17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С една дума - Тръмп привиква по-слабите европейски държави от Централна и Източна Европа и ги натиска да купуват американско оръжие, скъп американски газ и скъпи и неособено ефективни американски енергийни технологии. Нещо, което трудно би минало пред Германия, Франция, Италия... Е, кой създава разделение в Европа?...

Разделяй и владей!

Мутра се среща с властолюбив инфантил... Цирк

Уж сме едно цяло с ЕС,а ни имат за аборигени,пардон-за белгийци.Изобщо не ги интересува за какво са ни взели парите,важното е,че са ги взели.Ще ни поробват,а ние ще пъчим шкембета-вижте какви патриоти сме

Нашите "експерти" естествено без мнение. Силно снишени, очакват какво ще им кажат от Масква.

В Русия не се споменава нищо. Ние не съществуваме. Само американските бази в България. Скоро и във Варна. Натам са насочени ракетите. Останалото е пустош. Народа се изнесе, останахте само вие нахахаканите.

Изнесоха се плъховете. Нали знаете кой напуска пръв потъващ кораб - мишките

Проверяваш ли всяка вечер преди да си легнеш при жената ,дали между вас не се е намърдал руски шпионин? ,,,,Пасито проверява......аман от изпръщяли русофоби......

в САЩ цените на горивата паднаха до рекордно ниски стойности! Надяваме се, че като се върне и тук ще е така.

В България лукоил е монополист

Имаш много поздрави от Костов,той подари нефтохим на лукоил,има обаче още кухи кратуни които му вярват

Тази среща мога да я охарактеризирам по един начин ! Две борчета от 90-те се срещали да приказка ! И все пак автора не знам защо се забравя , че в момента върви процедура по импийчмънт и може

Боко да си остане само с обещания !

Всичко ми стана ясно още при ръкостискането! каквото и където да напишат за тази среща все тая...

Бе нещо не се получи прегръдката с Тръмпи..

SU-152

А как Fox-News отрази срещата................ Язи разбрах,че Боци станал министър-председател на Белгия! Belgium е близо по списъка на държавите, след нас е Бурунди, често ни бъркат. А там са ме питали как е в Боливия.

Тия и двамата се надпреварват кой повече лъжи ще изрече. Евтин ПР за простолюдието в най-бедната европейска държава.

Това сътрудничество в Белене ме плаши. Нали самият ББ искаше да го закрием, референдум имаше. Щатите отдавна не са водещи в ядрената енергетика, ще ни пробутат пак някаква стара бракма като самолетите. Зорлем даваме пари на една силна страна, а за състоянието у нас не мислим.

Ти Бат Бойко на "вземане и даване" не го закачай! Той най добре знай на КОГО да даде и от КОИ да вземе. Много е добър!

Най-после някой да напише за кои визи става въпрос ! Туристически до 3 месеца ! Голям праз !

нямаш 2 лв - ще си седиш в селото! Без виза!

Той началника Бойко дума щяли да паднат визите ама лъже .Аз ще Ви рекъ че няма да паднат.Ха да видим сега кой шъ познае ,простия Мунчо или другия ...

Ще падат ефките. Трън каза, че са върха. Той мисли така според цената.

Не знам но бяха го изписали като Министър на Белгия...а че хамериканците имат интереси да им изкупуваме пре скъпия ток на мариците и нови фърчила на хартия спор няма а и газ в буркани

+

Що бе , ти не видя ли, какво са написали? Не пишеше на руски, американците го бяха изтипосали.

Руската газ най-хубава.

То голяма среща-голямо чудо,за пет снимки и едни обещания и сега до нова година ще го дъвчат хаха. Че то кучето беше по на почит хаха.

Хайде сега , обличайте пак дънките и анцузите и обратно пред матриала да се пъчите, колко много работа свършихте в овалния кабинет!

руските тролове са много недоволни че България ще има хъб Балкан. Ако започнем да добиваме и своя газ от находището Хан Аспарух съвсем ще издивеят.

важното е, че ти си доволен, какво те интересуват руските тролове?

вие герберските тролове и сега си ИМАТЕ

Хан Аспарух не е находище, а дефиниран сектор за проучвания . Там още нищо не е открито, а колко години вече орат. А хъбът е я камилата, я камиларя.

Този с бръснатата чутура има врат на охранена свиня.

