Очевидец в Ница: Тела хвърчаха като кегли за боулинг

„Беше абсолютен хаос, крещяха хора”, разказва журналист на АФП, който е бил в четвъртък вечерта на „Английската алея” в Ница.

Обратно в новината

Коментари - Очевидец в Ница: Тела хвърчаха като кегли за боулинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мюсюлманин ли е, направил ли е едно престъпление - вън от държавата. Ама в корана им не пишело да се убиват - не съм го чел не знам. Но явно в джамиите им го проповядват. Абе хора не гледате ли турски сериали, поне за информация. Там за всичко се убиват - обиден бил, взел сестра му без разлрешение, погледнал го накриво, пикал на криво и не бой - направо убийствоЗа мен не са хора, поне не са европейци.

Ето ви моита версия която е много вероятна. Става дума за манджурски кандидат или казано иначе човек на които под хипноза му набиват здраво внушение какво да прави когато го активират с определена цифрова комбинация от ТВ, през сателит, от телефон, от текст или лично от зомбификатора му които в тези среди се нарича хендлър. След програмирането го карат да забрави до момента в които им потрябва. Това е правено от американските тайни служби много пъти в историята като най-известния такъв е Осуалд-Кенеди. По правило манджурския кандидат го убиват веднага или малко след инцидента от някои уж гневен човек. Хаха. майтапа настрана. Илюминати-масони и сродните им си карат по план график с инцидентите и си постигат целите да бомбят неудобните притежаващи петрол, да сеят нестабилност и смърт и от там като следствие военнизирани и озлобени подтикнати към джихат ееее-Мигранти. И те така ще е и занапред докато не се сетите че подмолните задкулисни играчи правят всичко и ще ни разкостят в този дух докато не се усетим и ги спрем с ефективни мерки като осъзнатост, самомнение, широка и тясна лична осведоменост и истинска пойна готовност на населението на Европа. Иначе масата хора е разглезена, зомбирана, кръгла обеззъбена тълпа меки китки.

Страшно, тъжно , вцепеняващо. Толкова хора са си отишли без време. И до кога ще продължава Европа да ги прибира и да им дава убежище на тези ? Всяка страна трябва да проведе референдум за или против приемането на бежанци . Не може да цъфне в страната ми без документи, да се разхожда и да чака да бъден подслонен и да иска убежище. За такива затвор за нелегално преминаване и депортация. С пет с три деца няма значение . Тия които толкова крещяха за допускането им да си ги прибират . И да не пискат като изнасилват или се избиват помежду си тези изверги

българи от Коиловци да им пазят държавата!

за послледно ще напиша ако уланд бе умен като саркози то никога това няма ше да бъде никога!!!!!!!!!!!!!!кгб е кгб винаги на място а не като цру поборник на евреите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кадафи и Садам бяха най-прогресивните арабски лидери, ликвидираха ги, започнаха гражданските войни и арабите тръгнаха към Европа. Случайно, а?

да благодарим на кравите колега теса наи умните на света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

големите цености до тука ни докараха !!!!!!!!!!!!!!!!!!ебати криворазбраната цивилизация е това маи немога да разбера къде са спецслужбите на франция те маи се надяват на краварските ама не се получава с това което фащ указват права на човека и т.н. ебати глупоста е това!!!!!!!!!!!!!поклон пред жертвите на този теракт поклон!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-опасни са джамиите, където се събират стотици мюсюлмани. Те са опасна тълпа.

