Йордан Цонев: Пеевски никога не е имал кредити от ББР, бил е миноритарен собственик само в "Булгартабак"

Зам.-председателят на ДПС обясни, че от партията приветстват проверката и това да се извърши ревизия на цялото управление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, бе, да...

Някой да знае на те тоя що му викат Данчо Ментата ?

Абе, той и Бай Тошо се оказа само с едни къпрени чорапи на края по документи... :))))

В Дубай живее на просия.

Е, то по документи и аз не трябва да съм бил с повечето жени с които се познавам... :))) Ама, на! Живот. ;)

и му завихте....брей че хора.

И кво излиза - според този ДП е едно бедно и скромно момче, което по времето на първия локдаун ежедневно правеше милионни дарения (истински или на хартия) и живееше на хотел щото е по-евтино, понеже е негов?

Човека каза свързани с Пеевски а не негови.

Абе тая партенка с ББР на ДейБъ няма да мине.

Млъкни, изрод! Дебелото момче източи десетки фирмиЦ, включително и Булгартабак!

Официално лице-министър зам. министър и така нататък, официално заявява нещо, същото нещо трябва да е подкрепено с документи. Аз чух думите на министъра. Вероятно са свързани с фирми на Пеевски и там другите. Ама вероятно може и да не са свързани. Ама вероятно може и да са свързани. Това изказване на официален представител ли е? В министерствата вече с вероятности или работят или с документи?

ДА НАКАЖЕМ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ НА ИЗБОРИТЕ! ДРУГ НИКОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ! ВСИЧКО Е В ТЕХНИ РЪЦЕ-СЪД, ПРОКУРАТУРА!

Той Пеевски е ясен. Интересно защо за другия облагодетелстван, Румен Гайтански - Вълка нищо не се коментира.

Така хубаво се опитваш да прикриеш истинския виновник за Булгартабак като го набутваш и него на Пеевски. Там виновникът не е Пеевски моето момче. Едно към едно е като Пеевски, ама е от вашите. Затова го криеш.

Цонев и дебелян ексзекутирани в адски мъки !

После и ти ще обясняваш че нямаш сестра.

Защото е близък до Христо Иванов

И един мармот завива шоколад в станиол.

Значи вече са скрили следите.

Наемателят Горанов му опрости 56млн.лв. за нарушения на приватизационния договор,а за награда му дават още 60млн. Похвално!

Абе, какво става с Шиши, оздравява ли? А иначе на брътвежите на Цонев няма кой да повярва, на всички е ясно как стават тия работи - Шиши официално сигурно е собственик само на едни пантофи, ама през офшорки и прочее е заграбил половин България. Ай наздраве...

Добре се замитат следите от офшорките, а забравих, че Цонев и Пеевски внесоха закон за тях. Моля за влезе баба Яга да замете всичко сътворено от тях.

Данчо, известен на широката публика като Ментата!

Очевидни неща да се казва, че съвсем не са такива... продължават с лъжите и измамите научени от ГЕРБ. Цяла България зная каква свиня е Пеевски, а този тръгнал да говори врели некипели.... Данчо, заври на майка си в..... И ти си един огромен крадец и предател, но това и него всички го знаем, няма нужда да ни го напомняш постоянно. И твоят ред ще дойде, спокойно!!!

Не ми пука тоя какво казва. Той може и има правото да говори каквото си иска. Интересува ме защо министърът говори без да представя каквито и да било доказателства. Като официален представител на властта, всяко негово изказване задължително трябва да е подкрепено с документи. Вместо това той говори с недомлъвки. Кредити се раздават с документи.

Щом всеки ден се квичи от пасмината ГЕРБ/ДПС посоката е правилна!

Тъй като сега е време за равносметка, не бива да забравяме, че Йордан Цонев е стар седерунгел - след като е работил като крупие до 1990 г. става общински съветник от СДС, а след това и депутат на Костов, който го прави председател на Комисията по бюджет, финанси и финансов контрол в 38-я парламент. В този парламент ДПС е част от ОДС, но след като не успяват да разделят награбеното от шайката на Костов, напускат.

