Коментари - Борисов: Станишев да предизвика предсрочни избори | Днес.dir.bg

Борисов: Станишев да предизвика предсрочни избори

Ако премиерът Сергей Станишев държи на партията си, най-разумното е да предизвика предсрочни избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Станишев да предизвика предсрочни избори | Днес.dir.bg

Коментари

ДО ФРИ. ЗА КАКВА ОТГОВОРНОСТ ГОВОРИШ БЕ ЧОВЕК!КОЙ НАРЕДИ НА ФИЛИП ДИМИТРОВ ДА ЛИКВИДИРА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, НА БОЖКОВ ДА ДОВЪРШИ ИНДУСТРИЯТА, НА ИВАНЧО ЦИГАНЕТО ДА ЛИКВИДИРА БАЛКАН И КОЗЛОДУЙ? СЪЩИТЕ ТЕЗИ ФИНАНСИРАТ И БУТАТ БОЙКО ПОЖРНИЯ МУСОЛИНИ И ТОЙ РЕШИ ДА ЗАКРИЕ КРЕМИКОВЦИ. НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ХАРЕСА И ДА СИ ОТПЛАТИ ФИНАНСИРАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА. АКО НЕ ЛИКВИДИРА НЕЩО НЯМА ДА ГО ГАЛЯТ. ТА КАК ЩЕ ТЪРСИ ОТ ПЬОТЕРИНГ ОТГОВОРНОСТ!

bat boiko koga sche sapanisch dupkite v sofia a i bokluzite gi reduszirai tova tsche nischo ne napravi go vidjahme ama i mnogo selenduri ima v sofia provinzialistite ne si sedat u doma ami u sofia hodom be

abe tosi mai se rasboljaava kmeto imam predvid vse povetsche mu se sche da e president a goze agenta da e na mestoto na stanischev tova e igrata drugari besepari i sedesari ura da jivee istinata

vsi4ki ste komunisti

АЗ СЪЩО СЪМ ЗА БНС - САМО РАСАТЕ .ТОВА СА ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ МЛАДИ ХОРА.НАПРЕД МОМЧЕТА .

Ох даи боже да стане по скоро...

nikakvi predsrochni izbori, a izbori vednaga. vednaga!!!

Продължение на мисълта на ББ: И аз да ги спечеля,глейте кво правя тогаз!

Бойко Методиев Борисов: Дознание. Оперативна преписка (не се чете)... Роден е на 13 юни 1959 г. в село (днес град) Банкя. Баща му е Методи Борисов, а майка му е Венета Борисова. През 1982 г. завършва Висшата специална школа на МВР с чин младши лейтенант в специалност Противопожарна техника и безопасност. Същата година постъпва на работа в Софийско градско управление като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователск дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав. От 1982 г. до 1990 г. работи на различни служби в МВР. След 1978 г. се занимава активно с карате, и през годините работи като треньор на националния отбор на България по карате, както и като съдия на международни срещи по карате. През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната и на личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. През 2001 г. е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в чин полковник от МВР. В началото на 2002 г. му е присъдено звание генерал-майор с Указ на президента Георги Първанов, а през 2004 г. е удостоен със звание генерал-лейтенант. на списвача с агентурно име Стоян Петров да се изплати в тридневен срок след прочитане на настоящото... подпис, печат...

Добре, бе Борисов! Това правителство пречи - не откриваш топлата вода. Искаш мястото на Станишев, ясно. Като приказваш за пряка отговорност, ГЕРБ ще търси ли СЪДЕБНА отговорност от виновниците за моралните и финансови щети причинени на народа в последните 20 години? Или само така си приказваме, да мине времето?

Аз съм на 41 години и с най-голямо удоволствие ще гласувам за Бойко Борисов,защото не искам следващите още 40 години да гледам как най-големите мошеници и некадърници се мъчат да ни управляват.Тоест, да крадат каквото сварят и да назначават на ръководни постове свои верни политически дружки.Има един свестен човек в тая държава и веднага тръгнахте да го оплювате.Вярвам в интелекта и морала на ГЕРБ и дано повече хора прогледнат и най-сетне се отървем от проклятието ДПС!