Теа дето са заплакали за диктаторските режими в арабия като вдова за ...,са руските милиционери у форума.Те плачат щото същото ше се случи и на последния диктатор...Те ни казват че проблема бил приближаването на нато до границите на русия. Проблема обаче не е нато а СВОБОДНА УКРАЙНА.Един свободен народ се приближи ОПАСНО до един ПОРОБЕН НАРОД.И това е голем проблем за господарите на "диктатора".Щото путин е толкова диктатор колкото и аз. Момчета,НЕМА ДИКТАТОРИ КОИТО ДА СА ИЗДИГНАТИ ОТ НЕКОГО. Диктатора сам си взема всичко.И за това е диктатор.Докато случая с путин е съвсем друг.Гледах снимки на путин в началото когато го СЛОЖИХА на власт.Погледнете ги...хаха ми той е като уплашен заек бе...И все пак в русия има диктатор.Ама това не е милиционерчето.Той е едно малко милиционерче.Диктатора са евреите комунисти които преди 35г измислиха първо "перестройката" , "умрелата лисица" ,комуниста "демократ" - горбачев а сега путин.Теа дето никога не са губили власта в русия вече 90г.И именно те се страхуват ОТ СВОЯ НАРОД КОГОТО ТЕ 90Г СЪСИПВАТ,че като види кво става в украйна,тоа народ ше ги изхлузи.Това е.

Колкото и да ти е мъчно, Русия ще ти заповядва какво да вършиш и на къде да пи*ш. Май затова си толкова изнервен, а?

Келеш аз нямам нищо против русия.И това е щото русия не са господарите на милиционера.Е признавам си те не ме кефат.Но както вече показах те са обречени.До 5,наи-много 10г те ше бъдат изгонени от руския народ .Къде ли,ми в колима.Където им е мястото.Любопитно как с неколко думи си формулирал цел един мироглед:"... Русия ще ти заповядва какво да вършиш и на къде да пи*ш...".За мен е странно че в наши дни може да иам такива екземпляри.Но очевидно има ...

Ей мизернико, ти и такива като тебе на Господин Путин и краката ще целувате и нещо друго само и само да останете с глава на раменете.

Ivo

Във връзка с последния ми коментар искам да поздравя ДИР за това, че днеска не налага идиотската си цензура както обикновено а оставя хората да изказват мнението си!!! Освен разбира се ако скодоумният модератор не е задрямал или не си бърка в носа в момента, което ми се струва по-правдоподобното обяснение. Буахахаххахахаах

в България няма заплаха ...защото тук живеят само терористи , червени ,сини , зелени , каквито искаш !

Тунизиеца е бил активен член в НПО арабка пролет ,свобода на Египет Нпо смърт на кадафи Нпо долу асад но там го привербували и го изпратили да освобождава поробена Франция. Вива ла Франс крещял докато затварял бастилията

Ivo

Лошото е че тероризмът постига грозните си цели. Хората ще започнат да се оглеждат по улиците. Няма да се виждат по кафете и ресторанти. Ще ибягват прояви на открито. Правителствата налагат извънредни режими ограничаващи свободата на личността. Свободата на словото! Свободата на словото в западния свят е на исторически ниски нива в момента! Да не забравяме автоцензурата! Много опасно явление, което се засилва! След като германски журналист беше изправен на съд за стихотворението си, какво да очакваме занапред. Това са новите реалности! Не може да я караме по стария начин ако искаме да оцелеем и съхраним начина си на живот и ценности!

За да има мира и свят без терор всички НПО та в специален манафски затвор.

Глупости! Свалиха диктаторът Саддам, , свалиха диктаторът Кадафи и какво стана.

Кво стана...Кво стана..Виждаш какво стана...

Идил са службите на садам.90000-деведесе хиляди.Това е едно псе побесняло след като си му взел мнооого сладкия кокъл от устата.Но и това чудо ше свърши.Винаги има преходни периоди при такива големи промени.неизбежно е.Невъзможно е народите под диктатура да бъдат оставени да изостанат толкова от света.А това се отнаса и до хората в русия...Така стоят нещата.А бе все едно да пикаш срещу ветъра...

