97-ми ден протест: Не ни освинвайте държавата

В 97-ия ден на протести срещу кабинета недоволните, които блокираха площад "Независимост", проведоха гласуване с вдигане на ръка за това накъде да тръгнат - както обикновено към Народното събрание или към централите на партиите.

Обратно в новината

Коментари - 97-ми ден протест: Не ни освинвайте държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До протестиращите Има 15 декара картофи за вадене.Мотиките и гацата са подсигурени.Надницата като на протеста.Мераклиите записвам зад опашката на коня.Заповядайте,имам нужда от помощ.

Как да освиниш свинарник, просто не става. Съобразявайте се с реалностите, моля. И не обиждайте така горките животинки, от които чакате с нетърпение да вкусите по Коледа.

КАТОГЛЕДАМ КОЛКО ХОРА СА ПРОТИМ ПРОТЕСТИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ БЕДНОСТТА

Следващите редовни избори са през май догодина за Европейски парламент. Тогава ще се види кой присъства във ведомостта и с колко. До тогава бийте тъпана да не хваща прах! До тогава ще станат 365 надника. Блазя им!

Луд умора нема. Това е основният девиз на протеста.

Язък, разбягаха се протестантите и парите на боко отидоха бадева...

много слабо викате бе протестъри. кво става. малко ви се виждат парите , свършихте белото или прегракнахте?

масови антифашистки протести в Гърция

За крещящите е много важно да се накрещят до насита! А за какво крещят, и има ли изобщо смисъл, това тях не ги интересува!

За пореден път призовавам отговорниците по протеста да вдигнат малко и нашите надници,а не само на тия с тупаните.Забелязахте ли как неусетно хората с тупани станаха двойно повече.Няма начин ще трябва да тегля бърз кредит за да купувам и аз тупан.

Защо ли пропускат централата на ГЕРБ?????

Към 1-нерегистриран.Ако вие се чувствате свиня си е ваш проблем,но не го прехвърляйте върху другите.Всеки говори и пише според собственото си аз,но никой няма право да си присвоява да говори от името на народа.Една свиня,десет свине,сто свине,дори и милион свине не правят един народ.,а един свинарник.

Ха-ха, вече сте по пет човека. Тези протести се оказаха неуспешни, защото протестиращите са платени тъпаци. Като ги питат журналистите, не знаят какво да отговорят, мрън, мрън....

Държавата се управлява от свине от 69 години насам. В резултат на това и народа се е усвинил.

Не е вярно. Дължавата се управлява от шепа олигарси, които си избират политици.

Цирк вътре, цирк -отвън. Така е - преход-менте, партии-менте, протести-менте, свободни медии-менте, пазар-менте, граждани-менте... Трябва да си носиш менто-мер за тестване. :/

Държавата я освини оня,който си докара камион със свине за да грухтят в негова подкрепа.Отепайте го или го хвърлете при свинете.

ПОЛИТИЧЕСКА ЧИСКА НАЗНАЧАВНЕ НА ХОРА С КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА ТЕРОРА УПРАЖНЕН ВЪРХУ ПРОТЕСТА 100 ДНИ ЛЪЖИ И МРЪСНИ МАНИПУЛАЦИЙ ТОВА НАПРАВИ ТОВА ТЪПО ПРАВИТЕЛСТВО!!! НАРОДА КРЕЩИ 100 ДНИ ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ!!! ХОРАТА СА В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА ИЗБЕРАТ КОЙ ДА ГИ УПРАВЛЯВА!!! 100 ДНИ ТОВА КРИМИНАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИСКА ДА ЧУЕ А ОТВРЪЩА С РЕПРЕСИЙ И ТЕРОР!!! НАГЛОСТА НЕ СВЪРШВА ДО ТУК - ТЕ КАЗАХА ЧЕ СА НАЙ - ДЕМОКРАТИЧНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД КАТО ЦЯЛ СВЯТ ИСКА ТЯХНАТА ОСТАВКА!!! НАГЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!! ОСТАВКА!!!

ДОБРО УТРО на всички БЪЛГАРИ! подкрепям ПРОТЕСТА против това правителство! поздрава не важи за продаващите БЪЛГАРИЯ ! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ ОСТАВКА! ДОЛУ ИЗБОРНАТА МАФИЯ! ОСТАВКА!!!!! мантрата /останалото/ редовните я зная

Добро утро Както виждам, започнала е вече смяната ти. Пожелания за повече помиярски постове, че дано заработиш повечко. Вярно, че е долна работа, но не е като да ходиш на работа или да бъхтиш на полето.

