Турски ТИР засипа с цитруси магистрала ”Тракия”

ТИР с турска регистрация се обърна тази сутрин на автомагистрала “Тракия” край Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Турски ТИР засипа с цитруси магистрала ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне 10-на пъти съм бил свидетел, как турски ТИР-ве нарочно засичат наши коли и камиони и не им дават да ги задминат. И тоя явно е опитвал същото, жалко че не е умрял.

утре чакаме някой камион с колбаси да се преобърне :)

Ама и ти си някои пишлегар, със подобно возило, купено му от тати най-вероятно. Тук шофьорите карат по максимум 9 часа на ден и се спазват правилата (особено, ако си тръгнал за западна Европа). Та идеята ми е, че професионален шофьор с 3.5г. стаж, трудно заспива дори и след 9ч каране. А колкото до САЩ, ми там е доста по вероятно да заспиш зад волана защото ограничението за часовете за каране на тирове е 11ч и много шофьори не се съобразяват с него (изключваме големите Американски превозвачи, където няма мърдане).

Пък аз се чудя на такава новина какво да й коментираме?

До самонареклия се шофьор. Всичко може да се допуска. Но, аз лично, и като шофьор също, смятам, че най-вероятната причина е турчинът да е заспал зад волана. Именно защото си изхранва семейството, защото е турчин и професионален шофьор. В съвкупност. Разбирате ли ме, колега? Или вие, колега, работите на Луната, в САЩ, или в накоя подобна, развита страна? Както и да е, катастрофата е с турски тир в България... Та да не фантазираме и се перчим. Пречи на мисленето.

То не бяха чушки, то не бяха цитрусови плодове, то не бяха кисели краставички......и какво ли още не!!!!

абе стига сте говорили глупости! Който и да е зад волана - българин, турчин и т.н е много неприятен инцидента. Дано да не се случва на никого, защото и тези хората си изкарват прите като нас и плащат после неустойки и загуби. Така че не се прозявайте излишно!

Международните превози се правят само от сравнително нови камиони. Скоростта им е ограничена на 90км/ч. И да има желание шофьора не може да кара по-бързо.

Как се обръща един ТИР. Тов аможе да стане само ако се движе с много висока скорост. Трябва и по магситралите да се мери скорост. По магистрала Тракиа редовно се обръщат тирове.

Преди няколко дни пътувах към гр.Варна. Нямаше трафик, всичко беше спокоино около 4ч сутринта. Отвреме - навреме се появяваше по някои камион. Понеже дясната лента е отвратителна и ако караш стъкло или чуплива стока накрая има 10-15% фира, та затова хората с камиопните си караха в лявата лента. Около Девня обаче едно идиотче с голямо BMW се появи изотзад. Караше с около 200. Аз си минах в дясно, но колегата пред мен не беше толкова бърз. След изпреварването леката кола засече колегата отпреде (Аз бях минал вече в лявата лента) наби спирачки и доволен от мъжката демонстрация офейка. Е това някои допуска ли, че може да се е случило и на това турче? И кои идиот ви е казал, че карат пияни? Хората с тази професия изхранват семеиствата си. Отворете си очите, крайно време е.

до КГБ (28.10.2009 г. 10:18ч.) защо ли хич не ми е смешно - случва се и посред бял такова нещо... стига да попаднеш само на 1 такъв - и може да не се прибереш никога...

Турските шофьори си позволяват безумия само по българските пътища докато са на територията на ЕС..Защо ли?

Такива новини трябва да се разпространяват с високоговорители в циганските махоли и почистването на магистралата ще бъде решено моментално!

Сигурно на доста от четящите ще им се стори смешно или не отговарящо на истината, но въпреки това ще Ви каж следното: Ако хората знаят какъв процент от тираджиите карат нощно време след употреба на алкохол по магистралите, знаейки, че няма да бъдат проверени за алкохол, никога няма да тръгнат на път. Масова практика е след запой по така наречените Турси паркинги, шофьорите да се качват зад волана на тировете. Проверки за алкохол по магистралите не се правят и това се знае от шофьорите на тирове. Вие, сами си направете необходимите изводи.

да е на берекет...

Така ще е докато транзитните товари не се натоварят на влакове. Ако междувременно не закрият ЖП-то.

Айде вярвай после, че бананите са от Еквадор и Колумбия, потракалите от Египет...няма такова нещо - всичко е оргиналдъ тюркче!

Мезето вече е на линия, сега чакаме някой ТИР с алкохол, ама нека да е в пластмасови опаковки, че иначе голямо лизане ще падне :-)

къде са братята роми да си наберат малко плодове от тоя камион

НЕКА, АМИ ТО ТВА У ТАЯ ТЕРИТОРИЯ ТУКА НЕ СА ПЪТИЩА!!! ПОСЕРКОВЦИ КАРАТ БЕНТЛИТА, А ПОД ГУМИТЕ КОЛАРСКИ ПЪТ ЗА КАРУЦИ - НРБ - ГОРДОСТ ЗА ОСРАНИТЕ ВИ И ОПИКАНИ ГЪЗОВЕ БОЙКОВЦИ!

Ще се вари портокалова ракия!

Ти на магистрала карал ли си? Че то и извън магистралата, ако караш с под 100 те настигат. Уж имат ограничители, тахографи за контрол и т.н., но е факт че карат по-бързо.

някакви извънземни облъчват ама не знаят че чушките сме им ........мамата много пъти и сега ги ванахме

Да дойдат сега простите турчоляци и да си го изчистат.

Дейба турци дейба как ще обърнеш тир на магистрала бе, тез са супер зле шофьорите с рязаните патки

Какви цитруси ве хора... То от снимките се вижда, че това са чушки. Май и репортерите ни са като шофьорите - спят!

Такива новини трябва да се разпространяват с високоговорители в циганските махоли и почистването на магистралата ще бъде решено моментално!

това на снимките да са цитруси! Чиста капия си е! Все си повтарям, че не трябва да вярвам на пресата и въобще на всеки, който вдига шум за нещо!

При катастрофата няма пострадали, но При катастрофата пострада 28-годишен мъж (2-та снимка). В края на краищата?!

Много се радвам!Всички турски боклуци да се размазват по пътя!