Диктатурите в 21 век са АНАХРОНИЗЪМ.Те немат место в нашия свят.И ние цивилизованите хора имаме силата да ги УНИЩОЖИМ.Просто го можем.Некои и задниците да си раздерат-това е.То май вече останаха само два...хаха.Просто хората в русия трябва да бъдат ПОДТИКНАТИ КЪМ СВАЛЯНЕТО НА ДИКТАТУРАТА.Ако великия руски народ не го стори, евреите които управляват в русия и видат че губат власта си над тоа народ ше го хвърлат срещу нас и затрият живота на земята.

Фашистките расистки диктатури срещу белите на запад имат ли място в 21 век.

.. иди прочети определянието за фашизъм първо. Ама много обичате да пвтаряте едни и същи празни приказки.

А кой им плаща на бежанците от 5 до 10 хилки. Орбан ясно ви го каза СОРОС и кои защитават бежанците слугите на сорос и сатаната. Това са истинските терористи.Вие май не знаете че има НПО та в арабският свят на директно финансиране от Америка.

Терористите до сега само мюсюлмани ли са, не знам християнин да е направил атентат последните години. Значи мултикултурното общество е невъзможно.

Гледам, и им се чудя на евроепдалите тук в сайта..говорят за Садам, за Асад, за Путин...Как били диктатори, как били еди какви си..Абе малоумни европедали! Същите тия дикатори, бяха привърженици на модерни светски държави! Хората имаха безплатно здравеопазване, образование и развити държави! Точно тези хора не даваха на исляма, да прояви свойта първобитна и дивашка страна!! Я сега всичките тия евроепдаита като Злия фекал, Бегееца, 7/8, Хан Ку Ку, Пъстрото говно и проче и прочие евроепдлска сган да вземе дя обясни...КАКВА ТОЧНО ДЕМОКРАЦИЯ НАСТЪПИ В ИРАК,АФГАНИСТАН, СИРИЯ, ЛИБИЯ, ЙЕМЕН,СОМАЛИЯ и Т.Н..КЪДЕТО ПЕДОКРАТИТЕ ОТ ГЕЙСЪЮЗА, ПУТО И КРАВАРНИКА ОТИДОХА..НАЛАГАЙКИ Я С БОМБИ И РАКЕТИ....ТА Я КАЖЕТЕ И ДАЙТЕ ЗА ПРИМЕР КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ НАСТЪПИ В ИЗБРОЕНИТЕ СТРАНИ?! А ПЕДИТА НЕДОКЛАТЕНИ?! ДА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА НА ШЕРИАТА ?! С РЕЗАНИ НА ГЛАВИ, РЪЦЕ И ПРЕБИВАНЕТО С ЛАМЪНИ..КЪДЕТО ЖЕНИТЕ СА ТРЕТИРАНИ КАТО СКОТОВЕ?! ТАКАВА ЛИ ПЕДОКРАЦИЯ ДОНЕСЕ КРАВАРНИКА И ПУТО , А?! МАЙ ДАААААААААА!!!! ТЪПИ ЖИВОТНИ КАТО ВАС БГ КОНЧИТИТЕ, ТАКА И НЕ РАЗБРАХА ЕДНО НЕЩО!! ЧЕ МЮСЮЛМАНСКИТЕ ОБЩЕСТВА НЕ СА ДОРАСЛИ ЗА ТАКОВА НЕЩО КАТО ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ЕВРОПЕЙСКИ.....В ТЕХНИТЕ ГЛАВИ, ОТ МАЛКИ ИМ НАБИВАТ САМО ЕДИН ЗАКОН!! ТОЗИ ОПИСАН В КОРАНА!! А СЪЩИТЕ ТИЯ ХОРА КОИТО ОПИСВАТЕ КАТО ДИКТАТОРИ-САДАМ,БАШАР АСАД, КАДАФИ.>БЯХА ХОРАТА КОИТО КАТО КЕМАЛ АТАТЮРК, СЕ ОПИТВАХА ДА МОДЕРНИЗИРАТ СТРАНИТЕ СИ,ДА ОГРАМОТЯВАТ НАСЕЛЕНИЕТО И ДА ГО ОБРАЗОВАТ!! И НАЙ_ВАЖНОТО... ДА НЕ ДАВАТ НА КРАЙНИТЕ ИСЛЯМСИТИ ФУНДАМЕНТАЛИСТИ, ДА ДИГАТ ГЛАВИ!!

