Анкара: Операцията в Сирия не е насочена срещу Башар Асад

Операцията на въоръжените сили на Турция в Северна Сирия не е насочена срещу правителството на Башар Асад, заяви турският външен министър Мевлут Чавушоглу.

Обратно в новината

Коментари - Анкара: Операцията в Сирия не е насочена срещу Башар Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоаня е главния ИДИЛ-ец БАШ ШЕФА

Това е терористична акция на една държава спрямо дсруга и погазване на международното право !Санкции за Турция !

Най-точно охарактеризира ставащото, един от лидерите на иркаските шиити - каза, че ударите на Турция реално са в помощ на ИДИЛ, а не както си въобразяват някои, че е срещу нея. Човекът воява срещу ИДИЛ в Ирак и очевидно знае за какво говори.

"Анкара: Операцията в Сирия не е насочена срещу Башар Асад" Точно колкото и ПРО е срещу Иран.

"Не може да се твърди със сигурност, че правителството на Турция подкрепя Ислямска държава - Напротив, със сигурност може!

Сатано-глобалистите са длъжни да свалят всеки един лидер преди да издигнат един за световен.Терористите са направени в САЩ,Турция,Израел,Саудитска арабия.

Tурция е силна страна , вече не е та-на че в близкият изток те са новите господари . Tе го доказаха като през последните 2 дена те направиха въздушна операция ,като за първи път атакуваха c 75 F-16 изтребители и тяхната координация се водеше от радарният боинг AWACS , получен от USA миналата година.

sawo

В близкия изток битките се печелят на земята, не във въздуха...

преселение на турци-бивши-българи, секви други мюсюлмани, джихадове, абе въобще целия национален тюрлю гювеч на туркия по нашите земи. Бежански лагери, едно друго. Чудим се поне по-добре ли е от арапове и афгани.

Аз викам да анексираме Босфора преди ИД и кюрди да запалят Турция. Хитро нали?

с голи задници ли?

последно разбраха ли се на срещата на НАТО, кой е враг и кой приятел и кой ще загива от "приятелски огън". Нищо не разбрахме. Кой изтегли късата клечка?

АСАД СЕ ОКАЗА СУПЕР ХИТЪР ПИЧ .... - ДАДЕ НА СИРИЙСКИТЕ КЮРДИ АВТОНОМИЯ - ОТЕГЛИ СЕ ЗАЕДНО СЪС ШИИТИТЕ СИ ОТ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ОСТАВИ НА ДЖИХАДИСТИТЕ ДА Я КОНТРОЛИРАТ ... А ДЖИХАДИСТИТЕ ТУРЦИ В ТУРЦИЯ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ ХАЛИФАТ В ТУРЦИЯ :)))

Голяма стана мешанията в Сирия. Изглежда сякаш е всеки срещу всеки! Не разбирам, но искам да припомня нещо което си спомням, че прочетох още през 88-ма или началото на 89-та. Тогава предсказанията на Баба Ванга се разпространяваха апокрифно, тайно! Едно от предсказанията и беше, че Сирия ще клекне под натиска на агресорите. Ако погледнем назад във времето до този момент не е имало някакви сериозни сътресения в Сирия, имам в предвид от 80-те години до сега. Едва последните години има сериозни сътресения, които вероятно са това за което Ванга предсказва.

Армагеддон - война которая скоро начнётся. Пророчества старца Паисия Святогорца - вижте това видео в ютуб- Турция ще бъде заличена от картата завинаги,защото няма божието благословение,ще я разрушат нейните съюзници.Турция ще бъде разделена на 3-4 части- гърция ще вземе европейската част,арменците свеоите земи,кюрдите също ..Много скоро молитвите ,които са изречени под земята ще бъдат чути.В интерес на световния мир ще бъде КОНСТАНТИНОПОЛ отново да бъде гръцки и православен>Турците ще направят провокация да нападнат Гърция,тогава Русия ще се намеси в проливите - тя ще защитава свои интереси ,но без да иска ще помогне на гърците;ТУРЦИЯ ще защитава проливите ,тогава ще се намеси еВРОПА,защоито руснаците ще завземат територии,които европейците също ще искат да владеят и така Турция ще получи удар от север,константинопол ще стане отново гърцки

Bие гърците само можете да мечтаете за Kонстантинопол, забравил си да вземеш хапчето , а също така и ципрас те остави без пари.

ВЪХ , КЮРДИТЕ ГРЪМНАХА ГАЗОПРОВОДА ИРАН - ТУРЦИЯ :))) ГАДНОТО Е ЧЕ СА ГО ГРЪМНАЛИ С АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ :))) ...

и неточните цели. Сега пак на кюрдите ли ще го препишат?

Пророчества на св.Паисий святогорец-Турция ще я разрушат нейните съюзници.Турците носят нож в пояса си,но ще претърпят поражение.Свети Паисий прогнозира, че Русия ще се бори с Турция, това означава, че ще бъде по някаква причина, че ние сме не .Русия ще защитава интересите си в тази война, и по някаква причина тя да реши да даде едно парче от Турция на гърците- КОнстантинопол отново ще бъде православен (Източна Тракия, Мала Азия и Понт), един на арменците (Ерзурум и жп линията Карс) и една част ще даде на Кюрдите.Турция ще бъде разделена на три неравни части и ще престане да съществува!

