Кирил Петков: Ще бъдем първи на вота с над 130 депутати в следващия парламент

Българското общество не може да чака повече спасител, категоричен бе съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Ще бъдем първи на вота с над 130 депутати в следващия парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се натискат май са за бай Ставри?

Може би като се каже една лъжа 100 пъти, тя става истина. Съмнявам се, че така се печелят избори.Още повече поопознахме "Новите лица".Сърбахме и тяхната попара. Пак ще се раздроби вота и пак ще стане същата каша.Не би станало така, и не е заради нас, гласуващите.Но има партии и хора ,които са там само и само да няма правителство.И досега "добре се справят" с това

Народът се е произнесъл и по този въпрос и то отдавана: "Гладна кокошка просо сънува" Всяка глупост си има граници. Но при българските "кандидати за политици", явно това ограничение не важи.

Явно изборите са тотално манипулирани, щом дори глупакът киро знае вече резултата

Каква е тая долна слугинска паплач в България? неЗависими медии, соцагенции, анаЛизатори и друга паплач се опитват да манипулират стадото. Дори тия от "Тренд" пуснаха мълва, че ГейскоСелслата дружинка вече изпреварвала с 1% ГЕРБ... Къде ги правите тия проучвания бе малоумници? Има ли още нормални хора да гласуват за изританите некадърници, дето за половин година съсипаха държавата и народа?

Нищо и няма на статията. Кирил е платил подобаващо.

Киро тъпото парче както винаги бълнува. Тъпо тъпо парче .

Всяка партия получава протокол със резултатите от дадена секция, след което сама може да сметне дали резултатът от Информационно обслужване отговаря на този, който е получила за себе си и основните и конкуренти! Ако не отговаря, сега при наличието на хартиените бюлетини, резултатите могат да се оспорват!

И като се събудиш ще видиш, че краката ти са отвити! Но още по-точна е "гладна кокошка просо сънува"!

Информационно обслужване е последната надежда на простите. Затова един зам.министър си подаде оставката.

Че е прост прост е, но знае какви параметри са зададени в информационно обслужване и затова знае, че пак ще яхнат държавата и народа тия нефелници

Нищо не е решено! Всяка партия получава протокол със резултатите от дадена секция, след което сама може да сметне дали резултатът от Информационно обслужване отговаря на този, който е получила за себе си и основните и конкуренти! Ако не отговаря, сега при наличието на хартиените бюлетини, резултатите могат да се оспорват!

Не е добре с главата.

Сега видях резултатите от е-референдум "Ще успее ли широка коалиция около ПП и ДБ да спечели повече гласове от т.нар. статукво?" към момента резултатът е ДА-27.62%, НЕ-66.77%, Но знаем, че на Киро математиката не му е силна страна, връзката с реалността му е още по-слаба. :)

Човека просто избърза с речта за 1-ви Април. :)

130 депутати??? Сигурно е изпускан като малък на пезула!

Ами кво праим ако са 30 депутатите? А, Киро? Протести до есента и да няма не само правителство, а и парламент ли?! Толкова сте елементарни, но и вредни, че дори не ми се говори, ама нали Щатите били зад вас!!!

Честни, скромни - патриоти. Кирил и Асен - най-великите политици в съвременната история на България!!! Ще бъдат изучавани в учебниците по история, като спасители на България от мафията и от руските шпиони и руското енергийно иго. Ще се учат и в учебниците на Украйна, като спасители на Украйна от руската инвазия, подпомагайки я с тонове боеприпаси и гориво, довели до спасението на Киев в първите седмици на варварската война на Путлер.

Смени дилъра брат..! Това с което се друсаш не е нещо читаво..

Моля се да не влезете в парламента...

Пак ли ще манипулирате софтуера на машините за гласуване?

Кире, първи си в затвора - първа килия, на първия етаж. Колкото и да се кланяш ниско на тия дето те сложиха.

След Кирчо и Кокорчо, дето щяха да докарват танкери, плащаме 8 пъти по-скъпа газ. Пак гласувайте за тях.

Ей, курварче неуспяло! В Курило ти застлах леглото вече...

Лажи, Лажи Вере, само мен не лажи....

хаааааааааааааааахахахахаххахаха

Гладна кокошка - просо сънува. Абсурд да са първи.

Има, една песен-Я Кирил и дебил...

до властта! Ако искаме да имаме държава трябва да ги изхвърлим завинаги от управлението на страната. Това е въпрос на живот и смърт за България. В името на България избирайте само хора, за които българските национални интереси са над всичко. Избирайте държавници, а не лакеи на чужди посолства и интереси. В името на Левски и всички загинали за свободата на родината, в името на бъдещето на нашия народ сме длъжни да спасим и опазим България!

