Мъж и жена са загинали при катастрофа на пътя Попово - Бяла

Камион е ударил лека кола на кръстовище на пътя Бяла-Попово-Дралфа, вследствие на което мъж и жена са починали.

Обратно в новината

Коментари - Мъж и жена са загинали при катастрофа на пътя Попово - Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсурдите на българския манталитет-всички сме виновни ама възрастните хорица-царство им небесно,са най-виновни.Не спрели на знак "стоп" и така предизвикали фаталното птп.шофьора на камиона не е карал в рамките на ограничението на скоростта но него кат не му търси отговорност,защото ще се объркат "вините" по трасето.Разбира се най-виновна е държавата-никаква превенция,контрол,безопасна ифраструктура и най-вече работа със съзнанието на електората.От 25 години сме "насъсквани" един срещу друг на територия като "една човешка длан"!Ето го неизбежния резултат-ликвидация на една нация!

ЦЕНЕ!!!!!!!

В нашия град на Селяните и Злобата всички карат на 15 годишни таралясници и при това ги гонят като нови по улиците и паркират НАЙ ВЕЧЕ по тротоарите!!!! НИКОЙ не спазва вече ЗДП и правилата! НИКОЙ

Едни селяндури унищожиха живота на млад мъж селяндур който 100% не е гей и има дете. От бедност се качиха всички на тирове и таксита. Какво ще прави сега човека? Тези като са искали да се самоубиват защо не са се забили в НС с няколко бутилки битова газ, ами унищожиха живота на човека?!?!?!

До кога ще изпреварвате нервашки?

Възпитание и толерантност към останалите участници в движението

То тези знаци "СТОП! Осигури предимство!" в БГ са сложени все едно за МКС... Все едно са толкова високо и никой не ги вижда...

Ами, като има кръстовище, трябва да се внимава. Всеки ден пътувам през едно такова, на което съм с предимство. Но ми се е случвало да ми го отнемат, въпреки че стопа не е като за МКС - високо и "невидим". Е, като се случи така псувам посеркото, но спирам аз - животът ми е по-мил.

Ти камион ли караш??????? Щот с камион малко по трудно се спира ама щом ги разираш нещата браво.

колкото и рядко да се вращам в потурландия виждам че лудите никога няма да се налодуват по скапаните ви патища и измислени магистрали.

не се връщай,стой си там дето си

тази просташка реплика сам я чувал само у потурландия дето прасетата си харесват кочината.хаиде сас здраве да си сарбате помииката.

Ти кога точно си виждал нещо друго, освен калната пътека до махлата в която си заченат?

еи така от злоба ще си грухтите докато ви колят.

Бог да ги прости! Но от кога каньоните могат да удрят?

направете границата на пулнолетието в булгария на 19 години.така отговорността на хората ще се промени поради влиянието на родителите...

Аз съм от Попово и да уточня,че катастрофата е станала на околовръстното, западно от града, на кръстовището за с.Медовина и камионът се е движил с около 100 км. в час. Извинявам се за уточнението, но е недопустима подобна "журналистическа" неграмотност

мдам случи ми се и на мен миналата седмица да мина от там определено тировете "летят" в този участък въпреки ограничението от 60км/ч заради кръстовището, от което излизат няколко квартала на града

Toва как точно оправдава неспирането на знак СТОП

джепето

Оправдава го по следния начин - спираш, гледаш няма никой по пътя с предимство, който да пропуснеш (на около 150-200м от кръстовището има лек завой, което ограничава видимостта), тръгваш и тогава биваш ударен от преминаващия със 100 км/ч през кръстовището камион. Предполагам, че и сам можеше да се сетиш, ако поне малко беше помислил преди да зададеш заядливия си въпрос.

Много съжалявам за катастрофата, дано почиват в мир хората.

Къде е това кръстовище Бяла Дралфа Попово .Дралфа е по средата на пътя Попово Търговище. Написаното съобщение е от някой олигофрен.

Гарантирано селтака така си карал винаги и му се е разминавало,ама днеска не.

И на мен ми се е случвало , но понеже бях с ниска скорости успях да видя , че на водача жена му, му дуднеше запалено и той пропусна СТОПА, а аз спрях на косъм!!!ЗАТОВА ПИШЕШЕ НА ТАБЕЛКА В АВТОБУСА ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ГОВОРИ НА ВОДАЧА!!!!!!!

"Канион е ударил лека кола на кръстовище на пътя Бяла-Попово-Дралфа, вследствие на което мъж и жена са починали." Последно КаНион или Камион ?

Селяндурите, рядко спазват ОСНОВНИТЕ правила за движение по пътищата! За тях пътни знаци 'СТОП', 'Дай предимство' и прочие не важат! Но този идиот го е отнесъл - ЕДИН ИДОТ ПО-МАЛКО, жалко за жената!

Между селяндур и селянин има доста голяма разлика - няма да ти я обяснявам щом слагаш хората от т.нар."провинция" под общото название СЕЛЯНДУР! Ако случайно някога успееш да научиш разликата между двете понятия ще осъзнаеш, че селяндурът си ТИ!

Статията е преписана дословно от сводката на МВР.

Какво пък толкова, КаНион, на клавиатурата Н и М са една до друга. И аз често бъркам, като не съм си изрязал ноктите ;-)

А иначе точно на тоя път преди 10-на години /тъкмо го бяха преасвалтирали 3 русенски костюмарчета се бяха бухнали в канавката на абсолютно прав участък и без други коли/ минах около 5 мин. след тях/ и се чешеха по главите!!!!! Пътя беше хубав и добре обозначен!

Свиквайте! Скоро ще има - Канион одъри лика кала... да разбира електора, ръзииръш ли...

А какво е канион?!

КАМИОН-ПИСАН В СТАТИЯ на ДИР! или КАНЬОН -- написан с грешка!:)))

Ото Скорцени, ти майка и баща нямаш ли?

Ото е от инкубатор, яйцето е било мургаво, а и акъла му е на пиле.

Ридактори...пфу.../ Пиши се къМион!!!!

пише се "къмьон", бе... а се произнася "къмион"...

И двамата не сте прави, думата се пише правилно "кимион". А ако трябва да сме точни най-вероятно някое пишлеме е вкарало "канион" в речника като нескопосан превод на фирмата за евтини камери и клавиатури Canyon.

Майко мила двамата се карате в спор за дума , която не се пише нито така -къМион нито така -къмЪОн а се пише така -КАМИОН ..........Не сте ли учили граматика бе хора

Ти па за ирония не сили чувал? Не виждаш ли, че дира са писали "каНион" :) Скарай им се сега и на тях :)

Канион? Идиоти :X

Канион?

Канион аххахахах пълни некадърници

Ба'си ДИР-а, няма ли начин за корекция?

Не е спрял на стоп, затова е паднал и се е ударил в пролом - каНион. Иначе Бог да прости жената и добре, че вместо каНион, на пътя не е имало друг лек автомобил, или по-леко превозно средство от Голфа, че пострадали сигурно щеше да има и от него.

Откакто караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват.

Те гони тебе... на това кръстовище, каНиона е с предимство, движи семпо главния път!

58 и 61г. Загуба никаква. По малко бъдещи разходи на НОИ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Надявах се ти да си на тяхно място. Без тебе нета ще е едно много по-добро място.