Коментари - Мъж почина след катастрофа на Орлов мост (видео) | Днес.dir.bg

Мъж почина след катастрофа на Орлов мост (видео)

Мъж почина след катастрофа между лек автомобил "Фолксваген" и мотопед тип скутер на Орлов мост в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж почина след катастрофа на Орлов мост (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Беше преди около седмица. Русе, кръстовището пред Кауфланд. Живея на близо. Отивам да купя нещо. Едно Момиче изтупано "от горе до долу" за един Моторист и едно черно Кавасаки с тюнинг издаващ изтънчен вкус - Някакъв Звяр на фона но Момиченцето. Беше спряла на сфетофара - страшно чинно и съвсем в дясно на лентата. Зверът работеше тихо и застрашително. Спрях, можех да мина - запалих цигари и си викам - я да видя, какво ще се случи, като Момето види "Зелено". И какво се случи, че чак не повярвах - подкара като на парад с около 50 и така кротко - няма газ и пукотевица ... изпратих я с поглед, страхотна гледка и чудовището със този тих тътен. За първи път виждах такова Чудо, щото съм се нагледал на Излудяли мотористи и Ненормални Скутеристи. ---------------- Беше Красива гледка ...

От статията единствения смислен момент е, че са взели проба за алкохол на водача. А на жертвата защо не са взели? С този "тест" полицаите искат да претупат работата и да не правят разследване. Но задължително поне да го взимат от двамата участници. Иначе как се решава кой е виновен - на който пръв излязат резултатите ли? Писачът поне да беше драснал нещо за теста за алкохол на загиналия.

Бог да прости моториста, ама той с кой акъл е тръгнал да пресича на червено едно от най-големите и натоварени кръстовища в София.Резултата е предварително предизвестен.

Пълно е със смотаняци на пътя, пропорционално с тези - не на пътя, в това число водачи на всевъзможни превозни средства, някои карат бързо и безопастно, други си мислят, че като карат бавно са безопасни и другите са им виновни, а те всъщност са тумора на трафика... Пример: Един малоумник ме засича, отнасям му таратайката и след като катаджията му връчва акта, започва да се замисля дали е виновен и пак спори... Идеята ми е нека всеки да си кара каквото си иска, да се пази и внимава, че на пътя е пълно с тъпанари. Нищо не коментирам за катастрофата в новината, защото обстоятелствата не ясни, пиша си попринцип.

сашко, такова нящо като бързо и безопасно каране НЕ СЪЩЕСТВУВА в градски условия. може би ще ми цитираш германия? може би в германия НЕ СЕ ПРОДАВАТ КНИЖКИ? може би в германия хората имат КУЛТУРА на каране? не се обиждай, не искам да те засегна. просто мнението ти е безумно глупаво и е причина на много като теб да нараняват повече от тея като мен...

Самият факт, че казваш "бързо и безопасно каране" няма и че това е глупав коментар и получаваш минуси, говори какви самозабравили се маймуни има на пътя....Не случайно тези маймуни са на второ място в ЕС по смъртност на пътя... Единственото жалко е че доста често тези маймуни убиват невинни....

Няколко фактора довеждат до трагичния инцидент. Първо, моториста се подвежда по светофара за десен завой и тръгва направо при червен светофар. Явно се надява, че трафика ще спре. После спира пред камион, който му запречва видимостта, докато в същото време не вижда идващия автомобил, видимо движещ се с повече от 50 км/ч. Шофьора на идващия автомобил вижда моториста на около 7 метра и прави опит да го избегне, но моториста потегля в същата посока. Останалото го знаете. В Интернет има 16 минутно видео. Линейката идва на 10-та минута, а не за 5-6, както пише в статията. При такива случаи първо се прави преглед на място, обезопасява се пострадалия, преценява се дали може да се мести, и чак тогава се процедира. Защото може да има вътрешни нарянявания, които да се влошат при неправилно местене. А линейката го натовари веднага и потегли.

и тоя дето е умрял да не е от вълците на Путкин че дигате толкова гирултия? Карат като малоумници и смъртта им е такава ..нелепа...

Забрана за мотори в града. Стига с тия малоумници.

Забрана на всичко с "мотори" и колела, независимо дали са две, три или четири !!!

От грохота на тези донори не се живее вече. Пишете повече жалби до общините по интернет дано ни обърнат внимание.

това да му е за урок, та друг път да не прави тъй!

За жалост не се е отворил аирбегъ на мотопеда.

Струва си човек да патентова един аирбег около каската ...Сума ти и пари ще отнесе,който го направи! При мотористите черепните травми и разчленяването при силен удар е закон!

Ама то бая народ си джиткат без каски

Имам чувството че тези мотористи---мекерета са бавно развиващи се!Хем не спазват правилника хем искат да ги пазят как да стане това и те не знаят!

от забременяване да ги пазят-отзад

Лекарите са виновни, нали!

Аз съм и шофьор и колоездач,София не е само на шофьорите -тя е за хората.Автомобилите трябва да бъдат избутани извън центъра по окловръстното и крайните квартали(така ще си решим и проблема със замарсяването) какво сте ми се качили на колите и ми летите по центъра и по малките улички с бясна скорост-майка си ли търсите там!?

Центърът (както на Всички Наши градове) - Има доста Жилищни сгради... - т.е. Ако се изтеглят Живеещите - Би могло.. По дефиниция Навсякъде където Има Изявено колоездене по улиците - Съответните улици са СтриктноСъобразно селектирани ...а И Съответно оборудвани (ленти за, прегради/пилони...светофари За колоездачите)

Както е тръгнало -човек и от входа на жилището си няма да може да излезе от прелитащи коли,колега трябва да се направи нещо- куцо кьораво сакато се качило на автомобила огледай се!