Аве тъпо Киро. Ти си увеличил пенсиите ,ама забравяш да споменеш за цените колко пъти са увеличени. Ама може и да не помниш , нали си тъпо , а може и надрусан. Кой знае.

Трябват ни нови 4-5 моста на Дунав и няколко нови тунели под Стара планина. Пък и някой и друг завод за електромобили не е лошо да има...

Липсата на елементарна логика, политическото невежество, гоненето на облаги, безпринципността на населението, и опитната манипулация на общественото мнение са високорезултатни в “демократични” условия. Не само у нас.

ще бъдеш пръв обвиняем за дипломата, за ББР, за завода за електоавтомобили, за изкувственото източване на язовири, за да усвоиш 1 милиард от фонда за въстановяване на язовирната мреҗа (създаден от Борисов), за продаване на български заряди и ракети на нападнатата страна Украина чрез посредник и така натоварвайки самата страдаща страна Украина да плаща по-скъпо на посредници бъпросните заряди и в същото време да викаш, че не даваме оръҗие защото БСП не иска, за много по-скъпия ток забравихте ли как се качваше тока в страната, която произвежда ток три пъти повече от потреблението, за спирането на плащането за газпром и така осъждайки България на съдебни дела и искове за милярди със същия газпром( оказа се , че имало варианти за плащане в рубли без да се нарушават санкциите), за левчето и газа, за отдаване на цялата енерго- система на някакви офшорки, за наркомания и използването на опиати в министерски съвет. И това само за година и половина - седем месеца управление като министър председател + няколко месеца кото министър. Колко тябва да сме прости, за да те изберем пак?

има си медицински термин за състоянието на просто киро!

Коалицията магнитски реве и сере надоле, мноо яко

Само в наркоманските ти мечти тъп амбулантен търговец и крадец

Този продажник как си вярва,на изборите няма да имат постижението от предните избори и то заедно с Доносници на България.

Каква е тая долна слугинска паплач в България? неЗависими медии, соцагенции, анаЛизатори и друга паплач се опитват да манипулират стадото. Дори тия от "Тренд" пуснаха мълва, че ГейскоСелслата дружинка вече изпреварвала с 1% ГЕРБ... Къде ги правите тия проучвания бе малоумници? Има ли още нормални хора да гласуват за изританите некадърници, дето за половин година съсипаха държавата и народа?

кирчо и асенчо продадоха държавата на офшорки и загубиха тоест губи цял народ. А ако печелят, печелят само за себе си. Почти като Левски!

КИРЕ, ПИЙ СИ БРАТО ХАПЧЕТАТА,ЧЕ ТИЯ 130 БРЪМБАРА В ГЛАВАТА ТИ ЩЕ ТИ ИЗПИЯТ МАЛКОТО МОЗЪК И ТАТИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ! А И НЯМА МНОГО МЕСТА В КУРИЛО,ЩЕ СЕ СТРОИ НОВА КЛИНИКА,А ДО ТОГАВА ПРОСТО СЛУШАЙ ТАТИ,ЛЕНКА И ЛЕКАРКАТА ОТ ДУПНИЦА!

Явно изборите са тотално манипулирани, щом дори глупакът киро знае вече резултата

Разчитат, хората да помислят, че е решено и да не гласуват! Народее, гласувай! Не оставяй нефелниците да манипулират изборите като ноември 2021 г.!

Трябва да си смени дилъра тоя

Първи отзад-напред!

Като гледам наркомана Зеленски, Морето не му отстъпва по нищо!!!

Обуйте си по един ЧОРАПОГАЩНИК на дупки. Те тогава ще сте на 1-во място.

Кирее да си поркан неси по достоверно изглежда че имаш нелечима шизофрения

Кристалите “бело” не прощават никому, особено като главата си е празна и без тях…

Израелска компания е манипулирала хода на изборите в BG

те са венецуелски машинки

Днес е задушница! Да се помолим на умрелите да ни спасят,защото ние живите не се справяме! Боже опази!

На снимката по лицето на Бойкикев се чете надежда, но на лицето на Кирчо се чете, че сам не ди вярва.

Ако пише магнитски, сичко е точно, нали троле? Цел жиеот ще си прост и беден.

Народ, който в болшинството си "зачерква" правото си да гласува на избори, а двуцифрено число в проценти от останалата част да гласуват за еничарите от ПП"ПП" и юродите от "ДБ", си заслужава съдбата - ЗАКРИВАНЕТО на Държавата, този пък завинаги~!

Ицето как гледа влюбено Просто Киро, аха и да засвири на кавала.

С машинките на Байдън всеки е първи. Да пази Бог от партия "Продължаваме Просията" да станат първи, че виж пратили войски и оръжия в Украйна.

Могу лъжи тва, могуууууууу!

ял кексче с халю-гъби