Искам да знам как точно ще диверсифицират газовите източници... както диверсифицираха енергийните ли? Всички знаем, че това доведе до разпределяне на територията между трите енергийни гиганта и в крайна сметка пак нямаме избор. Същото ще е и с газта - На хартия ще имаме възможност за избор, но на практика ще плащаме на който ни натресат без право на избор

Грешиш. Сега имаме НАТРЕСЕН доствчик. А в бъдеще ще имаме възможност за избор.

САЩ са в тежка криза и се превръщат в регионална държава. Създават изкуствени проблеми и заплахи по света и така се опитват да оцеляват. Защо трябва ние да ги спасяваме? Мутренското недоразумение въобще не е в час, а се интересува как да крадне и да нахрани квадратното си тяло. Олигархията и тя се оглежда къде има още за крадене.

Написаното от тев отлично характеризира Русия. Такава е тя в американските разбирания.

С една дума, нищо важно и съществено няма да получим ние от тази разходка до Вашингтон! Много шум за нищо.

Ся кат дигнат американския газ с 300% над руския (ама ще сме се вързали с договор) и бързо-бързо ще ни навият да надупчим Добруджа. Разбиеа се, американски компании ще дупчат, та може и собствения газ да ни продадат като руски. Тя Хиларито неслучайно се разхожда до България преди време Да ни е честито дървото отсекъде!

Тъй де, "Собствения ни газ ще ни продадат като американски."

Тръмп ни познава добре. Написал си е домашното преди срещата. Щом знае, че имаме проблем с корупцията и свободата на словото, макар че сме в ЕС, значи знае доста. Корумпетата ни се оттърваха от европейския мониторинг и се добиха с американски такъв. И без това мониторинга на ишиаса беше бошлаф.

САЩ си гонят интересите, а той само кима и се съгласява с предложенията им.

Не ни заблуждавайте, за тая среща само ние знаем и само нас ни вълнува. Даже DJ Trump сигурно не е разбрал с кого е имал среща.... Толкова сме маловажни

Щом бяха изписали Белгия вместо България. С кого всъщност се е срещал Тръмп, дали и той е наясно?

"Администрацията на Тръмп има намерение да прати технически експерти в страната, ..." Я някой по-запознат с протокола да обясни, това в отговор на наша покана ли е ?

след тая визита на Боко...той гледа към Тръмп като куче очакващо да му подхвърлят коричка хляб и като че ли всеки момент ще го награби да го целува и души.И бг народа го чака същата поза...ще чакаме да ни хвърлят коричка черен американски хляб. А Боко си опече работата...след като се срине следващата година, ще отиде при краварите да си харчи изкараните с "труд" и асфалт милиарди.Хвала тебе господи!!

той винаги така си гледа големите началници. Виж другите му снимки. Само към простия матрял е злобен.

Какво толкова не сте разбрали.България няма интереси ,а борисоф има ,защото все пак дъщеря му и внуците му живеят там.

Fake news!Дъщеря му и внуците жевеят тук.

може да имат бизнес интереси там?!

Нещо не си разбрал. На Нинова синчето живее и работи там.

Тръмп беше толкова наясно с темата "България", че каза, че сме купили F-35, a не F-16. Просто привикване на марионетките от Източна Европа за набиване на канчетата и ъпдейт на фърмуера :) В случая с БГ-то - нова база на САЩ (НАТО), САЩ поемат енергетиката - АЕЦ + газови доставки (доколкото могат) и оставят марионетката си Боко Умни на власт, като си затварят очите за миналото и настоящето му.

Е, к'во да каже, от къде да знае, че още се произвежда пенсиониран самолет?! Човека е бизнесмен, да не е луд да си купи пнесиониран модел самолет?! Откъде може да знае, че ние сме богата държав и обичаме да колекционираме антики?

Четох , четох и нищо не разбрах ? Борисов цялата България ще продава на САЩ или само Южна ?

Как е отразена срещата не ме интересува ….интересува ме има ли полза България .Във Варна ще бъде създаден "логистичен "център на НАТО по предложение на България ….кой даде право на Борисов да превръща в плацдарм страната ни ?

Какво разбрах от срещата: 1. Ще има военна база на НАТО във Варна 2. Ще има втечнен газ от САЩ 3. Искат американска АЕЦ в Белене и да си останат американските ТЕЦ-ове 4. Визи до 90 дни, но не на всеки, а без визи - като с колелото: ще ти купя, ама друг път ... сега НАТО от кои руски бомбардироващи ще ни пазят - от Турция или от Русия?

От всички вежливци. Без значение дали се отчитат пред путя или ердо

Ще има информационна база във Варна. Ще има и нова сделка за по 2-3 млрд годишно за газ, гориво, оръжия или друго. Ако иска тиквата да е на власт през свъответната година. Директно му затегнаха колана на харовете. Дано не се развихри да "събира" от населението.

