Льо Пен не печели нито един регион на изборите

Крайнодесният Национален фронт не успя да спечели нито един регион на днешния втори тур на регионалните избори във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Льо Пен не печели нито един регион на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не се занимавам с политика, имам си сериозна работа, а и не мога да крада. А ти явно си усвоил подхода на някои лекари успивачи към клетите им пациенти: Нищо ти няма, нищо ти няма. Докато човечецът се спомине. Не си много сложен за разбиране.

Не го искай толкова. Защото не се знае какво ще има по-напред война или вълна или 2 в 1. Ще бъде доста черен екшън всеки случай. Не е за гледане с американски пуканки на плазмата в хола. Пък и недай Боже да участваме в него. Кютай си сега както си, недей да искаш много, по-скромен бъди.

Народът е казал - шило в торба не седи. Ще ги спънат сега с еврегейските номера, обаче следващият път ще бъдат пометени. Няма такава пропаганда, която да издържи дори и сред разглезените западни зомбита, щом рязаният вече им е отзад.

Напротив - за Франция. И още по- черно ще й стане. Пък Путин си е най-на кяр. Следващата бежанска вълна ще бъде към Русия. От етнически европейци християни. Ще демократизират "мракобесната" Русия и ще я направят супер европейска държава. Без Путин нито да ги кани, нито и пръста си без да мръдне даже.

рано си прекалил с кумиса. Иди се наспи.

Интересна работа - очаквах коментарите да са от родните франкофони, а то - пълно с постове на русофили .......

Изборите във Франция оставят без представителство повече от една трета от гласувалите французи. Това е неизбежно следствие от мажоритарната система, която някои така безкритично пробутват на България. Що се отнася до социалистите и саркозистите, техните партии се оказват филиали на една и съща политическа сила. Тази политическа сила представлява интересите на истинската власт във Франция, на едни хора, които управляват тази страна от десетилетия. Без да се явяват на избори.

Те поне гласуват, а и едва ли имат 500 партии и движения, алчни за субсидии.

Колко далеч пред нас са французите, колко трешзво и съвременно мислят и действат. Социалистите призовават избирателите си да гласуват за десницата , за да се избегне злото - нациналисти ксенофоби. Кога в България левицата и десницата ще застант заедно и унищожат ДПС напр. или Атака. Наште менте политици се коалира с всеки ( дори и с шейтана ) за да управляват.

Различен, ти си напълно неадекватен. Да се избегне злото ДНЕС означава да бъдат спряни нескончаемите потоци от заселници, чиято култура и чийто език нямат нищо общо с Европа и християнството! Вие сте зомбирани и немислещи, винаги сте били такива! Хайде подскачайте пак за победата, тоя път ислямизмът е в къщата ви!

Да видим, какво е правил Цв.Цветанов последните 10 дни и дали не е консултирал и надзиравал изборите във Франция.Не ме вълнува политическия живот в тази и доста други страни, но си мисля, че тази странна избирателна метаморфоза не мирише, а вони.Е, в крайна сметка-да живее ДЕМОКРАЦИЯТА!!!

Знаете ли откъде идва "национален фронт". От думата "нация" както нашето "отечествен фронт" от думата отечество. А десните партии се създават точно при всенародния хаос наречен демокрация и създават така наречения елит чрез трупане на капитали в определени джобове. И в края на краищата какво излиза, че парите управляват света. Но най трагичното идва когато човек легне на смъртния одър и започне да плаче. Затова "обучавам " един човек че хората това са си надробили преди 20 и кусур години и трябва вече масово да измират което го искат и боговете защото акъл в празни кратуни не се налива.

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАРЪТ НА бронтозавър - зан!!!!!!! на същото мнение съм и аз!!! БРАВО!!!

Режисьорът Стенли Кубрик: "Янките не са стъпвали на Луната, аз заснех измамата". След колко десетки години остатъците от днешния френски елит ще си признаят фалшификацията?

Безкрайно съмнителни са "получените" резултати. За мен изборите са фалшифицирани - не може водещата партия от първия тур да не получи нито едно място на втория, и то именно на фона на безкрайната паника, обхванала стожерите на съвременното робовладелство. Щом могат да инсценират тероризъм френските (разбирай юдейски) управляващи, защо да не могат и да фалшифицират вота? Неолиберализмът по света е вече откровен фашизъм. Големи пари и исторически мераци са заложили управляващите масони в неосъветския проект "ЕС", че да си позволят да го загубят. Уви, по-лошо ще става - и за Франция, и за света!

