Коментари - Борисов: ГЕРБ вдига избирателната си подкрепа | Днес.dir.bg

Борисов: ГЕРБ вдига избирателната си подкрепа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че от резултатите до момента, се вижда, че партията вдига избирателната си подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ вдига избирателната си подкрепа | Днес.dir.bg

Коментари

Пожелавам на Боци Боклука успех на парламентарните избори през 2017 год. и преодоляване на 4%.товата бариера, защото без него ни чака скука!

Герб си отива! Спете спокойно деца ! Боце не може да гледа без властта. Не може да приеме, че ще трябва да се върне в Банкя.

Прочетох доста коментари и стигнах до заключението, Че България е станала държава на простаци и глупаци ! Стига сте го плюли Г-н Борисов, кажете от къде и какво открадна, има си прокуратура и ако е нарушил законите, ще бъде наказан ! Престанете да правите България за смях, вие простаците никога неможете да се устроите в чужбина, защото няма кой да ви вземе на работа, умните и интелигентните си намират бързо мястото, но се срамуват да кажат, че са българи........................

Местан се намести в българския парламент и "командва" маскарада със "рушвети" вместо почетния председател!

pobelial

бате бойко ти си велик икона е бате твоят лик ти прослави ни навред сега сме много напред стигнахме ги американците зад нас са даже и албанците майка ми бате е пенсионерка и е доволна бате милионерка тук на село бойче сме добре никой вече нас не ни краде твойто гадже милият цветан циганин не остави ненаебан здравословно бойко се храним и гости редовно бате каним бойко бобец ядем и вода пием и зъбите редовно бате си мием всички тука сме много щастливи всички на герб сме се подчиунили в тебе бащице бате наш бойко мили всички ние на село поглед сме впИЛИ

Пожелавам на тези мутирали подобия на хора,които за жълти стотинки са продали душите си на мафията никога да не станат пенсионери и да нямат за кого да милеят и кого да обичат!Писна ми от комплексарите с дудуци и тъпанарите с тъпани!

Соросоидната фашизоидно-вашингтонска помия се оказа най голямото зло, което се е случвало на България и българите след втората световна война!!!

Скоро ще останат да протестират само роднините на Тиквата,и Цецко апартамента!

Всеки уважаващ себе си българин трябва да заплюва право в лицето,платените чалгари от така наречения ..протест.Хайде поздрави на майките на всички еничари ,продаващи задниците си за стотинки.

Кои управляващи имаш предвид?! Ако имаш предвид предишните герберунгелски бандити така е! Само че не е плюем се, а те плюят! Докато бяха на власт на Боко все Станишев му беше в устата! Беше и продължава да е! Държавата ни ще се оправи, ако герберунгелите бъдат изметени и изхвърлени на ролитичаското бунище!

И пак ще повторя-ГЕРБАДЖИИ ПОМНЕТЕ! Великият доктор от Симеоновското милиционерско училище, каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат.Това е същноста на ГЕРБ, а неговите подръжници са лош материал,според създателя му. За да те приемат в Симеоновското милиционерско школо,трябваше да си тъп и физически здрав!!!

Правилно,браво!

ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ НАТИСКА ОТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ. НА НИКОЙ В "ПРОВИНЦИЯТА" НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ШЕПА ХОРА КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СТРАНАТА. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ? НИКОЙ НЕ ВИ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, САМО ДЕТО ГРАЧИТЕ И НЕ ОСТАВЯТЕ СОФИАНЦИ НА СПОКОЙСТВИЕ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ВАЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА! ДА МЪКНЕШ ДЕТЕТО СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ В ПОВЕЧЕ Е МНОГО ГРОЗНО! ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД !

Точно казано ,Браво!

