Кацаров отговори на Кантарджиев: Не е героично да се пенсионираш, когато навършиш възраст

Здравният министър поиска проверка и оставка на директора на Агенцията по вписванията заради скандала с болниците "Лозенец" и "Александровска"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е министъра! Щом е навършил възрадт за пенсиониране, да ходи да си пуши лулата в къщи. Не е само той така пенсиониран! Има хиляди български граждани! Всички мислехме, че бай Тошо е вечен, ама не беше! Сега си мислят, че ББ е вечен, но и той е пътник! Това е и съдбата на гравитиращите около властта!

Срам за добрите родители си! А тая кукундрула до теб ,не е ли за пенсиониране или за друго отделение?

Тоя алкохолик Кацата!

Този Кацаров не е ли същият лекар, който говореше, че няма пандемия и против маските?

Нула като лекар,а като човек,пълен боклук,изтривалка!

Има още за пенсионироне. А тези с пенсия и заплата???

Всичко е било планирано дълго преди служебното правителство. Правени са оперативки с президента.Всичко е съгласувано с Радев. Военните обичат оперативките. Тези несправедливи и реваншистки действия ще му изяде президентския пост при следващите избори.

Каца, а твоята пенсия кога. Ти си направо от миналото хилядолетие - толкова си ДЪРТ. Остави двойния аршин, ами бегай за УП2

Прав е ! И стига вече с разни тошковци - Тошко сценаристчето и Тошко фелдшерчето! Трябва се работи, както казва бат Бойко!

Що за лицемерие! На колко години е този Кацар? Не е ли И ТОЙ вече за пенсия?

Има разлика между 57 г. и 65 г.

Всяко идиотско деяние има философско оправдание.

Някое модераторче май е опънато с 200!

Аз съм си тъпо, гадно, долно, завистливо, алчно, проклето, некадърно и отмъстително парче. Нали затова ме направиха министър подобните на мен. Това е само началото. Стойте и гледайте нататък...

Кацаров, боклук и некадърник беше и едно време, такъв си и сега. Толкова бързо ще ти дойде и на теб времето и такова дърво ще изядеш, че ще се чудиш от къде ти е дошло. Мизерник смотан......

Да разбираме ли, че в другите болници, освен "Лозенец" и "Александровска", няма тежки нарушения или никой не е търсил нарушения, ами просто е реализирал политическа поръчка само за двете изброени?

Аааааа, не, бе! Ще ходиш на работа докато пукнеш, ще питаш хората в трамвая къде работиш и ще се насираш преди да стигнеш да тоалетната. Евалла!

Такъв е случаят с Мунчо, но не и с професора. Мунчо където отиде се насира вече.

Брей, брей! Странни хора сме ние българите!? Допреди два месеца бяхме готови да разпънем на кръст НОЩ и Кантарджиев, някои даже щяха да го разкъсат с голи ръце, ако го срещнат на пътя, а днес го превъзнасяме като да е синът Господен жертвал се за нас. Нямам нищо против Кантарджиев, но в края на краищата нали все се оплакваме, че старите муцуни са озурпирали научните институции и не се дава път на младите учени. Защо да не си гледа старините като има млади негови колеги, които да го заместят? Сам казва, че оставя много добри специалисти.

Не разбрахте ли, че в България никой не остана. Не чу ли за заплата от 800 лева за доцент в центъра уа....хахахахах Всички се отнасят еднакво зле, като започнем с ония дето караше студентите да хващат гегата, до тия дето сега уж дошли въоражени с върхов морал.

Ами няма да останат я! Като нямат възможност за развитие. Като величията ни в медицината- меркантилни калинки заради които свестните доктори бягат в чужбина (не всички, но болшинството!). А да не би от вчера да е така, та да обвиняваме служебното птравителство? Другите правителства досега какво направиха по въпроса?!

и твойто поведение не е героично, но се случва.Понякога.

"Трябва да си много тъп и зъл, за да не виждаш и да не признаваш доброто" - Стефан Цанев. Кацаров - Салиери, пасваш точно и на двете характеристики. Това, че искате да правите промяна, не означава, че трябва да се върнем в каменната епоха.

А ти на коя софра си цял живот? Два мандата депутат - не те помним с нищо!Не си и практикуващ лекар. Ще те запомним с това, че макар и завършил медицина не можа да разбереш пандемията, мерките, истината за саможертвата на лекарите и трагедията на десетки семейства! Късметлии сме , че не беше министър по това време!

Стойчо Кацаров никога не е бил лекар. Цял живот чиновник.

Казаров, такива боклуци, като теб дето се въртят от дясно на ляво и обратно, накрая сядат на........

