Израел върна маските на закрито, въпреки че 65% са ваксинирани или преболедували COVID-19

Причината е в трайното нарастване на случаите със силно заразния индийски щам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казвам се Джими Фрост: Върнах бившия си в рамките на 24 часа. Прочетох няколко добри свидетелства за д-р Сака, преди да му се обадя, но не знаех, че всички тези истории са верни, докато не си върнах съпругата. След като си върнах съпругата, с помощта на д-р Сака научих разумно да споделя свидетелството си с всички на този уебсайт, че д-р Сака е истински и мощен заклинател, който възстановява всяка развалена връзка или брак с любовни заклинания за 24 часа. Чувствайте се свободни да се свържете с Dr.Saka на WhatsApp или Viber: +27634201775.

няма значение дали ковидУФцете ще станат 70 %, 80 % или 101 % :) репресиите ще продължат по Сценария а боцкането , сиреч ваксинирането уж срещу Ковид задължително през 6 месеца чидовищният не0либерален експеримент с ковид ала Мегеле шродължава под пъ;на пара навсякъде където има не граждани , а мекотели

Нормално, като не искате да купувате последната версия на Уиндоус. Ще ви мачкам като гниди. Хахахаха

Ортодоксалните евреи са проблема, защото са ненормалници, не спазват елементарни хигиенни мерки, нарочно се мешат по много на едно място и набиват глави у Тората за благополучие

ДО 12 ТАЗИ ВЕЧЕР ДА ВЪРНЕ И ХАШОГИ, ДЕТО ГО КРИЕ У КИБУЦА! ИНАЧЕ БАСТИСВАМ САУДИТИТЕ!

Един от най-известните вирусолози от Дания (работил е за GAVI и Бил Гейтц) е изпратил писмо до СЗО незабавно да спрат имунизитюрането в света, защото според него ваксините карат вируса да мутира.

То явно не е толкова и до образование явно. Въпрос на интелигентност, елементарна логика и здрав разум е бе да му се невиди. Защо просто не погледна къде и кога възникнаха вариантите които ни тормозят преди да се вържеш на тези фалшиви новини бе, щеше да видиш че ваксините просто няма как да имат нещо общо? Дори да има някакъв такъв учен е видно и за децата че не го слуша главата.

И вие не четете листовките, като се разписвате, нито пък вирус е филтриран по правилата, но затова не спирате да пропагандирате бодежа.

Което идва да покаже, че Мангъров е грозен, но напълно прав относно началото, развитието и края на пандемията

Всъщност ти си прав. Но само че е грозен.

Като каза че ще свърши през юни миналата година? През юли или август пак тогава? Събуди се. Очевидно не е така.

Я да видим сега къде са радетелите на ваксините, които даваха Израел за пример? Май точно там, където изчезнаха почитателите на шведския модел. Вируса е достатъчно неприятен и нито бързият "стаден имунитет", нито все още експериметалните ваксини ще преборят вируса така лесно както ни се иска на всички

има сериозна вероятност ваксините да намалят сериозно броят на тежко боледуващите и смъртните случаи. Което никак не е малко. Иначе от самото начало и аз съм скептичен, че това ще е окончателно решение. Вируса мутира по-бързо отколкото се правят и особено отколкото се прилагат ваксините на достатъчно много хора. С по-добро решение обаче за сега не разполагаме от мерките и ваксините. Редно е да се защитим с каквото разполагаме. Докато не се намери по-добро решение на проблема.

За мерките може да ме убедиш че са помогнали в някаква степен да се ограничи разпространението. Може би не всичките. Но когато става дума за ваксините, няма нито един начин да ме убедиш че трябва всички под строй да бъдат ваксинирани. Особено щом трябва всеки преди ваксинация да подписва декларация че няма никакви претенции, ако след ваксинацията се получат отрицателни последици. Това означава само едно - ваксинацията трябва да става доброволно без абсолютно никакъв натиск от когото и да било. Което изобщо не е така. Затова съпротивата срещу ваксините се усилва пропорционално на опитите хората да бъдат насилствено накарани по един или друг начин да се ваксинират

И защо реши, че си толкова значим, че някой трябва да си губи времето и да те убеждава? Типична мижитурка с мания за величие.

