Коментари - Герджиков призна за напрежение в дипломацията с Турция | Днес.dir.bg

Герджиков призна за напрежение в дипломацията с Турция

Служебният премиер Огнян Герджиков коментира, че има известно напрежение в дипломатическите отношения между България и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков призна за напрежение в дипломацията с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ЗАЩОТО ТОВА Е ОТ 2009 Г. ВИДИН Избраниците - българи средна ръка Видинските депутати не са сред най-богатите членове на 41-вия парламент. По богатство те се родеят със средностатистическия българин. Водачът на листата на ГЕРБ Владимир Тошев има един апартамент в София и две къщи във Видинско. Той е собственик на фирма за компютри, чиято съдба още не е известна. Съпругата му - Антоанета Тошева, е преподавател по английски език в математическата гимназия на Видин. За София Тошев тръгна сам със собствената си кола "Опел Вектра". С нея той обикаляше областта и по време на предизборната кампания. Ще живее сам в София, жена му ще преподава в гимназията.

Добре сме, в ресторанта пият и ядат до посиране ДОСТАЛАРИТЕ в смесените региони, няма да се плашите, всичко тип топ, ядем и пием и се веселим г-не , а на 26 март ще се издигат балони, лебеди, гълъби, кой каквото има у дома ще пуска в небето бате, ние сме от маалата турци пара дай бате, там проблем има, работа има пара няма титана не дава само 290 а деца бюлюк

нашите политици само земат костюми от туркие, вратовръзки, обувки, всичко качествено там, предатели, НЕ ГЕРДЖИКА. ТОЙ ПОНЕ СЕ ЗАХВАНА С ПРОМЕНИТЕ, а защо досега не го сториха, като изключим Иван Костов. Всичко над 40 лазарника бяха изхвърляни през неговото управление от предприятията. Иначе Герджиков няма напрежение, а ИМА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ В РЕСТОРАНТА. Питай Доган тоя ще ти каже в кой град, и кой ресторант и ти да отидеш. Заедно са дпс и дост и герб, а сега се готви и бсп, няма да се плашиш ГЕРДЖИКОВ, минавайки днес видяхме, страхотна гледка НА МЕСТАН АГА, всичко е с него, да си мисли Дуган агата. Весел ден. Малко се посмяхме, като няма хляб, то поне има веселба и много лъжи бе Герджиков. Жив и здрав бъди господин Герджиков и много здраве да носиш на децата, бащата, и цялото семейство САКСКОБУРГГОТСКИ. Чип страхотен, качествен. Там е проблема на българина, бай Ганю няма чалъм да се промени, на такова ми мяза г-н ГЕРДЖИКОВ.

Как Армения - три пъти по-малка от България може да отстоява нацоналната си чест и да противостои на Турция,а нашите скопени ръковители само замат стойка Г. Може бе предпочитат да крадът на рахат.

Вибегало добегало

Кой разреши и регистрира ДОСТ и оня предател ЕКЗАКТНИЯ мръсник? Кажете КОЙ, че да го благославяме цяла България!

Turska partia v Bulgaria e narushenie na konstituciata na durjavata. Germancite pokazaha kak triabva da se otnasiat s turskite malcinstva-turcite kudeto i da se namirat triabva da spazvat zakonite na suotvetnata strana.

Съдия Лилия Илиева от СГС отказа регистрацията на дост. От ВАС регистрацията беше допусната състав - Светла Чорбаджива, Евгени Стайков, Ваня Алексиева. Благославяй.

Има просто решение на проблема. При явно нарушение на закона, да се "заличава" партията и гласовете подадени за нея да се преразпределят между другите партии. Ама къде е достоиството на съдебната ни система? Нали тя разреши етническите партии в България.

феса трее персона нон грата а Местан у Анадола

Местан,подръжника на ГЕРБ ,усигурил им победата на местните избори ,мюфтията ,турския посланик са били на 2 март на Шипка м.Орлово гнездо ...правили са молебен за загиналите турски войници на Сюлейман паша ...това е факта българи...