Ааааа сакън в София освен нагли СЕЛЯНИ кълчещи език други няма

Да, Бог да го прости моториста, но той сам си е предизвикал смъртта. Тези с моторите и колелетата са най-агресивните на пътя. И вчера, и днес, на два пъти ми се случва да ме засичат мотористи, при това с нагли претенции, че те са господарите на пътя. А как профучават на червено и по кръстовищата, е ужасна картина. И няма ли милиционери за тях? Въобще, някой санкционира ли ги?

Санкционират ги, не виждаш ли? Физиката и Господ ги санкционират и то най-грубо.

И скутеристите ... Защото те нито пазят, нито се пазят. Те са някакви безумно смели, с акцент на "безумно". Това слалом между автомобили - включително "гигантски" слалом, каране в лентата за насрещно движение, включително със скорост на изтребител - за нищо го нямат. Пазете мотористите - не зная как, но те настояват да бъдат пазени ...

Търси в тубата Кола помита мотопедист минал на червено на "Орлов Мост"

Ники

Боже, колко глупости са изписани тук! Гарантирам Ви, че този със скутера е извършвал многократно преди това въпросното грубо нарушение, но този път патронът на руската рулетка се оказа в цевта. Нищо не са виновни хората, които го пропуснаха от крайните леви ленти защото те пълзяха и не искаха да го ударят дори леко. Третата лента обаче е към Ректората, там вече всички са засилени и не очакват изскачането на подобно камикадзе. Отчитайте, че някои модели скутери са с много мощни двигатели и 200 км/ч за тях не са проблем.

Сигурно такива лозунги им дават кураж: След като са навсякъде, значи могат да правят каквото си искат и друг е длъжен да ги пази. Е, има и други мнения. Статистиката го показва. Трепят се, защоте не сме почнали да ги трапем ние, като мухи. Въобще не ми е жал за тези празноглавци. В случая тествали за акохол изпрвания щофьор. А наглия и в нарушение моторист кой ще го тества?

По принцип и мотористите и колоездачите са изключително нагли водачи (не съм шофьор, от пешеходна гледна точка изказвам мнение), които постоянно създават критични ситуации не само на пътя, но и на пешеходните зони (колоездачите).Пътищата на София НЕ СА място за двуколесни превозни средства, просто инфраструктурата не е, и никога няма да бъде пригодена за такива. Тия хора трябва да го разберат най накрая.

Жал ми е за момчето, блъснало този малоумник! В случая то е жертвата.

сутринта един на скутер за малко да ме отнесе докато пресичах на зелено. дебила дойде на скорост по осевата линия и от нея директно направи завой надясно - пред 2 редици коли тръгващи и те. тия камикадзета трябва да получат специална глава в наказателния кодекс. когато са причина за птп - ако оцелеят - затвор. ако не - роднините им да платят на "убиецът" парично обезщетение за съсипаните нерви.

Съболезнования на семейството и близките на Самоубилия-се ! ----- Стриктна Забрана на двуколесни да СА Вляво (на Дадена лента) ? Нонстоп полицай/КАТ И-на-Четирите вход/изхода ? Изпъкнало/Увеличаващо Голямо огледало (или Екран) на Всеки от 4те вход/изхода така че Идващите - Да виждат скритото-от-Директен-поглед ? ...а Свирепия Контрол - Башка !

аре стига мъмла па ти бе,пий си там пиенето и гледай розови сериали,поне някой път напиши нещо разумно,а не плямпай двустъпково

?!

Имаше видео пуснато в нета. Първо впечатление - имаше автомобили идващи от Цариградско шосе и навлезли в кръстовището, без да има проходимост. И те за мен са главните виновници. Защото след това явно на тези от канала светва зелено. Този с мотора тръгва, но е принуден да се муши между блокиращите го коли. Явно през това време му светва червено. А идващата кола явно пък кони зеленото защото скоростта му бе доста висока спрямо на околните. В резултат и двамата се засичат без да се видят и става белята!

Зелено за завиващите Нагоре (и Идващи откъм стадиона). Червено за Всички По Цариградско и Напречно. - тоз Вижда/Знае че СА спряли по Цариградско...финтира отЛяво Завиващите .., Лети на Червен за него... И! - го отнася Идващият отгоре, пресичащ кръстовището на ВечеЗелен.

Изобщо не познаваш това кръстовище.

Ти от кое село си та изтипоса тази глупост????:))))) Това е най-централното и натоварено кръстовище в София, ако не знаеш как функционира по-добре не се изоквай:)))

Изобщо не ги харесвам нити мотористите, нито колоездачите! Както казва един колега за мотористите-донори на органи!! Идиотите карат по освевата линия, между двете ленти с коли...И то на мръсна газ!! А да не говориме, че велосипедистите, ги гледам как за газария някой карат на зиг заг...Е как да не ти се прииска да му строшиш малоумната тиква!!! И ти все трябва да го пазиш!! София и големите градова в България, не са за велосипеди и мотори! това е!

Аз пък как мразя неграмотни автомобилисти не е истина!

Проблема си е твой...Че си донор на органи.

Аз съм и шофьор и колоездач,София не е само на шофьорите -тя е за хората.Автомобилите трябва да бъдат избутани извън центъра по окловръстното и крайните квартали(така ще си решим и проблема със замарсяването) какво сте ми се качили на колите и ми летите по центъра и по малките улички с бясна скорост-майка си ли търсите там!?

А бе в София всички ли са такива кавали. Хубаво нещо са камерите. Във Варна е същото кавали от Техеран, Сините скали и ТЕЦ-те на Ковачки. Карат в насрещното в еднопосочни улици. Ако най-случайно дадат мигач завиват в другата посока. Ако им свирнеш, за да предотвратиш сблъсък, пътника до шофьора им излиза с номера, че варненци били много стреснати и избухливи.

не, просто селяндурите, без значение дали са родом от София, Варна, Пловдив ... град или село, са си такива. Като разберат, че възпитание и родно място не се покриват, може и да се очовечат. Но засега си остават по дърветата.