ЛюбоМИР Начков от 23:24ч-Забравил си само да пишеш за приноса на ББ за утвърждаването и развъждането на породата Бойко -каракачанско бойко на този оперетен герой ще е не алтернатива ,а продължиние на сегашната агония.Сегашните му фенове ще реват по форумите и ще славят следващия мошеник, който ще ги поведе към светлото (за самия него) бъдеще .

До тия които пишат че за Бойко и ГЕРБ ще галсуват само жени. Уви не е така. Докато вие джавкате/ завирате си главите в пясъка/ Комунягите ви оправят и вие се кефите, че никой не вие видял и разбрал. А ду...то вие цъфнало и зелнало. Който мине ви оправя. Заради такива като вас сме на това дердже. Само говорехте като сега нищо реално не се случи оставихте ни в Азия. Имахте цялата власт и какво пак червените ви надхитриха. Не те са виновни а ВИЕ че ги допуснахте отново да ви еб..т. Лошото е че на вас вие кеф, а на нас не. Защото не сме свързани с лявото... С нетърпение чакам изборите да гласувам за ГЕРБ. Самотеова е алтернативата. Европа ни го доказа. канят на всякъде Бойко и Саркози, и Меркел, И берлискони, и Бароузо... ГЕРБ е алтернативата

До десния ектремист. До колкото наблюдавам 19 години развитието на десните не можах да видя нито еди мъж. Само една достойна жена Надежда Михайлова. Не видях сред вас истински българси мъж. За вашите вождове се говори постойанно че май са с лява ориентация и ако не си такъв нямаш бъдеще в изчевашата пртия СДС. Примери:Филип Димитров, Йордан Соколов, Георги Марков, Неделчев, Найден Зеленогорски и още много герой на обратния фронт. И БСП не изоства, те пък си имат официална гей фракция начело мисля с някой си Ивелин Йорданов. И на края искам да ти кажа на теб и др. вегитарианци, извратеняци и п..ли, че не само жени ще гласуват за Бойко и ГЕРБ, а и нормални БГ мъже, защото вярмаме, че той ще ни отърве най- сетне от такива като вас. Изтънчени малоумни самонабедени п..ли. Само ГЕРБ е алтернатива в момента на всички боклуци не само червените, а сините такива. След изборите пак ще си пишем. На добър път в историята чао. Сега като почнеш да ми оитговаряш и да се плюнчиш внимавай да не оплюеш екрана като вашия идол и кутуртрегер Юлиян Вучков. Той е асоцияцията за който се сещам като чета такива щрауси като теб.

Да сменяме караула, докато някой друг не го е сменил! Бързайте, че клона е натежал, ако се счупи тежко ви и горко!

Гадни комунисти, харесва ви да лапате без да си мръднете трътките, както е сега при серГЕЙчо, нали? Забравете от догодина. Тук пишете 3 човека с различни псевдоними и си мислете, че можете да повлияете на хорското мнение срещу Бойко Борисов. Тоя досаден рефрен: Всички са маскари, за кой да гласувам вече не върви. Няма да е старото статукво, ще има промяна. И тя е: БОЙКО БОРИСОВ. А вие продължавайте да се плюнчите, няма лошо. И да знаете, че този форум колкото и хора да го четат, пак са по-малко от тези които догодина ще гласуват. Тоест по никакъв начин не можете да формирате хорските мнения и нагласи.

Стига сте плюли Дона, мацка и цялата женоря дето залита по Бойко и комай ще го избере. Мъже, патриоти, правете повече секс с жените си, че да се ориентират правилно политически! Не да ми гласуват за Бойко, щото бил парче мъжкар! Вземете се в ръце, че да се гласува правилно и разумно, брей :)

Помните ли , когато свали оня билборд с голия гъз на на педала АЗИС? Кой от предишните кметове направи такова достойно деяние,а? НИКОЙ! Така че , нека всички, като един да искаме да се разпусне Парламента и това праветелство да си ходи, след това да изберем БОЙКО БОРИСОВ-льо Гранд!!!

ХАЙДЕ ОПРАВИ ПЪТЯ ДО ВЛАДАЯ И СТИГА С ТИЯ МЕДИЙНИ ИЗЯВИ, ЧЕ ПОЛУЧАВАМ ВЕЧЕ АЛЕРГИЯ .

vseki balgarin da glasyva da izhvalim tyr4aliata

TAZI GOLOGLAVA MUTRA BOYKO BORISOV I DRUGITE OKOLO NEGO GOLOGLAVI NQMA LI DA MLAKNAT! TE SA SASCTITE MILIZIONERI. STIGA TOLKOVA!