И аз съм клепоухко! Затова другия ма е харесъл и тъй съм се ухилил. Това и по 10 хилки за всяка смяна с кадри на БКП-то.

Оставам безмълвен.Ако Президентът на Р.Турция-г-н Ердоган ,държи да считат страната му за правова държава няма право да се намесва,макар и косвено във вътрешните работи на своите съседи.Нека кажа истината-не съм сигурен ,че нас българите има кой да ни защити при един конфликт.И представа си нямам САЩ кого ще защитят при един непостоянен в действията си президент.Мисля,че България е в безизходица и че г-н Герджиков се усмива,но е много притеснен и не е сигурен как да постъпи.Аз така знам-ако си мълчим при грешки,ще ни тъпчат.

Има Кой да ни защити при един конфликт, затова и не се опитват. Много добре знаят това в Анкара. Ако рекат да превземат Булгаристан, ще трябва нови мостове да изграждат и железопътни тунели в Истанбул. Само едно леко земетресение в Япония 2011 годна, я премести с четири метра по GPS-a.

Явно си добре запознат-аз не бях чувал тези неща.Дано си прав.

Меди Доганов стратегически държеше добри отношения с Турция и поддържаше една 300-400 хилядна българска общност там, за да бъде ДПС "балансьор" в българската политика. Сега обаче, нещата се попромениха. В Турция дойде агресивен султан, който безпардонно смачка вътрешната си опозиция и насочи вниманието си извън Турция. Засега провокативните действия са само дипломатически, но е въпрос на време да вкара и армията. България трябва спешно да отнеме двойното гражданство на българските турци, за се избегнат ЯВНИ вмешателства в политиката ни от страна на султана, а Турция трябва да се изхвърли от НАТО. Иначе - лошо. А ние ще сме първите, които ще бъдат премазани. А познаваме добре турците и си ги знаем на какво са способни.

Правилни мисли !

Вярно! Но кой ще я свърши тази работа, тия безгръбначни, алчни и крадливи политици, дето не мислят за народа ли? Нямам вече надежда!

герджиков, абе ти си една нула! с минус, обаче! ако разбираш поне малко от професията, знаеш какво ти казвам... :-))) ..."царистите" са най-нескопосаното население от раята, общо казано. те винаги първо са продатели. царското падение на дс мутрите ver. 2.0. Тотален краш!

Ами да и обяви война....... както е тръгнал.....

Сега е много удобен момент да бъдат изселени и останалите в турци. Така вече Ердоган няма да има причина да се бърка във вътрешните ни работи.

Американските части в Еврпа спешно да се дислоцират на българска територия, а да не пазят от несъществуващ враг централна Европа.

Как И с кого държавата ще гарантира Честни избори в Турция , като гражданите там са арестувани без съд ! Кой ще защити наблюдателите ни ? И кой би отишъл !

Българската политическа класа лудо се надпреварва да продава българските национални интереси.

бюлетина 14-това е истината!!!!

ЦИК незабавно да се забрани гласуване в държава във военно извънредно положение !

Всъщност , ГЕРДЖИКОВ нищо не каза.

кога успяхте?!

За да не се получава такова напрежение просто да се въведе правило, че всеки, който гласува трябва да представи документ за платени данъци в България Точка

не споменавате нищо за смъртните заплахи които костадин костадинов от ,,възраждане" е получил от някаква турска организавия,защото е поискал ,,партия дост" да бъде отстранена от изборите заради скандала с тоя турски ташак-забравих му името-дето агитирал турските боклуци да гласуват за кюпека местан.

За мен този човечец трябва след изборите да се срамува и уволнен от държавната работа. Много мръсно направи.

Призна ,ама с бой или без бой?

