Кирил Петков: Разглеждаме различни сценарии за енергетиката при конфликт в Украйна

Българските домакинства и бизнесът няма да усетят тази криза, успокои премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А преди това “Простото Киро“ дали е “анализирал“ ситуацията и дали е “фокусирал“ фокуса на проблема?

Странен премиер ни назначиха червените, едно изречение не може да произнесе без да се обърка. На всичкото отгоре е и неграмотен.

Тоя Харвардски измамник остави Рилски манастир на тъмно и студено.... Че то даже по турско робство не сме го изоставяли така. Срамота! Срамота!

Дъра-бъра два чадъра.

Кире, ти си идиот! 1/3 от малкия и средния бизнес вече затвори заради тока.

А кога ще решите проблема преди кризата с Русия - тази криза тормози страната повече от година - от времето когато взехте властта . Променихте нормалността в кризи , явно само това си можете

Странно е защо Кирчо разглежда много неща. но не разглежда опция за изграждане на партиини структури. Да не би да е тук за малко да свърши "едни неща" и пак да си ходи в Канада?

Докато се наанализирате, назимислите сценарии(макар, че животът не е филм) всичко ще е приключило катастрофално. Дебилно е всеки ден да се изявяваш с обещания, несвързана, говорна логорея по неотложните български проблеми и да се хилиш неуместно вярвайки, че си министър председател, не клоун подхвърлен на политическата сцена за забавление на изнервения плебс. Скоро ще оберете овациите на публиката!

Блек аут коопеле!Това е сценарият.Запасете се с вода и грана за 2 седмици.Пък после каквото сабя покаже!

Кире, гледай си чатовете и не се занимавай с неща дето не са ти интересни. До края на март си пътник сега като дойдат сметките за тока.

10 процента от щастливо женените с деца мъже се срещат с други мъже. Ако мъ разбирате:))

Я стига,подозрително е това отвличане на общественото мнение...!?!? Братушките до сега ,да бяха я възвърнали! Бедна,бандитска държава... "Со кротце,си благо"! И това ще стане....!!!!! Братушките са стена ! Англо-саксите .....коварни твари .

Кирчо Анализа..

Тлен като се разбра какви сайтове е посещавал Просто Киро, си обясних защо не е направил Хаджигейнов министър на правосъдието. Ще го направи личен съветник. Хи хи хи

Мислете, че скоро може да се окажем без газ, нещата вървят на там. 2010 мисля пак посред зима останахме без газ и беше ужас, уж всичко трябваше да мине аварино на мазут, но се оказа само на книга и сега съм сигурен че е същото.

Между другото къде се изгуби Рашков. Официално казаха, че има знравословен проблем. От МВР- то отказаха информация, чи било лични данни. Само не знам как казаха че Асенчо е болен от китайския вирус. Значи боледува от нещо по- сериозно. Не че нещо ама ако Рашков е болен, кой управлява МВР-то?

Ми че Рашков кога е управлявал МВР. Той не беше ли ПР на МВР? Или май аз нещо бъркам?

Търсят се и три милиарда и двеста милиона лева заеми, които Радевата хунта взе при нелигитимен служебен кабинет не избиран от народа , а назначен от пРезидента Радев и парите изчезнаха незнайно къде! По големи крадци не е имало. А заделените пари от магистрала Хемус бяха откраднати от Банката за развитие и те отидоха в джобовете на приближените на Радев корумпирани съветници и служители! ДАНС услужливо, или некадърно проспа далаверата. ДОЛУ ХУНТАТА! СВОБОДА ЗА НАРОДА!

Ама ДАНС не го проспа. Те са с тях. Нали не забравихте как чегъртаха МВР, ДАНС, ГДБОП и останалите служби към МВР

Какво направи #ГЕРБ от 2009 г. досега? Факти. Не казал-рекъл: 1. БВП на България: • 2009 г. – 72 млрд. лв. • 2020 г. – 119 млрд. лв. • 2021 г. – 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2. Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3. Минималната работна заплата: • 2009 г. – 220 лв. • 2017 г. – 460 лв. • 2020 г. – 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4. Средна работна заплата: • 2009 г. – 520 лв. • 2017 г. – 1 037 лв. • 2020 г. – 1 371 лв. • 2021 г. – 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5. Минималната пенсия: • 2009 г. – 140 лв. • 2017 г. – 175.7 лв. • 2021 г. – 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6. Средно месечна пенсия: • 2017 г. – 345.5 лв. • 2021 г. – 488.97 лв. 7. В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8. Безработицата: • 2009 г. – 14.8% • 2017 г. – 6.2% • 2021 г. – 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9. Износ на България за над 56 млрд. лв. 10. От 2009 г. до сега са построени 522 км. магистрали. 11. Жертви при ПТП: • 2008 г. – 1 018 човека • 2019 г. – 610 човека • 2020 г. – 425 човека или за 10 години над 4 500 българи са оцелели живи благодарение на ремонтираните пътища и построените магистрали. 12. От 2009 г. до сега са построени 260 пречиствателни станции. 13. Само за БПЦ са ремонтирани: • 6 манастира • 264 черкви 14. Санирани са 1 932 многофамилни жилища с общо обновена площ 10 938 679 кв.м., в които живеят близо 130 000 семейства. 15. Сектор „Земеделие“ е получил над 11 млрд. лв. национални и европейски средства. 16. Изпълнен е ангажимента за двойно увеличение на учителските възнаграждения и са върнати в клас над 50 000 деца, които не посещаваха детска градина или училище. 17. В многогодишната финансова рамка 2021 – 2027 г. България ще получи от ЕС близо 30 млрд. евро по ПВУ и оперативните програми – незапомнена по размер помощ до момента за икономиката и модернизацията на страната.Да

Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. Еми много просто! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

Точно така! Бяхме си супер!

Днес реших да вляза в сайта официоз на прокопиевата секта „форгнюз“, да видя как Гълабова или някой друг от неолибералната сган бранят Кирчо LGBT-то . Нищо нямаше там за автентичният скрийншот, мълчание, долу в ъгала имаше нещо за Барселонагейт и толкова. Доскоро се чудехме коя е Мата Хари, сега ще се чудим как му викат на Киро другите от хомо дружината. Може би Киро П. пак е …. Мата Хари?

прокопиевата секта „форгнюз“ ?????? форгнюз на Прокопи ли е бре? Не е ли "Дневник" ?

Ама като ги подкарат скоро пенсионерите с бастуня, ще падне яко бягане по жълтите павета.....

Тоя Позорен Лакеи Нама ли да си подаде Оставката ????

Абе, какво стана с “въстанниците” и смрадливите протестъри от миналата година дето 5 човека блокираха кръстовищата! Нали бяха “народа”? Май суверена ги изчегърта! Що пари се потрошиха от олигарсите и Мафията за протести и бомби! Мая изчезна, Хаджи Генчо адвоката на дявола “бореца за демокрация” дето хвърляше домати, яйца и пилешки бутчета, сега гледа като припикано мушкато! Що хранителни продукти отидоха зян. Тогава при Борисов всичко беше евтино. Сега при Радевата хунта цените на храните са космически и ме е яд за тоновете домати, хиляди яйца, риба и пилешко съсипани от “въстаниците” Можеше сега да нахранят с тях децата от приюта на отец Иван! Комунисти и мафиоти, сър!

Еми кво стана, момчетата от Левски Запад взеха некви пари, които после ги събираха за отбора. Да, България се изпокараха за постове. Мая Манолова я минаха. Нинова е министър за да си оправи финансово детето. Боби Сандов дето крадеше от студентската каса е вицепремиер. И две адвокатски кантори- Джингов и Сие , и кантората на Доковска колят и бесят в правосъдието. Шалом има трима министри, повече от всеки друг кабинет в България след Освобождението. И наш Киро го ползват щото просто момче , радва се че е център на внимание. Приятелчетата на Кирето като Ивайло Пенчев засега мълчат. Ще се види след два месеца .

България подкрепи източния фланг на НАТО с 42 рисунки на изтребител Ф-16 от малчуганите от детска градина „Звездица“ в Русе.

Възраждане до кога ще ги чака тези малоумници?

Костя Копейкин първо да върне откраднатите пари от държавната субсидия, с които си купи апартамент във баровски квартал на Варна, а за предателство срещу Родината и служещ на чужда държава(Русия) си е директно за затвора! Такива като него Стефан Стамболов ги даваше на съд и след това ги пращаше на разстрел! Затова и руските имперски служби му изпратиха наемни убийци и го съсякоха с ятагани в центъра на София!

Що, ЦвЦв и Горанов с чий пари купиха имотите си? Нищо ново под слънцето, но този поне протестира в наш интерес.

в сравнение с Петков и бившия вицепремиер Нейчо Неев: „Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер” е направо академик.

Дреме му на Радев! Нали взима по 15 000 лева на месец и по цял ден си прави лицеви опори. А пък Стефан Янев си уреди децата на държавна служба в БЕХ и НЕК с по 5000 лева ма месец. Обикновените хора да мрат от глад. Това е промяната!

Пак пиша- не гледай в канчето на Радев. Фейса, косата и парцалите на Деса - ей на , половината заплата си е отишла. После има две деца. Поне обаче нещо да правеше кака Радка. Обаче бонус за нас все пак има - Деса вече не се изказва и не пише глупости !!!

Всичко се връща според заслугите, амин!

