Коментари - Специален орган ще разследва корупцията по високите етажи на властта (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое му е специалното на специалния орган? Може ли подробности?

Комисии, органи и какво ли не е още за разследване на корупция та да трябва още и още да правим? Обаче имам един такъв въпрос-как по-точно съставено от управляващата партия и коалиция правителство, назначаващо хората в този така наречен разследващ орган ще гарантира, че съответния орган няма да изпълнява политическите поръчки на партията която го е назначила на практика???? Всички видяхме изпълнението на политически поръчки от страна на рашков. Всички чухме приказките на пинокио за използването на сегашната комисия за бухалка. Не може орган с политическо назначение да бъде независим.

според Гъзарков, за да може този орган да не бъде употребяван нито като бухалка, нито като чадър, ще бъде употребяван като полов орган.

Шефът на ВАС се сдобил с изящна къща за гости срещу 10 бона.

Изчегъртахме Специализирания съд и сега ще правим ... Специализиран съд! Гении!

т.е 1 ще работи а 4ма няма да правят нищо!?!? Гениален закон! Предложение: да не е само 1 председател и да се избира нов всяка година!

органчета, комитети и комисии. Любимата политика на ГРЕБ за създаване на паразитни структури пълни с калинки и бъдещ електорат.

Нали имаше Специализиран съд и Специализирана прокуратура...И следователи към нея, които разследваха...Защо ги закриха, а сега искат нова подобна единица със същите функции...Малко шизофренно?

Най-добре, Специалния орган да е холандски, щото иначе няма да убедите никой!

Ще борим корупцията с корупция? ... Защо ли не съм учуден?!

Ха ха ха: крадеца вика "дръжте крадеца"

Тоест ще разследва и ще докаже, че корупция няма .... :)

Високите етажи на властта ще разследват високите етажи на властта?Уау....Да не препълните затворите само :)

Корупцията по всички етажи може рязко да намалее стига да има желание и воля за намаляване на броя на стотици хилядната чиновническа сган. Тази нищо правеща пасмина от търтеи е огромен злокачествен тумор върху оглозгания скелет на бг данъкоплатеца.

Дори не знаеш какъв е броя на държавните чиновници. Даже не можеш да направиш разлика между държавен служител и държавен чиновник. За твое сведение другарю трол, лекарите и учителите също са държавни служители. Или както ти ги наричаш държавни чиновници.

Ще стане орган, когато БоБо, Радев и Доган се разберат за това. Дотогава си остава прост, редови член в някакъв законопроект. :-))

А аз искам млада некорумпирана следователка да изследва моя специален орган

До момента има 13 институции, които се борят с тази корупция, с общ бюджет за 10 години в размер 1 милиард лева. Време беше за още един орган.

Не беше ли това Специализираната прокуратура, която разкараха? Или всеки, който докопа властта, ще разпуска предишните "творения" и ще твори собствени - и така до края на света?... А предлагам всяка партия да си създаде такъв орган, само че не със средства на бюджета, а от джобчето на собствените си депутати. Те тия джобчета са бая бездънни...

и ще се ръководи от.... високите етажи на властта... Made in Bulgaria...

Защо се излагате бе, никой никога не е имал желание да се бори с корупцията. Всяко следващо звено или орган се създава единствено с цел лапане. Писна ми от нищоправещи слуги, обслужващи МОИТЕ хора.