Мюезиноглу=сина на мюезина... ...... Как да си представим, че български министър-ПОПОв агитира за някоя турска партия?:)) ..... Там скоро партите изчезват..!:))

Nqkoj si

Колкото повече отстъпки се правят на турците толкова повече стават по-нагли и самоуверени... това им е в "природата" на всички мюсюлмани... без лоши чувства... просто констатация...

ДПС ще ни се види слънце пред този турски наемник Местан.

"Местан направил молебен за загиналите османци на Орлово гнездо на Шипка " що мълчите бе Герджиков де е данс , къде е държавата?

бе ще те те разцелувам бе, премиерино. Истината е, че трябва да даваме приоритет на отношенията с Гърция и Турция трябва да го усеща това . Поне докато се джавкат, а то ще е много години напред. Така правеше Тодор Живков.

На Берлинския Конгрес , който порязъл яко България самият кайзер Бисмарк като домакин се обличал на няколко пъти с военна униформа за да сплашва турските представители, които нещо се опъвали. КАМПАНИЯ: КАЙЗЕР БИСМАРК ОБЛИЧА УНИФОРМАТА И ПРЕПАСВА САБЯТА, Това по повод и сегашния немско-турски скандал дипломатически. Ако има някоя гравюра , снимка, картина по случая е добре тя да се използва от всички български партии в кампаниите им. От всички, една и съща. Ей така напук на новия султан. Има и друг вариант - да поканим военните министри на натовски държави, на САЩ, Франция, Германия, както и тези на Русия и най-вече Китай да се снимат за нашите партии, но това е по-лош вариант, не ми допада такова частно, тяснопартийно използване на дипломати и министри. Ама ако някой се съгласи. Волен може да уреди нещо. Нали знаете, че Турция и Китай не се обичат, щото Турция и на Китай се меси по повод мюсюлманите в западен Китай (уйгури и т,н,). А на нас не се била месела. Ами може би вече ни директно ни управлява и думата намеса е наистина невярна. Иначе ми допада изявлението на премиера. Президента за сега е добре да не се намесва сериозно. ИГНОР. Знаете тази дума. ИГНОР на Турция.

Vinetou

Историко, историята е точна, само дето Бисмарк не е КАЙЗЕР, а КАНЦЛЕР!

Ама какво друго очаквахте след прегръдките с Ердоган, веенето по конгреси на партията му, изявленията на Борисов, че е негов приятел... Да стои отстрани и да не се меси във вътрешната политика на България ли? Тепърва ще берем плодовете от "успешното" управление на ГЕРБ!

По повод Oбединените патриоти ще са първи-няма как да стане при наличието на един психар като В. Сидеров. Навярно и другите не са много читави щом са се обединили в едно.

Не разбирам как може да има дипломация там, където политиката се връща с векове назад. Имаше опити за добри отношения по времето на Т. Живков, когато бяхме политически силни, имахме могъщ покровител и двете държави говореха на равни начала. Глупостта на наши политици разгради страната и съседите започнаха да ни гледат с други очи и си позволяват да ни съветват. Стигнахме дотам, че да ни е страх да отменим двойното гражданство, макар, че е вредно за нас.

Прав си, но БГ имаше явно предпочитание към Гърция и именно с Гърция поддържахме по-добри отношения, което си беше и явен намек за Турция от нас. Правилно е било да е така. Днес трябва да е същото.

Живков си даваше приоритет на Гърция пред Турция. Умно нали и правилно. Относно двойното гражданство идеята беше българите в Македония, Молдова, Укрйна и т.н. да се привържат към родината ама това върви с турските проблеми. Много баландс трябва, а имаме ли способни на това политици и дипломати не знам.

А защо руският посланник ходи навсякъде без проблеми? Сега гледайте да направите някой золум за 2 месеца.

за да си командва колонията

Какво общо има тук руският посланик? И ако някой е забравил, да отиде на Шипка и ще си спомни защо отношенията към Русия трябва да са съвсем различни, отколкото към всеки друг.