Така както прави Путин

Както нашите,натаманени по време на "заложническата криза" в Армеец.

не си губи времето тук ! тичай обжалвай !

Абсолютно си прав бронтозавър-зан, за съжаление и по-лошо ще става и за Франция, и за света. Но за радост Божият план не включва световното господство на юдеите. Финалът му е друг. Доста черен за самозабравилите се от тях.

Това е заради руското финансиране... Кой харесва партия, спонсорирана от Путя?

Всички менте нациоаналисти които козируват на путин рано или късно народи ги разбира що за стока са всъщност.

Да френският народ ги прецени "мъдро" тези менте националисти и "гласува" за халифата. Кой каквото пожелае, ще го има. Бог е добър.

Опорна точка : Гласувайте за люпен или ще ви отмъстим с халифат

Общо взето и във Франция опитват да наложат/ както навсякъде/ американския модел - еднопартийна система с две/повече от две партии/,като на власт винаги е партията на Златния Телец.И ако някой се опита на направи нещо против Златния Телец,в действие се вкарват всички налични средства!

Кофти работа. Сега ще трябва да връща заема, който взе от Путин, а власт .... няма. Няма и пари!

Само като си помисля,НФ до преди известно време дори и него смятаха за фактор сега десници и шевици се обединяват срещу партията на Льо Пен това е достатъчно красноречиво ако чродължава ЕС със същата политикакалво го очаква до1-2години

А платените русофилистици тук така искаха,че я обявиха предварително за победител!!Ах тези опорни точки,спускани от далече!

А строителите на Вавилонската кула с такъв ентусиазъм й вдигнаха реплика в Брюксел, че чак и недостроена я оставиха, та да бъде едно към едно с оригинала. По нататък знаем с оригинала какво станало. Ееех, няма нищо ново под слънцето.

демнокарция ама само за изявените служители на мамона комунисти. другото е за наивници. Никой не е очаквал да я оставят да спечели. Честни избори както винаги.

"Левите" милионери се прегърнали с "десните" милионери, защото националистите заплашили, че ще им спрат кражбите и ще ги вкарат в затвора, а електората рупа ли рупа! Тук е същото положение!

Това което направиха във Франция е на фона на безработицата джихадистите подлудиха от страх обществото от една страна!Проведоха се избори и управляващите надцакаха джихада като заплашиха обществото с гражданска война!Французите избраха от две злини "по-малката"ако възможноста да те взривят или разстрелят е малка злина!Поликултурния модел е неработещ!Една от причините че исляма се възприема от младите европейци е банковата система на мюсолманите!При тях няма ЛИХВИ!!!Лихвата при еврейската световна система е основния елемент на натрупване на богатството в ръцете на 2%от американскито общество!Останалите плащат като луди и работят на две или три места!Но дълговата спирала не спира!Причините за ислямизацията на Европа и в частност Франция са чисто икономически!ЕС трябва да разработи нов икономически модел или бавно ще рухне!Неравенството експлоатацията дълговото заробване не се възрприемат от младите!Страхът г-да политици налива вода в мелницата на националистите а това води до война!Пример -Югославия!Искате ли френска югославия ?Скоро ще я имате!Защо си отиде Саркози?Защо Оланд има рейтинг нула?Защо се въртим в кръг и не искаме да погледнем истинската причина за нещастията! Разпределението на богатството!Как и защо става така а не иначе?

Еми чифутчетата го измислиха бе мило!:-)77687

това поражение го бяха обявили още преди повече от седмица. Всъщност, а и на практика, в европа отдавна не съществува деснен лидер. Всичките подобни профили са умело подбрани и безспорно доказани отрепки с тотална, умствена недостатъчност. Човек даже може да си помисли, че ги е подбирал някой евтин роднина на недоосапунен червей от сметището на Освиенциум. Само дето липсват хората съответно и мислещите... За сметка на това пък, не липсват стимули, привилегии и субсидии за гнусляви полупримати. Факт, че това е точно толкова необичайно колкото и логично според случващото се. Лека нощ, Иисусе.. !

Hе ставе ясно какво искаш да кажеш: 1. че ще изколят хората на путин (чифутите)? или 2. че хората на путин (чифутите) ще изколят франсетата?

Много добре разбра какво съм искал да кажа. Но мога да поясня. Има три чифутски държави понастоящем: Израел, САЩ и Швейцария. Друго какво не ти е ясно? Иначе чифутите са си навсякъде, където "потрябват". Мога да ти кажа и на какъв принцип си въртят света на пръста. Само с едно изречение. Ако искаш разбира се.