Докато тия унуфряци с мотори и скутери НЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ СПОРЕД ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ВСички СМЕ РАВНОПРАВНИ!!! А не те да си мислят, че всички са длъжни да ги пропускат и пазят САМО ТЯХ!!! Няма да станат нещата!!! На мен примерно 2 такива главоча ми се врязаха едновременно, ама единия от дясно, а другия от ляво щото те са с права над всички!!! Та кой точно трябваше да пазя???И защо смятат, че всички са им длъжни да ги пропускат??? Има ленти на пътя, КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА СПАЗВАТ!!! ТАКЪВ Е ЗАКОНА, НИКЪДЕ НЕ Е НАПИСАНО В НЕГО, ЧЕ НА ПЪТЯ ИМА СЛАЛОМИСТИ НА КОИТО ДА ДАВАМЕ ИЗВЪНРЕДНО ПЪТ!!! ПЪТ СЕ ДАВА САМО НА ЛИНЕЙКА, ПОЖАРНА И ПОЛИЦИЯ!!! Кое точно от тези неща са мотористите???!!!

Цървул,не искам да ми правиш път, искам да си гледаш в огледалата, цървул от село

Ти си цървула, та дори си и пълен олигофрен:))) А си и селянин прост се вижда!!! Никой не ВИ Е ДЛЪЖЕН на вас бе тъпанар!!! Такива селяни като теб се видя днес какво правят, НАЛИ??? Аз огледалата си гледам, АМА ДОНОРИ И КАМИКАДЗЕТА КАТО ВАС И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ!!! Нали ви гледам лятото всяка вечер на ОКОЛОВРЪСТНОТО ПОД БОЯНА КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ СТЕ!!!!!!!!!!! Само дето няма държава та ченгетата да ви набият чимберите веднъж завинаги!!!

ами мачкай ги бре!!!

тука всички сте големи шифиори и спазвате законите...аре,...да не бъда груб!!!

Мотористъ се подведе да тръгне по тръгващите автомобили, които бяха за десен завой.Виновни са и шофьорите на двата автомобила, които го пропуснаха да мине пред тях.Бог да го прости!

Мотористът.

Грешиш! По Евлоги Георгиев той беше първи. Автомобилите бяха след него. Тоя си търсеше белята. Явно го е било напекло яко. Очевидно двете колони за завиващи наляво го изплашиха и той се опита да форсира.

Да бе, виновни. А какво да го правят? Да го бутнат за да не мине ли? Правят като всеки, когато види моторист, велосипедист, добитък и прочее - пускаш го да мине и да ти се маха от главата.

Подвел се е друг път.... Отсреща му свети червено. Просто така си минават......

Не стига, че шофьора на фолцвагена ще трябва да оправя кола, ами и са го малтретирали да го бодат, като кукла вуду, за алкохол, въпреки че донора е пресякъл на червено.

гледайте НАЙ ШОКИРАЩОТО ВИДЕО заснемано в България в тубата и ще разберете защо.

Аман от тези мотористи и колоездачи! Не спазват никакви правила,само могат да направят беля на някой съвестен шофьор! Не съм видяла полицай да глоби тези нарушители,луди глави!

Главоча със скутера тръгна на зеления сигнал за завиващите на дясно от Евлоги Георгиев. Познавам светофара - тази секция светва 10 секунди преди сигнала за направо и наляво. Много народ с купени книжки се подлъгват и тръгват направо на забранен сигнал. А катастрофата е една от най-гадните - шофьора на колата няма никаква възможност за реакция - моториста изкача отляво пред спряла кола на по-малко от метър. Сега на човека ще му се стъжни. Добре, че има видеозапис и може да мине с по-лека процедура. Ако нямаше камери, щяха да го разкатаят, особено т.н. моторджийско братство - донори!

Купувайте си видеорегистратори. Изплащат се понякога стократно.

Ами не го познаваш :-) Ако не е на ръчен режим е 30 сек. (инфо от днес сутринта). Ако е на РУ .... когато тогава. Но това няма значение вече за човека... Всеки може да се заблуди, кой точно светофар е негов на такова кръстовище. На сточна гара ми е любимо. Да хванеш и да убиеш този дето го е мислил....

колите. От записа на Нова ясно се вижда, че естествено е минал преди всички коли - през локалното - на червено, без видимост към светофара и вероятно е решил, че като тръгват колите надясно към СУ, може и той да тръгне. Пълно е с такива тъпунгери, които се мислят за много хитри и се мушкат между колите. Голямо бързане, голям тарикатлък... Бързай сега... Всички чакат на светофарите и в задръстванията, никой закон и правилник не им дава на тия предимство и право да правят слаломи между останалите участници в движението. Потресаваща е наглостта на някои от писачите във форума, които явно също се мисля за големи тарикати, понеже "изрязват" колите на спряло на светофарите.. Абе, вие на колко години сте?!? До следващия път...безотговорни смешници

тези сас скутерите са наи опасни,не спазват знаци и правилата за движение!пазете се от тях!чувал сам за тези от париж ,дори ти чупи огледалото страничното ако не му направиш път да мине като има задръстване!

Мотористите са толкова голи и незащитени, а карат бясно по пътищата и в градовете, а на междуградското направо ти изправят косите с бясно и неразумно каране! Тези хора нямат ли чувство за самосъхранение! Хубаво е шофьорите на автомобили да "пазят" мотористите, както се пазят непораснали още деца!!!

Защо, аз да съм длъжен да пазя нагляра с мотора? Да спрат да са нагли и няма да мрат! Това не са деца, а нагляри! Всички с мотори са се забързали за гробищата, като този от новината!

Не става дума за задължение, а за човещина, усещане и чувство за отговорност!!!

В тази жега трудно се мисли и внимава!

То и да не е жега, моторист с какво да мисли - с ауспуха си ли?

И ти си прав ама дай им шанс...