Защото вариантите са 2. И няма трети! Първият е насилствена ваксинация без право на избор, а вторият е доброволна ваксинация по вътрешно убеждение. Понеже скоро идват избори, ще ти го напиша по още един начин. Избори на които имаш право да избереш една единствена партия и възможност да избираш свободно измежду множество партии. Ти кажи за какви избори се бориш. Защото аз се боря за свободни, демократични избори, на които да имам право на избор измежду множество партии. И каква изненада! Дори да имам правото да им тегля една майна на всички партии, като зачертая кватратчето - "Не избирам нито една партия". И ако се върнем към въпроса за ваксините - дори да имам правото да не се ваксинирам, без да ми бъдат ограничавани правата. Дори това да е свързано с допълнителни разходи, които свободно да мога да реша дали да ги правя (например за PCR тестове)

Може би вече и най-овчата част от населението започва да сваща, че "тая работа е съмнителна"! Крихме се по дупките, затваряхме граници, парцали си слагаме по устите, ваксинирахме се и сега какво?!?! .... айде пак започваме отначало! Така ще е вече послушни овци! Който не може да мисли, не заслужава достоен живот!

примерно като не „слушаха“ прокопсаха май а? Море зор не сте видели вие май. Не ви се е налагало да търчите да се редите и да се биете за бутилки кислород, като в Индия. Иначе друга щяхте да пеете. Ма то за съжаление май не е късно да я втасаме...

Бихте ли ни споделили моля, колко получават троловете като вас? Ако не е тайна все пак.

не са ли едни хора дето с лъжи и манипулации се мъчат да променят нагласите на хората в определена посока обикновено в полза на политици? Понеже аз лично гледам да се придържам към фактите и здравият разум и да помогна по този начин и на други да не губят връзка с тях заради тролски манипулации. Това го правя доброволно и безплатно, защото ми носи удовлетворение. И се радвам, че има и други като мен.

Разбирам! Значи вие тролите на доброволни начала! Нямате трудов договор.

се интересувате дали не дават повече другаде ли? Или какво? Очевидно за позиция, като моята пари няма да получите.

Толкова бяха мерките, колкото ни е и ваксинирането - смешна работа. Виж реването и мрънкането са сериозни и мащабни. Там равни нямаме.

Хахахха К Овцете се марираха, и сега ще ги правят каквото си искат :)

Вируси и антивируси. За съжаление човека който промени изцяло антивирусните програми Маккофи умря при доста странни обстоятелства. Теорията му е интересна и може би актуална по отношение на Ковид и другите вируси които ще дойдат.

Създателите на антивирусни програми имаха отдели, които разработваха вируси за да могат да си продават антивирусните програми. Сега само замести антивирусни програми с ваксини и много неща си идват на мястото.

Ганьо отново се вихри в коментарите...

Писна ни от вас

И СЕГА ИЗНЕНАДА - НОВ ЩАМ И ПАК МАСКИ, ВАКСИНИ И Т.Н. ЗА РАДОСТ НА ФАРМА-МАФИЯТА И ВЛАСТНИЦИТЕ ПО СВЕТА И У НАС...

че ще имат десетки пъти по-малко починали от нас през тази вълна дето явно не ни мърда. Въпреки че са с няколко пъти по-голяма гъстота на населението и са десет милиона.

Що ручаха жабетата евреите.

Нищо лично. Просто бизнес.

даваш акъл на евреите как да си правят сметката, не мислиш ли, че ставаш смешен?