До по-кротко-Като си тът и неграмотен защо си позволяваш да говориш за медицина? Утре като се разболееш къде ще ходиш бе селяндур?Кантаржиев е имунолог и нямаш право да коментираш лекари,които спасяват задници като теб.Жалко просто племе.

е микробиолог.

Не е имунолог, нито вирусолог, а микробиолог, но без един ден практика в лаборатория. Все е бил чиновник и директор, дълги години без развитие. Ето защо изявите му бяха смешни, неграмотни и гротескни. А за пенсионирането, ами да, напълно законно и без никакво ощетяване, нито в пари, нито в достойнство. Идва му времето и толкоз!

тези явно не знаят че дори и слави да дойде на власт тях няма да ги има

Защо, като натисна "минус", ми дава три "плюса". Същото е и когато натисна един "плюс", дава три, или четири "минуса"? Трябва да изкарате чрез коментарите Кантарджиев идол, или какво?

Не не е идол но като го пенсионират това да важи и за Бойко рашков

Не ни кефиш, затова.

Станаха 13 минусите, хахахахах

Залозите започнаха от кое министерство ще има най много уволнени

Стига сте се пенили във форума, ами гледайте трезво на проблемите. Кантара освен като директор друго не може да работи. Той отдавна е забравил елементарните познания на микробиологията, прави се на шут, защото усети, че този цирк му носи изгода, най-вече за стрина Пета и вуйчо Ваньо, но не и на хората, които са вътре в проблема с пандемията. Всяко негово изявление бе удар върху авторитета на медицината, защото по-тъпи и безпросветни мнения надали ще даде и начинаещ санитар в болница... И дано кротко и тихо се оттегли в пенсия, защото тепърва ще излизат редица негови тежки професионални и административни далавери.

Много си запознат но трябва да кажеш и от къде е тази информация

Искам да информирам "по кротко" че има разлика между това да те ръководи жена ти и ти да ръководиш болница

Господине, искрено се надявам след 7 години да ви пенсионират без да чуваме тежките ви вопли. Но едва ли. За съжаление, обществото свикна да проявява невиждана търпимост към психически неустойчиви и неспособни да си оправят живота хора, които като не стане на тяхната, започват да пищат, да блокират кръстовища и да сипят обвинения наяво-надясно без доказателства. Стойчо! Ти си един завършен ненужник. Не си много обичан от колегите (знаеш защо) и с медицината не се обичате много. Вероятно, ако трябва някого да разследваме за голямата КОВИД смъртност, ти трябва да си един от първите, след като изсипа толкова помия срещу ваксините. Вероятно си наясно, че ти и шайка подобни идиоти, въоръжени с докторките си дипломи, сте разколебали мнозина да се ваксинират. Част от тези хора можеха да са още живи. Вие за месец и половина ще сътвирите толкова простотии, за които ние ще трябва сурово да си платим.

Много точно казано! Поздравления! Напълно подкрепям!

Даже не е ненужник, а нещо частично от това.

Ей професор че жалко направи най голямата си грешка просто изгубихте много гласове от тази вътрешна надпрева кой повече хора ще уволни жалък мишо си професор а Бойко рашков що дири там като пенсионер

Подкрепям те, Кацаров! Действията ти са напълно адекватни.

Ти да не си Рашков? Или някой от служебния кабинет?

Уважение към теб като лекар Нооо... Кой искаше преди 20тина години да станат частни болниците Кой е в основата на сегашния хаос А Кантарджиев с какво ви пречи? Ако това не е реваншизъм..

Оправете се на време!!! Никакве авторитети не признавате, ва. после искате вас да ви уважават. Жалка история!

Малее, яко чегъртане ще падне след като xyтата на Радев слезе от власт. Всички мисирки назначени от временното правителство трябва незавно да бъдат уволнени и разследвани.

И като се събуди , беше ли подмокрена ?

Стойчо каРУцаров, Как е при вас - който не става за лекар го правят министър? Щото при нас, който не става за министър си отива след два месеца!

Това са грозни картинки от действителността! По времето на жълтурите / НДСВ-то/ там където се трудех,като заптие, м-р Петканов пенсионира 7 ръководни служителя от Криминална полиция.Без забележка ,без съмнения за нещо.Просто защото трябвало да се зачита мнението на местните жълтури- до един скапани некадърници, но се писали за монархисти. И тогава както сега! А,ве имайте малко акъл в кухите , необразовани кратуни! Искаш да премахнеш някой и да сложиш свой човек.Ами, направи една сбирка, покани човека- враг на трубуната, дай му една награда с надпис за 200 лв,, една гработа му дай и куп цветя. Обясни колко е бил хубав и колко са лоши закщоните , та трябва да се пенсионира, вземи го при младите,като консултант за някакви парици- акъл да им дава и да ги образова.... Кацаров се изложи! По синьото време подскачаше по барикадите за справедливост, после го направиха и областен управител..... не можа да се научи това момче на човечност.