к'во от т'ва?! Умни са, хитри са и го въртят, теб 'що ти е тъжно?

На какъв принцип евреите въртят света ?

Една акция един глас. Видим е с просто око.

Ами заслужават си Халифата.

Днес националист е мръсна дума.

В АМЕРИКА ИМАМЕ МИЛИОНИ БЕЗРАБОТНИ САМО ЗАЩОТО КОМПАНИИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ВИСОКИ НАДНИЦИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАТОВА ИЗНАСЯТ ПРОИЗВОДСТВАТА В КИТАЙ - ДЕМЕК КАПИТАЛИСТИТЕ ПРИ НАС ЧУКАТ ЯКО АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД :)))

НароденСъд 2

Е то и в ЮК е така! Искам тея във Франция, дето си дадоха днес територията без бой на противниците си, какво ще правят на изборите догодина..... :)))

патриот все още не е станала мръсна дума.

Льо Пен пак загубила? Олеле ..ще хвърчат глави в Кремъл, както и на улица Савушкина 5 във фабриката за тролове в Санкт Петербург. Пак 2 влака с рубли на вятъра...

боко тиквето е пратило цецо-ухото за наблудаваш и са подменили чувалите с булетините....нема отарване от соросоидната талмудо-ционистка чума. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВЪВ ИТАЛИЯ ВТОРАТА ПО ГОЛЕМИНА ПАРТИЯ ДЪЛГИ ГОДИНИ БЕШЕ ИТАЛИАНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ , НО ТЯ НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛА ПОНЕЖЕ ВИНАГИ МАФИОТИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРАВЕХА КОАЛИЦИЯ СРЕЩУ НЕЯ:)))) .... ВЪВ ФРАНЦИЯ ЛЬО ПЕН ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА КОМУНИСТИ , НО ФРЕНСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ ИГРАЕ СЪЩАТА ИГРА :))) .. ВАЖНО Е КУЧИТЕ СИНОВЕ КОИТО СА НА ВЛАСТ ДА СА НАШИ АМЕРИКАНСКИ КУЧИ СИНОВЕ :))) ....

и добре че не е управлявала комунистическата партия в Италия. Иначе сега щеше тук да е пълно с италианци. Вместо в Италия с българи :D Винаги съм се чудил как ги насмиташ такива - глупост до глупост...а то се оказа че си бил комунист с чугунена глава, обвита с бетон, като на летящата чиния на Бузлуджа.

ТЕ ЗАТОВА МИЛИОНИ ИТАЛИАНЦИ СА ИМИГРИРАЛИ ПРЕДИ НАС В АМЕРИКА :))

важно е, кой брои ... той и Ердоган изненадващо спечели в Турция...

ЕВРЕИНА САРКОЗИ, ЩЕ УПРАВЛЯВА ФРАНЦИЯ!

така както евреинът путин управлявав русся.

евреоте управляват русся начело с путин.

Tочно както управляват евреите в Pусия начело с путин.

кати и бутнат кулата мангалите ще се сетят да гласуват ама ще е късно

Както в България, така и във Франция хибридната не хваща дикиш. Язък за парите.

""Язък за парите"" - то това не са пари, а рубли.

рубли рубли ама в евро ! 9 000 000 € обърнати в рубли , колко ли тежат?

Нали искаха толкова да си интегрираме си га ни те, нека им хак сега... тези дето те си "интегрираха" се мобилизираха и решиха вота... днес Франция разбра, че е загубила суверенитета си и от тук на там ще трябва да се съобразяват с вота на поколенията от емигранти, които имат право да гласуват... Честито и Наздраве!

Е ЗАТЪПЯЛО ДО СТЕПЕН ДА ГЛАСУВА, ДА ГО УПРАВЛЯВА ЕВРЕИНА САРКОЗИ!!! ДО ТАМ ВОДИ ЛИБЕРАСТИЯТА!!!

Путин им е по-добре на тези.

3начи и руското е затъпяло също защото ги води евреинът путин, известен още като шеломов.

Що ли се сетих за Маяковски: "Бих желал да живея и да умра в Париж ако нямаше такава земя Москва".

Вдсе едно да кажеш, бутилката е наполовина празна. Това ли е новината? Защото е по-правилно да кажеш Кой печели изборите. Така и при нас Атака не печели нито един регион, а по-важното е какво печели България в тези региони.

путлеристанската икономика след срива на петрола.