Аре сега всички дето подкрепяха Русия при завземането на Крим, да подкрепят и ТУрция за подкрепата и на малцинствата в България и бъдещото завземане на Кърджали.

Русия е отнела Крим от Османската империя по времето на Екатерина Велика оттогава територията е руска. Балканите са завладявани с жестокости в продължение на векове от номади, обединени от религия, нарекли се османлии. След като нищо не са оставили на тази земя, са изгонени от местните народи, живели тук хиляди години преди идването им. Научете историята и престанете да ръсите небивалици!

ПРАВИЛНО ДЕЙСТВА ГЕРДЖИКОВ!!!

Амчи как да кажем че сме руски кавали директно.Не става.Друго си е да развалим отношенията с Турция и да сме против ДОСТ дето изместват руската маша ДПС.

Блюдолизецо ,не може ли да си просто ....българин ?????

Амчи то ката гледам ДОСТ не се харесват най вече на петоколониците дето искат да на вкарат при мурзилките

Ако си гласоподавател на тази измислена с конкретна цел партийка, може, но българин това не може да напише! Всъщност, още Вазов е прибавил в "Под игото" един Кирияк Стефчов. Има ги и сега, за съжаление.

За мен Русия остава онзи съюзник, който винаги ни е защитавал, на когото можем да разчитаме, който никога не би посегнал върху целостта ни. Виж, турските политици все по-ясно показват какво е отношението им към нас и злоупотребяват с добросъседството.

Ей, временни в правителството, самозабравяте се. Да не ни спретенете някоя война, не се взимайте на сериозно. Посойният Петко Бочаров, в едно последните си интервюта,каза : винаги с Русия, никога против Турция. Много правилно. Служебният министър председател, а също и летеца - президент, да не се навират между шамарите. Бог да ни пази! Не искаме война !!!

Някои хора го разбират ,че България ВИНАГИ ДА Е В ПОЗА ПАРТЕР И БЕЗ ВАЗЕЛИН В РЪКА ,А ?

Не е вярно и това зависи от хората, които ни управляват. Когато се подмазваш на някого и трепериш от него, той започва да те гледа високомерно - това ни докара ГЕРБ с политиката към турците. С достойния президент, който имаме сега, със сигурност постепенно ще възстановим поне малко от самочувствието, което имахме някога. Никой не говори за война!

Нищо не се чува за партията под руско командване ДПС. Много години се беше прикрила докато се видя че е на руска служба

Щото ДПС са проруска партия затова ги коткаха толкоз години

ЗАЩО МЮФТИЙСТВОТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТУРЦИЯ ????????Борисов ,страхливецо ,нагаждач такъв ,защо не ги изгони ,защо предаваш България ,нямаш ли достойнство и БСП са същите мижитурки ,измет продажна ?!!!

Ето, сега Герджиков има дори и повода да ги изгони.

Гласуваш за БСП и ГЕРБ получаваш ДОСТ и ДПС ,нали се целуваха ,уста в уста пед...те продажни !!!!!!!

Станшев от ГЕРБ ли бил! Виж го ти. Ла.но с ла.но!

Айде сега напрежение! От турска гледна точка си е "внимание", комплимент, така да се каже.

Ми те в Анкара бяха свикнали ГЕРБ и компания да им се кланят и да викат само ДА.

а сега Анкара като се цунка с Масква, кво правим?

Не ми е ясно къде влезе Москва в отношенията ни с Турция. И Анкара и Москва не са се цункали а Анкара много внимава да не ядоса Москва

Да ви еб" ма>>>>>

Като гледам тези нещастници все повече се убеждавам , че Обединените патриоти ще бъдат първи !!!!

Заедно с най-големия руски патриот сред българските политици, нали!

СМАЧКА МУ СЕ ФАСОНА И ВЗЕ ДА СИ СЯДА НА ЗАДНИКА ,НО ПОНЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ..!