Милият Бойко, следващата му стъпка е да поиска, в изборите да не участват другите партии, че да спечели той! После ще му събаме попарата, каза, че няма да се увеличава цената на билетите в София, докато не се вдигне качеството на услугата.Сега ясно ли ви е колко държи на думата си?

Защо не пишете и нещо добро за софийския кмет, не виждате ли ремонта на Околовръстния път,булевардите,коит ремонтира, затвори бул.ВИТОША и се получи едно място,където можеш спокойно да се разхождаш, да усетиш малко сигурност , в цяла Европа има такива булеварди, пешеходни зони и търговски улици.Отидете в други градчета на Българиия, напр.гр.Троян да видите център, гр.Девин , Трявна, Габрово, Севлиево , Силистра и др.по-малки градчета в които кметовете са успяли да стопират набезите на автомобилите.Нали бълвате и срещу доброто, отричате направеното .Така не става , просто нищо не се получава, като трупаме само отрицателна енергия.Бъдете реалисти.Що се отнася до бетонните заграждания на тротоарите аз съм много доволна,защото преди да ме прегази някой идиот с автомобила, поне малко ще го счупи.Пък и като гледам от тях доста са изкъртени, с какви усилия е направено това,ужас.Той и бившия кмет започна с тези метални и бетоннии заграждания и той имаше много проблеми.Миналото лято останах в София и какво видях, ремонт на бул.Мария Луизаремонт на Околовръстното,ремон на ул.Опълченска и други главни булеварди но няма смогване.За околовръстното да не говорим, я сега се опитайте да стигнете до Симеоново и минете по бул.Симеоновско шосе да видите за какво става дума.Как се поемат водите на цялата Витошка яка кв.Бояна, Симеоново и Драгалевци нямат канализация, пак ли е виновен този кмет.Или някои сега се настаниха в столицата и времето започва с тях.Масовото и безумно строителсгтво в подножието на Витоша пак ли е на кмета, а знаете ли кога започна и как и кой започна сигурна съм че незнаете.Момент един бетоновоз минава покрай дома ми и се люлее всичко .Хайде приятен ден.Като гледате поне виждайте.Не едно да виждаме, друго да говориме, трето да пишеме и все някой да ни е виновен.

До- добре да си остане сегашното правителство. Тези от ,,новите са толкова незнаещи, че направи тръпки ме побиват.Червени, сини , зелени- ние всички сме държавата. Все забравяме, че ние си я правим и непрекъднато се делим. Бате Бойко няма търпението , а мрънкоти...Децата да си ходят в забавачницата.Явно малко работи, че му остава време да се занимава с глупости.Ако всеки работи и си гледа работата лекинко ще започнем да заграждаме разграденото ни дворче...Ай, да не му обръщам поече внимание...

Направо съм се видял в чудо с това моето момче -пожарникарчето.Мера и пак мерак да върти волана на държавата.Казвам му:Това не е пожарна кола да надуеш сирената, да опнеш маркуча и да гасиш бе момчеЕ, нали вардеше бай Тошо и Царя, мисля си че този мерак го прихвана от тях.То е като неизлечима болест.Ама иначе си е красавец.Погледът му е строг,говори тежко, хубава стойка има а и малко бабаит си пада .Що женоря премират за него.На мен се е метнал!

BOIKO NE NI PREDAVAI SMELO I ATAKA

KOMUNISSTETE LAJT VSI4KI NI NO SEBESI KAK 6TE IZLAJAT, ZARADI ISTINATA KOQTO ZNAEM VSI4KI

На всяка манджа...мерудия!

Европейската комисия иска да замрази един милиард евро европейски субсидии за България заради нередностите около европейските пари в страната. Това пише холандският всекидневник Ен Ер Сей - Ханделсблад, като цитира доклад на Комисията, с който разполага, предаде БТА. Докладът ще бъде оповестен идната сряда. Това е първият случай, в който Брюксел налага такава финансова санкция на страна - европейска членка. И сме първи!!!Първенци.Отл в глупостта си.

