17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави е шоумен и телевизионен водещ. Политикът се казва Станислав Трифонов. И аз имам волята за такива неща, но нямам ноухау. А Станислав дали има?

джендер и пееарас. Бъркали са си по дупките със Слави и сега се подкрепят. Прекрасни сър!

Ще видим.Нека да им дадем шанс! Да не забравяме,че пътят към Ада е послан с добри намерения.

бля, бля, бля! а нещо съществено да ли можеш да ни кажеш? като например за субсидиите? или за коронокризата? за икономиката? отношението с севернитемакета, или агресивната россия? за "новите лица" от да българия,мая, курнелияиванов и карадаяоуто! наакахте се преди да сте се показали!

Волята е излизане от европейския съюз

Поредния

ох ох ох си е ебало майката

Съвет от мен към Слафчо - първото най-спешно нещо което трябва да направиш е моментално да разкараш тоя Тошко африкански от секви медийни изяви. Иначе губиш по 1% всяка седмица за следващите избори.

Да сравняваш Слави с Христос си е сериозна диагноза, но......... Дано поне махне търговците от храма България

Педерас до педераста иска да стане депутат.

Прости хора, слаба държава! Никога няма да се оправим! Ако ще швейцарски политици да дойдат, ганьо ще ги оплюе, тъй като никой не е достоен ганьо да го управлява! Ганьо е най-велик и иска ганьовци да го водят към европата!

Колко хубаво сравнвние - Славчо, дето през 95, 96 висеше пред блок 28 в студентския и муфтеше кинти да се нарежат с една неголяма група чалгари (още тогава!), е поставен до едно хитро чифутче, дето преди 2021 години измисли чалга-маркетинга, т.е. как да продам на масата безкултурни, безперспективни, безидейни и мързеливи плебеи един концепт дето им пасва като гъз в кофа, щото в концепта от тях нищо не се изисква (на първо време де) освен това, което им е по душа (т. е. безплатно). Световната история може да свидетелства, колко всъщност струваше тая "безплатна" идея. Така че, нищо ново. Само, както е нормално, в по-малък мащаб. Па то и за кави мащаби може да се говори при Славето.

Ейй тарикати селски, не говорете общи неща, а конкретно, защото и аз имам желания да ви оправя, но ме е страх да не викнете биз, че съм дърт

Камен да не е политик бе трол прост! Кажи ти нещо по въпросъте, сигурен съм, че разбираш от всичко! Даже и за премиер ти бива!

Не се радвайте на младо прасе и нови депутати, не се знае какви свине ще излезнат.

За да успеят да направят нещо първо трябва да кажат нещо а не да се крият само в тяхната телевизия.

Камене стига си говорил глупости ! Ти си този който не беше комерсиален ! Слави си беше комерсиален и такъв си остана ! Когато можеше да разкъса Борисов той му се подмаза в онова интервю ! Стига лъжи !

е не е де! никой от тия келеши не е, и няма как да стане политик!! но тъпчовците ще го разберете по късно и по трудния начин!

Господин Камен да си гледа бизнеса и да не говори неща, които не разбиро.

Да назначат ловци на глави, да издирят, хванат, или ликвидират престъпниците.

тез двамцата Салви Трифоноф и Камен Во са кът две капки вода от едно меко лево ведро :) ни семейство ..ни дете ..ни куче ..ни коте имат и двамата ..а тръгнали да оправят държавата , ама верно нема такава държава дето чалгата с мека китка да управлява !

Не е ясно какъво ще бъде управлението на партията на Трифонов но той успя максимално да притесни управляващите. Голяма част от гербаджии, осъзнавайки тяхната некомпетентност, оклупиха ушите като заек в лицерина! До момента, поведението на Трифонов е n + 1 пъти ( където n клони към безкрайност) по- адекватно от това на Борисов! България преживява трудни, предизвикателни времена! Колко пъти през последната година Борисов застана пред народа си поне за 10-15 минути,,да каже, по чисто човешки начин, няколко окуражителни изречения, да покаже, че въпреки, че принадлежи към определена партия, като Премиер е загрижен за България! Никога! Напротив - качи се на джипката и литна по различни краища на България да се скрие от елементарни, човешки въпроси! Това ли е поведение на държавник, на Премиер!