Къде бяха "патриотите" когато се регистрира ДОСТ? Управляваща в коалиция с ГЕРБ партия май

я не май

Коментари - Герджиков призна за напрежение в дипломацията с Турция | Днес.dir.bg

Герджиков призна за напрежение в дипломацията с Турция

Служебният премиер Огнян Герджиков коментира, че има известно напрежение в дипломатическите отношения между България и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков призна за напрежение в дипломацията с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ЗАЩОТО ТОВА Е ОТ 2009 Г. ВИДИН Избраниците - българи средна ръка Видинските депутати не са сред най-богатите членове на 41-вия парламент. По богатство те се родеят със средностатистическия българин. Водачът на листата на ГЕРБ Владимир Тошев има един апартамент в София и две къщи във Видинско. Той е собственик на фирма за компютри, чиято съдба още не е известна. Съпругата му - Антоанета Тошева, е преподавател по английски език в математическата гимназия на Видин. За София Тошев тръгна сам със собствената си кола "Опел Вектра". С нея той обикаляше областта и по време на предизборната кампания. Ще живее сам в София, жена му ще преподава в гимназията.

Добре сме, в ресторанта пият и ядат до посиране ДОСТАЛАРИТЕ в смесените региони, няма да се плашите, всичко тип топ, ядем и пием и се веселим г-не , а на 26 март ще се издигат балони, лебеди, гълъби, кой каквото има у дома ще пуска в небето бате, ние сме от маалата турци пара дай бате, там проблем има, работа има пара няма титана не дава само 290 а деца бюлюк

нашите политици само земат костюми от туркие, вратовръзки, обувки, всичко качествено там, предатели, НЕ ГЕРДЖИКА. ТОЙ ПОНЕ СЕ ЗАХВАНА С ПРОМЕНИТЕ, а защо досега не го сториха, като изключим Иван Костов. Всичко над 40 лазарника бяха изхвърляни през неговото управление от предприятията. Иначе Герджиков няма напрежение, а ИМА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ В РЕСТОРАНТА. Питай Доган тоя ще ти каже в кой град, и кой ресторант и ти да отидеш. Заедно са дпс и дост и герб, а сега се готви и бсп, няма да се плашиш ГЕРДЖИКОВ, минавайки днес видяхме, страхотна гледка НА МЕСТАН АГА, всичко е с него, да си мисли Дуган агата. Весел ден. Малко се посмяхме, като няма хляб, то поне има веселба и много лъжи бе Герджиков. Жив и здрав бъди господин Герджиков и много здраве да носиш на децата, бащата, и цялото семейство САКСКОБУРГГОТСКИ. Чип страхотен, качествен. Там е проблема на българина, бай Ганю няма чалъм да се промени, на такова ми мяза г-н ГЕРДЖИКОВ.

Как Армения - три пъти по-малка от България може да отстоява нацоналната си чест и да противостои на Турция,а нашите скопени ръковители само замат стойка Г. Може бе предпочитат да крадът на рахат.

Вибегало добегало

Кой разреши и регистрира ДОСТ и оня предател ЕКЗАКТНИЯ мръсник? Кажете КОЙ, че да го благославяме цяла България!

Turska partia v Bulgaria e narushenie na konstituciata na durjavata. Germancite pokazaha kak triabva da se otnasiat s turskite malcinstva-turcite kudeto i da se namirat triabva da spazvat zakonite na suotvetnata strana.

Съдия Лилия Илиева от СГС отказа регистрацията на дост. От ВАС регистрацията беше допусната състав - Светла Чорбаджива, Евгени Стайков, Ваня Алексиева. Благославяй.

Има просто решение на проблема. При явно нарушение на закона, да се "заличава" партията и гласовете подадени за нея да се преразпределят между другите партии. Ама къде е достоиството на съдебната ни система? Нали тя разреши етническите партии в България.

феса трее персона нон грата а Местан у Анадола

Местан,подръжника на ГЕРБ ,усигурил им победата на местните избори ,мюфтията ,турския посланик са били на 2 март на Шипка м.Орлово гнездо ...правили са молебен за загиналите турски войници на Сюлейман паша ...това е факта българи...