Предлагам ти да кандидатстваш за руско гражданство, защото там ислямистите ги убиват като кучета, няма никакви еврогейове и хората живеят прекрасно !!! Даже милиони американци и еврогейове кандидатстват за червена съветска карта :))) Разберете, червени талибани , всяко изостанало общество с откачени диктатори на власт се ужасява от примера на нормалното съвременно общество , където хората живеят независимо от диктатори и техните пудели по веригата !!! Войната, която сега водят ислямските идиоти е война на всеки диктатор срещу нормалното , ЧОВЕШКО общество !!! путлер много добре знае, че разкъсвана от идиотски тероризъм , Европа ще започне да ограничава правата на гражданите си , а от там няма да има доводи срещу диктаторската власт в Кремъл !!!

Божее..По изразяване то ти съдя, че наситина си платена подлога на Краварника:) Определено! Но най ме кефи.>Как ляляш лайна, без дори да си билв Русия:) Не си бил и в гетата на Краварника в Детройт, Балтимор и Фергюсън....Но на лудите крави се кланяш, и дори им правиш евала...нали така?:) Щом си таъв голям обичлия на всичко еврогейско, защо си още тук? А не си хванал пътя, та да лъскаш кенефите в Гейсъюза?

Светла им памет на загиналите невинни. На близките им - кураж.

Ако-Европа-и-Русия-са-единни/БЕЗ-САЩ/ще-се-справят-с-това-зло.

Ivo

В някои държави от арабския свят кръвосмешението е над 50% (в Турция е 25%). Факт! Кръвосмешението води до много генни деформации и нисък интелекст. Факт! Такива хора идват в Европа да и "оправят" генетичния фон!

особено сред симитските народи,Сред тях няма мама тате баба козел осел момче и пеленаче.

Абе като взривиха автобуса в Бургас, някое франсе сложи ли надпис Шарли Бургас?

Решението е само едно! Като в Япония.... чисто и просто.... ЗАБРАНА НА ТАЗИ СМОТАНА РЕЛИГИЯ докато не се цивилизова. Да видим тогава кон боб яде ли!

Не е само това. Може и да е забранена, но трябва да се търсят коренните първопричини. Като я забранят ще премахнат едно средство, но първпричината ще премахнат ли? То и сега тероризмът е забранен. Първопричината трябва да се търси, а тя е някъде там, заровена между потоците пари и интересите на глобалните корпорации за тотален контрол над обществото, унищожаване на националните култури и всяване на хаос и паника от която да се пръкне новият им ред, в който няма да има държави, няма да има личност, ще има маса от роби под контрол и елит, който ще ги експлоатира като стадо.

Заради това Шарли Ебдо,колко невинни хора загинаха,само заради една карикатура със която се подиграха на мохамед!!!

И без Шарли Ебдо щяха да загинат. Идиотията почивен ден няма...

Във френското Монтюпе в Русе експлоатират хората като добитък. Какво да ми е жал, тези пари отиват за стандарта на французите, а нашите родители мизерстват с 100 евро пенсия. Кой лобира най-много за затварянето на блоковете в Аец? Заради румънската черна вода

Щом само в Европа правят атентати може би ИД приема русия като съюзник ? ама какво ли разбирам аз ....

А може би в Европа виждат бедите си. Защо ли

Или просто ги е страх от Русия щото бие яко през кръста а беззъба Европа начело с Меркел която ги покани си обръща и другата буза и дрънка за толерантност.

може би е защото в Русия не пускат терористи от затвора, защото така им казали от бхк?