Лош, по-лош и си е …ло майката, ли?

Да, човекът вече е сценарист. Минал е на заплата при Слави Тъпото.

Той разкри, че в бюджета няма предвиден сценарий за мерки при военен конфликт, но разкри, че винаги можем да вземем заем. Ама на тоя охиления все заеми му та в устата. Айде стига толкова. И как можеш да кажеш, че няма предвидени мерки при военен конфликт? Все едно в бюджета да има за здраве толкова пари, за образование толкова пари ..... за военен конфликт толкова пари. Ей голям идиот е този Кирогей.

боцко как нон стоп теглеше ?1? що той д а може а другите не?! Орешарски искаше да изтегли 1 милиард и луд го напраихте, а бойко изтегли 50 и ми се радвате, значи сте крали с него яко! никой не може да го стигне него по заеми, с които набълбука България!

Не бе имаш грешка. Боко изтегли 250 млрд. €. Идиот си ти.

Ако е вярно това което го пишеш излиза, Боко тегли 4 млрд. на година. А харвардите изтеглиха 4 млрд. за три месеца през 2021 г. И планират да теглят още 7 млрд. за 2022 год. И какво се получава? Боко изтеглил 50 млрд. за 12 години, новите шампиони за 2 години 11 млрд.

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

не се напъвай знаем какъв бардак бешесега търпим последствията от неговите пре успешни мандати ! толкова накраде,че нищо не остана по тези земи ,даже вече и сняг не вали

Алоууу, какъв “бардак” беше бе, тупан? Народа при Бойко се чудеше къде да си кара уикенда, в Рим, Париж или Виена. А до Гърция се ходеше като на село! Инфлация нямаше и спестяванията се увеличаваха в банките!

сега пречи ковида, а не нещо друго а за инфлацията си има сттистика и то не българска дебилче!

Пречи Радевата хунта! Взима заем след заем и парите изчезват. При Бойко също имаше ковид, но се справи безупречно. Подпомогна бизнеса и работниците, но си тъп да го разбереш. Сигурно си уволнен митничар, или контрабандист заловен от Борисов, тулуп такъв!

Това че си има неудачници са си си виновни само те! Тези дето не искат да гласуват за ГЕРБ са провалили се “бизнесмени”, изловени митничари контрабандисти, корумпирани чиновници и доказани некадърници. Който и да дойде на власт тези лузъри пак ще са губещи. Но при ГЕРБ голяма част от народа забогатя и се замогна.

Най-после разбрахте, че сте зависими от Русия. Но по нтатоото време суровините Русия ви даваше кажи-речи безплатно. За домати и костюмчета от фабрика Дружба.

Безплатен обяд няма бе, балък! Бяхме поробени, нямаше частна собственост, решенията за България се взимаха в Москва, а ние си плащахме с робския си труд и мизерни заплати от по 50 долара на месец. Минавахме покрай Корекомите и гледахме с ококорени очи. Ти си предател!

тогава не си вбил роден и повтаряш само лъжи! 1.Имаше частна собственост! 2. решенията ги вземаше БКП 3. тогава като войник съм вземал 500 лв на месец а бигадирите над 1000 лв. 4. това от корекомите моеше да си го купиш и от други места и то за нормални пари. 20 $ беха едни дънки, а сега кок оса и то едни парцали а тогавашнит енемоеше да ги изтъркаш. айде говори на тези дет не са живели тогава и не зная кво е било бехме 3-я производител на компютри в света! сега компоти не знаем как с е правят!

колко си взимал като войник? 500?? пет стотин стотинки си взимал, ама за три месеца! заплатата в завод беше 120 лева, гаменче! от ния се плащаше 12 лв данък общ доход и 10 лв ергенски данък!

Явно ти си руско копеленце, щом си измисляш глупости. Всичко беше държавно при БКП то, хората се развеждаха фиктивно и се женеха на всеки шест месеца за да могат да имат поне два апартамента, за кола се чакаше ред по 15 години , а за жилище по 30 години. Шиптарите чукаха на морето хубави българки за по едни дънки(фармерки), а ноята заплата като войник беше 2 кева на месец и половината ни я даваха в купони за постригване. Бяхме пушечно месо за руснаците при война, докато партийците от политбюро се изпокрият в бункерите. Боклук, такъв!

Ей болшевишки промит мозък, роб на социализма, огледай се малко къде се намираш бе кретен

Лузъри, Кирил Петков е декларирал 1 120 000 влог. Вие толкова пари няма да видите никога през живота си. Тръгнали да се подиграват на доходите му. Ориенталци, миришещи на пот, чесън и вкиснато!

Декларирал половин чекмедже на Бойко. А Бойко прави по едно чекмедже след всеки купон

Кое чекмедже? Онова, което е в твоята тиква ли? Или от фотошопа?