И аз съм клепоухко! Затова другия ма е харесъл и тъй съм се ухилил. Това и по 10 хилки за всяка смяна с кадри на БКП-то.

Оставам безмълвен.Ако Президентът на Р.Турция-г-н Ердоган ,държи да считат страната му за правова държава няма право да се намесва,макар и косвено във вътрешните работи на своите съседи.Нека кажа истината-не съм сигурен ,че нас българите има кой да ни защити при един конфликт.И представа си нямам САЩ кого ще защитят при един непостоянен в действията си президент.Мисля,че България е в безизходица и че г-н Герджиков се усмива,но е много притеснен и не е сигурен как да постъпи.Аз така знам-ако си мълчим при грешки,ще ни тъпчат.

Има Кой да ни защити при един конфликт, затова и не се опитват. Много добре знаят това в Анкара. Ако рекат да превземат Булгаристан, ще трябва нови мостове да изграждат и железопътни тунели в Истанбул. Само едно леко земетресение в Япония 2011 годна, я премести с четири метра по GPS-a.

Явно си добре запознат-аз не бях чувал тези неща.Дано си прав.

Меди Доганов стратегически държеше добри отношения с Турция и поддържаше една 300-400 хилядна българска общност там, за да бъде ДПС "балансьор" в българската политика. Сега обаче, нещата се попромениха. В Турция дойде агресивен султан, който безпардонно смачка вътрешната си опозиция и насочи вниманието си извън Турция. Засега провокативните действия са само дипломатически, но е въпрос на време да вкара и армията. България трябва спешно да отнеме двойното гражданство на българските турци, за се избегнат ЯВНИ вмешателства в политиката ни от страна на султана, а Турция трябва да се изхвърли от НАТО. Иначе - лошо. А ние ще сме първите, които ще бъдат премазани. А познаваме добре турците и си ги знаем на какво са способни.

Правилни мисли !

Вярно! Но кой ще я свърши тази работа, тия безгръбначни, алчни и крадливи политици, дето не мислят за народа ли? Нямам вече надежда!

герджиков, абе ти си една нула! с минус, обаче! ако разбираш поне малко от професията, знаеш какво ти казвам... :-))) ..."царистите" са най-нескопосаното население от раята, общо казано. те винаги първо са продатели. царското падение на дс мутрите ver. 2.0. Тотален краш!

Ами да и обяви война....... както е тръгнал.....

Сега е много удобен момент да бъдат изселени и останалите в турци. Така вече Ердоган няма да има причина да се бърка във вътрешните ни работи.

Американските части в Еврпа спешно да се дислоцират на българска територия, а да не пазят от несъществуващ враг централна Европа.

Как И с кого държавата ще гарантира Честни избори в Турция , като гражданите там са арестувани без съд ! Кой ще защити наблюдателите ни ? И кой би отишъл !

Българската политическа класа лудо се надпреварва да продава българските национални интереси.

бюлетина 14-това е истината!!!!

ЦИК незабавно да се забрани гласуване в държава във военно извънредно положение !

Всъщност , ГЕРДЖИКОВ нищо не каза.

кога успяхте?!

За да не се получава такова напрежение просто да се въведе правило, че всеки, който гласува трябва да представи документ за платени данъци в България Точка

не споменавате нищо за смъртните заплахи които костадин костадинов от ,,възраждане" е получил от някаква турска организавия,защото е поискал ,,партия дост" да бъде отстранена от изборите заради скандала с тоя турски ташак-забравих му името-дето агитирал турските боклуци да гласуват за кюпека местан.

За мен този човечец трябва след изборите да се срамува и уволнен от държавната работа. Много мръсно направи.

Призна ,ама с бой или без бой?