В Русия джагал е по-нисък от тревата и по-тих от водата. Там шукне ли - е.. м...та до 9-то коляно.

Ivo

Сега да почакаме да видим колко ислямски лидери на тази миролюбива религия ще осъдят терористичния акт.... или ще седят и пак тихичко ще се радват ;))))

Странно разбиране за демокрацията имат САЩ. В името на "демокрацията" да избиваш стотици хиляди хора и да разрушаваш страните им? Истинската причина за тази инвазия на САЩ са да сложат ръка на петролните им кладенци и да поставят на границите на Русия проамерикански режими. Мир на земята ще настане, когато се сломи злото на света - САЩ. За съжаление те имат атомно оръжие и със сила не може да се сломи, може само като се разори икономически. Трябва време, вече се работи по въпроса.

малко си закъснял с констатацията, щеше да си актуален преди 5 години

не е добре да се злорадства, но ако си Шарли - може! сега и аз съм Шарли! който не е съгласен е мракобес, болшевик, тоталитарист и задръстеняк!

Към Евро-парламентарните дебили: Посрещайте ги още, като напират с гумените лодки от Либия или преминават през Турция, като добитък, без паспорти, без каквито и да било документи, изпълнени с омраза към Европа. Ние европейците ще ги храним, те ще си отглеждат децата на помощи, а после ще ни избиват. Мюсюлманите са замръзнали в 10-ти век и интеграция не ги лови. Те трябва да се върнат по родните места, не са европейци, не са дорасли нито интелектуално нито културно, за да се бутат в Европа. Мулти-култи не работи. Това ще тежи на съвестта ви, уважаеми Евро дебилни политици - слаб граничен контрол, слаба европейска външна политика, подменена ценностна система. Политици като Ангела Меркел активно участват в унищожаването на Европа. Да видим, докога ще търпят европейците?! Жалко за загиналите, толкова много невинни жертви, милите, да почиват в мир! Съболезнования на всички близки. Това трябва да спре!

Планомерно извъшвано муслим нашествие с/у християнска Европа под прикритието на "бежанска криза". Европолитиците си дават с/ка за това, но не смеят да се противопоставят - едни от страх, а други като съучастници в плана.

Да, много точно! Това е резултата от подменената ценностна система - в Европа, където да си черен, обратен с 15 деца и завил жената в буркан е много ценно! Обикновените хора ще се вдигнат срещу тази изкствено създавана толерантност. Британците първи казаха НЕ и се оттеглиха от евро-корумпирания парламент, където лобистите имат повече права от парламентаристите. И други държави ще последват. Хората виждат, че тези мюсюлмански племена, напиращи към Европа не носят добро. Където се установят, живеят на групи, не се интегрират, изпълнени са с омраза (скрита под чаршафи) и примитивизъм. С квоти, щели да ги разпределят из Европа, насила ни ги натрапват, а ние седим и гледаме като овце на заколение. Смирението не винаги е решение.

просто ако се опълчат някой политици може да си разбутат схемите и паричките ще секнат, затова никой нищо не прави, защото национализма е вреден според тях, да защитиш народа и семейството е нещо чуждо за тях, като потребителката психология на европееца е че ако му изнасилят приятелката/жената той ще си намери нова, нали е така с автомобила, телевизора и всичко останало което се повреди, отиваш и го сменяш, толерантноста на европееца ще свърши когато мюсулманския нож буквално вече е на врата му но ще е късно. Хората сме оставени вече на произвола на съдбата не чакайте политиците да вземат мерки това нииикога няма да стане

Kusno e.

Абе не смятате ли някои от пишещите, че е меко казано извратено да ползвате смъртта на 80 човешки същества за да си сеете руската пропаганда и опорните точки ?