Всичко върви според плана. Първо набоцкване на колкото може повече будали, а след това - сещате ли се - Бил Гейтс и жена му бяха казали, че коронавирусът не е толкова страшен, а новата епидемия, която се задава след него. Но това бе конспирация! Запитайте се и откъде Великобритания знае, че около 2025 година се очаква свръх-смъртност, че е обявила търг за комплекс хладилни камери за трупове и крематориуми. И най-интересното - комплексът да бъде премахнат, след като свръхсмъртността отмине. Заглавие на търга: Temporary Body Storage Service A Tender Notice by WESTMINSTER CITY COUNCIL Пуснете в търсачка. И не пропускайте да прочетете описанието на търга.

Преди време в "конспиративните" сайтове се появи един план за действие на Великобритания, в който пишеше, че се очаква висока смъртност сред ваксинираните. След това някакъв "умник" го разтълкува: "Видите ли, след като всички се ваксинират, всеки, който умре ще е ваксиниран." Това имали предвид. Обяснение насочено към олигофрени.

Чакайте малко бе мислители. От едра шарка или полиомиелит или дифтерия или тетанус също много хора не са боледували въпреки срещата със заразата. И също не малко заболели са оцелявали. Някои с по-сериозни увреждания, други не. Това преди масовата ЗАДЪЛЖИТЕЛНА имунизация. Ако хората, нашите родители и техните бяха разсъждавали като вас още щяхме да берем ядове с тези болести. Не че е изключено заради вас и разглезени мислители, като вас пак да се върнат. И ще ви питам тогава пак дали толкова антиваксърски ще сте настроени. Че там не възрастните, децата ще да на топа на устата. И ако не се справим с този вирус, вие знаете ли накъде и как ще мутира? Аз не знам. Но напоследък мутира в държави с много деца и малко старци. Сещате ли се?

Докато ваксините за тези болести, които споменаваш, са станали задължителни едва след многогодишни изследвания, вие се опитвате да наложите абсолютно нови такива над обществото. Когато преминат 10 годишните изпитания за дългосрочни ефекти, тогава пак можем да говорим.

Какви 10 години? Всичко е ставало набързо в миналото и с малко клинични проучвания. За полиомиелит са ваксинирани 43 деца в някакъв дом в Ню Йорк и започва се прилага масово. Пфайзер тестваха на 43 000. Четете верните източници и ще се убедите, че такова мащабно проучване до сега не е имало. Пък и медицината има много опит за ваксини и имунизации. Да се моткат с години ли?

Не виждаш ли че се чудят от кой кладенец вода да извадят бе. Не им пука всъщност за проучванията. За това просто са намерили да се заядат сега. После ще кажат че са манипулирани и изводите не са верни. Нали ги гледаш как четат проучвания. Ако не е това друго ще е. Нали гледаш- ама сега при всяка промяна на вируса ли ще трябва нова ваксинация, ама това, ама друго... Зор не са видяли достатъчно и мъка достатъчно не са преживяли. Мъчат се хората да им го спестят, ама тъпото и разлигавено, си е тъпо и разлигавено.

Ваксините срещу ковид засега не са задължителни обаче. След 2023г. може и да станат.

Как се наредихте да лъжете и двамата, не е истина. Ваксината за Полиомелит се одобрява и лицензира 20 години след първите тестове, защото е имало смъртни случай с деца. Вземете и проверете за всяка една ваксина, която е задължителна в момента, при всички срокът е бил минимум 10 години на разработка и тестове. Егати наглите лъжи, или сте безочливи лъжци или се безумно тъпи. Заклевам се. Не вярвате, на специално за Полиото: https://en.wikipedia.org/wiki/Polio_vaccine#1935 Егати изродите, за съжаление такива като вас и ни управляват.

Между другото не съществуват такива "10 годишните изпитания за дългосрочни ефекти" като изискване за което и да е лекарство или ваксина.