Б.Борисов или В.Сидеров, но не и ДПС!

Не ми трябват предсрочни избори.Всеки път се връщаме назад,а група кални копелета преразпределят. Кап иска спокойствие.Оставеге ни да работим.Тоя ББ като беше главен секретар имаше бум-бум.Сега колко вече е кмет и само дрън-дрън.Стига му толкова .Той на нищо не е алтернатива.

Чета,тука разни изказвания.Бойко крив,Бойко прав.Прочетох и изкаването на гн Цветанов,за морала.Тези наистина ни имат за олигофрени.Нима цялаБългария незнае че моралният Борисов беше шеф на охранителна ,застрахователна фирма по врме на неморалните врмена когато рекета ,и безчинство беше на мода,не че и сега не е.Е, гн Цветанов ще спи ли спокойно че не е излъгал хората които един ден ще гласуват за тях?Всички са еднакви,от едно тесто са.Първо,лъжливи после,крадливи.За да се оправи България ,са ни нужни честни,справедливи,з и можещи хора без цвят и патийни пристрастя. Ама къде да ги намерим?

Този съвсем е слънчасал,сутрин говори едно,на обяд второ,вечерта не помни през деня къде и какво е казал!!! Незнам изобщо нога работи като кмет,положението в София е трагично,не дай боже да стане премиер то трябва задължително да емигрираме!

КОЙТО И ДА УПРАВЛЯВА СЛЕД СТАНИШЕВ ТРЯБВА ДА ИМА СТРАХ ОТ СПОНТАНИТЕ НАРОДНИ БУНТОВЕ- ДА ИМА ОПИТ ОТ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ...В ДРУГИ ДЪРЖАВИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ УПРАВНИЦИТЕ КАКВО Е ДА БРЪКНЕШ В ДЖОБА НА ГРАЖДАНИНА- А ТУК НИ УЧАТ ЧЕ ТРЕБЕ ДА СИ БЪРКАМ ОТ ЕДИНИЯ ДЖОБ В ДРУГИЯ КОГАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО КАЗВА ГРЕШКА ЛЪЖЕ ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА ТРЕБЕ ДА ГОНИ МИЖАВИТЕ НИ ЗАПЛАТИ ЧЕ И ПЕНСИИ

Не гледай така умно,Бойко.

Правиш предсмъртен комунистически къч.

димитър (19.07.2008 г. 18:27ч.) -> smeshnik si i takav shte si ostanesh:)))))))))))

HH, prav si i to mnogo!