Не протестиращите ще свалят преждевременно Олигарски, а политиката на БСП, ДПС и АТАКА, както и самият Олигарски

Много сме за независимост от мафията. Малко сме обаче тези, които смятаме, че оставка на правителството ще помогне да победим мафията. Напротив, т.н. протестиращи подкрепяте на практика мафията на бойковци и цветановци. Сега това е най-опасната мафия защото е била на власт и знае как най-добре да ни работи мутренски. Така, че не можете ни заблуди с лозунги на крадеца, който вика "Дръжте крадеца !"!

Народа на 12 май реши - Боко Тиквата да не е премиер. Какво искате още? През ден избори? Не, най-малко през 2 години. Другото е излишно харчене на пари. Аз не давам от моите пари да се правят постоянно избори!А вие?

Така е ,правилно!

Доживехме мафията, освен в певачки, бентлита, хотели да земе да инвестира протести. Все пак е прогрес. Но когато почне да инвестира в образование /немам предвид Кембрич/ тогава че се опрайме!

Как може да имаш наглостта да искаш вот на недоверие за цялостна политика към правителство, което не е изготвило държавен бюджет с изтъкнати в него приоритети!!???!! ГЕРБ и Б.Б. са най- лошото нещо, което се е случвало на България!!!

И това с митингите и вотовете на недоверие е изключително грозно! Но гербаджиите са веимоверни наглеци, лицемери и лъжци! Пердета та дрънкат! Абе куче срам има ли бе та и герберунгелите!!!

Борисов не осъзнава ли, че след управлението му, Орешарски и вълшебник да беше, нямаше да може за 100 дни да реши проблемите на България.

Бойко тикваря като няма какво да прави ша внася вот на недоверие и ще организира митинги -само си чеше езика ,какво не е направил орешарски въпреки че има голям натиск от протестиращите пак е свършил някаква работа ,аа ти драги ми тикварю има ли нещо с което може да се похвалиш тияя дето викат оставка са ти последните платени хора от ттеб бойкоцялата политическа партия герб са КАЛИНКИ начело с тебе спри да се възгордяваш спри да се хвалиш.

Митингите на Боко са пълна глупост!БОКО БОКЛУКОВЦИТЕ и тиквочите имат по-голяма нужда от психиатър . Направо въпиюща!!!Хайде МАРШ!!!

Хей Тиквуне ,това да не ти е театрото на онова нахитрело селянче от Банкя, та да гледаш, тука с гледане не става, требе акъл да прочетеш, да вникнеш, управлението не е да джиткаш от сутрин до вечер напред назад, малко тенисче, некое мачле, софричка и ред други само не и работа!

Приоритет Номер 1 : БОКО БОКЛУКО и ЦЕЦКО СЛАБОУМНИЙ - в пандиза ! Другото само ще се оправи .

Бойко , Бойко , то вотове на доверие,то митинги бяха - не е като да се пъчиш като пехливанин из коридорите на Парламента!Ако много се пънеш, ще си получиш шута в задника!А на изборите , когато и да са, си направо в нокаут!!!

Когато нямат аргументи, червените задници започват да плюят и обиждат. Отврат!

Айде бе,верваш ли си?

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна помия!!!

Всеки път, когато се предложи нещо градивно, гербеджийте включват лайн*метите и вувузелите да го оклепат! Въпрос на манталитет, а какъв манталитет може да се очаква от последователи на второразрядна мутра с бухалка?!

Грижата за всеки български гражданин е градивност! А тези твои герберунгелски лъжи за парите на ромчетата са гнусна манипулативна лъжа на пълен боклук като тебе! Парите за децата се дават само ако детето ходи на училище независимо дали е ромче или българче! Абе какви изроди сте вие герберастко седерастките соросоидни боклуци! Обвинявате Сидеров във фашизъм и расизъм пък вие сте върли расисти и хомофоби! Нали сте демократи и европейци и борци за свобода и равноправие пък мразите ромчетата, мразите етническите турци, мразите, мразите, мразите...Не!

По времето на Борисов всички институции в България се сдобиха със структура от типа: Калинка, Калинка, Цветелинка. А Цветелинка било синоним на бързо проспериращо същество под висока държавна протекция.