"Синият кинжал" е отправил поздрав на всички ни. Какво от това, че може и да е платен. Важен е Духът на написаното, защото и да е неискрен, ЩЕ СТАНЕ ИСКРЕН с мантрата ОМ, ОМ, ОС, ОСТ, ОСТА, ОСТАВ, ОСТАВК, О С Т А В К А !!!

А после? Сигурно ни чака поредната лъжа, че успяваме и преуспяваме. Че ни чака светло бъдеще и нови хоризонти. Бла-бла-бла. 23 години все "прехождаме" .... ама накъде? Към терминал 2, уви!

Ортака на Съргей и Моника-Хармоника беше осъден на 2,5 години затвор в Австрия. със същия този Хохегер семейство Йосифови си разпределиха стотици хоиляди левове бюджетни пари и даже най-нагло обясняваха, че всичко е законно!!! Цацаратурата спи ли?

БСП ИЛИ БЪЛГАРИЯ

Кой да сигнализирам за група очевадно психично болни, водени от криминални типове, които всеки ден по обед надуват гайди, опъват въжета, люпят семки и крещят "оставка" пред президентството?

Г-н Йовчев, най-нормалното в случая е ,такъв сигнал да бъде подаден от друг психично болен.

ВРЕМЕ Е ТОЗИ ПЛАТЕН ЧЕРВЕН БОКЛУК КОЙТО ПОСТОЯННО НИ ТОРМОЗИ С НЕГОВИТЕ ТЪПИ ЛЪЖИ ПОД ЕДНО ИЛИ ДРУГО ИМЕ И ПОЛ ДА СПРЕ!!! ФАКТ Е ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НЕЖЕЛАНО И НИКОГА НЕ Е БИЛО ИЗБИРАНО ОТ ДВЕ ТРЕТИ ОТ НАРОДА И НЕ РАБОТИ В ИМЕТО И ЗА НАРОДА!!! ПРОТЕСТИТЕ ГО ДОКАЗВАТ!!! ИМА САМО ЕДНИ ПРОТЕСТИ!!! КОНТРИТЕ СА ПЛАТЕНИ И ТОВА МЕДИИТЕ ГО ДОКАЗХА ПО БЕЗПОРЕН НАЧИН С ВИДЕО!!! ЗА 100 ДНИ РЕПРЕСИЙ И РАБОТА В СВОЯ ПОЛЗА ТОВА НЕКАДЪРНО И НЕКОМПЕТЕНТНО ПРАВИТЕЛСТВО НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗА СМЯХ НЕ САМО ПРЕД ЕВРОПА НО И ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

Към 18:30 часа бяха около 40 човека, а не 400. Е, към 22:00 часа са останали само 30. Само 30, ама най-добре платените!

След скандала с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС омерзени от политиката на ДПС български турци припомниха интересни факти, свързани Местан. Те публикуваха снимка от протестен митинг срещу правителството на Жан Виденов (БСП) през 1996 г. в Кърджали, на която се вижда настоящият лидер ДПС Лютви Местан под лозунгите БСП или България! и С милиционер премиер държава концлагер! На снимката Местан е заобиколен от Мюмюн Емин, по това време заместник на Доган и Мохамед Реджеб, шеф на кабинета на Доган преди намерения мъртъв в сараите му Ахмед Емин.

"...високата оценка, която си дава кабинетът!" Те добре си дават висока оценка, но каква оценка им дава народа е важното! Според мен не е толкова висока - три по милост

Спорно е, каква оценка дава народът за работата на това правителство, защото такъв механизъм няма, но е безпорно, че ти не си народът, за да даваш оценка от негово име.