Интересен е коментарът на Стоян Петров. Но версията, която предлага ще изглежда по-реалистична, ако беше написана така: От доста време забелязвам, че БЕЗПЛАТНИ комунистически клакьори упорито насаждат впечатлението, че Бойко Борисов прави ВСИЧКО като кмет. Точно когато той стана кмет, за ПРЪВ път видях, че ВСИЧКО започва да се случва в столицата. Докато по времето на Софиянски всичко си течеше лежерно като в ДОБРОТО Живково време, то при Бойко ЗАПОЧНАХА РЕМОНТИТЕ. Сума улици бяха ОТВОРЕНИ за ремонт, метрото се РАЗШИРЯВАШЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ, започнати са ПРЕДВАРИТЕЛНИ БОЙКО-договори за строеж на БОЙКО-завод за преработка на БОЙКО-смет ПО НАЙ-СЪВРЕМЕННА БОЙКО-ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИЗГАРЯНЕ. Аз лично НЕ живея на Опълченска, НО мога с ръка на сърце да заявя, че сега улицата НАИСТИНА е евроБОЙКОвска. Говоря за отсечката между Сливница и Мария-Бойко-Борисов Особенно много ме радват бетонените кълбета НА БОЙКО БОРИСОВ, които не позволяват на колите да паркират по тротоарите. Сега спокойно си се разхождам КАТО БЯЛ БОЙКО-човек по тях. И ако БОЙКО БОРИСОВ не беше станал кмет, това НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА нямаше да се случи. Така че хора, НЕ ВЯРВАЙТЕ на ЧЕРВЕНИТЕ КРИТИЧЕСКИ РЕАЛИСТИ, които до безкрай повтарят една ИСТИНА, че нищо не прави кмета на София, а неговите БОЙКО-ДРУГАРИ. Така те трайно насаждат това ФАЛШИВО убеждение, особено сред хората, които не живеят в БОЙКО-столицата. И ако успее да изчисти боклука от сегашния парламент, ще съм истински БОЙКО-щастлив. Няма кой друг да го ИЗИГРАЕ ПО-ДОБРЕ! Както и не се е пръквало досега по-крадливо и анти-българско правителство като сегашното. АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО БОРИСОВ !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! ЗА БОЙКО, ЗА БОЙКО, ЗА МЕТОДИЕВ, ЗА МЕТОДИЕВ, ЗА БОРИСОВ, ЗА БОРИСОВ Бележка на неплатения и безпартиен списвач vs Стоян Петров: И накрая, за да съм, напълно честен, за какъвто претендирам, предлагам на вниманието ви кратка биографична справка за господин Бойко Борисов: /като милиционерска сводка от стар БОЙКО-ДРУГАР/: От Лицето Бойко Методиев Борисов: Дознание. Оперативна преписка (не се чете)... Роден е на 13 юни 1959 г. в село (днес град) Банкя. Баща му е Методи Борисов, а майка му е Венета Борисова. През 1982 г. завършва Висшата специална школа на МВР с чин младши лейтенант в специалност Противопожарна техника и безопасност. Същата година постъпва на работа в Софийско градско управление като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователск дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав. От 1982 г. до 1990 г. работи на различни служби в МВР. След 1978 г. се занимава активно с карате, и през годините работи като треньор на националния отбор на България по карате, както и като съдия на международни срещи по карате. През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната и на личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. През 2001 г. е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в чин полковник от МВР. В началото на 2002 г. му е присъдено звание генерал-майор с Указ на президента Георги Първанов, а през 2004 г. е удостоен със звание генерал-лейтенант. на списвача с агентурно име Стоян Петров да се изплати в тридневен срок след прочитане на настоящото... подпис, печат...

Тебе мъж ти не може да те оправи, та на партиен лидер ли се надаш... Що не си вземеш вибратор, помага!

Ако бате Бойко стане Премиер, ще се нуждае от много учители - ще е необходимо да се научи на правоговор, на изказ, на дипломация, на държавническо поведение. С поведението си на вечно недоволен, прилича на дете. Докато се ошлайфа, ще трябва да сдаде властта. С какво би успял да дръпне България напред ?! Че той няма и екип от специалисти. Дори и да е добронамерен, нищо добро не ни очаква. Който учил, учил. Не вярвам герберите да надскочат себе си. Страната ни се нуждае от доказани професионалисти, а не от лаици. Първанов е изграден политик, харесван от мнозина. Станишев го плюеха заради младостта му и липсата на трудов стаж, но е класа над Борисов.

тебе мъж ти не може да те оправи, та на партиен лидер ли се надаш...

Щом ДПС за теб е най-добрата партия, знам те от кои си... И научи български, като ще се изказваш /неподготвен/

И ДА ИМА И ДА НЯМА /ИЗБОРИ/ ПАК ДОГАН ЩЕ УПРАВЛЯВА.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА , СЛАВА НА ДР.ТОДОР ЖИВКОВ-СЛАВА НА АХМЕД ДОГАН

Дайте алтернативана днешното управление! Червените не стават, сините вече никакви ги няма, монархистите видяхме на последните избори колко са, а преди това колко стават. Трябва ни едно гражданско обединение, но и него го превърнаха в партия още в самото начало. И тука нещо гнило, а и опит и организация няма. Борисов се пробва да играе ролята на обединител, Цветанов - на авторитет. Сами оценете резултата. Но засега се очертава само една перспектива: да гласуваме за този, който предвижда в програмата си стегнат бюджет, строго спазване евро-правилата, всички заловени крадливи и корумпирани чиновници - в затвора, да се отнемат заглабените от Кобурга държавни имоти, да бъде потърсена съдебна отговорност от Симеон Борисов за нанесени щети на държавата - преобразуване на дълга, изсичане на горите и т.н., въвеждане на мажоритарна изборна система, прочистване на държавната администрация от устроили се кариеристи и доносници на ДС.