С темповете, с които ГЕРБ губят структури и рейтинг, скоро членската маса ще се състои само от Бойко, Цецко и Фидосова, което, на практика вече не е партия а ОПГ(Организирана Престъпна Група)!

След загубата на властовият кокъл се наблюдава масово дезертиране на гербави калинки от София-област, Варна, Видин, Благоевград, Стара Загора, Хасково и др. Бойко губи както рейтинг, така и цели партийни сектори, някой от които сформират отцепнически движения, а другите директно отиват при... Цацаров!

Някой наскоро беше казал за съгражданите си българи "Лош мат`риал" пред аудитория на други българи-емигранти! Този някой нагло призоваваше съгражданите си да садят компири (картофи - бел. авт.), а други да чуват (отглеждат) овце! За него емигрантите българи са по важни и "ентелегентни" от съгражданите му! Кой беше този наглец? Христо Ботев ли? Турчин ли или някой банкянски гамен, илитерат, ритнитопковец и "поженкар" (пожарникар), заграбил над два милиарда контрабандни пари в офшорна сметка! Барабар с г-н Президента!

топлофикация софия се контролира от фандъкова-гербова,общинска е,но явно си замъглен.колкото до твоите съседи не вярвам да си ги интервуирал,а и какво лошо има да се отиде на празник на концерт,мислиш ли че в цивилизована държава може да се допусне такова неуважение към възрастните,не оправдаи хулигански прояви

Тежко ни и горко, след като гледаме колко магистрала се била построила,а не колко работни места се затриха и как народа обеднява и заплатите в провинцията са по 300-400 лв. а сметките по 100-150 лв.

Каква наглост и нахалство! Най-противоконституционната партия ГЕРБ , създадена "нелегално" извън закона се кани най-дълго да "узурпира" властта и да "окупира" държавата, която е на българския народ!!!

Вдига я друг път!Ще му се!

От където и да го погледнеш си е така.

Браво! На бялото не може да се каже черно! Факт!

СЕЛСКИЯТ ГЛУПАК ПАК ВЕСЕЛИ НАРОДА

Сън в лятна нощ.И като се събудиш с мокър з--к и 5 лв. в ръката.

Бойко Борисов няма да промени страната! Поне не към добро!

Нормално е да се вдига! Хората виждаме кой милее за държавата!!!

пак вдигнал кръвното, ама май докторите щели да стачкуват, дай боже...

днес има ли избори герб ще спечли с 49.9%

Да не е с 99,9 хахахахаахааа

герб вдига на баю дедовия

Не знам дали ГЕРБ вдига дедовия, но БСП са на път да останат и без дедовия си.

Направо страшно ми става като си помисля, че тоя чукундур е бил премиер. Да се радваме, че се отървахме, и никога повече да не допускаме такива твари на власт!

Че кой си ти бре, та говориш от името на всички?

Вдига ми Геpб .....По добpе е Бойко да се вдигне и изчезне пpи Мишо Биpата, че съсипа стpаната и имиджа и ,заpади собственото си Аз.

Пожелавам ти същото...

Големият проблем на тази държава и демокрацията в нея е твърде простичък и твърде непреодолим. Електората се състои главно от слуги, които си търсят господари. Докато послушните слуги гласуват и избират тиквени господари - все ще е същото. Докато избраните се държат като господари - все ще е същото. Докато симбиозата между глупав и гладен електорат и самодоволни и задоволени господари съществува - все ще е същото. Когато информираните убедят слугите, че всъщност те са господари на държавата, а управниците са техни слуги, и когато управляващите започнат да се държат като слуги на народа, едва тогава ще се изпълни написаното на сградата срещу конника и ще постигнем демокрацията. В този ред на мисли- какво правят Боко и Цоко в политиката? Аре, къш!

С по- големи основания са в политиката , отколкото Доган ефенди и Песоглавеца Станишев.