Мюезиноглу=сина на мюезина... ...... Как да си представим, че български министър-ПОПОв агитира за някоя турска партия?:)) ..... Там скоро партите изчезват..!:))

Nqkoj si

Колкото повече отстъпки се правят на турците толкова повече стават по-нагли и самоуверени... това им е в "природата" на всички мюсюлмани... без лоши чувства... просто констатация...

ДПС ще ни се види слънце пред този турски наемник Местан.

"Местан направил молебен за загиналите османци на Орлово гнездо на Шипка " що мълчите бе Герджиков де е данс , къде е държавата?

бе ще те те разцелувам бе, премиерино. Истината е, че трябва да даваме приоритет на отношенията с Гърция и Турция трябва да го усеща това . Поне докато се джавкат, а то ще е много години напред. Така правеше Тодор Живков.

На Берлинския Конгрес , който порязъл яко България самият кайзер Бисмарк като домакин се обличал на няколко пъти с военна униформа за да сплашва турските представители, които нещо се опъвали. КАМПАНИЯ: КАЙЗЕР БИСМАРК ОБЛИЧА УНИФОРМАТА И ПРЕПАСВА САБЯТА, Това по повод и сегашния немско-турски скандал дипломатически. Ако има някоя гравюра , снимка, картина по случая е добре тя да се използва от всички български партии в кампаниите им. От всички, една и съща. Ей така напук на новия султан. Има и друг вариант - да поканим военните министри на натовски държави, на САЩ, Франция, Германия, както и тези на Русия и най-вече Китай да се снимат за нашите партии, но това е по-лош вариант, не ми допада такова частно, тяснопартийно използване на дипломати и министри. Ама ако някой се съгласи. Волен може да уреди нещо. Нали знаете, че Турция и Китай не се обичат, щото Турция и на Китай се меси по повод мюсюлманите в западен Китай (уйгури и т,н,). А на нас не се била месела. Ами може би вече ни директно ни управлява и думата намеса е наистина невярна. Иначе ми допада изявлението на премиера. Президента за сега е добре да не се намесва сериозно. ИГНОР. Знаете тази дума. ИГНОР на Турция.

Vinetou

Историко, историята е точна, само дето Бисмарк не е КАЙЗЕР, а КАНЦЛЕР!

Ама какво друго очаквахте след прегръдките с Ердоган, веенето по конгреси на партията му, изявленията на Борисов, че е негов приятел... Да стои отстрани и да не се меси във вътрешната политика на България ли? Тепърва ще берем плодовете от "успешното" управление на ГЕРБ!

По повод Oбединените патриоти ще са първи-няма как да стане при наличието на един психар като В. Сидеров. Навярно и другите не са много читави щом са се обединили в едно.

Не разбирам как може да има дипломация там, където политиката се връща с векове назад. Имаше опити за добри отношения по времето на Т. Живков, когато бяхме политически силни, имахме могъщ покровител и двете държави говореха на равни начала. Глупостта на наши политици разгради страната и съседите започнаха да ни гледат с други очи и си позволяват да ни съветват. Стигнахме дотам, че да ни е страх да отменим двойното гражданство, макар, че е вредно за нас.

Прав си, но БГ имаше явно предпочитание към Гърция и именно с Гърция поддържахме по-добри отношения, което си беше и явен намек за Турция от нас. Правилно е било да е така. Днес трябва да е същото.

Живков си даваше приоритет на Гърция пред Турция. Умно нали и правилно. Относно двойното гражданство идеята беше българите в Македония, Молдова, Укрйна и т.н. да се привържат към родината ама това върви с турските проблеми. Много баландс трябва, а имаме ли способни на това политици и дипломати не знам.

А защо руският посланник ходи навсякъде без проблеми? Сега гледайте да направите някой золум за 2 месеца.

за да си командва колонията

Какво общо има тук руският посланик? И ако някой е забравил, да отиде на Шипка и ще си спомни защо отношенията към Русия трябва да са съвсем различни, отколкото към всеки друг.

