Обиски при издирване на заподозрения за атентата в Берлин

В Германия са извършени обиски при издирването на заподозрения за атентата в Берлин тунизиец Анис Амри.

Обратно в новината

Коментари - Обиски при издирване на заподозрения за атентата в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и там, в джамия - невероятно! До къде са стигнали!

Да. Отлична рабора, отчират се за всичко. Абе защо не кажат и адресите на следващите обиски че да му бъде по-лесно на рязания.

Еврейте насъскаха арабите да нахлуят в Германия като отмъщение за холокоста.

Разследването малко намирисва, как е възможно този арабски изрод да си остави документите за самоличност ма местопрестъплението. Това и кръгъл идиот няма да направи. Прилича на скалъпена история, за да се замаже истината, че бежанец е атентатора. Цел: да не се нагнетява напрежение към пришълците и Меркел да запази поста си, но тежко но и горко на нас, ако започнат да ни връщат ислямистите минали през нас. Трябват дупе и гащи да откажем, а такива нямаме.

От какво бяга тунизиеца в Европа? И той ли е бежанец? С три фалшиви документа е хванат, пуснат е, подпалил училище в Италия, пак е пуснат. Но бил следян от незнам си кога, но пък никoй не разбрал какво е планирал. И сега го издирват под дърво и камък, но иначе следен бил. Европа сама си прави проблемите с нейната толерантност. До сега хиляда пъти трябвашед да бъде депортиран от Европа, а не да харчат пари да го следят. Жалко за загиналите, те нямат вина за нищо. Започнахме годината с атентат. завършихме я пак с атентат. Европа върви към сигурно унищожение.

Има присъда 5 годинки в Тунис и бяга. Като е видял че повече не може е решил да си продаде живота на ИД. Е дай да видим дали ще може да вземе някой долар. Изобщо луди няма. Има само наемници и 40 девици. Меркел ги предлага на земята, но само за бивши умерени терористи, ИД на небето.

Чета новината и не разбирам кое е важното в нея - доколкото разбрах, май че имало отпечатъци!!!!! А накрая жертвите споменати ей така, между другото. Така де - какво са за 90 милионна Германия някакви си 12 умрели и още 14 дето берат душа....Важното е да не нарушим по погрешка нечии права....

Последните 2 години 1 терорист убива минимум по 10 човека. Досега в Германия има 1 милон новопристигнали, старите изобщо не ги броим. Че те са ги превзели от раз

Гейманците фанаха акбара.

Анис Амри се крие у нас! Искам Фрауке Кьолер да дойде да обискира у нас! И да е облечена в гестаповска униформа! Малииии!...Един манугал побърка целия Фатерланд! Баф мааму, в какви времена жувейм :)

4OVEKO, e ME4TAL , sa kniska kategoria C ,S OPCIA pesehodna SONA ....

Не мога да си представя, че християнин, независимо от каква националност е, ще извърши подобно сатанинско престъпление срещу мирни хора като туниския примат в Берлин. Спасителят Исус Христос е дал нравствен пример на човечеството и всички християни по света са достойни хора.

Културни особености, както се вика. Преди време в Англия араби бяха изнасилили и утрепали едно момиче - Charlene Downes. И после я направили на дюнер и продали дюнера в квартала. Случаят беше заметен под килима.

Ми земи са отрепи, уа!

Жалко за германския народ че го принуждават да търпи всякакви издевателства. Англосаксонци, руснаци и евреи положиха усилия да го съсипят. Сега е един пречупен народ с чуство за вина. На германчетата от малки им втълпяват какви зверове са били дядовците и по тази логика какви зверове ще станат и те. А е народ с огромни качества които не може да реализира.

Това важи и за германците и за нас.

Стига си циврил бе лигльо - я си спомни изродщините на тези велики германци в концлагерите - тук един терорист избива 12 души, а твоите германски идоли живи горяха малки дечица ! Неграмотник - учи история ! Жалко за невинните хора, които ставаха жертва на садистични изроди от всякаква раса и религия ! И жалко за тапири като теб, които се кланят на чужди идоли !

Моето наблюдение е че нахранен германец не мисли. Той плюска. Ако не са били гладни Хитлер нямаше да има никакъв шанс. Меркел го знае и ги мачка отмъщавайки си на всички германци.