Камъни и коктейли "Молотов": Втора нощ на сблъсъци в Солун и Атина (видео)

Протестиращите с качулки хвърляха камъни и коктейли Молотов по полицията и журналистите, присъстващи на демонстрацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей тея цигани навсякъде са много нагли

Малката, но съществена разлика между Гърция и Бъалгария, е че там полицаите стрелят по престъпниците, дори да са богопомазани ц.игани, а тук ц.иганите бият полицаите, защото...всички знаят защо. Защото са гласопРодаватели!

Щото на политиците мижитурки не им стиска да защитят полицията с думите "да би мирно седяло не би чудо видяло". И после по демократичен маниер разпръскване на протеста - било с конна полиция като в Канада, с гумени куршуми като във Франция или пък с водни оръдия като в Германия. Престъпниците трябва да свикнат с мисълта, че може да бъдат убити при нарушаване на закона. И изобщо на такава "жертва" трябва да й разнищят цялата рода защото не вярвам, че тоя е бил единственият бандит, а другите са честни, съблюдаващи закона работяги.

Леви уумнокрасавци! Един пирон не са забили в живота си, но знаят как "да оправят" света.

Колко ли педеруски отрепки днес ще бъдат изпратени при Сатаната, от храбрите украински войници, защитници на християнска Европа. Аз мисля, че поне 2-3 000 ще бъдат, ама дано са повече де. Вие как мислите приятели?

А, бе, кретен, това там е поредната гражданска война, като преди век - колкото повече от жертви от двете страни, толкова по-добре за западняците. Руснаците дотук сигурно са докарали вече 100 000 убити, обаче въз основа на издадените смъртни актове в повече от миналата година, украинските жертви са доста над 300 000. Западняците само наливат бензин в огъня на принципа "колкото повече, толкова по-добре".

Абе дебил, Българите сме Западняци и колкото повече москало-татарски орки се ликвидират, толкова по-добре за нас.

Ха, ха, питай западняците колко си западняк конкретно ти. За тях сме нещо средно между буфер и ничия земя още не отпреди османлиите, ами отпреди арабите, бе. Те и руснаците са западняци, щото държавата им е основана от викинги, ама кво от това? Татари същите тия руснаци казват на нас, бе, говедо. И добре, че не сме западняци, щото онези в момента ритуално се самоубиват и само интермариумът ни още се държи. Миналата седмица излезе преброяването на англетата - ха, ха. Виж каква част от населението на Лондон, Бирмингам и т.н. се води английско - западняците са половин Северна Африка, четвърт Централна Африка и четвърт Близък Изток и бивш Британски Радж.

Както се осмиваше научното псевдониво в "Двойникът", "Човекът - съвкупност от клетки". Нещо подобно са и европейските държави - съвкупност от "общности". Експериментът с националните държави явно просъществува само горе-долу век - миналия.

Моментално четири руски трола са се хвърлили да плюят и да си блъскат плюшчета. Абе другари като е толкова гадна тая европа вие защо седите в нея?

... не в европа

Да питам тогава като сте родени в европа защо водите пропаганда в полза на обявилата европа за враг русия?

Аман от мангали

Кварталът не е Екзархия, а Ексархия.

16-годишен крадец

Абе някой знае ли въз основа на какво циганите, наричани така по цял свят, у нас се наричат роми, момче от ромската общност и пр. Защо се отнема правото на циганите да се наричат такива, каквито са. И какво точно се променя, като вместо циганин кажеш ром. Защо в германия са цигойнер, а у нас роми. Явно защото у нас мисирките са най- слугинските мисиркови общности от всички журналистически общности по света...И изниква въпросът, кой ръководи делата в държавата, институциите или Хелзиндки, мелзински и прочие наши слугински общности....

Чалевата изпитва див оргазъм да пише за тъпотии... Ми некъф мангал са застреляли, кво толкова?А анархистите само това и чакат... футболни запалянковци, същата сган.

не е виновна Чалева. Новината е преписана буквално от БТА. А БТА я е получила от Франс прес. Всички новини се пишат някъде навън - тук само ги преписват с копи-пейст. Отдавна нямаме журналистика и кореспонденти, а само секретарки, които работят на клавиатура. Затова всички новини по света са идентични. Само понякога при превода се получават безсмислици от неграмотни хора, които не знаят нито езици, нито разбират от история и политика.