Този доктор по какво и защо никои не е чувал досега за него? Славата ще му остане месец и половина и после ще бъде запомнен като посмешището.

си личи че е дребен злобар и завистник тоя ... какво да го коментираме.

Дребнодушието и завистта са проблем на този, който ги носи, Но вече издигнати на това ниво са проблем на обществото. Жалка мижитурка. Хайде избори и тези и през есента и дано си изберем достоен президент този път!

Голям симпатяга беше професорът. Винаги изглеждаше на 2 ракии. Кацаров сякаш дъвче горчива краставица.

Г-н Министър, а къде бяхте Вие през изминалата година и защо никой не е чувал за вас ? Какво направихте Вие, за да помогнете тази смъртност, която цитирате, да бъде по-ниска ?

За тези нямаше вирус

Не ми слагайте минуси при положение че лично Радев каза че мерките се взимали от правителството за да няма протести

Вървете да извъртите по един минет на цар Тиква. По може да хванете дикиш от писането във форума

РАШКОВ КАКВО ПРАВИ КАТО МИНИСТЪР, ВЕДНАГА ПЕНСИЯ ТОЙ БЕЗ ТОВА СИ Е ПЕНСИОНЕР, А ДА ТОГАВА ОСТАВАКА

То освен действия, трябва и малко акъл, че и морал. Явно при Стойчи Кацаров липсват и двете. Но за сметка на това наглост и арогантност има достатъчно. Препоръчвам на Кацаров да се пенсионира час по-скоро. Изглежда достатъчно стар, изхабен и озлобен, за да заема отговорен пост.

Всеки обслужвал престъпния октопод на мафията, гори.

На държавата викаш мафия тогава за теб Божков е държавата

Държавната администрация при изрода ББ беше МАФИЯ!!!

И сравнен с баба ви Миче е направо юнуша бледен. Баба ви Миче може да стои в Парламента, а той не може да е Директор.

Изчегъртвай гробарската мафиотска сган докрай.

Стига се пени,че ще получиш инфаркт. Професора е член на БСП, но нали трябва да си изкарваме комплексите, плюем...айде прибирай се при жената, да не те бие...

Г-н министър, изказването ви е глупаво, при положение, че в системата на здравеопазването масово работят дотори на възраст 60+

работят като лекари, не като директори

Никъде по света не е забранено да си директор и след навършване на пенсионна възраст. Да Ви давам ли примери?

Има професии, за които няма възраст - артисти, преподаватели, адвокати и други. При тях безценни са житейския и професионален опит и знанията. Например професор Кантарджиев. Разбира се има и хора, които и на 100 години да станат пак си остават тъпи. Например министър Стойчо Кацаров. Продължавай така Кацаров, проправяй пътя на ГЕРБ на изборите. Извинявай Кацаров, може ли да те наричам Салиери, много, ама много си приличате.

Ти правиш ли разлика между държавния сектор и частния бизнес?! Чиновници в пенсионна възраст не са нужни никому - независимо дали са лекари, артисти, спортисти , гении... Колко артисти на щат има в Холивуд напр.?! Павката Попандов се пенявеше, че са го отсвирили неправилно от Сатиричния - що са не реализира след това в частни постановки?! Сума "незаменими и талантливи суперспециалисти" въртят сучат и гледат все да са на държавна службичка.

на метежника с конкурс ли са избирани?!

На радевите мисирки е трудно да им обясниш, че не трябва да махаш професионалисти от отговорни длъжности, за да назначаваш свои хора. Но няма страшно. След един месец смешника Кацаров ще е аут, а проф. Кантарджиев ще бъде върнат на работа от новото правителство.

надявай се, ама... някой друг път

А какви наперени и тлъсти калинки от рояка на Герб ни управляваха почти 15 г. Тия, временните - не могат да се мерят с тях, ама айде нейсе.

Този е гад.

Кантарджиев. Има години за пенсия и ...чао. После може на договор за извършена работа. Какъв е проблема? Вече е с лайното на гъза и ще прави кариера. Айде по полека . Затова отиде в герб за бързи и крадени от нас пари. Гърбавите като дойдоха УВОЛНИХА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА. Да сте чули оплаквания? Резултатът от гербавите го знаете, първи по смъртност и последни по доходи. До кога герб? Затвор и конфискация и то бързо.

Плаче, като че ли някой му забранява да упражнява професията си на хонорар! Или е решил, че професията му е директор???