Картонът образец 4 за картотекиране на Лютви Местан съдържа някои интересни подробности. Първата е, че върху него е отбелязано привличането му като агент от Трето управление на ДС. Там досието му се е водило под 53268, а след това е архивирано под I p 15063. Този номер обаче е задраскан, както и думата налично. Второто важно доказателство е, че върху картона е отбелязано прехвърлянето на агента към Първо главно управление с писмо 7227 от 18 ноември 1981 г. Прехвърлянето на агент ПАВЕЛ съвпада с годината, в която той е отбил 2-годишната си военна служба и вече не е бил необходим за изпълняване на задачи за ВКР. Прехвърлянето му към ПГУ обаче може да означава само едно агент ПАВЕЛ е оценен като перспективен и това е причината да бъде използван, но този път от Първо главно управление на ДС. Подобен е и пътя на друг известен агент на ВКР АНГЕЛОВ, псевдоним под който Ахмен Доган също е вербуван, докато е трудови войски от военното контраразузнаване. След края на военната служба е прехвърлен за кратко в Окръжно управление на МВР-ДС във Варна, откъдето е изтеглен и превербуван също от ПГУ под псевдонима САВА. Третият важен момент, който картончето разкрива е, че интересът на ДС към агент ПАВЕЛ е валиден и към времето след 1985 г. по време на възродителния процес. Този извод може да се направи от факта, че върху картона е изписано името на преименувания Местан, а именно Владимир Ясенов Зидаров. Вербуването на Лютви Местан като агент ПАВЕЛ е констатирано от комисията и в регистрационния дневник (виж по-долу копия от документа). В архивите е запазен и документ за прехвърлянето на агента от ВКР в ПГУ през 1981 г. Документът, на базата на който е обявена неговата принадлежност към ДС, е картон образец 4.

Не завиждай! Ако и ти си бил агент и ти щеше да си депутат сега. То да ти кажа, достатъчно е само едно висящо дело да имаш, за да те оценят като подходящ за депутат. Ако нямаш такова, бегай да строшиш витрината на баничарницата! Веднага ще те издигне "инициативния комитет" на "Софиянци радеещи за свободата полюцията". Но пък изобщо не се надявай на "Реформаторски блок за среднощно напикаване"! Там са принципните "червени бабички", роднини и съратници на Иван Костов и Стефан Софиянски.

Явно разполагаш с информация, затова в интерес на свободата на словото и информираността на гражданите, не е лошо да представиш данни и за картончето на агент Буда, защото по този въпрос няма много информация.

100 дена протест 100 дена цирк по Български номиниран за гинес оскар мтв планета и други отличия и кой е героя

97 ден се проведе лежерната вечерна разходка на провинциалисти по жълтите павета...

КАТО ГЛЕДАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ: ИНТЕЛЕКТТА ИМ Е НУЛА СЛЕД КАТО ВЕЧЕ 100 ДНИ НЕЗНАЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ И КАКВО ИСКАТ ДА СТАНЕ СЛЕД ЕВЕНТУАЛНАТА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...Е ТАКАВА НА ДЪРЖАВА ЖАЛНА И МАЙКА С ТАКЪВ ПРОСТ НАРОД!!!

Лютви Местан (1960) е сътрудничил като агент на Трето управление на ДС от 1979 г. под псевдонима ПАВЕЛ. Вербуван е на 12 март 1979 г. от офицера от ВКР Иван Иванов, който го е и ръководил. Тогава Местан е бил 19-годишен е вербуван в казармата в трудови войски. Документът, на базата на който е обявена неговата принадлежност към ДС, е картон образец 4.

Не завиждай! Ако и ти си бил агент и ти щеше да си депутат сега. То да ти кажа, достатъчно е само едно висящо дело да имаш, за да те оценят като подходящ за депутат. Ако нямаш такова, бегай да строшиш витрината на баничарницата! Веднага ще те издигне "инициативния комитет" на "Софиянци радеещи за свободата полюцията". Но пък изобщо не се надявай на "Реформаторски блок за среднощно напикаване"! Там са принципните "червени бабички", роднини и съратници на Иван Костов и Стефан Софиянски.

Добро утро, бесерасти! Добро утро на ударната група от Посрано 20! Нахлупихте ли фесовете, измихте ли ибрика?

Държавата не е на 30 или 400 лумпени! Тя е на целия народ и той си каза думата на последните избори. Колкото и да врескате за жълтите си стотинки - това е!

... който изманипулирахте по комунистически!

В България пада какво ли не - според официално разпространявани слухове дори цената на тока била паднала! Пада броят на населението и обемът на потреблението. Най-рязко падат преките чужди инвестиции - смаляват се с темпове, които говорят за бягство на парите от страната на париите в Европа, управлявана от партиите БСП, ДПС и Атака. (От)падат едно по едно предизборните обещания на управляващия триумвират. Атакистите удобно обясниха предсказуемо невъзможното за сбъдване обещаване на абсурди за скок на пенсии и заплати с факта, че нямали мнозинство да го наложат. Щяло да стане, когато вземели властта (цялата), т.е. при сбъднатата хипотеза вся власт атакистам. Иначе казано - никога. (С)падат балоните, надути с червения предизборен хелий, които фокусираха погледа на верните избиратели нагоре към гръмотевичните закани за премахване на изедническия за бедните плосък данък, въведен от същото червено счетоводство по времето на тройната коалиция. Оказа се плоска шега Сега, когато самият счетоводител на партията Орешарски, ще не ще, трябва да направи нещо по въпроса за постъпленията в бюджета, го чуваме да се отмята не само от заканата за отпадане на плоския налог, но и на надеждата да бъде отменен мародерския ( по думите на Сидеров преди) и вреден (по оценка на опозиционера Орешарски ) данък върху срочните банкови депозити.