Приказка за Европа "Положението е следното: ти си живееш тихо и спокойно в някое селце в Норвегия или Швейцария, ходиш си на църква веднъж седмично, отглеждаш си прасенца в кочината и домати в градинката и не пречиш на никого с нищо. Изведнъж ти докарват някакви "мили и клети" бежанци от далечен Бангладеш и още по-далечна Гамбия и Сенегал. Те бягат от страшна война, за която никой не е чувал и са толкова стресирани, че им се полага по една безплатна къща и поне по 1000 Евро на месец на човек, за да успокоят нервите си. Само за няколко месеца горките стресирани бежанци вече са се успокоили и приемат твоето селце вече за тяхно. Първото, което искат, е да им построят джамия и да бутнат църквата, защото им нарушавала спокойствието. След това ти започваш да им пречиш, защото прасетата в кочинката ти са нечисти животни, защото жена ти е излязла на улицата незабулена, защото кучетата ти също са нечисти животни и горките "бежанци" се страхуват от тях.Накрая те обвиняват в расизъм, защото си се изказал, че не могат да определят правилата в твоето село и че не е нормално ти да се съобразяваш със всички техни искания, а те да не зачитат нито едно местно правило или закон. И порицан от местните леви и либерални хорица, под насмешливия поглед на "горките бежанци", влизаш в затвора за език на омразата, а имуществото ти се конфискува в полза на страдащите, които ще дойдат от Бангладеш и Сенегал според закона за събиране на семействата. И така, лека-полека, твоето китно селце изведнъж не е твое, а на клана Мустафа от Дака и на клана Багого от Дакар, които само за десетина години са станали мнозинство в селото ти. Тук свършва приказката за Европа и европейците..."

След това двата клана се сбили защото не се разбрали кой да командва и настанала страшна война. Много клети бежанци побегнали да търсят спасение. Търсели поредното островче на мира и спокойствието, но такова вече не било останало...

Драги зрители, всички вярващи в "нормалните държави" са свикнали на тия демонстрации, протести и тн, и се успокояват "има ги от край време, кервана си върви". Да ама не. Кервана си върви, но в посока "прогресивни ценности". В Европа първо премахнаха смъртната присъда, после и доживотния затвор, в много държави полицията няма оръжие, най-зле е в Швеция. На хранителния фронт има силен натиск срещу яденето на месо, а за джендърските попълзновения няма какво да коментираме. От друга страна на глобално ниво вървят ясни процеси на все по-силна федерализация. Днес все още натиска към "черните овце" е само на ниво еврофондове, но ще стане и законодателен. Ето какво ще ви кажа, който остане в ЕС насила ще му бъдат наложени всички прогресивни ценности. И ако си мислите че е само джендъризъма бъркате. Трябва да се махнем от потъващия кораб, това е.

Иди в Русия

Още по добре е страната ни да стане част от Руската Федерация, а такива като теб да се издухат да живеят в някое гето в прехваленият Запад!

Нещо да кажеш за 50 000 арестувани и осъдени мирно протестиращи срещу войната в украйна, според данни на руските официални медии? Само ми е любопитно защо всички плюещи европа и западът, го правят само и единствено от европа и западът и го правят използвайки демократичните права дадени им точно от европа и запада.

държави вече са ненормални

Ама Дира не писа миналия ден ,че и в Гърмен бе същото умишлено ли пропуснаха или от евроатлантическа солидарност.ЕТО ЦИТАТ ОТ МИНАЛИЯ ДЕН:В Гърмен е страшно: Роми с брутално нападение над полицаи, идва подкрепление Още униформени от Гоце Делчев вече се придвижват към мястото на напрежението Гърмен, България 04 Дек. 2022, 17:18 54032 прочита 31 коментара Автор: БЛИЦ В Гърмен е страшно: Роми с брутално нападение над полицаи, идва подкрепление Гъмжи от полиция в Гърмен, възникнало е страшно напрежение между роми и униформени полицаи. За това информира регионалният сайт struma.com. Заради създалото се напрежение, се е стигнало дотам, че неколцина роми направили опит да обърнат полицейски автомобил, ритали по колата, ругаейки служителите на реда. Към мястото пътува подкрепление от Гоце Делчев.

Gugnelid

Добре де, каква е ролята на полицая и в частност на оръжието му, когато няма право да го използва срещу очевиден престъпник? Мангустата краде, бяга, не се подчинява на полицейско разпореждане и после полицаят виновен, че е използвал даденото му оръжие? Ами вземете му го, защо да му тежи, като няма право да го извади и да стреля!

