Източник от Брюксел: България не желае американски войници, но ще приеме френски

Руската армия започна учения в Крим и в Черно море, Канада изтегля семействата на дипломатите си в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите селяни не спукаха ли от бой едни френски войничета преди време? За чий са ни?

Пратете французойки, да облажим и ние малко!

Сега разбрахте ли КОЙ ОПРЕДЕЛЯ, КАКВО ДА „ХАРЕСВА“ И КАКВО „НЕ“ „НЕЗАВИСИМА“ България? Източник от Брюксел: България не желае американски войници, но ще приеме френски! ПО-ЯСНО ОТ ТОВА НАКЪДЕ? Грозно и унизително но ФАКТ!

Те дали ще искат да дойдат? Щото ядат бой командосите им...

сигорно ще са сенегалци от френските колонии

"съобщи кореспондентът на БНР в Брюксел, като се позова отлично информиран дипломатически източник" ДИР, фалшиви новини ли разпространявате?

сте се объркали. И френски не щем!

Не позна! Всички бабички си искаме Макрончо! Той шъ нъ упрай!

Източник от София: За нищо не ставате!

България изобщо не желае, каквито и да било чужди войници.Скоро не са бити, особено французойките.

Френски войници-Да! Само ако са женски.

Аз искам у нас украински войски. Ето тези: https://www.youtube.com/watch?v=vRiO8QtzTCw

Нация създадена от каторжници и пирати в която робството съществуваше до вчера....избила населението на цял континент....та тези господа са се загрижили за някакъв конфликт на другия край на света. Не ми се вързва. Не.

Е, не е точно вчера... но наскоро;) На16 Март,1995 г, Мисисипи става последният американски щат, който ратифицира 13-ата поправка в Конституцията, забраняваща робството... но реално законното робство в САЩ е отменено през 2013, когато законът за ратификацията на 13-та поправка официално е записан във Федералният регистър;)

Естествено че не искаме говедарски войници на наша земя! Все пак всеки нормален човек знае, че където краварски ботуш стъпи, трева не никне! И говедарския ботуш никога, ама никога не си тръгва доброволно от там където е стъпил, и триябва да со гонят като бито куче краварската свиня за да си тръгне, както преди това направиха в Корея, Виетнам, Сомалия, Ирак и напоследък в Афганистан! Никой в здравия си ум, не иска лудите говеда от тази треторазрядна краварка кочина Америка в дома си! Неканен гост като лудите говеда, е по-лош от татарин! Факт!

Американците ги не щем. Французи може. Нашите селяни бият френските командоси, където ги срещнат

И аз това мислех - френските командоси надали ще искат да дойдат в България.. ;) тук

ДА СА РУСИ И С ЖАРТИЕРИ ;))

Аз не съм русофил. На мен украинките много повече ми харесват, отколкото рускините.

На "бялото" "черно" не можеш да кажеш!

Е естествено че ще приеме повече френски, нали България от 1944 до 1989 и после от 1993 д 1997, после от 2001 е съветска колония. В периодите след 1989 год. които описах е прикрита колония на ссср. Франция е сред държавите с прикрит комунизъм от 1950-те насам. От тогава е станала неуредена. Например по времето преди да стане комунистическа е била континентална сила и тогава е имала велики гении като този инженер който се есетил гениалната идея да закопае метростанцията тъй като не еимало друг начин да се съгради метрото. След като става комунистическа тази станция сега е прокапала но никой не се наема да оправи теча и по стълбите си тече. Също така имаше не толкова отдавна период когато си влизаш безплатно в метрото през счупена ограда и отстрани продавачите на билети си стоят, нали са на държвна издръжка.Същото е и с документацията във Франция, с много документи и има случаи на несъответсвие за документите.

в кавгата между двама твой съседи, особено когато кавгата е подклаждана от други " свирджии" , които са на стотици километри далеч от тях! Ако можеш ги помири, ако не можеш стой на страни и не се меси, особено когато си по- слаб, като нас, от всеки един от тях и стигне ли се до бой помежду им не разчитай друг да те опази от тях!

Българите винаги са "приветствали" и "радушно" са приемали френски войски. Последният и най-ярък пример за това е изключително "радушното" посрещане на френска група със специално назначение ( разбирай най-високо ниво на бойна подготовка ) от двама-трима българи край плевенското село Коиловци. Мнозина твърдят, че тази среща е останала в съзнанието и по телата на скъпите френски гости за цял живот. Иначе казано - българската земя винаги има нужда от НАТО(ряване), елате повече...

В България добре дошли са само и единствено руските войски. Доказано през вековете наша история. Чакаме ги с нетърпение, идвайте братушки!!!

Радушно единствено посрещам само Българските войски.

В България единствено майка ти посреща потни и мръсни руски мужици...

не ни трябват френски войници, ние си имаме натовски войници - българските.

Русия си прави военни учения край границата с Украйна, а Америка води хибридна война срещу света и заплашва света с война....това е истината!

А ние ще разположим гумената ни лодка на нос Калиакра да дебне за врага

Май бяха ЦЕЛИ ДВЕ подарените ни "бойни" гумени лодки?

Източникът от Брюксел е прекалил с Бургунтското, според мен :)))))))

Да обобщим! Руснаците поразместили малко войници из териториите си, щото да не затлъстеят. Резултатите: 1. Американците напускат усрайна. 2. Канадците напускат усрайна. 3. Хърватска е на ръба да напусне нато. 4. САЩ изпращат няколкостотин милиона военна помощ на въоръжените сили на ДНР и ЛНР, защото при всички досегашни военни конфликти там винаги така се случва - усраинските оръжия бързо-бързо сменят притежателя си. 5. На Българските политици... а и на цял свят... за пореден път им става ясно, че противно на техните усилия, при евентуална война България и Българите ще се бият на страната на Русия и срещу нато.