Я отиди в понеделник в ИАЛ и им кажи, че искаш да регистрираш ваксина в България. Те ще ти обяснят за изискванията, които според теб не съществуват. Отиди. Неадекватен, незапознат, но въпреки това бълва и се опитва да убеди хората в чиста лъжа. Дори не си си направил труда да провериш каквото и да е, но обвиняваш другите в конспиративни теории, лъжи или подобни. Засрами се, образовай се и преди да твърдиш каквото и да е, първо провери. Ще ви оборвам лъжите цял ден ако се налага.

ИАЛ работят по определени правила и нормативни разпоредби, съобразени също така и с европейските. Посочи ако обичаш изискването за това „10 годишно изпитване“ къде е написано и как е формулирано? И ако обичаш по-леко с квалификациите. Да не говорим, че и троловете даже дъвчат 2023г. когато ще приключи официално фаза 3 от проучванията. Защо не провериш, кога започна тя? Май не беше през 2013г. нали?

Аз какво съм излъгал? Би ли посочил конкретно мое твърдение, което Уикипедия опровергава.

Ако източник на знания ти е Уикипедия - жална ти майка!

Още един функционално неграмотен.

Българина, както винаги, обичи да говори без да мисли или да знае за какво говори! Дай му на него извънземни, Баба Ванга и конпсирации. Ваксината НИКОГА не е била за избягване на Ковид. Ваксината е за да се преболедува Ковид по леко! Същото важи и за всички щамове вкл. и за индийският. Ако ви пипне и не сте ваксинирани, шанса да прекарете по тежко с летален край е ЗНАЧИТЕЛНО по висок от колкото ако сте ваксинирани. Живота не е игра на гарнации...живота е игра на шансове! Ваксината ви качва шансовте значително!

Затова когато приключи експерименталната фаза 2023 година и се убедим, че новите ваксини са стандартизирани и безопасни ще се ваксинираме, ако сметнем за нужно. Аз вярвам на факти, регулации и научни принципи следвани с десетилетия. Не на политици, богаташи и собственици на бизнеси.

3евзек

А ще преболедувате ли тогава, когато се убедите, че вирусът е безопасен и преминава без странични ефекти?

Вече втора година не спазвам мерки и се опитвам да се заразя. Ама къде е тая корона, за която всички толкова много говорят?

Ще го преболедувам или няма да го пребоелдувам. Така стоят нещата. За година и половина не съм се заразил, въпреки че съм карал хора с коронавирус до болницата с колата - без предпазни средства. Който е със слаба имунна система ще го прекара тежко. Който е с добра имунна система ще го прекара леко. Като всяка болест. Преди години бях с двойна бронхо-пневмония, която също остави дълготрайни последствия върху организма ми. Като всяка болест. Преекспонирате и вече на хората им е писнало отвсякъде.

Поздравления и за новия тъпизъм!

3евзек

Хубавото е, че не поздравяваш онези, които отговориха на 6 други въпроса, но не и на зададения. То и ако се боцнеш с ваксина или ще ти стане нещо, или няма да ти стане. Само че необяснимо защо стратегията за действие е различна.

Е щом Израел със зор докарва 55% и другите 45% явно си предават заразата….помислите в България като тръгне какво ще бъде. Имаме 12% ваксинирани. Демек 88% ще мрат като хлебарки по улиците. Еми това е последствието, че антиваксърите са на свобода.

От една година мрем, то не са чували, то не са трупове по детски площадки, храсти, дървета, контейнери за боклук, первази, климатици, улуци, козирки, тротоари, колички за пазаруване, направо армагедон бе! Яко се мре, направо народ не остана! За теб не знам, но животът и ежедневието ми си продължават по абсолютно същия начин както и преди 2 години. Вероятно трудно ще ме разбереш след прекарана година в изолация в мазето.