учим се от соросоидите. ето коментари от свалянето на руския самолет: Как е, Жужака ( нерегистриран ) 10.11.2015 09:51 Жужи, отнесе ли го? Казаха ти да не се буташ между шамарите, големите батковци ще се оправят и без тебе. Ама не, барабар Жужа с мъжете, и той искаше да покаже гигантския си 160-сантов ръст. Еми - показа го с цената на 230 жертви, от които около 25 деца. Щерев ( нерегистриран ) 10.11.2015 10:53 На записите от черните кутии се чува само квичене на прасета..ха..ха

Къде виждаш руска пропаганда?! Хората са съпричастни и разтревожени. Твоите опорни точки ги помним,как врещяхте от радост: -Свалиха хеликоптер на мурзилките,загинаха две мурзилки!

На мурзилките свалиха самолет не хеликоптер май... Въпроса е че руската пропаганда пълни главите на хората с глупости. А ако хората мислят за глупости, нямат време да мислят как да си решат проблемите. Ей за това сте вредни. Отклонявате вниманието от истинските проблеми.

Всяко безумие не търпи нищо около себе си !!! Как можеш да продължиш да лъжеш вечно един мюсюлманин, че шериаът ще ти донесе вечно щастие , когато настоящето ти е ужасно, а някъде другаде хората живеят значително по-добре , без да са откачени ислямисти ???? Как можеш да лъжеш вечно един руснак, че живее прекрасно в путлерландия , когато някъде другаде хората живеят много по-добре без гениален джуджо откачалник ??? За да има идиотия, трябва да се унищожи нормалното !!! :(((

Не разбрах къде е това "някъде" където хората живеели много по-добре. В Западна Европа ли? Ами тя Западна Европа е вече халифат бе бож-ко. Въпрос е на време да цъфне полумесецът над Айфеловата кула. Ти на черното бяло ли казваш? Нещата няма да спрат дотук. Само такива като теб плъшоци нещастни ще врещят: руснаците са зле, много са зле, умират, загиват, няма ги вече, докато им отрежат тиквите. П.С. Добре че сте доволно прости сороските кучки, че не осъзнавате колко сте зле.

Отвратителният ти език не се различава от езика на някой откачен ислямист !!! Обидите и заплахите са "доводи" само за тези, които нямат доводи !!!

Френската политика спрямо България винаги е била мръснишка и подла , винаги в наш ущърб. От 18 век когато заради тях не се освобождаваме 50-60 год. по-рано, та до днес , когато заради тях загубихме енергийния пазар на Балканите. Дали атентата е във Франция или в антарктика за мен е все тая. Живеят си благодарение на такива като България, която толкова много презират

България е бедна държава именно заради това, че беше част от московското царство и продължава да е бедна, защото се управлява от същите съветски дружки !!!

Абсолютно си прав. Ама виж тоя нещастник божо под тебе мята ли мята фъшкии. Не се диша тук вече. Спри бе изрод, спри да пишеш глупости.

много рано е да се събарят джамиите , единственото "спасение" е в тях !

Съжалявам западноевропейските народи. В оце ги превърнаха. Трепат ги, мачкат ги, доят ги, ебат ги, а те бе-е-е-е. Нещастници. Вместо да се вземат в ръце да очистят еврогейската политическа пасмина и нейните чада - талибаните дето внесоха, те блеят. ЕК на ЕС ще обсъди, ще предложи мерки за безопасност. Тъпи нещастници!!!

присмял се хърбел на щърбел !

те не ни съжаляваха като ни грабеха, дори се радваха и доволно потриваха ръце - източиха ни икономиката и работните места, прокудиха ни и постоянно отвсякъде ни убеждават какви сме изостаналии варвари сега е техен ред да се резилят и да си плащат - нямам жалост

В момента специалните служби в Ница разминират камион натъпкан с взрив...

Гранатомёт РПГ-7, Цена: 8 500 рублей = 132,99 $

щеше да закове камиона на место

За генезиса на исляма, т.е. кой стои зад него, и зад т.нар. "бежанска криза", на която сме свидетели в момента. Нещата не са такива, каквито изглеждат и ни внушават, че са...