И за къв уй ще се бия за руснаците или пък за който и да било друг?

Щото при такава война това ще бъде единствения избор, който ще имаш. Ако въобще имаш някакъв...

Да уточним, ако не бяха хамериканците, сега в Русия щеше да се говори на немски

lu4ka

Да уточним. Още преди да съществува ФАЩ , Наполеон се опита в Русия, да се говори на френски. Резултатът го знаем.

Последните френски ядоха бой в една нива

... и не само бой...

170 хиляди са, не 100.

Ем’да - малко Льо финес - стига МакДоналдс :-)

2022-01-26 05:45:20 Щерев (нерегистриран) добре дошли са НАТО в България. ---- СА АМЕРИКАНЦИТЕ ! ОТ ТЯХ ВИ Е СТРАХ ВАС, ЧЕРЕНИТЕ КРЕМЪЛСКИ ХИЕНИ... И НЕ ИСКАТЕ АМЕРИКАНЦИ ПО ЧИСТО ЕМОЦИОНАЛНИ И СИМВОЛНИ ПРИЧИНИ! ИСКАТЕ ДА ЛАПАТЕ КРЕМЪЛСКИ КУР, КАКТО БЯХТЕ СВИКНАЛИ 50 ГОДИНИ! ФРЕНСКИ ВОЙНИЦИ НЕ СА НАТО, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ СЕГА ПРЕЦЕДЕНТ ИМЕ МАКАРОНА - БЛЯДОФИЛ!

Интересен анализ. И аз вас бих ви анализирал

КОлкото сме по-малко зависими от САЩ и Русия - толкова по-добре. И двете държави се държат империалистически, все едно другите са им слуги и ни заробват с енергийни, военни и икономически зависимости за десетки години. Да припомним газ, потоци, Белене, Марици, военни самолети, добив на злато, джендъри, л г б т, конвенции и т.н. Не ни оставят спокойно да си живеем и да имаме своя независима позиция, само ни налагат техните гледни точки, а като си спомня за Митрофанова и Херо му става ми призлява, Най-бедната държава в ЕС се ползва като млекодайна крава и империалистите САЩ и Русия

МИНИСТЕРО СИ ПАДА ПО ФРЕНСКАТА ЛИБОФФ !

По-точно френски войнички, специалистки по френска любов.

Е че то има ли бели французи. Ще напълнят с чернилки тук.

Дайте ги тия франзели..... на нас бре ке ги кършиме като сухи вейки....

Тия френски воиници да не изядът боя пак както преди ако си спомняте как някакви си френски нелегални пишман десанчици бяха се приземили в българско село и местните ги бяха набили. То у наше село първо бият после питат - къв си, що си и от де си.

Френската любов била измислена. Не била като Американска или руската. На една чешма в Странджа та преди 6000 години написали дирли дирли мома свири на пиша.

Само не пращайте командоси. Много ги бият в България . А да и да си донесат вазелин

изобщо не ни трябват !

Франсетата да ги пращат в Коиловци!Там поне познават добре района!

Какви френски войници,само Македонски войници може да приемем,за да им опресним езиковата подготовка по българския език

"Френски" войници, ще рече африканци с тъмен тен и още по-тъмни нрави - в превод.

Сега е лесно, в армията имаме джипове за разходки G klasata. Москва я превземаме точно за три дни с умерено и отговорно каране.

Ако запасните ни мобилизират, лично аз няма да стрелям с Калашника, никой ми го не плаща. А и да тръгнем към Москва.. трябва поне да се затопли трайно времето.

Ами че то НАТО вече прати канадски войски.

Утре друга песен ще запее след днешната среща с Херо! Госпожата с широката усмивка днес го е потупала по рамото…

Само за да си знае канадското педалче Кирчо! Мен като запасняк, да не ме вика за военен конфликт в полза на хамериканците, от които освен бомбардировки, разруха, габежи, педерасти и унищожаване на държавата ни, не сме получили нищо друго!

Скапан неблагодарнико, получи свободата си 89 година… но ти е промит мозъка!

Ако България каже НЕ на войски от НАТО, но случайно Русия или Турция нахлуят тук, тогава кой ще викаме за помощ? Как тогава НАТО ще се притекат на помощ, или тука чичаците от коментарите ще ги сразявате?

Форумните плъхове тук ще си спомнят военното обучение през соца и ще се впуснат в битка хахаххаха

Турция е член на нато като нас. Ако член на нато нападне друг член на нато, нато на кой ще помогне?

тъп трол! дано хонорара от хамериканското посолство да ти стигнат за вазелин! педал долен!

Мен от Русия не ме е страх. Турция пощазва карти в които наша територия е част от Турция. И каго се сетим когато Турция окупира половин Кипър какво направи НАТО? Нищо! Въпросът ти е смешен!

Наистина ли вярваш, че НАТО би ни защитило от Турция ???

52 г Турция е в НАТО и НАТО на чия страна ще бъде?

Французойки желаем :)

А ще има ли пак сенегалци като след Първата световна война?

Не искаме никакви натовски войници. Познахме запада от 30г. и вкусихме от ценностите им. По далече от източна Европа да стоят. Ние се разбираме с руснаци и с украинци, нямаме проблеми.

Млък бе, ти нито руски знаеш, нито си виждал жив руснак, освен на кино. :–)))

И украинците не искат руски войници, ама са заградени от руска войска.