциа. Македонците требва да ве земат за пример.

Ако ви видят дедите ви какви ги вършите,и как сърбите са ви промили мозъците няма да им стане хубаво.

Ние у Северозапада, ку знааш къф диалект вадиме (както и във всеки край на България), ама се не праиме на Алекс Македонски. Диалектите са се образували от социолекти (жаргони) и представляват форма на локална "интимност", но те не могат да се използват за по-високи цели на общуването. В този смисъл: айде да земете да се поспрете малко макетата, смешно е!

Кире, казвай какво ще празнуваме? Бааа маа.. У. За днес и за хелуйн знам, ама само с тези ли ще сме? Ама, Кире, я прегледай попския календар, по промени нещо. Какви са тези празници там? То там няма нищо хамериканско!

Къде е президента, поне той да се опита да защити националните интереси, защото е ясно че от кирчовци и кокорчовци нищо не става и чеп за зеле не стават

Президента каза "празен чек". Вече е свършено.

Къде си сега Джамбаски, къде си външно да връчиш нота като във всяка нормална държава защитаваща националните си интереси

Колкото руснаците защитиха Сърбия навремето толкова и вас затова разтворете бузките и чакайте албанците с големите чурки

Тия от дума не разбират, само камъни и дръве за тях!

Тези още само не са поискали България да стане Източна Македония!

що се нервите? северните макета искат това което и ние им искаме! каквото правиш, това ще те правят!

Само че за разлика нашите искания са съобразени с истината в исторически план,камо ли да имат претенции за македонци в конституцията

в исторически план тия северни макета, дето ти са пънеш че са българи, ти казват че ти си татарин, фашист и окупант! пък ти се пънеш, че те са българи и са ти братя! ти искаш в тяхната конституция да пише, че българите са македонци и обратното, пък не си съгласен, да пишеш в нашата конституция, че в България има българи дето са севернимакета!

Очевидно ще лапате бахура още дълги години...

Поредните македонски лъжи! Всичко това е за вътрешна употреба. В основата на нашата конституция стоят индивидуалните права. Няма как да се включи македонско малцинство в такава конституция. А при тях е точно обратното - колективни права. Отделно от това има резолюция на ЕП от 19.05.22г. включваща: Отваряне на архиви, това което пише в учебниците да се гради на факти, спазване на договора от 2017 и т.н.

но никога не сме признавали (защото не съществуват) македонски етнос и език. А македонци в България, Турция, Гърция, Албания, Сърбия колкото щеш. Само че те са етнически българи,турци,албанци,сърби, цигани,власи и пр.

Каракачанов от години говори, че това ще бъде поведението на тези от Скопие.

Ми значи влизането на Македония в ЕС е в задънена улица. И да вземат да се отказват направо. Отхвърлят дори общото празнуване, било си е тяхно. Кой тук се инати? Като не са способни на компроси, не са за ЕС.. А македонско малцинство в България НЯМА. Семейството ми са били карани да се пишат македонци насила по време на комунизма. Те си се имат за българи, българи от Юго-Западна България., а на тези българи винаги се е казвало македонци. Но нищо общо с новоизлюпемата им държава. То тези, които са ги карали, не бяха живи, когато се появи тази нагла държавица. Така че F k O_f !!! А нашите политици да взимат пример и да не отстъпват. Македонците вече са се подписали под споразумение между 2те страни. Сега да си стоят зад подписа, а не да се чудят как да се преподписва.

Проблемът на драгите съседи е в това, че "идентитетот" им се гради на едно единствено нещо - те биват подготвяни, подковавани и надъхвани да се убият ламята. В ролята на лошия герой е Майка България. Обаче България не отговаря на ролята си. Признава им първа държавицата, харизва им танкове за милиони, прави им отсъпка след отстъпка.... Е, какво да правят друго завалиите, освен да се възпаляват по измисени тмеи, колчем им покажеш пръст и рипат?

Щом има пренаписване и съставяне на ново предложение, тогава гласуването на 24.06 е невалидно! Кратко и ясно. Когато уврат македонските кратуни и когато са готови за преговори, тогава ще продължим. Не виждам защо ние да се тюхкаме за забавеният им процес? Това си е техен проблем, възникнал по тяхна вина.

А бе Петков, пак нищо не излезе от твоите игрички, намразиха те българи, македонци, руснаци и сие, а канадците не те припознават вече като канадец, дори и Янкистан не те бръсне, май остана със секретарката, пък и тя се е сгодила горката, а сега ако и жена ти ти се опълчи пълен крах..

НАй-голямат ни отстъпка е съвместното честване на личности и герои. Ако не приемат това няма как да продължим заедно в ЕС. Или те не влизат или излизаме ние заради тях, но последното не виждам как ще стане. Само Костя Копейкин може да ни извади от ЕС и РСМ да влезе там без нашите условия.