Починал се казва за 98 годишен, тихо, мирно и кротко умрял в леглото си. Мотористът първо е счупил автомобилно стъкло с главата си, а веднага след това се е премятал във въздуха много по ефектно от всеки цирков акробат. И не особено меко пльосване на асфалта. За такъв не може да се каже, че кротко е починал.

Починал е кротко в линейката.

Човека е починал, така, че имайте малко достойнство.

С уважение чета коментара ти, но не знам доколко са човеци една шепа морористчета които не дават спокойствие на стотици хиляди хора с рева си по 24 чса.а

Тази вечер мисля да фуча по Раковска, Цариградско, околовръстното, на ниска предавка и високи обороти.ще се повърти ме и в района на резиденцията, да разбудиме тузарите от Бояна, хахахах А как обичам нощем като се прибирам да разцепя тишината в квартала с акраповича, мед за душата, еликсир за слуха. А вие спинкай те и сънувайте мокри сънища.

Колкото повече се вземат мерки за спиране войната по пътищата, толкова повече хора мрат. Вече стана нещо нормално да четем по 2-3 пъти на ден за убити на пътя.

Ако се докаже че е минал на червено и че мястото му в този момент не е било там, шофьорът на лекия автомобил да разбие от дела близките му: за причинен стрес върху психиката му.

Разбирам те, ама не става. Отговорността е лична, а не на роднините.

Що? По новия закон ако си дам колата на приятел и той се накърка и го хванат и аз го отнасям. Тук що да е различно?

...както колегата е написал по-долу - така наречената "кметица", дава ли си сметка, какво се случва в София,особено нощем?? Рокерите са превърнали Царигр.шосе в мотописта. Денем и нощем се чува пронизително форсиране....карат с пистови мотори и далеч над разрешената скорост. Но тъй като въпросната особа е взела под своя закрила рокерската гмеж, тия си правят каквото си искат.И ако стане нещо - айдее, все те са невинните, жертвите и хоп...пред съдебната палата. Това ме вбеси - взели алкохолна проба на водача на автомобила.А на моториста няма ли ??

не плюй по кметицата! тоя е бил от нощните вълци, и сега гордо крачи в редиците на безсмъртният полк!

Дреме му на фандъка за това, че не може да се спи нощем. На милиционерите им дреме само за заплатите и да се крият по завоите и храстите. По Драган Цанков е същото. Разни селяндури с ярмомелки, които повече дигат шум, отколкото вървят си избиват комплексите като будят стотици граждани.

Който и да ви е кмет, все тая. Простотията се е загнездила в столицата.

нова показа видео как мотопедиста се провира на червено,така че повече няма какво да се напише

Тази вечер ще е малко по-тихо. Щото на Цариградско се чувстваме като на война с тези мотори. Дори се чудя откъде се е взел КАТ на това място, да не е нещо монтаж?

Тия със скутерите са много нагли. Не спазват никакви правила на дживение. Все се мушат

вземам си скутер,за да успявам по-бързо и приятно да се придвижа между кервана от коли.имам и кола ,така че съм и от двете страни.малоумниците с колите от яд ,че съм по-бърз от тях се опитват по всякакъв непозволен начин да възпрепятсват предвижването на по-пъргавите скутери.естествено че се муша,след като позволяват габаритите.да не мислиш че ще те чакам да си бъркаш в носа (или гъза) на светофара!-тъпаци!!!

Точно заради начина ти на мислене, като се фъкофнеш някъде със скутера и те транспортират под чаршаф до най-близкото болнично мазе, ще ме заболи уя дотолкова, че ще си го преместя в другия крачол.

Значи по всякакъв непозволен начин пречат на твоето законно и позволено " мушене" между колите? Я точно ми обясни как непозволено ти пречат? Карат напряко ли? Я си прочети закона да разбереш , че точно ти извършваш забранени деиствия. Малоумник.

Муши се, докато накрая ти го мушнат. Главата ти може и зян да иде, види се не е читава. Но има хора в нужда за другите чаркове.

На Орлов мост поне има хубави уебкамери и ще се види точно какво е станало, няма да се гадае.

Пазете мотористите ,хубаво ама как когато те сами не се пазят .и все някой друг е виновен.

Ало, журналята, "останал на място" е израз...който означава "починал"!

Един ден как щях да се бия с един такъв малоумник. Аз вкарвам колата в гаража, а онзи не може да чака 1 минута и се провира!

А на теб това ти съсипа живота

Ми, ако го беше бутнал - със сигурност

Ами огледай се , и ако няма пешеходец паркирай. Тротоара пред гаража не ти е бащиния. Доста често ми се случва същото, и просто изчакваш човека или той като види , че го чакаш ти дава знак. Всички са с усмивка и работата е свършена.

Абе човек, какъв пешеходец, пиша за малоумник със скутер на улицата.

ех ако всички си налитахме на бой за всичко, то няма да оцелеем и ден като общество. Нервите и агресията са много...всеки бърза за...гроба.

Тия двуколесните са толкова нагли, колкото и опасни. Загуба в случая няма.

Не съм чул някой да е пострадал от опасен моторист, но пък постоянно чувам за убити на пътя мотористи от всякакви неадекватни "безопасни" шофьори

Е нормално е да не си чувал, то мотористите не сте особено умни. Ето в този конкретен случай например поредният зачернен водач, който ще трябва да лежи поредната куха каска.

Един малоумник беше убил момиче във Варна на пешеходна пътека.

Глей сия, ако поне малко вденеш от това, което пиша значи имаш сериозен напредък в умственото си развитие - ПОЧТИ няма човек, който да НЕ Е страдал по един или друг начин от "милите", "възпитани" и "спазващи" всички законовоустановени правила моторджии. Както по улиците, така по тротоарите, по магистралите и нощно време в къщи. Айде със здраве.