Не помня кой точно спомена името на Деня Пеевски, когато обсъждахме кой да номинираме за председател на ДАНС, защото бяха обсъдени още 6-7 имена. Това каза в сутрешния блок на bTV лидерът на ДПС Лютви Местан в отговор на горещия въпрос Кой предложи Пеевски? Местан обаче намекна, че кандидатурата не е била на ДПС. Ако предложението беше на ДПС, нямаше да имам притеснения да потвърдя това пред вас, заяви председателят на ДПС.

Кой организира и плаща протестите?? Естествено който има интерес! Кой има интерес? Естествено който е загубил изборите! Кои загубиха изборите? ГЕРП, РЗС, СДС, ДСБ, Светльо, Митьо, Сульо и Пульо... Народа казва готен пич не мърка. Загубил избори, загубил по мъжки, на другите избори ще трябва да се старае повече. В края на краищата това е избрал народа, това ще ни управлява. И тука Волгин май е мнооого прав: ИЗВИНЕТЕ, ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А НЯКАКВА ПЕРВЕРЗИЯ. ПЕТ ПАРТИИ, ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМЯТ ЗАРАДИ ИЗБОРНИЯ СИ ПРОВАЛ, ИМАТ ДОСТА НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ. Разбирам, че оттук-насетне всяка партия, която не е успяла да влезе в парламента, има пълното морално право да тропа по масата и да иска предсрочни избори. Ако пак не успее да влезе, пак ще тропа и пак ще иска предсрочен вот и така до безкрай. Ами че ако след предсрочните избори Светльо Витков, примерно, не успее да влезе в Народното събрание, и него ли трябва да обгрижваме, да го дундуркаме, да му съчувстваме и да плачем за непредставените му в парламента избиратели? Извинете, това вече не е демокрация, а някаква перверзия. Въпросните пет партии, вместо да се засрамят заради изборния си провал, сега имат претенции и планове за излизане от кризата. Ами че те хората само преди месец и нещо се произнесоха и за претенциите и за плановете им. Доста нахално поведение Българи, това е избрало мнозинството, спрете и дайте възможност на правителство и парламент да работят!!!

Не търсете нормална логика в работата на този парламент. Нормални взаимоотношения може да има между хора с еднаква или сходна ценностна система. Когато най - висшата ценност е забогатяване чрез лъжа, кражба и манипулация на обществото, въпросите за морал, отговорност, достойнство и т.н. губят почва. Затова диалогът между такива групи от хора е труден. Те товорят на различни езици. Обикновено честните хора са искрени, а мошениците боравят с прикриващи намеренията им шаблони. Затова трябва колкото е възможно по-бързо да ги изметем от властта и толкова!

Каквото и да си говорим, всичко изглежда ясно. Всички разбират какво представлява правителството на г-н Пламен Орешарски. Фасада, зад която една номенклатура мете вражеската номенклатура. Но не е в това драмата. Едва ли са много хората, които ще жалят, че на мястото на едни номенклатури със съмнителни качества ще седнат други номенклатури със същите съмнителни качества. Главното е друго. Под прикритието, че освобождават България от ГЕРБ, господата Станишев, Местан и Сидеров запушиха окончателно възможността различните части на обществото да си говорят. Ние вече не сме в състояние да разговаряме нормално за общото ни бъдеще. Само се надвикваме през мегафоните. И броим кои са повече. Късогледо и старомодно е политиката да бъде виждана единствено като надмогване на една част от нацията върху друга част. По същество това е комунистически манталитет. Ние ще ви победим.

всичко е хубаво написано,но накрая има нещо невярно.няма да ги победите.не и с този народец,пък то друг няма.........

Павлос Фисас, по-известен в Гърция като рапъра Killah P., е убит в нощта срещу сряда при сбиване пред бар в Атина, съобщава в. "Катимерини". Според очевидци в заведението е избухнал скандал с членове на крайнодясната партия "Златна зора". След излизането навън 34-годишният мъж е бил нападнат от 15-ина души.