Коментари - Борисов: ГЕРБ вдига избирателната си подкрепа | Днес.dir.bg

Борисов: ГЕРБ вдига избирателната си подкрепа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че от резултатите до момента, се вижда, че партията вдига избирателната си подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ вдига избирателната си подкрепа | Днес.dir.bg

Коментари

Пожелавам на Боци Боклука успех на парламентарните избори през 2017 год. и преодоляване на 4%.товата бариера, защото без него ни чака скука!

Герб си отива! Спете спокойно деца ! Боце не може да гледа без властта. Не може да приеме, че ще трябва да се върне в Банкя.

Прочетох доста коментари и стигнах до заключението, Че България е станала държава на простаци и глупаци ! Стига сте го плюли Г-н Борисов, кажете от къде и какво открадна, има си прокуратура и ако е нарушил законите, ще бъде наказан ! Престанете да правите България за смях, вие простаците никога неможете да се устроите в чужбина, защото няма кой да ви вземе на работа, умните и интелигентните си намират бързо мястото, но се срамуват да кажат, че са българи........................

Местан се намести в българския парламент и "командва" маскарада със "рушвети" вместо почетния председател!

pobelial

бате бойко ти си велик икона е бате твоят лик ти прослави ни навред сега сме много напред стигнахме ги американците зад нас са даже и албанците майка ми бате е пенсионерка и е доволна бате милионерка тук на село бойче сме добре никой вече нас не ни краде твойто гадже милият цветан циганин не остави ненаебан здравословно бойко се храним и гости редовно бате каним бойко бобец ядем и вода пием и зъбите редовно бате си мием всички тука сме много щастливи всички на герб сме се подчиунили в тебе бащице бате наш бойко мили всички ние на село поглед сме впИЛИ

Пожелавам на тези мутирали подобия на хора,които за жълти стотинки са продали душите си на мафията никога да не станат пенсионери и да нямат за кого да милеят и кого да обичат!Писна ми от комплексарите с дудуци и тъпанарите с тъпани!

Соросоидната фашизоидно-вашингтонска помия се оказа най голямото зло, което се е случвало на България и българите след втората световна война!!!

Скоро ще останат да протестират само роднините на Тиквата,и Цецко апартамента!

Всеки уважаващ себе си българин трябва да заплюва право в лицето,платените чалгари от така наречения ..протест.Хайде поздрави на майките на всички еничари ,продаващи задниците си за стотинки.

Кои управляващи имаш предвид?! Ако имаш предвид предишните герберунгелски бандити така е! Само че не е плюем се, а те плюят! Докато бяха на власт на Боко все Станишев му беше в устата! Беше и продължава да е! Държавата ни ще се оправи, ако герберунгелите бъдат изметени и изхвърлени на ролитичаското бунище!

И пак ще повторя-ГЕРБАДЖИИ ПОМНЕТЕ! Великият доктор от Симеоновското милиционерско училище, каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат.Това е същноста на ГЕРБ, а неговите подръжници са лош материал,според създателя му. За да те приемат в Симеоновското милиционерско школо,трябваше да си тъп и физически здрав!!!

Правилно,браво!

ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ НАТИСКА ОТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ. НА НИКОЙ В "ПРОВИНЦИЯТА" НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ШЕПА ХОРА КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СТРАНАТА. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ? НИКОЙ НЕ ВИ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, САМО ДЕТО ГРАЧИТЕ И НЕ ОСТАВЯТЕ СОФИАНЦИ НА СПОКОЙСТВИЕ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ВАЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА! ДА МЪКНЕШ ДЕТЕТО СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ В ПОВЕЧЕ Е МНОГО ГРОЗНО! ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД !

Точно казано ,Браво!