Аре сега всички дето подкрепяха Русия при завземането на Крим, да подкрепят и ТУрция за подкрепата и на малцинствата в България и бъдещото завземане на Кърджали.

Русия е отнела Крим от Османската империя по времето на Екатерина Велика оттогава територията е руска. Балканите са завладявани с жестокости в продължение на векове от номади, обединени от религия, нарекли се османлии. След като нищо не са оставили на тази земя, са изгонени от местните народи, живели тук хиляди години преди идването им. Научете историята и престанете да ръсите небивалици!

ПРАВИЛНО ДЕЙСТВА ГЕРДЖИКОВ!!!

Амчи как да кажем че сме руски кавали директно.Не става.Друго си е да развалим отношенията с Турция и да сме против ДОСТ дето изместват руската маша ДПС.

Блюдолизецо ,не може ли да си просто ....българин ?????

Амчи то ката гледам ДОСТ не се харесват най вече на петоколониците дето искат да на вкарат при мурзилките

Ако си гласоподавател на тази измислена с конкретна цел партийка, може, но българин това не може да напише! Всъщност, още Вазов е прибавил в "Под игото" един Кирияк Стефчов. Има ги и сега, за съжаление.

За мен Русия остава онзи съюзник, който винаги ни е защитавал, на когото можем да разчитаме, който никога не би посегнал върху целостта ни. Виж, турските политици все по-ясно показват какво е отношението им към нас и злоупотребяват с добросъседството.

Ей, временни в правителството, самозабравяте се. Да не ни спретенете някоя война, не се взимайте на сериозно. Посойният Петко Бочаров, в едно последните си интервюта,каза : винаги с Русия, никога против Турция. Много правилно. Служебният министър председател, а също и летеца - президент, да не се навират между шамарите. Бог да ни пази! Не искаме война !!!

Някои хора го разбират ,че България ВИНАГИ ДА Е В ПОЗА ПАРТЕР И БЕЗ ВАЗЕЛИН В РЪКА ,А ?

Не е вярно и това зависи от хората, които ни управляват. Когато се подмазваш на някого и трепериш от него, той започва да те гледа високомерно - това ни докара ГЕРБ с политиката към турците. С достойния президент, който имаме сега, със сигурност постепенно ще възстановим поне малко от самочувствието, което имахме някога. Никой не говори за война!

Нищо не се чува за партията под руско командване ДПС. Много години се беше прикрила докато се видя че е на руска служба

Щото ДПС са проруска партия затова ги коткаха толкоз години

ЗАЩО МЮФТИЙСТВОТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТУРЦИЯ ????????Борисов ,страхливецо ,нагаждач такъв ,защо не ги изгони ,защо предаваш България ,нямаш ли достойнство и БСП са същите мижитурки ,измет продажна ?!!!

Ето, сега Герджиков има дори и повода да ги изгони.

Гласуваш за БСП и ГЕРБ получаваш ДОСТ и ДПС ,нали се целуваха ,уста в уста пед...те продажни !!!!!!!

Станшев от ГЕРБ ли бил! Виж го ти. Ла.но с ла.но!

Айде сега напрежение! От турска гледна точка си е "внимание", комплимент, така да се каже.

Ми те в Анкара бяха свикнали ГЕРБ и компания да им се кланят и да викат само ДА.

а сега Анкара като се цунка с Масква, кво правим?

Не ми е ясно къде влезе Москва в отношенията ни с Турция. И Анкара и Москва не са се цункали а Анкара много внимава да не ядоса Москва

Да ви еб" ма>>>>>

Като гледам тези нещастници все повече се убеждавам , че Обединените патриоти ще бъдат първи !!!!

Заедно с най-големия руски патриот сред българските политици, нали!

СМАЧКА МУ СЕ ФАСОНА И ВЗЕ ДА СИ СЯДА НА ЗАДНИКА ,НО ПОНЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ..!

Къде бяха "патриотите" когато се регистрира ДОСТ? Управляваща в коалиция с ГЕРБ партия май

я не май