Да се готвим ли за увеличение на ВСИЧКИ цени след внасянето на газ чак от САЩ ? Че си е път.

Защо цените ще растат при положение че американския газ е 30 % по евтин от руския ??? русия ни изнудва с нереално скйп газ.

ти откъде знаеш на колко идва и колко се оскъпява от нас ??? що не се оплакваш на пазара че първите череши са на 100 лв/кг ????

Ако има само един продавач на череши (руски) цената ще е 100 лв килото. Ако има много продаваче (хъб Балкан) ще има конкуренция и ще е много по евтино..........

точно там е работата, че американския газ не е по-евтин от руския, те си го казаха преди само трябва да слушаш

.Руските тролове са злобни .... Ама от както бсп е пред валит заради намалената партийна субсидия сте много по малко а ? Няма кинти за заплати :)

Какво е това ВАЛИТ?

БСП е пред ФАЛИТ. НЕ мой да върне незаконно надвзетите субсидии. Демек корни краде от нас. Субсидията беше 12 лв а бсп е звимала повече. Всички други парии върнаха парите. Корни защо не може ? Защото плаща на вас.......

Колкото до реакцията на медиите: Новината за тази среща е забутана в ъгъла като нещо маловажно. Според чико гугъл няма нито една новина от водещите заглавия по темата Тръмп, която да включва ББ. Ако потърсим конкретно ББ, естествено ще видим новини с Тръмп. Но пак са кратки, визиращи само какво Тръмп е казал. Мнения и реакции на тиквата не се коментират. Съобщението е само визуално - типичната сниомнка на Боце, гледащ с умилкващшо умиление някой голям началник - бил той Юнкер, Меркел, Путин, или в случая Тръмп.

Абе руски троле. Ти голям анализатор на американските медии.... От де знаеш толкова. Пак внушения и опорки ......... Твоите господари от Креля защо го отразяват в техните медиите тогава ? Защо се занимават с нещо маловажно дето не им влиза в работата.

"Руски трол" ще викаш на себе си. А това, което съм написал е истина. Благоговеещата физиономия може да се забележи на снимки със споменатите от мене лидери. Както и на снимки с много други лидери. истината проблем ли ти е?

По повтарящата опорна точка си личи че си трол. Като се започне от интернет троловете и се стигне до корни и радев всички на руската хранилка едни и същи опорки се опитвате да имплантирате в мозъците на наивните. По един и същи начин промивате мозъците на българите за да се чувстват незначителни. Защото когато чвек мрази собствената си държава само тогава може да бъде заразен с предателсwката секта на русофилството. Националиста няма как да се чуждопоклонниик и русофил

Пиша истината, такава каквато съ мя видял. Ако се превърне в "повтаряща се точка", това пртосто означава, че хората са я харесали. Само че няма как да се повтари ПРЕДИ да съм я написал. Мои констатации са повтаряни от много хора, дори и от тиквата. Всичко ми е оригинал :) За разлика от твоите брътвежи, които са просто тролско заяждане. Дори не можеш да се включиш в дискусията.

не знам кой е трол, но човека поне дава някакви факти, а ти освен, че пишеш само глупости, обиди и нападки нищо съществено не казваш, типичен коментар от соросоид-демократ - "нашто мнение е правилното и вярното и всички, които не го подкрепят са комунисти, расисти, предатели и т.н.", вече почнахте да ставате банални

Какви факти дава бе ? Само повтаря като радев : България е много скапана.........толкова само омраза

бокича поискал от преводача съдействие, искал да го заведат до гроба на Винету да си направел селфи и там...

...доказано луд индивид.... Хаповете, хаповетеее..!

Само луд може да помпи майка ти. ха.ха.ха!

Като видя ника "щерев" и си спомням как на този трол пяна му излизаше от муцуната когато истинския щерев пишеше и като всеки добре обучен доносник тоя му приватизира ника и сега храчи УЖ от негово име-ей, селски идиот какъвто и да си бил по онова време сега си абсолютна нула и това ти е проблема......ще си заминеш с него но и с мъката ,че си живял в лъжа цял живот-понял????

Борисов да постави условие на Дони. Или ни помагат да изловим руските тролове които рушат страната ни и опростачват наивниците които четат жйлти сайтове или няма втечнен газ.

по-добре да помогнат да изловим соросоидите-демократи, че те са най-вредните не само в БГ, но и в САЩ както се вижда

Му(трата)- в затвора !