Не протестиращите ще свалят преждевременно Олигарски, а политиката на БСП, ДПС и АТАКА, както и самият Олигарски

Много сме за независимост от мафията. Малко сме обаче тези, които смятаме, че оставка на правителството ще помогне да победим мафията. Напротив, т.н. протестиращи подкрепяте на практика мафията на бойковци и цветановци. Сега това е най-опасната мафия защото е била на власт и знае как най-добре да ни работи мутренски. Така, че не можете ни заблуди с лозунги на крадеца, който вика "Дръжте крадеца !"!

Народа на 12 май реши - Боко Тиквата да не е премиер. Какво искате още? През ден избори? Не, най-малко през 2 години. Другото е излишно харчене на пари. Аз не давам от моите пари да се правят постоянно избори!А вие?

Така е ,правилно!

Доживехме мафията, освен в певачки, бентлита, хотели да земе да инвестира протести. Все пак е прогрес. Но когато почне да инвестира в образование /немам предвид Кембрич/ тогава че се опрайме!

Как може да имаш наглостта да искаш вот на недоверие за цялостна политика към правителство, което не е изготвило държавен бюджет с изтъкнати в него приоритети!!???!! ГЕРБ и Б.Б. са най- лошото нещо, което се е случвало на България!!!

И това с митингите и вотовете на недоверие е изключително грозно! Но гербаджиите са веимоверни наглеци, лицемери и лъжци! Пердета та дрънкат! Абе куче срам има ли бе та и герберунгелите!!!

Борисов не осъзнава ли, че след управлението му, Орешарски и вълшебник да беше, нямаше да може за 100 дни да реши проблемите на България.

Бойко тикваря като няма какво да прави ша внася вот на недоверие и ще организира митинги -само си чеше езика ,какво не е направил орешарски въпреки че има голям натиск от протестиращите пак е свършил някаква работа ,аа ти драги ми тикварю има ли нещо с което може да се похвалиш тияя дето викат оставка са ти последните платени хора от ттеб бойкоцялата политическа партия герб са КАЛИНКИ начело с тебе спри да се възгордяваш спри да се хвалиш.

Митингите на Боко са пълна глупост!БОКО БОКЛУКОВЦИТЕ и тиквочите имат по-голяма нужда от психиатър . Направо въпиюща!!!Хайде МАРШ!!!

Хей Тиквуне ,това да не ти е театрото на онова нахитрело селянче от Банкя, та да гледаш, тука с гледане не става, требе акъл да прочетеш, да вникнеш, управлението не е да джиткаш от сутрин до вечер напред назад, малко тенисче, некое мачле, софричка и ред други само не и работа!

Приоритет Номер 1 : БОКО БОКЛУКО и ЦЕЦКО СЛАБОУМНИЙ - в пандиза ! Другото само ще се оправи .

Бойко , Бойко , то вотове на доверие,то митинги бяха - не е като да се пъчиш като пехливанин из коридорите на Парламента!Ако много се пънеш, ще си получиш шута в задника!А на изборите , когато и да са, си направо в нокаут!!!

Когато нямат аргументи, червените задници започват да плюят и обиждат. Отврат!

Айде бе,верваш ли си?

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна помия!!!

Всеки път, когато се предложи нещо градивно, гербеджийте включват лайн*метите и вувузелите да го оклепат! Въпрос на манталитет, а какъв манталитет може да се очаква от последователи на второразрядна мутра с бухалка?!

Грижата за всеки български гражданин е градивност! А тези твои герберунгелски лъжи за парите на ромчетата са гнусна манипулативна лъжа на пълен боклук като тебе! Парите за децата се дават само ако детето ходи на училище независимо дали е ромче или българче! Абе какви изроди сте вие герберастко седерастките соросоидни боклуци! Обвинявате Сидеров във фашизъм и расизъм пък вие сте върли расисти и хомофоби! Нали сте демократи и европейци и борци за свобода и равноправие пък мразите ромчетата, мразите етническите турци, мразите, мразите, мразите...Не!

По времето на Борисов всички институции в България се сдобиха със структура от типа: Калинка, Калинка, Цветелинка. А Цветелинка било синоним на бързо проспериращо същество под висока държавна протекция.