Така е, затова и царя не успя. Сега гледаме повторение. Но по -зле. Защото царя поне беше ерудиран и образован. А не чалгар изпял шат на патката главата

Що се излагаш на стари години бе Камене?

Партията на Слави: Що народ се изреди да я анализира и разяснява за "суверена" (тази любима думичка), само дето тя мълчи ли, мълчи ... вече 9 дни ... Защо ли?

след десетинта дни славчо и компания ще започнат да вдяват , че е едно да ревеш срещу правителството и да искаш какво ли не,а съвсем друго е да дадеш ти това което искат ония дето ще те заместят в реването и искането!

Ти пък откога се извъди такъв глашатай? Та той сам себе си не може да оправи, тръгнал нас да яха.... И как я мислиш тая, може ли бъдещ премиер да носи шалчета и тениски с надписи? А в кабинета и на официални срещи пак ли ще влиза с обеци на ушите? Я моля ти се, виж си там бизнеса или с каквото се занимаваш и не занимавай нас с "прогнозите" си! Само вие ни липсвахте! То верно кой ли не се е изреждал, та току виж, едва ли не, аха-аха, може би, сегиз-тогиз за майтап да везе и това да стане и хептен ще я вапцаме! Да си жив и много здрав и да спазваш все пак някакво разстояние, че явно вирусът е доста заразен.

Камене, Камене, от осанна до разпни го, минаха 30 години,а не 7 дни! Славчо не е онова наивно и изпълнено с утопични идеи момче, превърна се в злобен, платен клакьор, сори, ама ти го знаеш по-добре от всички!

Чалгаджията не е ли вид Ганьо?

ми защото нямат дори предизборна програма! нямат си хал хабер какво да правят, и най вече как да го направят като нямат нито един читав политик икономист или какъвто и да е друг администратор! поредния мадуро докопал се до властта без да си има и идея как се ръководи държава!

Царят няма образование, освен военно училище за сержантш.

Kamene , Kamene ишо не каза . Едно е да искаш друго е да можеш , трето и четвърто да го направиш. Значи да плюеш по другите , че не стават нещата бързо може, а като вземеш власта да викаш Трай бабо за хубост. Еми.... п.... Сър.

Какво значение има мнението на един хомо и един дето кол не е забил и дете не е направил

Партията на Слави и тази на Хр. Иванов "Да, България" са парашутисти, финансирани от проекта на Сорос. Втория, който се мъчише да прокара Истанбулска конвенция 2016 ... сега ще се опита отново да го направи. Събудете се !!! Тези които ще оправят България не влязоха в парламента.

Arcadium

Само гледайте сеир. Славчо и компания ще се осерат та ще се и омажат.

хахаха

Слави да предложи някой приемлив премиер и да си гледа телевизията. В шоуто да го бъзикат всяка вечер и да трупа рейтинг.

Моля Ви! Просто недейте!

123

Здравей Каменчо...

456

Такива сравненияяяяяя Скрий се бе мишок

Слави Трифонов като Исус Христос! Вай, вай, вай, жива да не бях...

Воля има, но капацитет няма. Трудно се гради без качествен материал.

тука май пишат Кравоф и Масалчева, а може и Кокорг?

Слави и Христо са отвъдокеански лобисти, на кой още не му е ясно?

Забравих Цветан...

Дано

Леле-ее, в профил е заприличал прогресивно на Рафи, само дето не може да пее като него, а и бог знае още колко работи. Да си мери приказките, че тези, които първи викаха "Осанна!", после пак първи закрещяха "Разпни го!" Но другият явно го знае и пази тактично дестанция да не му лепнат някой нов приспивен вирус....

Пропаднал наркоман, който бе създаден от кукловодите създали мутрите през 90те и използван за медийна бухалка над 20 год., като в същото време рекетира и източва една от най-големите телевизии в страната ще ни променя и учи да ставаме хора! Той щял да оправи държавата.....