Стабилизираха ранените при катастрафата до Вакарел

През изтеклата нощ има позитивна промяна в състоянието на пострадалите при катастрофата до Вакарел, настанени в КАИЛ на УМБАЛ "Св.Анна"-София АД.

Обратно в новината

Коментари - Стабилизираха ранените при катастрафата до Вакарел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупава нация.Няма контрол върху автобусите летящи със 130 км.,а една електронна кутийка не позволява на тахографа да отчита повече от 96 км.Прбавяйки и че шофьора не е овладял автобуса заради скороста е станала трагедията.Кола НЕ МОЖЕ да обърне автобус.

Devil

При неговия късмет, като нищо полетът му за Москва ще се разбие. Да ходи пеша по-добре...

тъпи коментари на разни лараджии

Шафеорката на Рено-то- батал от 25 години с гуми втора ръка от битака за по 15 лева бройката и шофеорчето на дъртия катраник- автобус всеконд хенд от Холандия на 20 години да си понесат отговорността, шафеорката- защото е некадърна , защото е карала с очила тип- маска за заваряване и си е бърникала из айфончето или си е проверявала Фейсбоклука, карайки, а шафеорчето- защото е хвърчало по магистралата( по подобието на магистрала) с не по-малко от 120-130...Знаем ги как карат рейсаджиите и тираджиите. И друго- по магистралата максималната скорост е 130 км, а по междуградските пътища разни малоумници и пилоти от Междузвездни войни хвърчат с дърти БМВ-та и опели с по 170-180...няма КАТ, няма мат, няма държава, няма никой. КАТ лющят семе под някоя орехова сянка и си играят на детска градина с хората- светлинки нямаш, колан нямаш, аптечка нямаш...Мизерни мърляци.

Как успя цял тон лай..а да изсе..еш и нито едно вярно твърдение в тях. Вярно казват, че господ е дал мозък на всеки, ама не на всеки е дал инструкции за експлоатация.