Местни избори във Франция, Путин на мушката. Местни избори в България, пак Путин на мушката. Бе много велик този Путин, командва цяла Европа, не дава сън на соросоидите. Уж бил беден, народа му живеел в землянки, рублата се сривала, никой не го обичал, а той си купува партия във Франция. Остава да изплюете камъчето, колко струва достойнството на Франция - 100 евро или 1000? Ха със здраве, и да не забравите да измиете цукалото под нара.

Не се възражда лесно империя.

Много лесно можеш ЛИЧНО да провериш кога и какви пари Путин е превел на тази т.нар. "национално отговорна националистка" от Франция! Направено е полу-явно и полу-тайно под формата на... заем(?!). Потърси, грамотен си, гледам че кълвеш по клавиатурата.

ми то го пише , и льо пен го каза ! 9 000 000 €. не на франция а на ль пен ! а тя е много достойна ! изхвърли баща си от партията която той създаде ! достойна за възхищение постъпка !

Бе това ли не ти дава сън? А 3 000 000 000 евро от ЕС на Ердоган, това какво е, джобни пари от твоя джоб ли? Путин финансирал... и французите се настроили против Марин, това ли реши изборите?

Големите националисти. Дори и Путин не пожела да ги приеме. Само им даде пари. Народа не е глупав. Тези неща се виждат.

Той ще загуби и следващите президенски избори срещу другия кандидат - МЮСЮЛМАНИН !!!

тя, льо пен , е тя !

Путин-детската болест на соросоидите!

по скоро срамна болест е .

Какво показа това? Че в днешно време ляво и дясно са условни философии за заблуда на избирателите! Щом уж вражеските движения се обединиха срещу общия враг - национално отговорна партия, Европа и по-специално Франция не я чака нищо добро!

твърде оригинално разбиране, за да стигнеш до там, да обявиш една антиевропейска, финансирана от Русия партия, за национално отговорна! Това някакъв нов вид хумор ли е? Все едно да определим нашата развяваща руски знамена партийка АТАКА за национално отговорна партия. Ха!

Наистина ислямът води Европа към погибел и това кара някои чакали тук да вият от радост.

популистка партия ! като на ципрас !

Mарин ,след 18 месеца си президент !

президент на аборигените от Гуадерупа.

Вие и наш жужи все го гласите за президент, ама нъци! Скоро и франсетата ще се осъзнаят и тая мадама ще се крие при Путин, ако и него все още го има. Не си ли задавате въпроса, от каква любов необяснима Путин финансира тайно, а още повече явно, всички така наречени националистически партии в Европа? Ето защо цените на суровините, особено на нефт и газ, трябва да паднат още, за да няма пари руското комплексарче да купува европейски партии!

смей се сега , защото ние ще се смеем последни и скоро !!!

..Републиканците" на Никола Саркози печелят седем от тринадесет региона във Франция, е вече не се чувствам чак толкоз паток оказа се че освен националисти и глобалисти имало и републиканци:)

Тук има едни вампирясали соросоиди, които търсят под вола теле. И като няма БГ новини, пърдят партенки за наивни лелки-реститутки. Франция по традиции е русофилска страна, почитат руската култура, дават руски имена на децата си, нямат нищо против тях. Марин била финансирана от Путин, това глиста Трифонов ли го е казал? Ми защо и Саркози да не е финансиран, нали е против санкциите и печели.

Разбира се, че Марин льо Пен е финансирана И от Путин! Дори, миналата година май беше, избухна голям скандал с една банка и едни пари от Путин за Льо Пен. И вестници писаха, а и в Русия се хвалеха. Също така Путин финансира и националистите в Австрия, както и тези в България. Путин финансира всички европейски партии, които са против ЕС и НАТО, т.е. крайно-десни и националисти. Вечна им дружба, значи!

ха, че само американците ли са на тази земя!!!!! ЕСТЕСТВЕНО, че и Путин ще финансира, макар, че шоумените са по-стръвни, щото повече обичат да папкат и да крадат - я у нас какво правят. Аман от двойните ви стандарти!

Европодлогите голям страх ги е подгонил от националистическите движения в последно време! Що ли?

Хи хи Гледали ли сте Мълчаниети на агнетата ? Следващия евро доклад за България ще бъде не по малко ужасяващ И този път с имена дати и факти Меркел ако е умна още от сега ще призове българите да махнат Борисов че фа не пламне и нейната черга

Марин печели в Парижки регион - най-важният!

грешка, от моя страна, извинявам се.