Кметът на Киев: Метрото отново се движи, водоснабдяването е възстановено

Проруските сепаратисти в Източна Украйна междувременно казаха, че един цивилен е бил убит при обстрел от страна на украинските въоръжени сили по т. нар. ДНР през последното денонощие

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Киев: Метрото отново се движи, водоснабдяването е възстановено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брига ме за метрото у киев ...

А за долнопробната тирания, прехранваща се с природни ресурси, какво да кажем? „Ако не беше Русия, сега щеше да си турчин“ – ревва русофилистикът. Нима? Босненците турци ли са (османски до 1908), а албанци и севермаци (1913), а иракчани, сирийци, палестинци и т.н. (1918)? А кюрдите? „Руснаците ни освободиха.“ Както във всяка уважаваща себе си тирания и в Русия решенията се вземат еднолично, в случая от Александър II – етнически немец, както и всички руски царе (титлата е българска) след Петър I. Никой не е питал нито мужика, нито обозните коне какво мислят. Мнозинството от руската интелигенция съчувства на българите, но нима не е така и на Запад: Гладстон, Виктор Юго, Макгахан...? Защо тогава западняците не ни освободиха ли? А кой изобщо е тръгнал да ни освобождава? Защото Русия отива да завладява Проливите и Цариград. Нашето освобождение е нежелано за Русия следствие от този й мираж, продължил до 1945. Ние сме само повод, а не причина. Да се подчертае: това е десетата (10-та) Руско-Турска война! И другите ли войни са заради нас? При това не е последната! Явно не сме били достатъчно освободени, та пак... Не от добро чувство, а от интерес. След това Русия винаги е била срещу нас (1885, 1913, 1916 и т.н. и т.н.)– ние сме й препречвали пътя, а през 1912 й ставаме дори и съперник (29 ямболски полк превзема два от редутите на Чаталджа – последната отбрана на Истанбул). Другата руска идея е, че колкото по-слаба и разделена е България, толкова по-зависима и и управляема е тя от Москва. Затова са срещу нас. Не от лошо чувство, а от интерес. Любопитно е, че българинът – винаги подозрителен и готов да търси користни мотиви и далавера, по отношение на освобождението е идеалист. Единственият български идеализъм. Набързо: Ако са ни освободили, то трябва да сме свободни, а не зависими от тях. Другото е по думите на Левски „Стани, куме, да седна.“ Ако са ни освободили 1878, то са ни окупирали 1944. Пито - платено. Един човек трябва да е благодарен на друг. Една нация на друга – никога. Това я прави зависима и ограничава суверенитета й. Американците спасяват Франция през Първата световна и я освобождават през Втората. Благодарни ли са французите? През 2015 юбилейното издание на Фигаро, посветено на освобождението на Франция, споменава американците на...18-та страница.

С бе бит по главата боксьор акъл има ли бе? Лъже чифутина цигански. До мен живее семейство от Киев.Дали са 8000 докара да избягат. Родителите им ходят на 4 км.за вода

Да гледат да е по бързо че ми писна от тия сутрин обед и вечер само урки само Наркоман Зеленски

Щете не щете ще мрете урки ЕС е като комар за велика Русия

Е гола вода в пропагандата. Не разбраха, че останалата част от света масово е с ниско ниво на образование и е безмозъчен консуматор. Не намериха начин за една година да комуникират просташки и абсурдно като ЦРУ, МИ6, Мосад с масите неграмотници. Добре, че поне влезнаха в час на бойното поле и им стана ясно, че Укрите не са им братски народ а са промити тикви, удобни за зануляването на Европа и нормализирането на фашизма. Нямам идея какво се бавят още, но видимо Путин не командва еднолично, както се опитва да го представи сорос раята. Ще е бавно и мъчително, и като гледам докато приключат с денацификацията Европата ще се върне в средновековието с бясно темпо. Само малоумната паплач не разбра, че икономическият гигант Германия замина в тоалетната на историята. Това, че се дърпат заеми и се обявяват политики, не произвежда, не пали стоманените пещи, и не спира инфлацията. Нещата се трупат и изведнъж ще им усетим ефекта. По цените на хранителни продукти и енергия. Тогава ще има карбонови сметки и храна от хлебарки за всички. Еко фашизмът няма спиране. Парите са сложени в джобчетата на мафийките и са се изисква раята да го поеме до край.

и пак бърза и безпощадна смърт на усрайна!

Дръжте се братя уктаинци! Долу кремълския плъх!

Кур за фашистка роССия !

Нема да си играем тука на абстрактен хуманизъм.

Ми вчера що ривахти като вдовици.

Новото нормално за укрите е свещи, студ и вода с кофи от най-близката водоноска, там на ъгъла, до разрушената сграда...

А,значи да чакате нови ракети.