Вариант 1: Македонската идентичност и държава започват в 1991 год.,записвате истината в учебниците си за всичко случило се до 1991 год. по тези земи, но най важното махате фалшивите етикети "македонско" и връщате етикета "българско". Само така ще възстановите светлата памет на всички пред вас и ще почиват спокойно в мир. В това положение, след 20 години в истина, Р.България ще свали ветото. Вариант 2: ЕС отменя правото на вето. При това положение, ако бъде допусната в ЕС държава с идеология почиваща на фалшифицирани и крадена история и идентичност от друга държава, тогава тя не може да бъде заедно с Р.България в един съюз и едната от тях, т.е. Р.България ще напусне ЕС. Вариант 3: РСМ кандидатства и придобива автономия в границите на Р.България, с което на практика нейните граждани автоматично стават граждани на ЕС. На практика това ще повтори Съединението на двете България-Княжеството и Източна Румелия.Заедно с това в РСМ се въвежда българската образователна система с български учебници с истинската история, българска администрация, сегашните там политици и партии участват в изборите за Народно събрание на Р.България. Изпращането в историята на 100-годишната фалшификация става труден, но само вътрешен за Р.България въпрос с който ЕС спира да се занимава! Албания започва самостоятелно преговори за ЕС. Вариант 4: Политиците в РСМ продължават юго-политиката, която от 30 години водят- фалшификация, изопачаване, манипулация, поддържане на омраза и родоотстъпничество от предимно българският произход на преобладаващата част от населението в РСМ. В този случай единствената перспектива ще бъде всеки да получи български или албански паспорт, според произхода на неговите предци.

са по-големи врътигъзляци и от нашите

по рождение с цирей ...

Явно макетата не искат ЕС. Просто искат да откраднат история и да си създадат собствени герои, митове, легрнди. ОК. Без тях не може да има нация да речем, особено като няма пари, но няма как да ги оставим да крадат историята ни. Кухите сърбокомунистически кратуни в РСМ вземат връх. Жалко.

Този "съюз" още живее в Югославия, в измисления в лабораториите в Белград свят, където единствено има македонска нация, само и само в територията на съвременна РСМ да бъде заличено всичко българско! РСМ трябва да започне преговори за ЕС, само след като окончателно излезе от Югославия. Само тогава може да отпадне ветото за ЕС!!!! Само тогава! Ако Югославия не престане да съществува в РСМ, РСМ ще бъде троянския кон, който ще се кооперира със Сърбия и други части на все още живата Югославия и ще продължи да създава проблеми за всички в ЕС! "Излизането" от Югославия, оттук и спирането с език на омразата, ще означава обществено и публично: 1) Декларация, че няма македонски език до 1945/1946 година.Сегашният език е създаден за обслужване на целите на антибългаризъм и окончателно откъсване на населението и територията на съвременна РСМ от България 2) Отваряне на съществуващите архиви на тайните служби за времената от 1912 до 2021 год. Определяне на случилото се над българите и българската история за геноцид с решение на правителството и декларация на събранието им. Определяне на дата в календара за отбелязване на този геноцид Издирване на участвалите в този геноцид - живи и вече починали. Изправяне им пред съд. 3) Премахване на ВСИЧКИ етикети и определения в учебниците и книгите на всички нива на обучение "македонски" и замяната им с (изброявам хронологично) "гръцки", "български","турски","български","сръбски", "югославски". Същото трябва да се направи в Интернет! Всичко качено от "македонски автори" до този момент на "английски" (за да се легитимира и манипулира незапознатият читател), "сръбски" и "македонски" да се свали или премахне определението "македонски". 4) Премахване на изброяването на т.нар. народности на всички обществено адмнинистративни нива, включително нормативни и други държавни документи и замяната им с определението "гражданин на РСМ". Премахването на всякакви квоти на принцип на т.нар. етническа принадлежност. РСМ се стреми към ЕС, където живеят много народи,където мобилността позволява всеки да живее, където прецени и/или може да работи Когато РСМ изпълни поне тези 4 ясно и конкретно изброени неща, тогава тя ще се е разделила с Югославия. Ако това не бъде направено и бъде допусната РСМ в ЕС, тогава децата ЕС ще трябва един ден да учат и възприемат югославската фалшификация на история, като честват "македонския език", да пишат за "македонския цар" Самуил и т.н. Така, както Гърция не позволи с 25 годишно вето децата на ЕС да учат за антична "македонска" история, така Сега с това вето не трябва да се позволи легализация от тук нататък на средновековна"македонска" история!

Те не са българи. Македонци са. Ние сме ги предавали много пъти и в крайна сметка БКП с помощта на Коминтерна ги прави македонци. Всичко там е демагогия и промити мозъци - същото като в Русия. Македонците няма да станат българи обратно. Не разбирам желанието им да крадат историята ни като при това не признават съвместното честване на никого и нищо. Все ми е тая. Дървени сърбокомунистически кратуни в ЕС не ни трябват. За съжаление там всичко е изкривено и преиначено. При това става и по-зле. Жалко.

Ами каквото направиха Киро, извинете, поп Киро, и кокорчо, и Корни, и Боко и де-й-беца Ристо му се вика национално предателство! И то ще ни преследва много, ама много дълго време

Българин - дупен от сърбин=македонец!

TheBeast

Тези революционери ясна са казали , че се борят да освободят Македония и да я присъденият към майка България !

Че те са признати. Наричат се българи