ОМРЪЗНА МИ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ДА НИ ДАВАТ АКЪЛ!!! СЪСИПАХА ХУБАВА БЪЛГАРИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 70 ГОДИНИ И ПРОДЪЛЖАВАТ!!! НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО!!! СТИГА КОМУНИЗЪМ!!! СТИГА ПОСТКОМУНИЗЪМ!!! НЕ ЩЕМ ИЗМИСЛЕНИЯ ВИ СОЦИАЛИЗЪМ!!! ЗА ТЕЗИ 70 ГОДИНИ С ПОМОЩТА НА МОСКВА КОЯТО ВИНАГИ НИ Е БИЛА ВРАГ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕТЪР ВЕЛИКИ ТА ДО ДНЕС ХУБАВАТА НИ БЪЛГАРИЯ Е СЪСИПАНА РАЗОРЕНА И ОБЕЗЛЮДЕНА!!! ДЕЦАТА И СКИТАТ ПО СВЕТА ЗА ДА СИ ЖИВЕЯТ ЩО ГОДЕ НОРМАЛНО! НО КОМУНИСТИТЕ С ЛАКОМИЯТА СИ ЗА ВЛАСТ ДЪРЖАТ ДА УДУШАТ КАТО СМОК ТОЗИ НАРОД!!! ЗА ВАС ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ САМО САМО ВЪВ ЗАТВОРА НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА КОИТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД!!! ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ВЕДНАГА!!!

БОЛЕН МОЗЪК СИ ТИ. ЯВНО ЛЕЧЕНИЕТО ТИ НЕ ТИ Е ПОВЛИЯЛО. А И ДОКТОРИТЕ НАЛИ ТИ КАЗАХА СУТРИН ЖЪЛТОТО ХАПЧЕ ПРЕДИ ЗАКУСКА. ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ТУК

Аз не разбирам,чисто човешки,за кво протестират тия хора?Да се върне БиБи?Защо подаде оставка тогава?Защо върна мандата?Кой друг би го заместил?Или избори до дупка,докат резултата не се хареса на някой хора?Еми,това ни е дереджето,каквито хората,такива и управляващите,от къде да дойдат читави?Венера?Те са нашето лице,така че преди да ги плюем,викам да застанем пред огледалото и първо там да започнем с хулите

щом до сега не си разбрал ,късно е вече за теб

Човека много добре е разбрал основния проблем на изминалите години на парламентарна демокрация в България, но ти явно си безнадежден случай.

Не бе глупи! Едва ли си даваш зор да разбереш протестиращите, но да ти кажа. Протестират срещу правителството на Гея, Бея и Злодея. Това няма общо с ББ, с ЦЦ и пр. Това не го обясняват, очевидно на сбирките на новата тройна коалиция!

Добре, кой да изберем? - дайте предложение, че всички до сега ги знаем как управляват.

- Един социолог заяви, че съдбата на БСП е в ръцете на Орешарски. Съгласен ли сте? - Орешарски е силно надценен в тази сентенция. БСП беше в ръцете на Станишев, но той пък я изпусна на цимента с производството на една чудовищна глупост, шедьовър на политическо малоумие. БСП е все още в ръцете на покойния Лилов, мир на праха му. БСП е омагьосана от идола на единството. Не могат да напуснат територията на спомена, паметта за социалистическото минало. Паметта за рая. Задава се разцепление, но то няма да набере електорална сила. - Вие как оценявате ходовете на тази власт? - Управлението функционира post mortem. Пропиляха шанса да отърват България от ефектите на ГЕРБ, кулминацията на българското политическо безобразие. В това се състои провалът на левите и специално на Станишев. Не че се разчиташе кой знае колко на тях, но да бяха опитали, щеше да им се зачете. Дотътриха се до Пеевски и изпопадаха в канавката. Орешарски няма да може да съблазни населението, социалните му мерки са палиативни и панически мотивирани. Орешарски няма политическа сила за реформи, което означава, че няма сила за управление. - Има ли изгледи за скорошен предсрочен вот? - Зимата е зъл сезон.

General , вместо да коментирате БСП си изяснете отношението с ония мастурбатори пред народнота събрание, и изградете дясното...всеки да си погледне в къщичката , вашата я няма , а вие сте тръгнали да гледате чуждите!