Кой сега ще сърба попарата на баба Меркел с емигрантите и крахът на немските и италианските банки... Атентатът в Ница ще ви изглежда като разходка в парка!

Идиот!Никакъв русофил не си,нито русофоб,защото едните и другите не вършат такива злодеяния и не се радват като теб на хорското нещастие!Ти си точно най-долнопробен джихадист и от написаното ти се усеща нотка на задоволство от случилото се.Не бързай да се радваш,защото БОГ е един за всички независимо как го наричат,Аллах,Шива,Буда,или ГОСПОД-БОГ.Той вижда всичко отгоре и не мисли,че като се кланяш всеки път в джамията,че,ще ти се размине!Тия,които вършат такива убийства ,то БОГ отдавна не е с тях,изоставил ги е и са подвластни на сатаната,който ги подтиква към такива мерзости и един ден точно този сатана,ще те подтикне към нещо,което,ще коства живота си и ,самият сатана,ще злорадства и смее над теб!Жалка отрепко!

споко, не се пали толкова не ти ли хрумва, че това което се е случило е направено от бог за наказание? от религиозна гледна точка всичко е негово дело така че е безполезно да сме емоционални още повече като знаем Европа във какви злини и зверства имаше пръст последните няколкостотин години, че и по-рано

Всичко си върви по план. Скоро ще настъпи царството на МОШИАХА

докато е царството на садистичните американци, друго царство няма да има

Това го има и по-долу,отговор на един тъп милиционер.Но Това е един от принципните въпроси в случая.Въпроса за свалянето на диктатурите в арабия.И някои казват че ТОВА НЕ Е ТРЕБВАЛО ДА СЕ ПРАВИ.И така: НЕ ПИПАЙТЕ ДИКТАТОРИТЕ ЗА ДА ИМА СПОКОйствие.Това ли искаш да ми кажеш ... .Щото така нема да заничаме и в канчето на пиздев,извинявам се путин.Да ама сме 21 век.И диктатурите НЕМАТ МЕСТО В ДНЕШНИЯ СВят .... Разбра ли?НЯМАТ И НЯМА ДА ИМАТ.При диктатурите хората там ИЗОСТАВАТ БЕЗНАДЕЖНО от останалия свят който върви на пред.Нали видяхте как сирийците се държат в цивилизования свят като ЖИВОТНИ.разбра ли ....Не требвало да се свалат диктаторите...хаха

Путин е диктатор колкото ти си нормален.

А идил са службите на садам.Съветска русия беше дружката на садам.И съответно на теа 90000-деведест хиляди касапи от службите на диктатора...А сега ми иде на акъл как РУСНАЦИТЕ ПОДВЕДОХА САДАМ. ПОДКОКОРОСВАХА ГО ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО ЧОВЕК ИМАЩ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ.И той точно така се държеше.Аз и сега сметам че той е имал такова оръжие само че некои са си барали макарите когато той го е попреместил в една друга съседна държава-коя ли е тя...И за това то не беше намерено.Но това си е само мое мнение.

Бате, ти не просто си малоумен! О, не!! Ти си болен мозък!! Какви глупости пишеш! Не е истина!! Къв СССР те годни, къв Путин, къв Садам!! Докато Садам беше на власт, той трепеше ислямистите!! А такива евроепдали катот ебе, дето подкрепят Краварника който свали и уби садам.>Такива точно боклуци пуснаха наволя главорезите ислямисти..Отделно че краварника създаде Ал кайда а сега и ИДИЛ!!!

това което съм написал щото съм много умен:"...При диктатурите хората там ИЗОСТАВАТ БЕЗНАДЕЖНО от останалия свят който върви на пред....",тогава както е извесно от логиката и по-точно от определението за силогизъм: -При диктатурите хората там ИЗОСТАВАТ БЕЗНАДЕЖНО от останалия свят който върви на пред -Русия е диктатура -извод:в русия хората изостават безнадежно от останалия свят...хаха

Малоумник прост....да ти обясня нещо което вероятно не знаеш. Човешката цивилизация е напредвала само в присъствиети на диктаторите. Късмет е обаче да попаднеш на добър и умен диктатор. Човешкият род е съставен от овце и се нуждае именно от диктатура и ти си топния пример за човешката тъпота.

