Клинтън откри израелско-палестинските преговори

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън откри преките израелско-палестински преговори и ги нарече „важна стъпка към мира".

Обратно в новината

Коментари - Клинтън откри израелско-палестинските преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се бави процесът на завръщането на евреите в земите на дедите си, там където текат много реки, и има много планини и долини.А Палестина-да си прибере мургавите българи и българки.Изглежда, че само преговири няма нищо да донесат.Трябват договори с клаузи, че в Палестина може да со погребват мургавите- на първо време.Средствата за разноски да се поемат от Турция, която дължи на България около 10 милиарда.Да не се разрешават повече погребения на мургави в България!! Земята на Израел-земя на Палестина!! Ще има работа и за мургавите, защото ще има и заводи и фабрики, ще има работа за тях, и те все пак са хора...Но тук в България няма място за тези мързеливци?!

Два пъти ми спират постингите без да съм използвал цинизми, заплахи или обиди към някого? Има ли някой в Дир, който може да даде разумно обяснение? Обидно е някак...

къде сте бе политолози? да коментирате тук връзката америка-израел а не само Русия...смешници

Докато Израел се чустват военен и политически хегемон в региона мир няма да има .

Я? Хитлъри Клинтън последничи в преговорите. Не е ли онази, дето преди седмица ожени дъщеря си за евреин? И преговорите са под крилото на САЩы дето от десетилетия налива много милиарди в малката държавица Израел? Е, да живеят преговорите... не, че ще доведат до нещо!

Абре, нали Божественият каза, че тази среща ще се състои в България?