Двама мъже загинаха след удар на кола в багер и камион

Двама мъже загинаха при тежка катастрофа, станала на пътя Плевен-Русе в местността Шумата около 7.25 часа, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Плевен, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Двама мъже загинаха след удар на кола в багер и камион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безумна е цялата ни система, мислене и поведение! Лошото е, че едва ли скоро ще се оправим. Защо наистина някой си чичка решава да спре на главен път, слага си светлоотразителчето на 1 м. и не му дреме. Сигурна съм, че за него последствия няма да има от случая, а и едва ли ще си размърда мозъчето да потърси вина в себе си. Друг е въпроса как държавата допуска първо да се движат такива машини по пътищата изобщо, камо ли на главен такъв и второ еднолентов главен път?! До кога ще имаме такива?! А докога ще има малоумни шофьори решили да определят собствената си и съдбата на други????

Несъобразена скорост.

Тъпо е да караш със скорост изискваща по-голям спирачен път отколкото ти е видимостта.

Виновен е шофьорът на Сканията, че не се е отклонил през Гривица, Згалево и Пордим. Ако беше минал оттам, щяхме да се разминем само със спукана лява гума на багер.

Вие, които казвате, че багерът е причината - правилник и закон знаете ли, че съществуват? Как се определя с колко да караш? Винаги трябва да може да контролираш ситуацията и да спреш, ако трябва. Това е начинът да се подбере скоростта. Ако ще и 50 багера, и самолет да има на пътя. Спрял ли е, е препятствие. Водачът е длъжен да вземе мерки и невниманието му не го оневинява.

Виновен е водача на багера който го е оставил на платното на главен път и при това вероятно не го е сигнализирал подобаващо.Едно време на шофьорските курсове учеха че при авария транспортното средство трябва незабавно да се отстрани от платното за движение.Ситуацията прилича все едно на някои му се доходило до тоалетна и смъкнал гащите и ака където на него му е удобно.Пълно е с подобни дришльовци по пътищата които убиват хора и си унищожават автомобилите.На някой си му се спукала гумата и си я сменя в средната лента на цариградско в 8.30 сутринта ,на друга пък нещо и притракало в колата и седи вътре като в почивна станция на средата на лъвов мост - примери милион.По добре да си нарежете гумата за 80-100 лв но да изтеглите автомобила от пътя отколкото някой да ви размаже задницата /на колата / което ще ви струва доста повече.

Sprql bager ?!?!?!?!?! Udarili sa se v svetrootrazitelniq znak na bagera?!?!? Na kakvo razstoqnie e postaven tozi znak ot spreliq bager?!?!?!?!

sprial bager na putia v sutreshnata mugla...svetlootrazi muglata...

Защо са се ударили във багера? Обикновено се целят директно във ТИР-а.