каза Данчо Ментата

Колкото дойде ред на Доган;:))) Хлапенце приказки от рода цяла България знае, не вървят пред съда. Както и на министър не подобава да говори с вероятности. Работата му е да говори с факти и документи Защото след това, всяко негово действие може да се тълкува като репресия.

Гласуваш за Борисов, получаваш Пеевски, Данчо Ментата, Доган, Гергов, Вълка, Киро Гела, хиперинфлация и опоскване на пенсионните фондове. Но пък пичът има харизма!

Сега очакваме от някоя дупка да се измуши и бездомния Горанов и да защити Домуса и крадлата от НАП.

И направо му повярвахме...

Кирил Петков работи за кръга "Капитал"! Чудя се как е възможно министър на икономиката да публикува списък на фирмите, получили кредит и какъв е размера му без да е извършена проверка, без да има безспорни данни как са отпуснати кредитите: - правомерно ли са отпуснати - обезпечени ли са - от капитала на банката ли са и т.н. Ако съм представител, собственик на фирмата бих завел дело за уронване престижа на фирмата!

И харизмата е като на тлъст застарял коцкар, безценно!

Абе ние като сме от село доматите да не би да ги ядем с колците. Айде моля, моля. Има си подставени лица Пеевски. Със същия успех Бойко, твърди, че снимките с пачките в чекмеджето, са просто снимки.

на лакеите/краварски възпитаници/,на Близача...

Гласуваш за ИТН, ДБ и получаваш БСП и ДПС!

Лъжеш!

Гушнахте ли се с дупесето, гербавчета? Айде сега си направете по една дъъъъъъъъъълга шпакла.

Ако Йордан Цонев ми каже "добър ден" ще погледна дали е изгряло слънцето. Така, по темата - на много малко места Пеевски е (или беше) директен собственик. Много от фирмите му (за които всички знаем) са негова собственост или през проксита (подставени лица) или през разни офшорки (което не е забранено, освено в някои случай, а изброените фирми не са сред тях). Тука трябва да се рови сериозно в тоя списък, за да се установят връзките. Ама за това трябват две неща - журналист и топки. По възможност на едно място.

Ха, а Техномаркет на кого е? И колко фирм и доставчици изнуди да се откажат от вземанията си, след като го купи?

то пък един престиж .... айде да си предоговорят кредитите в нормална банка, та да видим престижа много сте смешни и неуки

Публикуван е списък и размер на кредитите - няма условията на кредита. Банката е държавна, т.е. на всички нас. Този списък е в обществен интерес. И как точно информация за кредит нарушава престижа на фирмата? Според мен е точно обратното...

А Пеевски, защо не дойде от Дубай, за да се защити сам ???

...ти като си Данчо Ментата, както си известен до сега от сега нататък ще си по-известен като Матросов, в стремежа си да защитаваш Пеевски! Срам ме от теб! Вземи се махни мърси ефира!

Чиста вода ненапита е тоя шопар! И най-великите дарител! Скапаняци шибани! Но...за всяка свиня идва Коледа.

Ъхъ...;) Само дето новият възход на Вълка се случва през третия мандат на Буци - ББР му дава 140 млн., после през 2019 и сметопочистването в София с 5 г. договор, после се пръкна и строежът му в ДС "Искър", за Биомайнинг и добиването на каменни фракции да не говорим... и всичкото това се случва за един сравнително кратък период - 2018-2020;))

И той е в крадливия кюп. Затова е на амбразурата.

Дори и Цонев да е формално прав, дори и Кирил от ДБ да е НЕформално прав, какво предлага - смяна на надзорния съвет. И какво ще направи новия надзор? Нима ще обяви тези кредити за предсрочно изискуеми? Или ще чака тези кредити да се погасят, а новите да НЕ са морално укорими като кредитите на Георги Гергов и Вълка? Ами до тогава я камилата, я камиларя. Да беше изчакал Киро от ДБ поне да го изберат, а не да действа като поредното служебно недоразумение. СТАНИ ДА СЕДНА!

Aз ако имам кредити сякаш ще ги кажа на колегите си.