Иска ти се, ама немааааа-хората си го избират и харесват.

Кои хора, тези от махалите, или онези близо 500 Хил, със съмнителни (нереални) ЕГНта???!!! Оказва се, че държавната администрация си води реални ЕГНта на несъществуващи хора (мъжки имена с женски ЕГНта и обратното), да в егнто е отбелязан и пола!!!

И аз да имам пари и мен ще ме изберат ! А за гласуване , за ГЕРБ гласуват само роми и то за едно кебапче и 50 лв. !

Анализирах реакциите на публиката в туитър: От републиканците - мълчание. президента не е написал и 1 дума лично за срещата. От деморкатите - презрение. Студен душ за мутрафоните. Те са малко дебелокожи и по-скоро са го възприели като хладък.

Демократическата партия е свързана със Сорос. Тя подкрепя други партии и не харесва Борисов

Сега му бият шута, защото ги предаде. леденопто отношение е за това.

И това е твоята душевна чик- я бе троле!?

Участвам в дискусия. трола си ти

МУ-У-У-У-УУУУУУУУ Щот каквото и да напиша все съм цензуриран!? Туморът вече те те е обхванал бе момче. Стига три, ше се задавиш от злоба и яд. Питането към Херо Мустафа за това дали сащ подкрепят мафиотите в България е на страницата на Политико. Не сте само вие "информационен сайт" на този свят. И без вас ще съмне.

Руските тролове не питате. Вие изказвате обвинения под формата на питанe. Така промивате мозъка на хората. Класическо мероприятие.... Вплитате опорната си точка във въпрос обвинението което трябва да насадите във вйпрос и така манипулирате

Хайде пак опорни точки, опорки мопорки,?! Вие платените деб.или от гроб, нямате ли други думи в речниците си?! Риторичен въпрос, естествено, че нямате!!! Такива дъмбели като вас за друго не стават, освен за тролене!!!

палето дотърчало като свирнал ловеца!

ловеца и го подритнал. Важно е за палетата поне

Американците дават хъб (много продавачи = евтина цена) защото са ни съюзници. Руснаците са против хъб (искат само руски продавач = монопол = скъпа цена)

Днеска център, утре корабче и нема се усетим кога ще цъфне и база, до която никой няма да може да припари, като Ново село. Хипопотично погледнато, ако русия ни нападне невярвамм Сащ да се вълекат в открит сблъсък с Русия заради нас. Ще стане нещо као Украйна, прокси война.

Украйна не е в НАТО. За туй путев си позволява да къса парчета от нея.........

щом е ходил при тръмп Бокича вече е поне Хаджия....

васала отиде да се поклони Господаря си !

Ти ходи цуни путин по фамилията.......... ТРОЛЕ, кутевче

Ами щом си Дъ-дъ-дъ, дъ ти го... Оди на П-20, ако имаш капацитет да се сетиш. Ако пък нещо се затрудниш, чака те майната. Все някъде трябва да идеш! Човекът е човек, когато е на път, ха-ха-ха. А ти си пътник отсекъде.

Само защото има рима: а мъжът е мъж, когато е над пъп.

Престанете да манипулирате - срещата не е Борисов-Тръмо, а Тръмо-Борисов. Първо защото Борисов в Никой. И второ, защото Борисов е привикан от Тръмп

Тръмп се е срещнал с всички източноевропейски ръководители, Борисов е последен. Унгария е долу-горе колкото нас, как може да се противи за всичко, което не е в неин интерес, но Орбан няма криминално минало.

голяма невиждана злоба и завист тресе комундетата.

За руските тролове това е бнай важната опорка - Трябва да втълпите на българите че са нищо. Ама това не е вярно. България е средно голяма европейска държава.

Това е едно пътуване на роб и гъзолижец посрещтнат точно , като такъв! За тръмп е важно единствено да си продава оръжията, газта и американци да правят АЕЦ Белене.Така тиквата си купува спокойствие, и може да продължава с простотията, корупцията и безнаказаността докато ни унищожи напълно. Тръмп го е харесал за продворен палячо !

Местя.

Само, като чу за американските експерти генератора на 6 блок на АЕЦ отказа ! Абе бойко спри вече поне скспериментите с АЕЦ,че това като гръмне ще се чуе и на Луната!

че боко похарчи толкоз кинти

Който не храни своя армия ще храни чужд ............ България винаги е имала и трябва да има достойна армия. Напук на руските агенти като радев

Армия? Запознай се обстойно с това понятие предварително!