С темповете, с които ГЕРБ губят структури и рейтинг, скоро членската маса ще се състои само от Бойко, Цецко и Фидосова, което, на практика вече не е партия а ОПГ(Организирана Престъпна Група)!

След загубата на властовият кокъл се наблюдава масово дезертиране на гербави калинки от София-област, Варна, Видин, Благоевград, Стара Загора, Хасково и др. Бойко губи както рейтинг, така и цели партийни сектори, някой от които сформират отцепнически движения, а другите директно отиват при... Цацаров!

Някой наскоро беше казал за съгражданите си българи "Лош мат`риал" пред аудитория на други българи-емигранти! Този някой нагло призоваваше съгражданите си да садят компири (картофи - бел. авт.), а други да чуват (отглеждат) овце! За него емигрантите българи са по важни и "ентелегентни" от съгражданите му! Кой беше този наглец? Христо Ботев ли? Турчин ли или някой банкянски гамен, илитерат, ритнитопковец и "поженкар" (пожарникар), заграбил над два милиарда контрабандни пари в офшорна сметка! Барабар с г-н Президента!

топлофикация софия се контролира от фандъкова-гербова,общинска е,но явно си замъглен.колкото до твоите съседи не вярвам да си ги интервуирал,а и какво лошо има да се отиде на празник на концерт,мислиш ли че в цивилизована държава може да се допусне такова неуважение към възрастните,не оправдаи хулигански прояви

Тежко ни и горко, след като гледаме колко магистрала се била построила,а не колко работни места се затриха и как народа обеднява и заплатите в провинцията са по 300-400 лв. а сметките по 100-150 лв.

Каква наглост и нахалство! Най-противоконституционната партия ГЕРБ , създадена "нелегално" извън закона се кани най-дълго да "узурпира" властта и да "окупира" държавата, която е на българския народ!!!

Вдига я друг път!Ще му се!

От където и да го погледнеш си е така.

Браво! На бялото не може да се каже черно! Факт!

СЕЛСКИЯТ ГЛУПАК ПАК ВЕСЕЛИ НАРОДА

Сън в лятна нощ.И като се събудиш с мокър з--к и 5 лв. в ръката.

Бойко Борисов няма да промени страната! Поне не към добро!

Нормално е да се вдига! Хората виждаме кой милее за държавата!!!

пак вдигнал кръвното, ама май докторите щели да стачкуват, дай боже...

днес има ли избори герб ще спечли с 49.9%

Да не е с 99,9 хахахахаахааа

герб вдига на баю дедовия

Не знам дали ГЕРБ вдига дедовия, но БСП са на път да останат и без дедовия си.

Направо страшно ми става като си помисля, че тоя чукундур е бил премиер. Да се радваме, че се отървахме, и никога повече да не допускаме такива твари на власт!

Че кой си ти бре, та говориш от името на всички?

Вдига ми Геpб .....По добpе е Бойко да се вдигне и изчезне пpи Мишо Биpата, че съсипа стpаната и имиджа и ,заpади собственото си Аз.

Пожелавам ти същото...

Големият проблем на тази държава и демокрацията в нея е твърде простичък и твърде непреодолим. Електората се състои главно от слуги, които си търсят господари. Докато послушните слуги гласуват и избират тиквени господари - все ще е същото. Докато избраните се държат като господари - все ще е същото. Докато симбиозата между глупав и гладен електорат и самодоволни и задоволени господари съществува - все ще е същото. Когато информираните убедят слугите, че всъщност те са господари на държавата, а управниците са техни слуги, и когато управляващите започнат да се държат като слуги на народа, едва тогава ще се изпълни написаното на сградата срещу конника и ще постигнем демокрацията. В този ред на мисли- какво правят Боко и Цоко в политиката? Аре, къш!

С по- големи основания са в политиката , отколкото Доган ефенди и Песоглавеца Станишев.