Маса умници дават съвети на хора които искат да си купят електрически автомобил - ''Не недей си купувай!'' Тук разни безброй ''капацитети'' постоянно намилат - ''Не недей се ваксинира?" Вие разбирате ли, че се СЧИТА ЗА ЛУДОСТ някой да се меси в живота на другите?! Всяка глава си командва тялото ! Всеки си решава сам за себе си дали да се ваксинира, или не! ДА , ЛУДИ СТЕ ВИЕ КОИТО КАЗВАТЕ НА ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ! ВЕЧЕ МНОГО ВИ ЛИЧИ. ХОДЕТЕ СЕ ЛЕКУВАЙТЕ.

Тогава защо вие налагате на хората да се ваксинират, дори си гласувате изключителни права и привилегии чрез паспорти и сертификати? Защо налагате маските? Сам си противоречиш, точно като истински фашист.

Този, който се отказва от свободата си в името на сигурността, не заслужава нито едното от двете.

Бенджамин Франклин 8. Свободите "Тези, които биха се отказали от основна своя свобода, за да си купят малко временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."

имат ваксини дето не са задължителни с ограничаването на свободата? Отделно че става принципно за правилата в обществото. А та са за да не си нарушаваме взаимно правата и свободите. Примерно отнета ти е свободата да сереш на прага на комшията за да не нарушиш неговите права. За подобни неща става дума всъщност. Франклин също би се съгласил.

Достатъчно ясно е,че се цели нещо,след като доказаха,че вируса е изкуствен! Направиха вируса,след това се оказа,че има ваксини и то всякакъв тип,което е странното и сега натиск на всички да се бодат с боклуци,за които никой не носи отговорност!? Нещо не е така! Дори вече няма смъртност в Израел и пак ограничения се въвеждат,дори вируса вече е напълно безопасен и пак се въвеждат ограничения и то и за ваксинираните!

бори с прородата, защото той е неин продукт...А евреите се имунизира масово и ги пуснаха да разнасят вируса по света и у нас - но там пак ги натегнаха...

Моя шеф след ваксиниране с две дози още преди месец,все още носи маска навсякъде,дори сега в жегата навън я носи плюс шлем,ръкавици,когато е в солата е същото,дори сам в колата да е,в офиса се заключва в кабинета си и там така стои,няма да ме учуди и така да спи,е заради такива откаченяци страда целия свят! Пълно куку,вместо да лежат в лудниците,те управляват света! Шефа се опита да накара работниците да се ваксинират и срещна отпор,имаше и смъртни заплахи,затова и се мирна,знае,че може да умре,ако продължава да натяква обстановката покрай тоя умрял вирус. Така ще стане и с политиците накрая,ако не спрат с долните манипулации покрай проклетия изкуствен вирус!

Някой хора като станат богати искат да живеят ВЕЧНО и откачат на тая тема

Искат да командват света богатите задници.

През лятото в жегите ли бе? Сакън да се не затрие чифутето...

и се ваксинирайте ....

не помага...

Напред към светлия ваксинизъм!

до тия, дето им е проблем да носят маска по 30-40 минути на ден ! НАПРАВЕТЕ СИ КОМУНИ, КЪДЕТО ЖЕНИТЕ РАЖДАТ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ, САДЕТЕ КАРТОФИ И ДОМАТИ И СИ ГЛЕДАЙТЕ КРАВИ ЗА МЛЯКО. И СИ ВАДЕТЕ ЗЪБИТЕ С КЛЕЩИ ЗА АРМАТУРА . В ТОВА ОБЩЕСТВО НЕ ВИ Е ДОБРЕ

Що я налагаш над другите. Утре палачинката може да се обърне и да ти забранят да носиш маска или да се ваксинираш. Тогава ще ревеш нали? Живеем в свободен свят, никой няма право да налага каквото и да е над друг. Ако не ти харесва - в Северна Корея ще ти хареса.

това за свободния свят ме развесели :)

сега ще се опитам да ти обясня значението на думата 'общество' (макар, че няма да ме разбереш) . това е група хора, които са приели известни ограничения за сметка на някакви ползи, като се предполага, че ползите са повече. ако ти дойда у вас може на входа да ме накараш да си събуя обувките . ако дойдеш у нас мога да не те пусна на входа , защото не си се къпал . АВТОБУСИТЕ НЕ СА ТИ У ВАС !