От всички коментари става ясно, че ако си на мотор заслужаваш да умреш, а когато умреш хората ще се радват от този факт (видно от коментарите) ... наистина жалко

Не удара а падането го е убило

Коментари - Мъж почина след катастрофа на Орлов мост (видео) | Днес.dir.bg

Мъж почина след катастрофа на Орлов мост (видео)

Мъж почина след катастрофа между лек автомобил "Фолксваген" и мотопед тип скутер на Орлов мост в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж почина след катастрофа на Орлов мост (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Беше преди около седмица. Русе, кръстовището пред Кауфланд. Живея на близо. Отивам да купя нещо. Едно Момиче изтупано "от горе до долу" за един Моторист и едно черно Кавасаки с тюнинг издаващ изтънчен вкус - Някакъв Звяр на фона но Момиченцето. Беше спряла на сфетофара - страшно чинно и съвсем в дясно на лентата. Зверът работеше тихо и застрашително. Спрях, можех да мина - запалих цигари и си викам - я да видя, какво ще се случи, като Момето види "Зелено". И какво се случи, че чак не повярвах - подкара като на парад с около 50 и така кротко - няма газ и пукотевица ... изпратих я с поглед, страхотна гледка и чудовището със този тих тътен. За първи път виждах такова Чудо, щото съм се нагледал на Излудяли мотористи и Ненормални Скутеристи. ---------------- Беше Красива гледка ...

От статията единствения смислен момент е, че са взели проба за алкохол на водача. А на жертвата защо не са взели? С този "тест" полицаите искат да претупат работата и да не правят разследване. Но задължително поне да го взимат от двамата участници. Иначе как се решава кой е виновен - на който пръв излязат резултатите ли? Писачът поне да беше драснал нещо за теста за алкохол на загиналия.

Бог да прости моториста, ама той с кой акъл е тръгнал да пресича на червено едно от най-големите и натоварени кръстовища в София.Резултата е предварително предизвестен.

Пълно е със смотаняци на пътя, пропорционално с тези - не на пътя, в това число водачи на всевъзможни превозни средства, някои карат бързо и безопастно, други си мислят, че като карат бавно са безопасни и другите са им виновни, а те всъщност са тумора на трафика... Пример: Един малоумник ме засича, отнасям му таратайката и след като катаджията му връчва акта, започва да се замисля дали е виновен и пак спори... Идеята ми е нека всеки да си кара каквото си иска, да се пази и внимава, че на пътя е пълно с тъпанари. Нищо не коментирам за катастрофата в новината, защото обстоятелствата не ясни, пиша си попринцип.

сашко, такова нящо като бързо и безопасно каране НЕ СЪЩЕСТВУВА в градски условия. може би ще ми цитираш германия? може би в германия НЕ СЕ ПРОДАВАТ КНИЖКИ? може би в германия хората имат КУЛТУРА на каране? не се обиждай, не искам да те засегна. просто мнението ти е безумно глупаво и е причина на много като теб да нараняват повече от тея като мен...

Самият факт, че казваш "бързо и безопасно каране" няма и че това е глупав коментар и получаваш минуси, говори какви самозабравили се маймуни има на пътя....Не случайно тези маймуни са на второ място в ЕС по смъртност на пътя... Единственото жалко е че доста често тези маймуни убиват невинни....

Няколко фактора довеждат до трагичния инцидент. Първо, моториста се подвежда по светофара за десен завой и тръгва направо при червен светофар. Явно се надява, че трафика ще спре. После спира пред камион, който му запречва видимостта, докато в същото време не вижда идващия автомобил, видимо движещ се с повече от 50 км/ч. Шофьора на идващия автомобил вижда моториста на около 7 метра и прави опит да го избегне, но моториста потегля в същата посока. Останалото го знаете. В Интернет има 16 минутно видео. Линейката идва на 10-та минута, а не за 5-6, както пише в статията. При такива случаи първо се прави преглед на място, обезопасява се пострадалия, преценява се дали може да се мести, и чак тогава се процедира. Защото може да има вътрешни нарянявания, които да се влошат при неправилно местене. А линейката го натовари веднага и потегли.

и тоя дето е умрял да не е от вълците на Путкин че дигате толкова гирултия? Карат като малоумници и смъртта им е такава ..нелепа...

Забрана за мотори в града. Стига с тия малоумници.

Забрана на всичко с "мотори" и колела, независимо дали са две, три или четири !!!

От грохота на тези донори не се живее вече. Пишете повече жалби до общините по интернет дано ни обърнат внимание.

това да му е за урок, та друг път да не прави тъй!

За жалост не се е отворил аирбегъ на мотопеда.

Струва си човек да патентова един аирбег около каската ...Сума ти и пари ще отнесе,който го направи! При мотористите черепните травми и разчленяването при силен удар е закон!

Ама то бая народ си джиткат без каски

Имам чувството че тези мотористи---мекерета са бавно развиващи се!Хем не спазват правилника хем искат да ги пазят как да стане това и те не знаят!

от забременяване да ги пазят-отзад

Лекарите са виновни, нали!

Аз съм и шофьор и колоездач,София не е само на шофьорите -тя е за хората.Автомобилите трябва да бъдат избутани извън центъра по окловръстното и крайните квартали(така ще си решим и проблема със замарсяването) какво сте ми се качили на колите и ми летите по центъра и по малките улички с бясна скорост-майка си ли търсите там!?

Центърът (както на Всички Наши градове) - Има доста Жилищни сгради... - т.е. Ако се изтеглят Живеещите - Би могло.. По дефиниция Навсякъде където Има Изявено колоездене по улиците - Съответните улици са СтриктноСъобразно селектирани ...а И Съответно оборудвани (ленти за, прегради/пилони...светофари За колоездачите)

Както е тръгнало -човек и от входа на жилището си няма да може да излезе от прелитащи коли,колега трябва да се направи нещо- куцо кьораво сакато се качило на автомобила огледай се!

