17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай е модела за подражание на нашите ЕвроАтланти! Всички под строй на опашка пред ваксионното!

А така! А в България 80те%.... (защо ли това число си пасва толкова точно с 20% ваксинирани)??

де са Русо-китайофилите да ги дават за пример? покриха се като мишоци.

Със свои, китайски ваксини. Да, така може !

Да, с китайски, свои ваксини, може ! Западът скърца със зъби.

ами ваксинирай се ти със своя бе. има българска... ама не отиваш да си доброволец - що ли?

Лилия Чалева, авторът на този парцал, може да отиде спокойно да си живее в Китай. Така де, сред ваксинирани. Много ще и хареса:-)

А така, тука антиваксърите да се гърмят! Нищо им няма на децата както виждате, иначе половината Китай да беше измрял до сега!

ама то китайските са много по-добри от всички останали... нищо че няма един тест насреща и че не са одобрени от нито една здравна организация. Техните нямат странични ефекти и най-вече дълготрайни странични ефекти които се проявяват след 20-30 години. Отгоре на това китайското 5Г е много по-добро от на останалите, а и КОМ партията каза, че няма да ги контролира с него, а само ще им помага. Ти сега нищо не разбираш от тия работи. Това не са ти фашагите от САЩ и ЕС. Това са добри хора които ваксинират деца.

Харесвам сарказъма ти

Китай не претендира да е свободна държава , това си е тяхната философия - всичко под строй, каквото партията каже. Ако приемем че "пак сбъркахме пътя" и се върнем на тая писта, няма проблем, но дотогава всеки опит да се кара по китайски ще среща отпор

Това са оригинални ваксини, made in china

Че кой пък им и вярва на тия. Те могат и 110% да отчетат!

Е да де , ако не са "made in china" , значи не са оригинални !

Отдалеч всичко е идеално само да не си там !

Имаше времена , в които кнр се учеше от запада, а сега стана обратното...: "При капитализма човек за човека е вълк, а при комунизма точно обратното!"

Китай може да си позволи някой и друг милиард хора със странични ефекти или починали. В България не можем.

Фон ден Лайден изпада в екстаз при такава мисъл за Европа.. ма няма ;) това е положението, кофти мадам ;)

Що обиждаш момичето ? Какво лошо ти е направила, по дяволите ! Вместо да си и благодарен. Простаци всякакви в Нета !

Е човек!

Западняците са бясни ! Китай НЕ ДОПУСКА да му тровят населението.

Българинът с право отказва да се ваксинира. Ами ако наистина има чип и се инжектира някакъв елементарен интелект в българската глава? Ще започнат да мислят, пък от мислене боли глава.

Ясно е накъде отиват нещата. До 1 година ще започнат да ваксинират и новородените. Дали тихомълком както в Китай или посредством шумни агитационни кампании както в САЩ и Европа, целта е всички да се ваксинират. Дали искаме или не, всичко е въпрос на време. В България ваксинацията върви слабо и не вярвам да се постигне високия процент, както в много други държави. Все се акцентира върху високия брой починали от Ковид, но реално починалите от Рак и Сърдечно-съдови заболявания са много повече. Никой не говори за това и всеки трезво мислещ човек, сам ще стигне до извода, че нещо намирисва цялата тази работа. За съжаление и в България се оказа, че има много "коне с капаци", които първо действат и тогава мислят.

Помамирисва ти отзад ми се струва.