17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на велосипеди, рикши и конска тяга

Вчера в Хасково, днес в Бургас, карайте внимателно бе хора.

Метана се нагнетява в бутилките на 200+ атмосфери , колата се е запалила в предната част от спукана от удара тръба , а бутилките не са експлоадирали . Най-вероятно дори и бензина в резервоара се е възпламенил , но дебелите стени на газовите бутилки са устояли на огъня .

Устояли са ако бутилката е нова. Щото обяви за втора употреба колкото щеш

Племето само ще се довърши !

а сбироток от разни племена

аудито е било електричка и му се е запалило батерията

После ме питат защо съм карал дизел.

и защо си карал?

ХАХХАХАХА защото вчера съм карал днес още не съм. Затова.

Защото крадената нафта я дават евтинко.

Нали беше напълно безопасно да имаш газова уредба? Що се пали тази кола или камионът го е сторил.

бензинови коли не гърмят ли при сблъсък ?

Предимно по филмите

Само се палят. Не гърмят.

Безопасно е, ако газовата ти уредба и монтажа и отговарят на необходимото, ако си домашен майстор в неукия смисъл на думата, така става. Безопасността им е на нивото на техническия преглед в България, както и на нивото на автопарка, демек никакво.

Язък. Ауди 80 - една от най-здравите коли - не като тия новите кошляци!

Хайде на барбекюто!

Превод на заглавието: нисколетящ маймун с Ауди спря в камион и го подпали. Ако маймунът се беше сетил да затвори крановете на метана в багажника преди да пламне цялата кола можеше и по-малко щети да нанесе.

Господ е отвърнал поглед от нас, всеки ден десетки тежки катастрофи и инциденти стават. Тотален колапс.

Не само Господ е виновен, ами и политиците, Сорос, Ран и Ът, Путин, международното положение, курсът на долара.. Само не и нашите шофьори.

Не е виновен Господ. Ние сме си безверници и без това. Виновни сме си ние. Не държавата, ние ревем срещу корупцията, но всъщото време без нея не можем и я подкрепяме. Един пример, ако няма корупция половината от автомобилите няма да са на пътя заради невъзможност да минат ГТП. Ама ние все си търсим пункт за ГТП, където да си позатворят очите малко. Всички хокат участниците в апартамент гейт, ама тайничко всъщност им завиждат, че те не са имали такава възможност. И още, и още....

Да допълня.. ако някой е по-умен - е недолюбван и всячески му се пречи. Така де - той като е умен - може много по-лесно да стане по-богат, така че е 'добре' да бъде спрян, та да е 'равен с мен'. Ао може и по-долу от мен да е - ехе... Отвратителна народопсихология. Акъл нямат, ама имат толкова акъл да разберат , че някой е умен. Затова трябва да се криеш , че си умен.. дотолкова, че накрая да станеш тъп. Та макар и да не слушаш чалга(другия път да затъпееш)

Как да не отвърне поглед като дори в Истанбул махат лошото и деспотичното. Истанбул по-хубав град ли е от София? Турчелята по-хубави ли са от българите? може би да? По броя на плюсовете ще се броят чуждопоклонниците.

Със сигурност е по хубав Града, там има толкова много история и исторически паметници, че няма смисъл да коментираме. На всички големи империи е бил столица. А София е била село до преди освобождението. По втората точка, ми се ще да ти кажа, че сме по-добър народ, ама от ден на ден и в това почвам да се съмнявам.

Защо ли? Не сме ли най-големите безбожници на света?

решава в крайна сметка...Но не той е отвърнал поглед от нас, а ние сме просто пълни идиоти! Простотия, невежество, лошотия, липса на всякакъв морал....безнадеждно е...всеки ден чета пресата и от други европейски страни /не че ние сме такава/....Да, стават катастрофи...жестоки...Но ние бием всичко по БРОЙ на катастрофи на глава от населението...Изтрепваме се като ненормални...ежедневно...ДЪРЖАВАТА е крайно време да се намеси...с жестоки санкции-глоби, увеличаване на наказателната отговорност, отнемане на книжки пожизнено...НО ЯВНО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГО НАПРАВИ....ЗАЩО?

Съсипаха я тая държава... Едно време не беше така.. почивахме по 2 седмици на море, после по 11 месеца на работа.. Едно ауди с метан нямаше да се запали. Само банани нямаше по магазините.

И тролове нямаше. Тъпак.

Оглупя народа. Едно време доцент-професор, днес тъпак-дебил... Беззъби, гладни, падат от изтощение по улиците, гарвани ги кълват, кучета ги ръфат.. Пада им косата и зъбите, като остареят.. Не беше така едно време, да знаете!

konchisrog

Едно време живота беше в пъти по-добър от сега - хората бяха нормални, храните бяха истински, имаше работа, нямаше престъпност, имаше работеща икономика. Сега копаем дъното.

Да де, почивахме две седмици на море и 11 месеца на работата...

еньовден бе,само едни катастрофи и пожари пускате,не бъдете като бтв и домуз тв,дайте нещо за цветя и билки,днес е такъв денят,а вие само лоши новини пускате,все пак не сме страхливи като краварите и европейците да ви вярваме