онова дет се вижда до спалнята, на която се е изпръужил напреко с гъза нагоре , готов за гласене твоя любим тлъстак!

Яко ти покажа binance портфолиото ми, ще си глътнеш граматиката. Само ще те светна, че имам останали биткойни, купени през 2011 на майтап.

Купувайте запалки,батерии, газови лампи докато още има.

Върнете си Тиквето, ориенталски панелни таласъми! Той ще сложи край на жалкото ви съществувание!

Ако Тиквата не беше спрял Южен Поток и АЕЦ Белене сега дори няма е да си говорим за енергийни проблеми и цена в енергетиката ! Всичко тези проблеми са в резултата на некадърниците които управлява БГ в продължение на 12г ! Предатели !

Киро, излез като мъж и започни да решаваш прпблемите, че много дразни тая ялова мъжественост в теб.

Кирил Петков:........божкееееее "лидер" и "успешен" помияр...... Лидер ва, на лидерите на лидерите, на лидерите стартъпни........пълен неадекватен смешник....... 100%

Просто Киро трябва да бъде изритан от управлението,цялата държава се тресе,общините нямат пари да си платят тока,градския транспорт е пред спиране,гасят уличните осветления,нямало да се почистват улиците от сняг,както и магистралите,защото нямало пари,това правителство зорлем ни бута към нова 97-ма година,масово режими на тока има,фалират фирми,всичко поскъпва главоломно,а тоя назначен от амерканското посолство кап.т му дай само техни нареждания да изпълнява,държавата я зае.а!

Намалете темпото, трябват видими резултати

за вас варианта е свещи ама и тях трудно ше произведете с тия две леви ръце!

ФИНАНСОВИ АНАЛИЗАТОРИ ТВЪРДЯТ, ЧЕ ДОРИ ПРОСТО ДА ИЗЧЕЗНЕ КРИЗАТА РУСИЯ-УКРАИНА, ЦЕНИТЕ НЯМА ДА СПАДАТ . Т.Е. ЦЕНОВИЯТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ТРЕНД Е ЗАЛОЖЕН И АКО ТРЯБВА НОВА ПАНДЕМИЯ ИЛИ НОВА ВОЙНА ЩЕ ГО ГАРАНТИРАТ !!! ЯСНО Е КОИ ПЕЧЕЛЯТ!!! ЯСНО Е , ЧЕ ХОРАТА НЕ РАЗБИРАТ ТОВА !!!

демокрадчета прости! Рилския манастир не е оставал на студено дори като е бил в пределите на Османската империя !!! вие не можете тока на метрото да осигурите за война сте седнали д а мислите , дебилчета!

Монасите не трябва ли да са смирени хора, на пост и молитва, а всичко светско да не ги блазни? В случая ток.

са монаси , не ги бъркай с ескимоси или бели мечки !

Не се подвеждайте! Война няма да има, никой не я иска - нито европейците, нито руснаците. Ако американците и бандеровците много настояват, ще отнесат боя по бързата процедура, но война няма да има. Това е отвличане на вниманието. Психозата за война е опит да замени психозата за "пандемия" и да спаси от международен съд престъпниците, които я наложиха. Сертификатите и QR-кодовете за идиоти остават за неопределено време.

тъпако, россия воюва в украина вече 7 години!

бебо, куха ти и е кратуната, нищо не разбираш. Русия не воюва с Украйна, обратното е Украйна, подстрекавана от ФАЩ, драпа да предизвика Русия. Щото, бебо, ФАЩ не могат да преглътнат, че стратегическият Крим се върна при руснаците. Бейби, каквато и да е възрастта ти, интелектът ти е детински. Така че занимавай се с друго, геополитиката не е за празни глави!

Кое не се усеща бе, абе те цените двойни вече, зелето 1.60, миналата година по това време 60-70 ст, олиото двойно, хляба двойно, заплатите едни и същи, бъди държавник, върни парите на хората от високото ддс според заплатата на всеки, или кажи - всеки който взима под 1300-400 лева държавата ще му даде ваучери за храна за 200 лева или кеш сума, само на пенсионерите давате, а на младите дето работят за стотинки какво дадохте - двойни сметки за храна и тройни за ток !

Ваучерите за храна, ток и парно са табу.......за прага на бедност никой не говори че е фалшив......пенсиите са 6........въобще всичко е 6......

Кире ще ни управлява, я майната ти бе недоразумение.....

...а гей сайтове раглеждате ли?

активен член е...

Да, както не усетихме режима на тока.

Тия от "" Продължаваме Промяната"" още НЕ са РЕШИЛИ проблемите в България, а тръгнали да се правят на политици пред чужди държави... Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми... Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България.

сценария е да купуваме донски въглища не от украина а от россия!