То тогава вие трябва да бъдете изолирани напълно, понеже сте участници в медицински експеримент без аналог в историята. Този експеримент според фармацевтичните компании организиращи го ще приключи 2023г. Тъй като са неизвестни дългосрочните евентуални последствия от този експеримент, вие се водите потенциално опасни за обществото и трябва да бъдете карантинирани докато не приключи експеримента. В интерес на обществото. Нали така?

Това са безотговорно хора. Не им пука, че дори те да изкарат леко вируса, могат да заразят някой, който след това да почине. Без да искам да звучат грубо, но от такива, които мислят за своя собствен гъз нямаме нужда.

Не бъди егоист! Дай ми парите ти, здравето ти и живота ти! Не мисли само за себе си!

При положение, че ваксинираните пренасят вируса и заразяват други хора, е абсолютно егоистично и безотговорно да се разкарват нагоре-надолу, да пътуват и да не носят маски. Абсолютно прав си.

Каква маска бе, наивник.... Навън е 35 градуса. Без овце като вас, нямаше как да се разиграва този цирк.

никой не те кара да я носиш навън бе тъпанар !! в автобусите е около 26 градуса

и в офиса ти няма как да те задължат (поне законно)

Всички ваксъри трябва да се изолират от обществото в едно малко и тясно пространство, където могат да бъдат ваксинирани редовно и да не си свалят маските.

и на тебе са ти били ваксини като бебе 'антиваксъре'. питай майка си , ако не вярваш (и ако я знаеш коя е)

На всеки са му били ваксини. Не експериментална субстанция. Затова и никой няма против ваксините и се ваксинира когато е нужно. Но само луд ще се подложи на експеримент. Толкова ли ти е трудно да го разбереш?

Сега и на майка обиждаш? Това им е нивото на ваксърите! Искат да го мушнат в чуждото тяло. Взимат ти правата и свободата, защото те пазели. И ако протестираш, те псуват на майка. Това не са хора! Това не са човешки същества!

Тъпоглавият Тръмп ваксинира себе си и призова трмпанзетата да се ваксинират! Комуниста Орбан ваксинира цела Унгария и себе си, травестита от Сърбия ваксинира цела србия и себе си, комуниста ПутКин ваксинира само себе си и троловете си! :)))))))))

Е нали ваксинирането щяло да спре вируса? При 70% щяло да има групов имунитет.Ето ви сега нови щамове,оправдания и безсмислени локдауни наново.

Най-заблудените ще ти носят вода през 9 планини от десета, само и само да се успокояват и залъгват. Трудно е да приемеш, че си бил заблуден. Това се отнася и за религии, идеологии и дори в любовта.

Видяха,че хората не искат да се ваксинирати започнаха да измислят,какви ли не щамове за да ги плашат,но от тези щамовеняма смъртност и пак ограничения въвеждат! От всякакви други болести има смъртност,от тази вече в Израел няма смъртност,но пак зоват за мерки,явно там,както и по света трябва хората да направят масов бунт и да избият проклетите изроди,които лъжат и въвеждат мерки срещу вируса...

Мнение имаш. Но си го дръж за себе си. В България уж няма вирус, уж няма болни, пък всеки ден има смъртни случаи. И лошото е че някои ги познавах :(

Овце!

Факт е,че сега в Израел никой не умира от този вирус! Сега накараха и ваксинираните да слагат маски и започнаха и тях да ограничават,но от този щам не се умира,защо са тези ограничения?!? При грип няма такива ограничения въпреки,че има смъртност,а при сегашния щам,който не е смъртоносен има ограничения,това е безумие! При това все ваксинирани са заразени,но те го карат леко щама,какъв е смисъла от ограниченията?

Още ли не ти е светнала лампата?

