Първа присъда за измама в сайт за колективно пазаруване

Първа присъда за крупна измама в сайт за колективно пазаруване наложи съдът. Общо 11 г. затвор получиха трима мъже, измамили 226 души с обещание за екскурзии.

Обратно в новината

Коментари - Първа присъда за измама в сайт за колективно пазаруване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е нормална новина. Фирмата поема дълга и изплаща парите на гражданите и подсъдимите са осъдени. Ако се намерят и парите и някой от икономическото контраразузнаване си подаде оставката всичко ще е ОК. Е ако от спец. службите са наблюдавали измамата, да не си подават оставката, но да кажат къде са парите.

Какви Спец Служби те гонят бе. Това си е криминално престъпление. Обикновенна полиция върши работа. Купувайте стоки и услуги само от реномирани търговци. Малко по-скъпо е, ама си струва всеки лев.

Престъпление в такива големи размер засегнали толкова много хора сред които и депутати е против националната сигурност .

Осъдени са защото сред потърпевшите има ключови фигури като депутати, висши полицаи и адвокати. Ако палачинката беше обратно, тогава сами се сетете дали щеше да има ефективно осъдени. Не, че съм против осъждането, просто констатация.

Mама му стара.............стара тея за 226 000 лева са ги осъдили а от КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ няма един осъден.

фара.Аз съм беден,и ям само хляб и нискомаслен маргартин.Не ми пука за всеки с повече от 5 лв. в джоба.

Нискомасления маргарин е по-полезен за твоето сърце отколкото "пъномасления". Дръж на него.

тези добре ами кога ще видим в затвора доноснока и крадеца венелин цачевски? изгониха го от финландия за огромни далавери и още е на свобода.пише глупости и клевети .хората.крадец и измамник.

За издирването на комунистическите отрочета в Балкана държавата даде повече от 266 000лв. но за тях съд и присъда няма. Комунистите са гадна сган.

Ти идиот ли си, или да ?

Чудя се кои са по-големите глупаци -тези които са излъгани защото са се хвърлили на твърде примамливи оферти или самите измамници които не са се постарали да проучат какви хора лъжат.Твърде измамно е чувството ,че си акула а останалите безобидна плячка докато изведнъж -познай кой ще дойде на вечеря или по -точно кой ще е вечерята...Чест и слава на безпристрастната българска Темида -вервайте ми...

sawo

Grabo е доста сериозен сайт, а измамниците е нямало как да знаят кой ще купи ваучерите предварително.

Сктовете постоянно плачат, че нямат пари а искат на Малдивите, при това тънко. Такъв филм няма.

Добре, че няма присъди за измами в информац. сайт, че половината статии по сайтовете ще паднат автоматично :)

Ако потърпевшите не бяха "депутати, висши полицаи, лекари и адвокати", щеше да има присъди, ама друг път.

Откраднали от по-голям крадец, ама той е джигит и си иска парите. Та това е. Изводът е "днес се храниш, за да нахраниш утре друг".

в правителството на крадлив дедо имаше една крадла от пазарджик по име любка качакова. гангстера качаков от този краи сигурно и е роднина.

Щяха да съдят ЦЦ за 50 000 лв. неправилно раздадени. Тези не са ли и тримцата по-големи хайдуци, според кражбата? И с по-малки присъди. Как се е получило? От тези данни разбирам, че е правилно да крадеш чрез разни туристически фирми. Открадваш 10 милиона, откриват 200 хиляди, осъждат те на 4 години, лежиш 2 при мацето и накрая те освобождават. Е, вярно, че 10-те милиона са намалели до 3, но все е останала някоя стотинка.

най-после да има наказани.стига сме плащали за нещо,което неполучаваме.западните туристи у нас взимат луди пари за какво ли не.ние собствените си пари неможем да върнем.наказаха ги защото има след пострадалите бивши депутати и висши полицаи.няма лошо -от някъде трябва да се почне и ние да си остояваме правата и да си получаваме загубеното.

И аз съм клиент на "Грабо"от 3 години.Имах един провален ваучер,но по очевидна вина на фирмата-изпълнител.Сигнализирах и парите ми бяха възстановени след 4 дни.Мисля,че самите сайтове са потърпевши от подобни измами в най-голяма степен.

Проблема на това тикви да ти държат бизнеса е че те не са дошли да направят нещо а да откраднат или измамят.

Ехей колега, ти си другото 69.......

Посланието Ви не е особено ясно, Вие, първият 69 и вторият 69, се разберате взаимно.

"След като измамата беше разкрита, от сайта за колективно пазаруване "Грабо", в който бяха публикувани офертите на "Еврохолидейз"" Аз и семейството ми си пазаруваме с ваучери от "Грабо", по-тънко е. Ама "Грабо" да турят и един входящ контрол на офертите. Иначе, "Грабо", зловещо малко звучи, ГОТИНИ СА, СПЕСТЯВАМЕ почти 50%. P.S. Дано осъдят по-скоро измамниците от "Еврохолидейз", ама в БГ, знае ли се...

Дали и мен ще обезщетят, че си купих от тях валчер за хотел Медика в Наречен? Предлаганото няма нищо общо с действителноста.

Ясно го напиши, кои са, Еврохолидейз" ли, всички да знаят.

Не не са те но в Грабо има доста подвеждаши оферти. Нашата беше за хотел Медика в Нареченски бани - Хора там се плаща само в брой, храната е избираш от 3 супи 2 основни и един десерт и на вечеря от две основни и два десерта / десерта винаги е сладолед може и печена тиква и толкова а основното пържено и солено . на вечеря ти предлагат байганети от кашкавал, салата зеле и печена тиква/ Просто си дадахме парите на вятара.

Исках да кажа, че много от хотелиерите ни лъжат и трябва да се направи нещо за да си понесет отговорноста. Аз често пазарувам от Грабо и сме били на много хубави места но този избор беше УЖАСЕН!

Шайка психопати! Такива са и политиците ни, но оперират на по-високо ниво от тези.

Докато има балъци, ще има и тарикати... В днешно време за всяко нещо трябва човек да си отваря очите на 4, да проучва, да разпитва за всяко нещо, независимо в каква сфера, преди да си дава парите си...

Всички при Рънърса,

МАААЛКО Е! Поне по 10 години на глава.

"Сред потърпевшите има бивши вече депутати, висши полицаи, лекари и адвокати." Това е единствената причината да бъдат осъдени!

за осъждане на милиционери и депутати, трябва да са някакви селяци тъпи, които елементарно да лъжат, без да си пишат закони, които да ги оневиняват, и без да имат цялата власт в милицията, кой знае защо прекръстена на полиция.

Явно пълни аматьори. За да ти е опечена работата, включваш в схемата един депутат, висш полицай или адвокат, а не тях да мамиш ...

Какво теле е тоя на снимката...

инресно как Венко Измамата твърди че е невинен

Браво на съда

Браво, ама щото има и съдии измамени! Иначе, духане на таратора!