Този ББ взе да се взима насериозно - много лошо един пожарникар да казва на всеки кой какво да прави - видяхме го какво направи в общината - едно голямо нищо. Но държавата не е община, знаеме, че много му се иска да се надуе на премиерският пост, ама не му стига нито акъла, нито образованието - обаче съдейки по това кои досега са били на този пост - прости и алчни като него, може и да се докопа .

За предпочитане е Б.Борисов пред ДПС.

Няма смисъл да те побиват тръпки. Бързай да се запасяваш с вазелин! Това ще е единственото Ви останало забавление на останалите извън парламента.

Ти не си самохвал, ти си самосвал! Кажи ми бе пьо, кой кмет на София ти хареса досега? Само един спомени! Как пък на софиянци все накриво е сложен! И ми прави впечатление, че като питам софиянци кой кмет им е харесал от 1990г досега, мрънкалата не харесват нито един. За какво говнорим тогава?

Коментари - Борисов: Станишев да предизвика предсрочни избори | Днес.dir.bg

Борисов: Станишев да предизвика предсрочни избори

Ако премиерът Сергей Станишев държи на партията си, най-разумното е да предизвика предсрочни избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Станишев да предизвика предсрочни избори | Днес.dir.bg

Коментари

ДО ФРИ. ЗА КАКВА ОТГОВОРНОСТ ГОВОРИШ БЕ ЧОВЕК!КОЙ НАРЕДИ НА ФИЛИП ДИМИТРОВ ДА ЛИКВИДИРА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, НА БОЖКОВ ДА ДОВЪРШИ ИНДУСТРИЯТА, НА ИВАНЧО ЦИГАНЕТО ДА ЛИКВИДИРА БАЛКАН И КОЗЛОДУЙ? СЪЩИТЕ ТЕЗИ ФИНАНСИРАТ И БУТАТ БОЙКО ПОЖРНИЯ МУСОЛИНИ И ТОЙ РЕШИ ДА ЗАКРИЕ КРЕМИКОВЦИ. НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ХАРЕСА И ДА СИ ОТПЛАТИ ФИНАНСИРАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА. АКО НЕ ЛИКВИДИРА НЕЩО НЯМА ДА ГО ГАЛЯТ. ТА КАК ЩЕ ТЪРСИ ОТ ПЬОТЕРИНГ ОТГОВОРНОСТ!

bat boiko koga sche sapanisch dupkite v sofia a i bokluzite gi reduszirai tova tsche nischo ne napravi go vidjahme ama i mnogo selenduri ima v sofia provinzialistite ne si sedat u doma ami u sofia hodom be

abe tosi mai se rasboljaava kmeto imam predvid vse povetsche mu se sche da e president a goze agenta da e na mestoto na stanischev tova e igrata drugari besepari i sedesari ura da jivee istinata

vsi4ki ste komunisti

АЗ СЪЩО СЪМ ЗА БНС - САМО РАСАТЕ .ТОВА СА ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ МЛАДИ ХОРА.НАПРЕД МОМЧЕТА .

Ох даи боже да стане по скоро...

nikakvi predsrochni izbori, a izbori vednaga. vednaga!!!

Продължение на мисълта на ББ: И аз да ги спечеля,глейте кво правя тогаз!

Бойко Методиев Борисов: Дознание. Оперативна преписка (не се чете)... Роден е на 13 юни 1959 г. в село (днес град) Банкя. Баща му е Методи Борисов, а майка му е Венета Борисова. През 1982 г. завършва Висшата специална школа на МВР с чин младши лейтенант в специалност Противопожарна техника и безопасност. Същата година постъпва на работа в Софийско градско управление като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователск дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав. От 1982 г. до 1990 г. работи на различни служби в МВР. След 1978 г. се занимава активно с карате, и през годините работи като треньор на националния отбор на България по карате, както и като съдия на международни срещи по карате. През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната и на личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. През 2001 г. е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в чин полковник от МВР. В началото на 2002 г. му е присъдено звание генерал-майор с Указ на президента Георги Първанов, а през 2004 г. е удостоен със звание генерал-лейтенант. на списвача с агентурно име Стоян Петров да се изплати в тридневен срок след прочитане на настоящото... подпис, печат...