Заради неваксинираните и болните. Т.е. колектива пази останалите. Никога не е до личния комфорт, а до обществения интерес.

Момента да се набоцкат на 100% да те видя тогава какво ще измислиш.

Държавата, където са най-имунизирани - какво прави! Което доказва, че НЯМА никаква връзка с разпоранението на вируса (Н-тия щам) и ваксинирането! Сега очаквам (най-сетне) да се установи, че няма връзка между носенето на маски и поредната вълна Ковид и чак тогава да почне да се мисли КАК да се спасяваме ефективно от пустия вирус

Иди обяснявай на ковиИДИОТите. Те си умират още сутринта като се събудят да си сложат намордника и да си го носят дори на открито и да сочат с пръст всички нормални, които не носят маски в парковете.

Само дето покачването е основно при 10-19 годишните ( основно при момчетата ) които все още не са много ваксинирани. Ако някои се интересува ето им го дашборда на здравното министерство. https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general

Нали ваксините не предпазват срещу индийския щам?

От къде черпиш тази информация ? От агенция ЕЖК (една жена каза) ли ?

Иди обяснявай на ковиИДИОТите. Те си умират още сутринта като се събудят да си сложат намордника и да си го носят дори на открито и да сочат с пръст всички нормални, които не носят маски в парковете.

Наивник, знаеш ли какъв дашборд ще ти завра в задника ? Три маски, ваксиниран и пак в кошарата ! Олигофрен....

3евзек

Ти колко дашборда имаш в задника?

Много се пените , хубаво е да отидете и да се изследвате за бяс или направо в някое медицинско заведение с ризки с дълъг ръкав. Не е хубаво така с нервите , вредно е.

Аммм, при 65% имунизирани с Пфайзер, която ваксина била "много ефективна" срещу всички известни до сега щамове, имат рязък скок на заразените... Къде го щабът да ни обясни този парадокс?

Кой знае защо още от начало правя асоциации с др Менгеле.

Споко, ще се справим и с индийската мутация - без мерки и без ваксинации - още 18 хил умрели ще са ниска цена за запазване на удобството ни....

Колко държави имаше на тая нещастна земля Македонска?

Израел върна маските на закрито, въпреки че 65% са ваксинирани или преболедували COVID-19 - теория на конспирацията !!! Само ваксините ще ни спасят !!! От идиотите !!!

И като се окаже че това не помага да паднат случаите? Ще махнат ли маските на закрито или ще го сложат и на открито докато вълната си дойде и замине?

Държавата отличник по ваксиниране се връща в изходна позиция

В партер. Със свалени гащи. С ислямска партия в парламента. Ха да ни е честит тукашният перестройчик. Задава се наш Елцин.

Бай Ганя простака-русофил нема равен! :)))))))))))) В раССССия всичко е пламнало от индийския щам, болниците в Москва са препълнени и там няма ваксинирани като в панелен БГ-стан! Слушайте си мангъра и зеления чорап мунчо и не се обеснявайте много! Ще видите какъв член ви чака наесен с тоя индийски вариант! Интересно ЗАЩО любимите ви вождове Путин, Тръмп и Орбан се ваксинираха като е толкова опасно! ХИХИХИ

Ето затова ни трябват туристи от Москва. Лично поканени от Радеф. Ще ни насочат право към свободно падане с блокиран катапулт. Нова следизборна вълна.

Честно може ли да си такъв дебил, не отговаряй на мен а се погледни пред огледалото

Дори и да си послушко, гаврата продължава с пълна сила. Единственият начин е отпор на всички кретенски "мерки", иначе циркът никога няма да свърши. Ще има индийски, пакистански, таджикистански, северномакедонски и конгоански щамове и така до края на света. Когато свършат държавите, ще започнат с областните градове, после с по-малките градове и накрая ще кръщават щамове на села с по 5 човека жители.

В сайта gov.uk може да намерите статистиката на UK за ваксините: Над 10 000 смъртни случая и над 400 000 силни странични реакции и увреждания!