Ааааа сакън в София освен нагли СЕЛЯНИ кълчещи език други няма

Да, Бог да го прости моториста, но той сам си е предизвикал смъртта. Тези с моторите и колелетата са най-агресивните на пътя. И вчера, и днес, на два пъти ми се случва да ме засичат мотористи, при това с нагли претенции, че те са господарите на пътя. А как профучават на червено и по кръстовищата, е ужасна картина. И няма ли милиционери за тях? Въобще, някой санкционира ли ги?

Санкционират ги, не виждаш ли? Физиката и Господ ги санкционират и то най-грубо.

И скутеристите ... Защото те нито пазят, нито се пазят. Те са някакви безумно смели, с акцент на "безумно". Това слалом между автомобили - включително "гигантски" слалом, каране в лентата за насрещно движение, включително със скорост на изтребител - за нищо го нямат. Пазете мотористите - не зная как, но те настояват да бъдат пазени ...

Търси в тубата Кола помита мотопедист минал на червено на "Орлов Мост"

Ники

Боже, колко глупости са изписани тук! Гарантирам Ви, че този със скутера е извършвал многократно преди това въпросното грубо нарушение, но този път патронът на руската рулетка се оказа в цевта. Нищо не са виновни хората, които го пропуснаха от крайните леви ленти защото те пълзяха и не искаха да го ударят дори леко. Третата лента обаче е към Ректората, там вече всички са засилени и не очакват изскачането на подобно камикадзе. Отчитайте, че някои модели скутери са с много мощни двигатели и 200 км/ч за тях не са проблем.

Сигурно такива лозунги им дават кураж: След като са навсякъде, значи могат да правят каквото си искат и друг е длъжен да ги пази. Е, има и други мнения. Статистиката го показва. Трепят се, защоте не сме почнали да ги трапем ние, като мухи. Въобще не ми е жал за тези празноглавци. В случая тествали за акохол изпрвания щофьор. А наглия и в нарушение моторист кой ще го тества?

По принцип и мотористите и колоездачите са изключително нагли водачи (не съм шофьор, от пешеходна гледна точка изказвам мнение), които постоянно създават критични ситуации не само на пътя, но и на пешеходните зони (колоездачите).Пътищата на София НЕ СА място за двуколесни превозни средства, просто инфраструктурата не е, и никога няма да бъде пригодена за такива. Тия хора трябва да го разберат най накрая.

Жал ми е за момчето, блъснало този малоумник! В случая то е жертвата.

сутринта един на скутер за малко да ме отнесе докато пресичах на зелено. дебила дойде на скорост по осевата линия и от нея директно направи завой надясно - пред 2 редици коли тръгващи и те. тия камикадзета трябва да получат специална глава в наказателния кодекс. когато са причина за птп - ако оцелеят - затвор. ако не - роднините им да платят на "убиецът" парично обезщетение за съсипаните нерви.

Съболезнования на семейството и близките на Самоубилия-се ! ----- Стриктна Забрана на двуколесни да СА Вляво (на Дадена лента) ? Нонстоп полицай/КАТ И-на-Четирите вход/изхода ? Изпъкнало/Увеличаващо Голямо огледало (или Екран) на Всеки от 4те вход/изхода така че Идващите - Да виждат скритото-от-Директен-поглед ? ...а Свирепия Контрол - Башка !

аре стига мъмла па ти бе,пий си там пиенето и гледай розови сериали,поне някой път напиши нещо разумно,а не плямпай двустъпково

?!

Имаше видео пуснато в нета. Първо впечатление - имаше автомобили идващи от Цариградско шосе и навлезли в кръстовището, без да има проходимост. И те за мен са главните виновници. Защото след това явно на тези от канала светва зелено. Този с мотора тръгва, но е принуден да се муши между блокиращите го коли. Явно през това време му светва червено. А идващата кола явно пък кони зеленото защото скоростта му бе доста висока спрямо на околните. В резултат и двамата се засичат без да се видят и става белята!

Зелено за завиващите Нагоре (и Идващи откъм стадиона). Червено за Всички По Цариградско и Напречно. - тоз Вижда/Знае че СА спряли по Цариградско...финтира отЛяво Завиващите .., Лети на Червен за него... И! - го отнася Идващият отгоре, пресичащ кръстовището на ВечеЗелен.

Изобщо не познаваш това кръстовище.

Ти от кое село си та изтипоса тази глупост????:))))) Това е най-централното и натоварено кръстовище в София, ако не знаеш как функционира по-добре не се изоквай:)))

Изобщо не ги харесвам нити мотористите, нито колоездачите! Както казва един колега за мотористите-донори на органи!! Идиотите карат по освевата линия, между двете ленти с коли...И то на мръсна газ!! А да не говориме, че велосипедистите, ги гледам как за газария някой карат на зиг заг...Е как да не ти се прииска да му строшиш малоумната тиква!!! И ти все трябва да го пазиш!! София и големите градова в България, не са за велосипеди и мотори! това е!

Аз пък как мразя неграмотни автомобилисти не е истина!

Проблема си е твой...Че си донор на органи.

Аз съм и шофьор и колоездач,София не е само на шофьорите -тя е за хората.Автомобилите трябва да бъдат избутани извън центъра по окловръстното и крайните квартали(така ще си решим и проблема със замарсяването) какво сте ми се качили на колите и ми летите по центъра и по малките улички с бясна скорост-майка си ли търсите там!?

А бе в София всички ли са такива кавали. Хубаво нещо са камерите. Във Варна е същото кавали от Техеран, Сините скали и ТЕЦ-те на Ковачки. Карат в насрещното в еднопосочни улици. Ако най-случайно дадат мигач завиват в другата посока. Ако им свирнеш, за да предотвратиш сблъсък, пътника до шофьора им излиза с номера, че варненци били много стреснати и избухливи.

не, просто селяндурите, без значение дали са родом от София, Варна, Пловдив ... град или село, са си такива. Като разберат, че възпитание и родно място не се покриват, може и да се очовечат. Но засега си остават по дърветата.