Ролята на полицая и оръжието е на музейни експонати!

Когато бяха под домашен арест и ги принуждаваха да се ваксинират с антиспайковата течност бяха тихи гърците.

ми не знам дали разбра посоката на написаното - това което се описва касае гръцки ЦИГАНИ, не знам кой точно е бил тих по време на пандемията Знам, че ако в Гърция правителството баламосва така народа и докъто твърди,че няма инфлация НЕ контролира цените - ВСИЧКИ щяха да са вън от парламента или да търсят бързичко решение

Да не се чудите после защо България не е Гърция.

Не се чудим, РАДВАМЕ СЕ че България не е Гърция.

Джендърските държави по света продали се на Сатаната започнаха процес на деградация и самоунищожение начело със своите господари от САЩ.

Точно пък гърците са 100 пъти по-религиозни от нас!

Гърците са ритуално "религиозни", спазват ритуалите, но реално са алчни материалисти много по-зле от нас. Кой колко е религиозен може да се прецени единствено по отношето към смъртта, религиозните народи не изпитват ужас пред лицето на смъртта, разбира се гледат да я избягват, но не на всяка цена. Амишите например не спазваха никакви анти ковид мерки, и то не че са конспиралници и не вярват в болестта и опасността, но смятат че "такава е божията воля"

Платен руски трол възхваляващ безбожника и наследник на унищожители на православието путин и комунистите, говори за религия. Възхваляваните от тебе комунисти избиха хиляди православни свещеници и забраниха християнството във всички подчинени на комунизма държави.

Паразита си набрал бензин което е нормално, ДГД бензиностанцията, евала либералност?!?!? Полицая използва даденото му оръжие докато преследва престъпник, това вече не е нормално, евала европейски ценности!! И докога така ще продължава милички мишлета???

Герб чудесно вкараха ред в хаоса. Видими резултати

Немат сиренье

не са българи. Ще им натрошат главите и ще ги осъдят после, за това че са хулиганствали.

Ей такива слепоци като тебе отварят вратите за соросоидната отрова у нас. Да, гърците наистина не са българи, много много по-зле са. Гърците са налапали толкова много соросоидна отрова, че при тях положението е неспасяемо, при нас не е.

си,кое "положение" според теб у нас е "сапсяемо "???? Все по- разпространяващата се неграмотност и умишлено затъпяване ,за ниско КПД хич да не говорим - КАК ТОЧНО ще се спасим от това ???? При положение,че се прави умишлено от поне 2 десетилетия защото така сме УДОБНИ познай на кого?? И точно "соросоидните" гърци видимо оцеляват и имат много сериозно гражданско самосъзнание,единни са - издоиха ЕС без да им мигне оченцето,спряха Емигрантите, земеделието им е непокътнато, пътищата им слънце, правилниците ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ, полицията НЕ Е безгласна буква, курортите им пълни ( и вече доста замърсени там където честичко бивакува "спасяемия" нашенец)... Още да ти изброявам ли

"Ромският младеж" е на 20, а не на 16. Пак лъжете.

Най-добрият мангал, е този който си плаща сметката.

Аверика е станала велика държава, защото полицайте са имали право да стрелят по всеки който не изпълни нарежданията им. Сега поцайте в америка, също като в останалите държави овладяни от евролиберастите, нямат право да стрелят по бандитите и затова великата Америка почва да се спаружва, както и останалите държави под евролиберастен контрол!

Това какво е? Полицай в множествено число? Напълни се с такива, които пеят, но не могат да пеят. Такива, които говорят, но не могат да подредят думите в изречение. Такива, които пишат, но не знаят граматиката.

Хвана ли идеяата?

Римляни и римлянки братя роми от вси страни обединявайте се срещу омразния капиталист , който Ви иска 20 евро за няма нищо.

Социокултурните особености на ромската общност предполагат правото да зареждаш на бензиностанцията без да плащаш. Полицаят грубо е нарушила тези права, като е гръмнал нарушителя.

Чудя се на цар Путин защо не прати снайперисти да обърнат протестите в цветна революция? Срещу запада с неговите камъни.

оставя ги сами да се довършат. Лошото е, че и ние сме сред ТЯХ!

Кога ще ги стигнем гърците?

Като приемем Еврото бързо ще ги стигнем , че и задминем дори !