Добре, бе Борисов! Това правителство пречи - не откриваш топлата вода. Искаш мястото на Станишев, ясно. Като приказваш за пряка отговорност, ГЕРБ ще търси ли СЪДЕБНА отговорност от виновниците за моралните и финансови щети причинени на народа в последните 20 години? Или само така си приказваме, да мине времето?

Аз съм на 41 години и с най-голямо удоволствие ще гласувам за Бойко Борисов,защото не искам следващите още 40 години да гледам как най-големите мошеници и некадърници се мъчат да ни управляват.Тоест, да крадат каквото сварят и да назначават на ръководни постове свои верни политически дружки.Има един свестен човек в тая държава и веднага тръгнахте да го оплювате.Вярвам в интелекта и морала на ГЕРБ и дано повече хора прогледнат и най-сетне се отървем от проклятието ДПС!

ЛюбоМИР Начков от 23:24ч-Забравил си само да пишеш за приноса на ББ за утвърждаването и развъждането на породата Бойко -каракачанско бойко на този оперетен герой ще е не алтернатива ,а продължиние на сегашната агония.Сегашните му фенове ще реват по форумите и ще славят следващия мошеник, който ще ги поведе към светлото (за самия него) бъдеще .

До тия които пишат че за Бойко и ГЕРБ ще галсуват само жени. Уви не е така. Докато вие джавкате/ завирате си главите в пясъка/ Комунягите ви оправят и вие се кефите, че никой не вие видял и разбрал. А ду...то вие цъфнало и зелнало. Който мине ви оправя. Заради такива като вас сме на това дердже. Само говорехте като сега нищо реално не се случи оставихте ни в Азия. Имахте цялата власт и какво пак червените ви надхитриха. Не те са виновни а ВИЕ че ги допуснахте отново да ви еб..т. Лошото е че на вас вие кеф, а на нас не. Защото не сме свързани с лявото... С нетърпение чакам изборите да гласувам за ГЕРБ. Самотеова е алтернативата. Европа ни го доказа. канят на всякъде Бойко и Саркози, и Меркел, И берлискони, и Бароузо... ГЕРБ е алтернативата

До десния ектремист. До колкото наблюдавам 19 години развитието на десните не можах да видя нито еди мъж. Само една достойна жена Надежда Михайлова. Не видях сред вас истински българси мъж. За вашите вождове се говори постойанно че май са с лява ориентация и ако не си такъв нямаш бъдеще в изчевашата пртия СДС. Примери:Филип Димитров, Йордан Соколов, Георги Марков, Неделчев, Найден Зеленогорски и още много герой на обратния фронт. И БСП не изоства, те пък си имат официална гей фракция начело мисля с някой си Ивелин Йорданов. И на края искам да ти кажа на теб и др. вегитарианци, извратеняци и п..ли, че не само жени ще гласуват за Бойко и ГЕРБ, а и нормални БГ мъже, защото вярмаме, че той ще ни отърве най- сетне от такива като вас. Изтънчени малоумни самонабедени п..ли. Само ГЕРБ е алтернатива в момента на всички боклуци не само червените, а сините такива. След изборите пак ще си пишем. На добър път в историята чао. Сега като почнеш да ми оитговаряш и да се плюнчиш внимавай да не оплюеш екрана като вашия идол и кутуртрегер Юлиян Вучков. Той е асоцияцията за който се сещам като чета такива щрауси като теб.

Да сменяме караула, докато някой друг не го е сменил! Бързайте, че клона е натежал, ако се счупи тежко ви и горко!

Гадни комунисти, харесва ви да лапате без да си мръднете трътките, както е сега при серГЕЙчо, нали? Забравете от догодина. Тук пишете 3 човека с различни псевдоними и си мислете, че можете да повлияете на хорското мнение срещу Бойко Борисов. Тоя досаден рефрен: Всички са маскари, за кой да гласувам вече не върви. Няма да е старото статукво, ще има промяна. И тя е: БОЙКО БОРИСОВ. А вие продължавайте да се плюнчите, няма лошо. И да знаете, че този форум колкото и хора да го четат, пак са по-малко от тези които догодина ще гласуват. Тоест по никакъв начин не можете да формирате хорските мнения и нагласи.