Аха вече разбрах... Разбрах че наглоста на простаците дето управляват русия нема граници. Значи теа говеда имат наглоста да заявят:За да живее един народ в свобода се изисква некво минимално ниво на компетентност.НО РУСКИЯ НАРОД Е МНОГО ТЪП И ЗА ТОВА ТОЙ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ САМО В ДИКТАТУРА.С чатал на врата.И ето евреите в русия му осигуряват тоа чатал.И те го прават за ДОБРОТО на руския народ.Такава простащина...да кажеш такова нещо за народа който е дал толкова УКРАШЕНИЯ на човешкия род.Да такава простащина е достойна само за най-примитивните същества...Баси майката

Министърката на образованието - НАДЖАТ БЕЛКАСЕМ, ИСКА АРАБСКИЯ ДА СЕ УЧИ В УЧИЛИЩАТА НАРАВНО С ФРЕНСКИЯ. Планът Франция да се превърне в мюсюлмански бардак върви с пълна сила. ЛЬО ПЕН НЯМА ДА ПОЗВОЛИ АРАБСКИ МИНИСТРИ ДА ПРИПАРЯТ ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА СИ ПРОКАРВАТ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ЗАКОНИ

Истината е, че и САЩ имат вина за тази ислямистка идиотия, защото продължават да подкрепят откровени сатрапи в Саудитска Арабия заради пустите петролни пари !!! Как може да сме против един откровен сатрап, какъвто е асад, а да подкрепяме още по-големи сатрапи като саудитските ???

Божо виновните си имат имена,не прехвърляй вина от болната на здравата. САЩ МАЩ С>А там има хора с имена.

Извършителят на това поредно сатанинско безумие може да е някой първосигнален муслим... но вдъхновителят/поръчителят едва ли е ИДИЛ. Тук става дума за нещо съвсем друго и не се касае за религия. Май някой изпраща зловещи послания на френците...

а зад ИДИЛ - е Америка

" Пълна забрана на исляма , унищожаване на джамии и изселване от Европа! Има ислям има проблеми, няма ислям няма проблеми! " за саjaление това е повода за такива деиствя . докато вие- които се наричате христяни , а нямате нищо общо с христянството , се даржите така надменно , и продалjaвате да униjaвете исляма , бадете готови на такива акции . бадете като като нас - турците , уваjaващи всички религии и националности , не ли - таково очаква всички ви вас . наи големи саболезнованя на френскя народ .

и все пак, не можеш да отречеш ,че твоите едноверци дадоха ужасно много поводи за такива мнения и мисли

хаахах, я какво писал тоя "бадете като като нас - турците , уваjaващи всички религии и националности".. Нямам думи какво уважение е имало 500 години, та чак даже и началото на 20 век, когато турците са избили и изгонили от Беломорска Тракия.. геноцидът над тракийските българи през 1913 г. След турците остават пеленачета с извадени очи и разбити главици, обезглавени мъже, изнасилени и след това избити жени. Ето так сте "уважавали" другите религии и националнсти, изроди турски

Вие не съзнавате във фанатизма си, че колкото повече такива атентати правите, толкова повече се приближавате към един голям конфликт в който много ама много мюсюлмани ще загинат. Бедна ти е фантазията. Хан Крум го каза на Никифор: Като не щеш мира, на ти секира. Бомби има достатъчно за всички. Ще видите ада на земята.

" до родопи" и муслими има достаchо много , и това знаи ...

Аз многа обича ходит на екзекурзия в Тунис, Турция и Мароко. И вие любите нали?