"Зорлеволно" минавам покрай "красивите и умните" и смея да да уверя, че ако някой се държи като свиня и свини в центъра на София са именно те. Друг е въпросът защо им е позволено да блокират движението в централна градска част?!? Ещо повече това блокиране е дело на групичка от няколко десетки до максимум няколкостотин. Защо НИКОЙ не пита защо малцинството грубо нарушава правата на мнозинството. Нека не се сърдят "красивите и умните", но се държат като болшевики, което е по-зле даже и от това да ги нарека комунисти. Силовото налагане на мнение и дискредитиране и отричане на инакомислещите много намирисва на диктатура на пролетиариата. Колко ли минусчета ще ми "нащракат%? Не ме интересува. Поне опитах да ги накарам да се замислят.

Това НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКО-ТУРСКО правителство , тоест - ФАШИСТКО, а значи и мракобесно, което дойде на власт по престъпен начин , с подкрепата на самата правосъдна система, и което с избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС искаше да проведе кристалната нощ на Хитлер през 1938 г. с погрома над евреите в наш вариант - с погрома над ГЕРБ, трябва час по скоро да си ходи, защото оставането му на власт означава, че България ще бъде заличена от картата. А заличаването на България е целта на свинясалия от забогатяване украински безродник Сергейчо / вижте как се е подул от властта при малките му изцъклени очички/ и десевеца турчин Местан паша с неговите потурченяци българи като онова малкото човече с очилата. Българи, колко още ще ги търпим тия безродници, тия унищожители на България и техните малоумни клакьори, тая РЕТРОГРАДНА СГАН?

Петима цигани от печално известното село Мечка, обвинени за двойно убийство, бяха оправдани след три години и 13 съдебни заседания. Срещу заподозрените Юсеин Раимов, Мемиш Мемишев, Рамадан Шерифов, Мемиш Асанов и техен помагач няма преки доказателства, смята разширен състав на плевенския окръжен съд. Съсед откри труповете на 85-годишната Милка Ивановска и 84-годишната Радка Митева от село Стежерово на 13 юли 2010 година. Бабите бяха удушени след изтезания, ден след като взели пенсии. Садистите им вързали ръцете и краката, и напъхали забрадките им в устата. Едната старица скрила парите в буркан в мазата и те останали непокътнати. Плячката от другата са 120 лева. Бандитите преди това убили кучето на една от жените, които живееха в съседни къщи накрая на селото. Ще протестираме незабавно", заяви окръжният прокурор Иво Радев. Според прокурауртата има достатъчно доказателства за вината им, макар и косвени. Циганите не принават, а твърдят, че крали жица в района на селота, пише link. Прихванат е техен телефонен разговор в нощта на убийството. Гласът на един от тях иска негов близък да го вземе с кола от Стежерово. Джиесемът на друг обвиняеми също е засечен тази нощ в селото. Престъпниците действали с ръкавици, не оставили отпечатъци или други следи

Само не разбрах въпросните хора какво общо имат с тези, за които съм гласувал? Или целта е просто да има черна хроника?

Местан пак дава интервю. Този път при Ани и Виктор. И тези ли искат да ходят пеша?

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

ПАК НЕ СИ СИ ВЗЕЛ СУТРЕШНИТЕ ХАПОВЕ ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ПУСКАТ ТАКИВА НЕОЗДРАВЕЛИ КАТО ТЕБЕ ОТ КУРИЛО. ЯВНО И ТАМ МЕСТАТА НЕ ДОСТИГАН.

Защо викаш бе човек? Каква е тая истерие! Мислех си, че само дъртите комуняги истерясват, а то и младите сте откачили.

Оставка ,а после какво? Само ревете като децата за играчка и като им я дадеш, вече не я искат.

Вече не ми се коментира, ОЧЕВАДНОТО, превземане на властта от най толерантната неетническа партия! Вчера наблюдавах Данчо Ментата, как не чуваше нито въпроси нито упреци, а като грамофонна плоча скърцаше един и същи рефрен, та чак сам си го запомни! Петър Дебелчернев, влезе при ВИПа, от какъв зор ли!? И като истински атакист, не само не позна Принц Ачо, че за малко не го разцелува, пък после...."истински" националист" И той като Мишлето Шамаров, гоуем е бабаит; видяхте ли как срита силиконовата възглавница с образа на ББ (общо взето кото всички големи селски бабаити; ама като са на село)....Жалко за един голям Българин, дал живота си за България..." Но защо не съм Славейков да заплача, да запея; Не пей ми се, не смей ми се от днес вече ще да блея? Но защо не съм и Вазов "вярата" си да възпея: че ще стане вълк овцата, а певците като нея?!"