Защо лъжеш бе? Къде на uk.gov има такава информация?

Такива са данните за целия свят, а не за Обединеното Кралство. И ако изчислиш какъв процент са тия 10 000 смъртни случая на около вече почти милиард ваксинирани ще видиш, че процентът е пренебрежимо малък - нещо от типа на 0.001%.

Пишете абсолютни лъжи и манипулации. Естествено, че ваксинирани хора ще умират, както и неваксинирани. Ваксината те предпазва да не умреш от коронавирус, а не да не умреш изобщо:)

ПО ЦЯЛ ДЕН С КОСТЮМИ ЗА ЯХБЗ В КРЕВАТА ПОД ДУША НА МАСАТА ПОД МАСАТА.....ДА ЗАДЪЛЖЪТ ПТИЦИ, ПЛЪХОВЕ, ПРИЛЕПИ, ДОМАШНИ ЖИВОТНИ, РЕПТИЛИ, ИНСЕКТИ, РИБИ И СЯКВА ГМЕЖ ДЕТО Е ЛЮБИМ СПЕЦИАЛИТЕТ НА АЗИЯ С МАСКИ..... . ЦЕЛИЯ СВЯТ...... ЩОТО ЛАЙНЯНОТО ЧАСТНО НПО СЗО Е РЕШИЛО ЧЕ МАСКИТЕ....... КАК МОСАД ПРОСПА АТАКАТА С БИООРЪЖИЕ.... А?????

О да, конспираторите, в Израел ядат доматите с колци и мангъроидните бай-ганя знае много по добре и няма да с е остави Бил Гейтс да го разиграва.

Само един много умен човек може да бъде толкова прост! ... Глупавите са безобидни, умните са опасни за всички!

СМОК ЕДНООК

Черен вариант 1.Не говорете много за коронавируса, че хората ако знаят цялата истина за вируса ще се побъркат /с основание от/ страх. Белия вариант Коронавируса е вирус като всеки друг и изобщо не се шашкайте от него.Тези които казват,че е опасен само ви плашат за да се ваксинирате . ...ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ''ЦВЕТОВЕТЕ'' ЗА СВОЯТА ИСТИНА.

За пръв път се прави ваксинация по решение на пандемия ! Не се прави защото вирусът мутира и спира да му действат ваксините. От създаването на вирусът до ваксините всичко е една схема за източване на здравните каси и всяване на страх.

По-правилно е да се каже - ПЛАНдемия :)

никога не е целта здраве а САМО контрол нямате на идея това дето са замислили! ще гледате "конспирация" на ЖИВО това път

блееблее.. теория на конспирацията

Какво сте се разквичали, малоумна сган?! В Израел от седмици почти няма смъртни случаи от КОВИД! И не са ваксинирани на 100%! Повече от очевидно е, че ваксините да доха отличен ефект! И в ЮК, и в САЩ! Идиоти!

Ах колко си прост! А колко смъртни случая има от тях имаш ли си на идея .... а впоследствие какви ще са последствията от тия експериментални ваксини ? Баси уфсътъ!!!

А в България причината е? ... Май си от когнитивно ощетените, а?

Нещо май си падаш душевно мазохистче. Прави ти кеф да те псуват, като ти гледам малоумните постове под различните теми. По темата: Резултатът от ваксинациите по време на разгара на епидемията от ковид доведе до възникване на редица още по-заразно щамове от оригиналния: британски, бразилски, индийски. Срещу тези щамове действието на ваксините е по-слабо, така че "отличните" резултати за които говориш са химера. Има ръст на заразените в Обединеното Кралство и Германия, сега съобщават за такъв и в Израел. Нашият служебен, здравен министър предупреждава, че и нас ни очаква такъв ръст може би още през лятото. Добре е да четеш повече по темата преди да се изказваш Също така е добре да поработиш над комуникацията си с другите, че нещо много ти куца.