Докато тия унуфряци с мотори и скутери НЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ СПОРЕД ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ВСички СМЕ РАВНОПРАВНИ!!! А не те да си мислят, че всички са длъжни да ги пропускат и пазят САМО ТЯХ!!! Няма да станат нещата!!! На мен примерно 2 такива главоча ми се врязаха едновременно, ама единия от дясно, а другия от ляво щото те са с права над всички!!! Та кой точно трябваше да пазя???И защо смятат, че всички са им длъжни да ги пропускат??? Има ленти на пътя, КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА СПАЗВАТ!!! ТАКЪВ Е ЗАКОНА, НИКЪДЕ НЕ Е НАПИСАНО В НЕГО, ЧЕ НА ПЪТЯ ИМА СЛАЛОМИСТИ НА КОИТО ДА ДАВАМЕ ИЗВЪНРЕДНО ПЪТ!!! ПЪТ СЕ ДАВА САМО НА ЛИНЕЙКА, ПОЖАРНА И ПОЛИЦИЯ!!! Кое точно от тези неща са мотористите???!!!

Цървул,не искам да ми правиш път, искам да си гледаш в огледалата, цървул от село

Ти си цървула, та дори си и пълен олигофрен:))) А си и селянин прост се вижда!!! Никой не ВИ Е ДЛЪЖЕН на вас бе тъпанар!!! Такива селяни като теб се видя днес какво правят, НАЛИ??? Аз огледалата си гледам, АМА ДОНОРИ И КАМИКАДЗЕТА КАТО ВАС И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ!!! Нали ви гледам лятото всяка вечер на ОКОЛОВРЪСТНОТО ПОД БОЯНА КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ СТЕ!!!!!!!!!!! Само дето няма държава та ченгетата да ви набият чимберите веднъж завинаги!!!

ами мачкай ги бре!!!

тука всички сте големи шифиори и спазвате законите...аре,...да не бъда груб!!!

Мотористъ се подведе да тръгне по тръгващите автомобили, които бяха за десен завой.Виновни са и шофьорите на двата автомобила, които го пропуснаха да мине пред тях.Бог да го прости!

Мотористът.

Грешиш! По Евлоги Георгиев той беше първи. Автомобилите бяха след него. Тоя си търсеше белята. Явно го е било напекло яко. Очевидно двете колони за завиващи наляво го изплашиха и той се опита да форсира.

Да бе, виновни. А какво да го правят? Да го бутнат за да не мине ли? Правят като всеки, когато види моторист, велосипедист, добитък и прочее - пускаш го да мине и да ти се маха от главата.

Подвел се е друг път.... Отсреща му свети червено. Просто така си минават......

Не стига, че шофьора на фолцвагена ще трябва да оправя кола, ами и са го малтретирали да го бодат, като кукла вуду, за алкохол, въпреки че донора е пресякъл на червено.

гледайте НАЙ ШОКИРАЩОТО ВИДЕО заснемано в България в тубата и ще разберете защо.

Аман от тези мотористи и колоездачи! Не спазват никакви правила,само могат да направят беля на някой съвестен шофьор! Не съм видяла полицай да глоби тези нарушители,луди глави!

Главоча със скутера тръгна на зеления сигнал за завиващите на дясно от Евлоги Георгиев. Познавам светофара - тази секция светва 10 секунди преди сигнала за направо и наляво. Много народ с купени книжки се подлъгват и тръгват направо на забранен сигнал. А катастрофата е една от най-гадните - шофьора на колата няма никаква възможност за реакция - моториста изкача отляво пред спряла кола на по-малко от метър. Сега на човека ще му се стъжни. Добре, че има видеозапис и може да мине с по-лека процедура. Ако нямаше камери, щяха да го разкатаят, особено т.н. моторджийско братство - донори!

Купувайте си видеорегистратори. Изплащат се понякога стократно.

Ами не го познаваш :-) Ако не е на ръчен режим е 30 сек. (инфо от днес сутринта). Ако е на РУ .... когато тогава. Но това няма значение вече за човека... Всеки може да се заблуди, кой точно светофар е негов на такова кръстовище. На сточна гара ми е любимо. Да хванеш и да убиеш този дето го е мислил....

колите. От записа на Нова ясно се вижда, че естествено е минал преди всички коли - през локалното - на червено, без видимост към светофара и вероятно е решил, че като тръгват колите надясно към СУ, може и той да тръгне. Пълно е с такива тъпунгери, които се мислят за много хитри и се мушкат между колите. Голямо бързане, голям тарикатлък... Бързай сега... Всички чакат на светофарите и в задръстванията, никой закон и правилник не им дава на тия предимство и право да правят слаломи между останалите участници в движението. Потресаваща е наглостта на някои от писачите във форума, които явно също се мисля за големи тарикати, понеже "изрязват" колите на спряло на светофарите.. Абе, вие на колко години сте?!? До следващия път...безотговорни смешници

тези сас скутерите са наи опасни,не спазват знаци и правилата за движение!пазете се от тях!чувал сам за тези от париж ,дори ти чупи огледалото страничното ако не му направиш път да мине като има задръстване!

Мотористите са толкова голи и незащитени, а карат бясно по пътищата и в градовете, а на междуградското направо ти изправят косите с бясно и неразумно каране! Тези хора нямат ли чувство за самосъхранение! Хубаво е шофьорите на автомобили да "пазят" мотористите, както се пазят непораснали още деца!!!

Защо, аз да съм длъжен да пазя нагляра с мотора? Да спрат да са нагли и няма да мрат! Това не са деца, а нагляри! Всички с мотори са се забързали за гробищата, като този от новината!

Не става дума за задължение, а за човещина, усещане и чувство за отговорност!!!

В тази жега трудно се мисли и внимава!

То и да не е жега, моторист с какво да мисли - с ауспуха си ли?

И ти си прав ама дай им шанс...