тъпите рашки воюяат срещу ел станции и посдстанцуи а не срещу ВСУ

Воюват. Укрите убиват цивилни. И Европа мълчи. Хаймарсите не стрелят по фронтовите линии. Излизат и спират на цивилен път или в средата на селище, стрелят по цивилни и си тръгват. Денацификация е небходима на цяла Европа и САЩ. Никой нормален не е предполагал, че нацизма и Бандера свинете са пенетрирали САЩ и Канада. Са поне е ясно. Но пропагандата на която Гьобелс щеше да завиди, продължава да маже и мачка олигофрените. Докато Давос занулява европейските галоши и ги готви за дигиталният концлагер.

На комунист не може да се вярва. Трябва Украйна дв се звпаси с противогази и антидот за познатите химични оръжия

Прав си брато. Освен това цялото комунистическо наследство трябва да се унищожи. И точно това прави Суровикин. Неразбираемо защо квичат евроатлантиците. Къде са тръгнали украинците с такова тежко комунистическо наследство.

Метрото го бутаме, а водата я носим с кофи от дупката в леда.

Въпреки възстановеното снабдяване, външен министър на енергетиката генерал Армагедон каза че доставките ще бъдат прекратени.

А питаха ли другаря Путлер преди да пуснат метрото?

Не пак че ги изключват..... Тази война вече е загубена за Украйна....

И кво? Ракети, дронове, армагедони, милиарди изпукани във въдуха и кво? Метроо и водата спрели зацефин следобед. Днеска всичко пак върви.... По тъпи от руските терористи са само българските им лизачи.

Хора, пийте си хаповете по медикаментния план. За всички останали пращам статия от хора с акъл и опит: https://www.spectator.co.uk/article/the-push-for-peace/ Натам се развиват нещата. САЩ и Русия винаги ще се разберат, а само обикновените хора ще духат въздуха, защото и супа няма да им остане.

Ко казА, КО?

Иска му се на дедо Кисинджър да се разберат, ма тоя път няма да стане тая... 2004 ги прецакаха руснаците с оранжевата революция, 2014 с Майдана.. сега вече ще е всичко или нищо...дори и прословутата добра руска душа не се лъже три пъти... Още повече след признаниета на Меркелица за Минските съглашения

Този е пенсионер. Маиче никой не му обръща внимание какво публикува в списанията.

къде го зеления клоун да иска/заявява/настоява? Защо така резко изчезна? А точно сега е момента да "осъди руските атаки".

Не знам как някой не разбират че Русия си навря голямо колче в задника с тази война

Ехаа...долфи е поел от евроатлантическите ценности... И Бидона разреши гейбраковете оная седмица... сега е момента да замени колчето със истински кожен...черничък

Както ми каза един приятел бесарабски българин от Украйна, идва един момент когато без война не може, тези нацисти трябва да бъдат унищожени.

Русия уверява, че няма да използва биологични оръжия във войната в Украйна Значи скоро да се очаква от руските фашисти.

Биологичното оръжие, тъпако, трябва да различава нашите от вашите, а в тази война участват само руснаци и по принцип Русия не може да ползва такова. Това са американски мръсотии и пропаганда за слаби умове.

Умнико, няма такова биологично оръжие, което да различава ваши от наши.

Не са руснаци срещу руснаци, а украинци срещу евразийската хазарска сган - осетинци, ингуши, чечени, удмурти, казахи, буряти, калмики, марийци, лезгини, адигейци, ханти, якути... Я вземи една книжка да прочетеш, какво е Руска федерация

Ми не знам...пише че 80 % от населението е руско или поне славянско със украинците и белорусуите... В твоята книжка кво пише!?

Читателче Ужас, чети нормални книги а не от библиотеката на "Америка за България"! Другият тъпак трябва едно да знае, че оръжията се създават за да поразяват само врага. Защо сащисаните лаборатории са в Украйна? Малоумните янки ползват старите си малоумни лъжи, че другите щели да ползват химическо, биологично, ядрено и нам какво си оръжие. Това е за вътрешно ползване на техните граждани и лгбт Европа, но щом и тук се появиха балъци, значи Денков се е справил със задачата.

Mи така ще е ...енергиината инфраструктура на Украина е съветска и изградена да поеме 50 млн население и огромна енергоемка промишленост( металургична предимно). Сега населението е наполовина а промишлеността - капут...така че има големи резерви... Да се надяваме че руснаците ще спрат да жалят тия свои македонци и ще свършат работата докрай..

Прав си! Само бой по укротиквите!

Смърт на фашистите! Смърт на фашистка Русия!

Хе...още един незадоволен и изнервен

Левски е заплашил, че ще реже главата на онзи, който докара руския миризлив ботуш.

Да се надяваме, че ще си пиеш лекарствата и ще си лекуваш психопатията, тъп фашист!

Нещо изнервен ми се виждаш... Партньора ли не успокоява!? От хамерика за бълхария не ви дават болнични ли!? Има нещо...

Пий си хапчетата

Повторението е майка на знанието а!? Във хамерика за бълхария явно са попривършили кадрите...

С надежда не става Трябват доброволци Ако обичаш Путин повече от живота си запиши се

Споко долфи...на ракетите не им трябват доброволци... Виж на едни други обаче трябват че ката ден карай Бахмут 300-500 отиват при Бандера...С еднопосочен билет. Така че възползвай се от съвета си...