Йотова: Най-голямата опасност пред Европа е отказът от защита на човешки права

Вицепрезидентът разговаря с делегация на Асоциацията на бившите членове на ЕП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей точно пък Йотова ли заговори за човешки права? Смях. И аз да имам заплата от 10 000 евро и аз ще се откъсна от хората. Популисти!

Шуткин и Гадняев ла ни освободят от евро джендърите Нъл тъй?

Тази неприятна жена е много активна,при това,никой не е глусавал за нея,освен господин Сорос. Изживява се като президент на БГ. и дразни,много.

Мисля да основа Асоциация на Бъдещи Членове на ЕП. И веднага тръгвам по екскурзии.

Ма що са само бели на таз снимка? Ний сме с най-много права за защитаване, не мой тъй. Ша ва прайм да умиргате, като не давате права да се снимаме с вас! Ей!

;))

Най-голямата опасност идва, когато властта бъде дадена на елементарни, случайни, невежи и изпълнителни апаратчици, които вживявайки се в ролята си на източник на експертиза започнат да ни обясняват кое е опасно и кое не.

Глупаци не виждате ли, че ОТКаз за защита на дадено право може да накърнява друго право. В българия (защита може да означава всичко друго но не и разследване). Или с други думи да преведа на българския народ: Да го духате драги а правата ви ги оставете на други, а иначе може да знаете, че ги имате.

Йотова гледа към Русия а се изказва за ценностите в ЕС. В Русия какви са ценностите? Как стоят нещата с човешките права в една диктаторска държава и защо ежедневно, ежечасно дори в съня си са обърнати на изток. Нека коментират какво става там. Радев е същия, смятам че Йотова е с нисък интелектуален капацитет, но Радев е на още по ниско ниво.

Права е. Нека сме патриоти, но национализмът само до злини води

Йотова говори по-либерално и от Меркел. Наивници като мен гласуваха за Радев, въобразявайки си че така махаме тапета. Получихме обаче тих и плах Радев и гласовита Йотова. Която е по-соросоидна от чехъла сто пъти. Убедете ме, че трябва да се гласува и че демокрацията е добра за България.

Кога национализъм се превърна в мръсна дума?! На мен национален предател ми звучи мръсно, но пък брилянтно пасва на безродната пасмина на снимката.

най- голямата опасност за БГ са ,тия на снимката ,позор

Какво трябва да се случи, за да видим клекнал комунист? Да дойде руснак! Явно ще трябва да се надяваме и чакаме в Русия да дойдат на власт свестни хора, тогава и русофилските слуги ще се променят. Или дори по-добре, няма да заемат високи постове изобщо. Кофти хора с нисък морал.

Тази, която никой не е избирал, да не вземе да приеме всички имигранти, които италианците искат да депортират, тя и турската конвенция искаше да приемем, и имигрантите на Меркел да разселваме из страната, и на всички които говорят български да даваме наши паспорти, а албанците в Македония говорят български.

Аз не знам как успя да стане България член на Евросъюза. България трябва да бъде изключена от членсто и то веднъж за винаги.

Най- голямата опасност в България пък е отказът от защита на правата на българския етнос. Така , че е права.

Що не се запреш да даваш акъл, ма Йотова? Точно ти ли "вярна съюзничке" на Отворено общество на Сорос (от "оня списък" дето сте с заедно с Мария Габриел, Олег Ковачев и четиримата от Ремс - пардон, от ДПС)? Точно ти ли ще ни учиш на отговорност, на морал, ще ни обявяваш за ксенофоби, шовинисти, популисти?! Ти- дето си ни продала за няколкото сребърника на Сорос? Всъщност, той сигурно и толкова не ти е дал - такива се продават евтино.

Клекни