Починал се казва за 98 годишен, тихо, мирно и кротко умрял в леглото си. Мотористът първо е счупил автомобилно стъкло с главата си, а веднага след това се е премятал във въздуха много по ефектно от всеки цирков акробат. И не особено меко пльосване на асфалта. За такъв не може да се каже, че кротко е починал.

Починал е кротко в линейката.

Човека е починал, така, че имайте малко достойнство.

С уважение чета коментара ти, но не знам доколко са човеци една шепа морористчета които не дават спокойствие на стотици хиляди хора с рева си по 24 чса.а

Тази вечер мисля да фуча по Раковска, Цариградско, околовръстното, на ниска предавка и високи обороти.ще се повърти ме и в района на резиденцията, да разбудиме тузарите от Бояна, хахахах А как обичам нощем като се прибирам да разцепя тишината в квартала с акраповича, мед за душата, еликсир за слуха. А вие спинкай те и сънувайте мокри сънища.

Колкото повече се вземат мерки за спиране войната по пътищата, толкова повече хора мрат. Вече стана нещо нормално да четем по 2-3 пъти на ден за убити на пътя.

Ако се докаже че е минал на червено и че мястото му в този момент не е било там, шофьорът на лекия автомобил да разбие от дела близките му: за причинен стрес върху психиката му.

Разбирам те, ама не става. Отговорността е лична, а не на роднините.

Що? По новия закон ако си дам колата на приятел и той се накърка и го хванат и аз го отнасям. Тук що да е различно?

...както колегата е написал по-долу - така наречената "кметица", дава ли си сметка, какво се случва в София,особено нощем?? Рокерите са превърнали Царигр.шосе в мотописта. Денем и нощем се чува пронизително форсиране....карат с пистови мотори и далеч над разрешената скорост. Но тъй като въпросната особа е взела под своя закрила рокерската гмеж, тия си правят каквото си искат.И ако стане нещо - айдее, все те са невинните, жертвите и хоп...пред съдебната палата. Това ме вбеси - взели алкохолна проба на водача на автомобила.А на моториста няма ли ??

не плюй по кметицата! тоя е бил от нощните вълци, и сега гордо крачи в редиците на безсмъртният полк!

Дреме му на фандъка за това, че не може да се спи нощем. На милиционерите им дреме само за заплатите и да се крият по завоите и храстите. По Драган Цанков е същото. Разни селяндури с ярмомелки, които повече дигат шум, отколкото вървят си избиват комплексите като будят стотици граждани.

Който и да ви е кмет, все тая. Простотията се е загнездила в столицата.

нова показа видео как мотопедиста се провира на червено,така че повече няма какво да се напише

Тази вечер ще е малко по-тихо. Щото на Цариградско се чувстваме като на война с тези мотори. Дори се чудя откъде се е взел КАТ на това място, да не е нещо монтаж?

Тия със скутерите са много нагли. Не спазват никакви правила на дживение. Все се мушат

вземам си скутер,за да успявам по-бързо и приятно да се придвижа между кервана от коли.имам и кола ,така че съм и от двете страни.малоумниците с колите от яд ,че съм по-бърз от тях се опитват по всякакъв непозволен начин да възпрепятсват предвижването на по-пъргавите скутери.естествено че се муша,след като позволяват габаритите.да не мислиш че ще те чакам да си бъркаш в носа (или гъза) на светофара!-тъпаци!!!

Точно заради начина ти на мислене, като се фъкофнеш някъде със скутера и те транспортират под чаршаф до най-близкото болнично мазе, ще ме заболи уя дотолкова, че ще си го преместя в другия крачол.

Значи по всякакъв непозволен начин пречат на твоето законно и позволено " мушене" между колите? Я точно ми обясни как непозволено ти пречат? Карат напряко ли? Я си прочети закона да разбереш , че точно ти извършваш забранени деиствия. Малоумник.

Муши се, докато накрая ти го мушнат. Главата ти може и зян да иде, види се не е читава. Но има хора в нужда за другите чаркове.

На Орлов мост поне има хубави уебкамери и ще се види точно какво е станало, няма да се гадае.

Пазете мотористите ,хубаво ама как когато те сами не се пазят .и все някой друг е виновен.

Ало, журналята, "останал на място" е израз...който означава "починал"!

Един ден как щях да се бия с един такъв малоумник. Аз вкарвам колата в гаража, а онзи не може да чака 1 минута и се провира!

А на теб това ти съсипа живота

Ми, ако го беше бутнал - със сигурност

Ами огледай се , и ако няма пешеходец паркирай. Тротоара пред гаража не ти е бащиния. Доста често ми се случва същото, и просто изчакваш човека или той като види , че го чакаш ти дава знак. Всички са с усмивка и работата е свършена.

Абе човек, какъв пешеходец, пиша за малоумник със скутер на улицата.

ех ако всички си налитахме на бой за всичко, то няма да оцелеем и ден като общество. Нервите и агресията са много...всеки бърза за...гроба.

Тия двуколесните са толкова нагли, колкото и опасни. Загуба в случая няма.

Не съм чул някой да е пострадал от опасен моторист, но пък постоянно чувам за убити на пътя мотористи от всякакви неадекватни "безопасни" шофьори

Е нормално е да не си чувал, то мотористите не сте особено умни. Ето в този конкретен случай например поредният зачернен водач, който ще трябва да лежи поредната куха каска.

Един малоумник беше убил момиче във Варна на пешеходна пътека.

Глей сия, ако поне малко вденеш от това, което пиша значи имаш сериозен напредък в умственото си развитие - ПОЧТИ няма човек, който да НЕ Е страдал по един или друг начин от "милите", "възпитани" и "спазващи" всички законовоустановени правила моторджии. Както по улиците, така по тротоарите, по магистралите и нощно време в къщи. Айде със здраве.

От всички коментари става ясно, че ако си на мотор заслужаваш да умреш, а когато умреш хората ще се радват от този факт (видно от коментарите) ... наистина жалко

Не удара а падането го е убило