сприятелиха Турция и САЩ. И бази им дадоха. Хмм, приятелите им нали знаят как свършват? Като бивши.

пак сащ ще оберат лаврите. Като "стожер на мира" в Сирия :) Обаче признавам ги, големи циркаджии са. Тези сигурно не спят, каква удурма да извъртят. И всичко това струва ли си, като ще си "заминеш" с четири дъски или един чаршаф?

Ердоган колко кюрди ще избие на собствена и чужда територия за да запази цялостта на Турция? Ама да не стане така, че западна Европа да застане на страната на кюрдите, че тогава Турция и САЩ остават сами.

тя западна европа отдавна е пламенен подкрепител на терористите от пкк,франция,белгия,германия,холандия,дания,това са гнездата на пкк,ааа също и българия от години насам е пламенна подкрепителка на пкк

Кюрдите не са терористи, а борци за свобода! терористи са турските власти, такива са били винаги !

та западна Европа, отдавна и прибира такива като вас, че цели квартали имате. Опъвате ли простирите от джам до джам?

Няма как да го пипнат щото той вече се крие в Кремъл като бившия Украински диктатор

Това да не са ти щатски марионетки-главорези. Асад ще потъне със Сирия или ще излезе победител.

бе, ей. Ти като пишеш нещо поне запознат ли си? Асад даже не е мюсюлманин. Завършил е в Лондон, лекар, светски човек. Сирийците са имали безплатно образование и здравеопазване. Техният имунизационен календар за децата е като нашият от- до. и не си купуват ваксините, които в Бг. родителите си плащат и купуват. Там е една от люлките на цивилизацията, ама това теб не те касае, щото си от Африка и белиш банани. Тръгнал акъл да ръси.

АСАД И ИРАНСКИТЕ И ИРАКСКИТЕ ШИИТИ СА РАЗРЕШИЛИ НА ТЕХНИТЕ КЮРДИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ , ИРАК И ТУРЦИЯ ..... ... ПРОЦЕСА Е НЕОБРАТИМ ... СЛЕДВА РАЗПАДАНЕТО НА ТЮРЦИЯ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ТЕ РАЗПАДНАХА ЮГОСЛАВИЯ :)))))

А дано, ама надали.

не позна,следва създаване на румелия,именно това е необратим процес

АКО НИЕ ВИ ПОДПРЕМ С ГЪРЦИТЕ ОТКЪМ ТРАКИЯ , А АСАД С АЯТОЛАСИТЕ И КЮРДИТЕ ОТКЪМ ОТЗАД , БАЯ ЗОР ЩЕ ВИДИТЕ :)))) .... :))

абе ти малоумен ли си или ..да?

То и срещу кюрдите не беше, ама пак ги трепахте безнаказано.

С "Турски поток" се свърши! Турция влиза в гражданска война до година - скоро ще запукат пушките в планините, ще има атентати в Истанбул от ПКК и ИД, двете терористични организации ще се кооперират срещу Турция, машата на САЩ... Накрая ще го отнесем ние - няма да има евтини зеленчуци от Турция, нито евтини плодове от Гърция, нито руски газ през Турция, ни от Азърбейджан, ни от Иран и Ирак... Рестартирайте "Южен поток"!

Ами лягай и мри тогава!За какво са ти драгоценните рубли със златно покритие?!Ние Българите ще продължаваме да, ,плющим" хубава ракия и да ходим по Европа,Турция и Гърция на курорт,на море на екдкурзия,чо работа и бизнес.Дано ифилистанците,путин и путлераските тролове ви застигнат делата ви! (-:

Ние зa тaкивa кaто вaс, не мислим. Вие сте си добре, aми кaкво дa кaжaт тия с гaйдите?

Знате ли, кой е Алоис Брунер? Виден нацист есесовец, изпратил на смърт стотици хилади евреи. Знает ли, къде е прекарал последните си години до 2010-та? В Сирия!!! Този същият е действал и на територията на СССР. Товарищи, а кой е най-добрият съюзник и приятел на Сирия СССР/Россия. Та защо приятелите на Путин подслоняват видни нацисти?

пък въобще не сме чувaли. Някaкъв нов лие? Виден, пък нищо не се знaе зa него! Пaк, че не е получaвaл и пенсия, кaкто в Щaтите.

Вернер фон Браун. Повече какво да коментираме???

определено не е умрял от естествена смърт....

