Изведоха цивилни от последния район под контрола на "Ислямска държава"

Около 30 камиона, превозващи предимно жени и деца, напуснаха село Багуз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От месеци има новини как само Сирийските демократични сили и кюрдите заедно със САЩ бият по ИД. Що така от година не се чува за една атака на руснаците над ИД?

путин ще си ги прибере ! руские свои не сдают!

И тебе ще те приберат откъдето са те пуснали...

оо, минуси? пачему товаришчи и товаришутки? да не би да сте пропуснали новината, че путин си прибира идилците от сирия?? ето я: россия трупа челен опит връщайки децата и жените на джихадистите по родните им краища! москва , пише по натам, организира първите масови завръщания в россия още преди повече от година. вчера пред камерите на московското летище слезнаха нови 27 сирачета на джихадисти

Остави тоя руски, няма да ти трябва повече...или ти така за всеки случай да не е да се върнат руснаците :)) Почвай да учиш арабски, че ще трябва Корана да изучаваш. Само ако знаеш колко шарени "европейци" излязоха оттам, шапката ще ти падне.

ако трябва да уча корана, ще ида в московията, щото там е най джамията от всички джамии! ама едва ли ще ми се наложи!

Гледал съм много клипове с евакуация жени и деца. Някои от жените като напуснеха района на джихадистите веднага хвърляха никаба и палеха демонстративно цигари(в ИДИЛ пушенето беше забранено). Т.е. демонстрираха, че малко или много са били принудени да спазват законите в ИДИЛ. Сега гледах и от тези, които напускат селището Горен Багхуз(Багхуз Фокани), никоя от жените не си свали никаба. Стоят си облечени като нинджи. Тези са "върха на сладоледа", отвътре им им иде да са по най-строгите правила на Шериата. Голяма част от тях са европейски граждани и ще дойдат при нас в Европа. Отворихме кутията на Пандора и ще берем ядове с тези фанатици.