Излезе класирането за първи клас в София

460 ученици останаха извън него, но зя тях има 1704 места

Обратно в новината

Коментари - Излезе класирането за първи клас в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази снимка? Зад*ици ли показва?

В момента състемата е заключена и не може да се види дали дете е класирано, уж има клaсиране, а чак утре ще получим е-mail, дразнещо е и навежда на мисли, че се прикриват проблеми със системата.

Няма класиране. Да не лъжат. 21.10 е. Системата е заключена.

Защо снимката е с едно дете, и то само с майката? Не е ли редно две-три-четири деца да играят покрай мама и тате? Мм та ммата....

Не са се класирали, ако са кандидатствали само в училище, което е извън района им. Училището, което е в района ти, е длъжно да ти приеме детето.

Класиране и до момента няма. Заглавието ви е подвеждащо.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Дечица. Който е измислил тази ситема е ИДИОТ.

Подигравка!

Хубаво дупе

Има, гледайте в профилите на училищата за, които сте кандидатствали и търсете инициалите на вашето дете, но докато го открия си скъсах нервите. Приложението е малоумно, нулева интуитивност и най-вероятно недоработено. В деня на класирането профилите бяха заключени и потребител не можеше да си провери класирането. Интересно кому е нужно да се забрани цялата информация вместо само промяна на кандидатурите. Търсих къде да им напиша какви са идиоти и установих, че няма къде. В резюме доста аматьорско изпълнение на някакви самодейци- безобразна работа.