- ТУРЦИТЕ МЛАТЯТ КЮРДИТЕ - ИСЛЯМИСТИТЕ НА ЕРДОГАН И ДАВИДОГЛУ ПОМАГАТ НА ИСЛЯМИСТИТЕ - АМЕРИКАНЦИТЕ И ДЖЪРМАНИ-ТЕ ПЪК ДАВАТ ОРЪЖИЕ НА КЮРДИТЕ ДА МЛАТЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ НА ЕРДОГАН - ШИИТИТЕ НА АСАД ПЪК МЛАТЯТ ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ В АЛЕПО ..... ПОДПАЛИХА ТАКЪВ ОГЪН ... КОЙТО НЯМА ДА ЗАГАСНЕ ПОНЕ 10 ГОДИНИ , А КРАЙНИТЕ ГУБЕЩИ ЩЕ СА ТУРЦИЯ И НИЕ В САЩ :))))

Добре си ти, Детройте. Имаме нещо общо - и нас и вас ще ни шибат руски ракети, А преди какво беше във Варшавския договор - срам голям - щяха да ни шибат с братски, американски ракети. хе-хе

Ти си загубил още като си се родил!А за руските ракети бъди рахат.Едва ли някоя ще успее да порази целта си.Ако въобще се стигне до там

По-добре да не се стига, защото много ще пробият.

Операцията на Турция в Сирия не е срещу Асад. Значи се провежда съвместно с Асад? Май не, ох, обърках се. Хи хи хи

Да, а противоракетния щит в Европа бил срещу Иран и Северна Корея ... И атаките са си точно срещу Асад. По-точно - наред. Щото нещо ислямистите вече не вършат много работа и НАТО (засега в лицето на "коалицията" на САЩ и Турция) бомбят и ислямисти, и кюрди, и правителствени войски.

Американците със сила налагат безвластие в арабския свят, за да смучат богатствата им, а уж са против ИД. Турция влиза в играта, за да няма кюрдска държава. Казах!

Турция няма да приеме кюрдите, ако не си идват с земата /иракска/, а това е все по-трудно осъществимо, защото е завзета от ИД. Кюрдите стават ненужни на Турция.

Да, така е :) И един мармот....

във всички ислямски държави цари изостаналост, мизерия, недоимък Защото крьстоносния поход преди век си остави след отеглянето си марионетки да потискат народа докато те си смичат тайничко.

Гражданска война???

във всички ислямски държави цари изостаналост, мизерия, недоимък. с няколко изключения. и там нещата ще стават още по-зле.

Правителството на Сирия,е избрано от сирийският народ.Турция и САЩ нямат законно право да се мешат там и да определят,кой ще управлява суверенна страна!!!Това не е поробена този път от САЩ България!!!Тази война ще е дългосрочна и прокарването на катарски газопровод,ще е безкрайно несигурно.САЩ,пак ще стигнат до път без изход!!!Времето на хегемонията им отмина!!!Светът ще стане по-добро място за живеене,без налаганата със силата на интригите и оръжието им заробваща демокрация!!!

САЩ са пътят и истината и животът.Фундаменталният ислям и фундаменталният фашизъм на Кремъл са обречени,изостанали и ненавиждани от всички нормални хора с нормална ценностна система.

Задава се един втори Виетнам. Лошото в случая е, че хуманитарната криза този път ще удари по Европа, включително и България.

Не богохулствай.

Значи хич не си "осведомен" , ти си просто заблуден.

Това беше реика към уж "Осведомения",а не към русофила

Лицемери ниедни - Ми то и операцията в Донбас не е насочена срещу Парасенко.

САЩ и Турция ще създадат "свободна от ИДИЛ зона" в Северна Сирия да се чете САЩ и Турция ще създадат "свободна за ИДИЛ зона" в Северна Сирия.

Точно тия двамата на снимката са главните виновници за насилието в Близкият Изток. И бумеранга на злото сигурно ще се върне към тях. Но и света вече не е същият. Времето на малките, локални войни мина. Сега вече никой не е сигурен у дома си.

Нямате ли домашни да решавате през лятната ваканция?

Aко в BG нахлуят 2 милиона бежанци и още толкова чакащи на границата , какво би направила? TR от отдавна иска да се създаде неутрална зона , където ще е възможно да се настани около 2-та милиона бежанци. Hе си много запознат с историята на този регион, турците за разлика от Pусия не искат да анексират чужда земя. Tурците имат традиции и много добре познават тези бивши провинции на Oсманската империя. Mога да кажа че гледаш на този проблем едностранно и по балкански.

Да де, трябваше повод за навлизане в Сирия. Чий го търсят САЩ и Турция в Сирия? При законно правителство. Сирийците ще излязат по-родолюбци от бандеповците. Когато ционистките басмачи сринаха Алепо и разстрелваха наред арменците...турският аскеер си правеше комшулък с басмачите на турско-сирийската граница.

Обаче Лавров не вярва на турски сълзи(по холивудски сценарий). хе-хе

Tъй значи - ме сте срещу Асад, обаче смятате, че трябва да се оттегли. Раждането на ИДИЛ съвпада с антисирийската политика, водена от САЩ и Турция срещу Асад. Сиреч те създадоха ИДИЛ, за да го използват като претекст за намесата, дестабилизирането и унищожаването на една от малкото нормални и светски арабски държави. Това политическо лицемерие на високо държавно равнище е отвратително и платено с кръвта на много невинни хора.

Екстравагантно решение да се борят с ИДИЛ като бомбандират кюрдите които се бият с тях. бе вообще кой ли вярва вече на САЩ и Турция

Как кой?Всички нормални хора,целият цивилизован свят

Ти се имаш за нормален ....