17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ходя в Турция...

опашка за тест-ваксина-чип може да ме откаже от всичко. Уронва престижа, достойнството и самоуважението ми таз, ваксинацията. направена е за малоумни идиоти.

Ми друм тогава и си ходи на лайноморието. Един скот по-малко да му гледаш овчата визиономия. Отде ви изравят бе.

умиргам от смех! мойто предцтава за почивка: 400К КАРАНЕ НА ВЕЛОСИПЕД НОНО СТОП, възстановяване един ден на плажът и после - 400 К обратно. Реновираш се след подобно усилие. СЛЕД СЕДМИЦА ИДВА ЕФЕКТЪТ НА ПРИЛИВ НА СИЛИ И ПОДМЛАДЕВАНЕ. Това чъдъри, лиготии, за некой друг са. Кат се почествам хремав - 200 к на велосипедът и опаааааааааааа: доказано здрав. а ти си се вакцинирай и т.н.

Вряк вряк. Не се наврещя ей.

Няма опашки още от неделя преди обяд. 10ина, 15мин за преминаване.

Към нашето лайноморие с красивите подпорните стени опашка има ли? По магистралите на Баце?

Аз слушам Нинова, Радев и Манолова- те ми повтарят всеки ден, че съм беден. Като съм беден, защо да ходя на почивка? Като нямам пари, къде да ходя? Нищо не е безплатно. Тези опашки от българи, всъщност са богаташи, които са санкционирани по Магнитски. Щом комунистите ми казват, че съм беден, значи, че съм беден.

Щот ти и другите имате различни идеии за думата "почивка" и "турист". За теб почивка е да натовариш голфа с 3 каси бира от кауфланда, шпек от лидала и говно сок за децата и да идеш в Еладата да спиш по плажовете и храстите за без пари. Спред гръцкото министерство на туризма, харчиш 220 евро през лятото в Гърция (220 милиона евро от +1 милион български "туристи" в Гърция)..хич не си беден..много си богат даже ;-)

След 12 години боковщина е нормално да си беден, но народът ходи към Гърция именно защото там излиза по-евтино (и по-безопасно) от родното черноморие с "подпорните стени" и лайните в морето. Щом си беден, ориентирай се натам и ще можеш и ти да видиш море.

Не може от Благоевград да ходиш на нашето море.В Гърция водата е много чиста и умеят да ти вземат парите.Шезлонги безплатни и там ходиме и по бедни българи.

Ето го..."великият" български турист "Аз на бетона да ям лайна няма да ида, ша ида в Гърция". Иди! Туризма в България по черноморието носи 3 милиарда евро годишно....българите в Гърция носят 200 милиона годишна на Гърция! Въргаляте се за по едно фрапе цял ден на плажа и рупате домашни садниви...бахти туристите! Те за това и гърците не са се забързали да ви оправят опашките по границата и се ебават с вас, а вие даже и хоро играте. Прост народ, слаба държава!

Лапай го на БокУ !!!

Разбира се , че ще аз се откажа, а мисля и че всеки уважаващ себе си човек би го направил. Такива хубави курорти има по нашето черноморие.

Много Тъп въпрос с ясен Отговор , Щом Има километрични Опашки значи хората Не се отказват .

100+

Към нашето Черноморие няма ли опашки заради тоя ремонт, който трябваше вече да е готов ? Но остави това , гледам онзи ден един хотел м/у Китен и Лозенец цена за 2 ма ръзрастни и 2 деца , 220,00 лв нощувка без храна , без нищо .....И какво излиза за 7 нощувки 1540,00 лв. , като сложиш крайно некачествената храна по заведения ще удариш над 2500,00 лв. Ееееее айде мерси, за тия пари в Турция на качествен ол инклузив или в Гърция на перфектно море. Така че по добре опашки и тестове , но на КАЧЕСТВО !!!

Само Черно море е истината !

((.))

В Гърция се влиза и с антигенен тест. Заглавието е подвеждащо.

Майната им гръцка,отпрашвам за Италия!

На Черноморието трябва да ми плащат вредни за да отида и пак не е сигурно. Няма как да ме привлекат с "временни" барчета , поставени върху "временно" отлят бетонен блок направо върху плажа на 4 метра от вълните. Докато седя пред барчето да слушам чалга, някой простак да ми люпи семки във врата. За справка - плажа "Олимпи акти" до Литохоро е дълъг 18 километра, като има места с шезлонги и без шезлонги. Асфалтирания път минава открай - докрай

си ходил по нашето море,явно. Базата ни е впъти по-добра от гръцката. А хубави местенца,бол!

такса барбарон, и порция картофи 50 лева с бакшиша за сервитьора, готвача и собственика, чалгата дето ти стърже ушите е безплатна хайде а на хубавите места ти се мъкне стадо глигани след теб да грухти, че ги ползваш на аванта и цапаш и да те глобяват да ползваш хотелите на местните тартори. Ай мерси

Напротив, ходил съм защото жената ме подлъга. На четвъртия ден си заминах на подскоци.

Лъжеш,или си Мутра !!! Никога няма да е по-добре на Мутроморието... Пожелавам скорошен фалит!!!

ако имате натрапчив запек може да се замислите по въпроса - няколко бани там може и да ви решат проблема

Предлагам да пуснете проучване дали управляващите трябва да започнат незабавно да работят по въпроса за облекчаване, респективно премахване на проверките между България и Гърция, две държави от Европейския съюз

ДИР тая новина не е ли много стара? Вече в Гърция се влиза, както каза един по долу, с антигеннен тест. С прости статийки няма как да накарате българина да ходи по бетона

На Буци хотелиерчетата май реват на умряло за празното лайноморие и по всякакъв начин се прави негативна кампания срещу Гърция. Ден няма без новина за КИЛОМЕТРИЧНИТЕ опашки на границата и "лошата" организация.

Ало, авторчето на статийката, умишлено ли пропуснахте, че в Гърция вече може да се влезе и с отрицателен антигенен тест? И кому е нужно това проучване и с каква цел?