Стига сте плюли Дона, мацка и цялата женоря дето залита по Бойко и комай ще го избере. Мъже, патриоти, правете повече секс с жените си, че да се ориентират правилно политически! Не да ми гласуват за Бойко, щото бил парче мъжкар! Вземете се в ръце, че да се гласува правилно и разумно, брей :)

Помните ли , когато свали оня билборд с голия гъз на на педала АЗИС? Кой от предишните кметове направи такова достойно деяние,а? НИКОЙ! Така че , нека всички, като един да искаме да се разпусне Парламента и това праветелство да си ходи, след това да изберем БОЙКО БОРИСОВ-льо Гранд!!!

ХАЙДЕ ОПРАВИ ПЪТЯ ДО ВЛАДАЯ И СТИГА С ТИЯ МЕДИЙНИ ИЗЯВИ, ЧЕ ПОЛУЧАВАМ ВЕЧЕ АЛЕРГИЯ .

vseki balgarin da glasyva da izhvalim tyr4aliata

TAZI GOLOGLAVA MUTRA BOYKO BORISOV I DRUGITE OKOLO NEGO GOLOGLAVI NQMA LI DA MLAKNAT! TE SA SASCTITE MILIZIONERI. STIGA TOLKOVA!

Милият Бойко, следващата му стъпка е да поиска, в изборите да не участват другите партии, че да спечели той! После ще му събаме попарата, каза, че няма да се увеличава цената на билетите в София, докато не се вдигне качеството на услугата.Сега ясно ли ви е колко държи на думата си?

Защо не пишете и нещо добро за софийския кмет, не виждате ли ремонта на Околовръстния път,булевардите,коит ремонтира, затвори бул.ВИТОША и се получи едно място,където можеш спокойно да се разхождаш, да усетиш малко сигурност , в цяла Европа има такива булеварди, пешеходни зони и търговски улици.Отидете в други градчета на Българиия, напр.гр.Троян да видите център, гр.Девин , Трявна, Габрово, Севлиево , Силистра и др.по-малки градчета в които кметовете са успяли да стопират набезите на автомобилите.Нали бълвате и срещу доброто, отричате направеното .Така не става , просто нищо не се получава, като трупаме само отрицателна енергия.Бъдете реалисти.Що се отнася до бетонните заграждания на тротоарите аз съм много доволна,защото преди да ме прегази някой идиот с автомобила, поне малко ще го счупи.Пък и като гледам от тях доста са изкъртени, с какви усилия е направено това,ужас.Той и бившия кмет започна с тези метални и бетоннии заграждания и той имаше много проблеми.Миналото лято останах в София и какво видях, ремонт на бул.Мария Луизаремонт на Околовръстното,ремон на ул.Опълченска и други главни булеварди но няма смогване.За околовръстното да не говорим, я сега се опитайте да стигнете до Симеоново и минете по бул.Симеоновско шосе да видите за какво става дума.Как се поемат водите на цялата Витошка яка кв.Бояна, Симеоново и Драгалевци нямат канализация, пак ли е виновен този кмет.Или някои сега се настаниха в столицата и времето започва с тях.Масовото и безумно строителсгтво в подножието на Витоша пак ли е на кмета, а знаете ли кога започна и как и кой започна сигурна съм че незнаете.Момент един бетоновоз минава покрай дома ми и се люлее всичко .Хайде приятен ден.Като гледате поне виждайте.Не едно да виждаме, друго да говориме, трето да пишеме и все някой да ни е виновен.

До- добре да си остане сегашното правителство. Тези от ,,новите са толкова незнаещи, че направи тръпки ме побиват.Червени, сини , зелени- ние всички сме държавата. Все забравяме, че ние си я правим и непрекъднато се делим. Бате Бойко няма търпението , а мрънкоти...Децата да си ходят в забавачницата.Явно малко работи, че му остава време да се занимава с глупости.Ако всеки работи и си гледа работата лекинко ще започнем да заграждаме разграденото ни дворче...Ай, да не му обръщам поече внимание...

Направо съм се видял в чудо с това моето момче -пожарникарчето.Мера и пак мерак да върти волана на държавата.Казвам му:Това не е пожарна кола да надуеш сирената, да опнеш маркуча и да гасиш бе момчеЕ, нали вардеше бай Тошо и Царя, мисля си че този мерак го прихвана от тях.То е като неизлечима болест.Ама иначе си е красавец.Погледът му е строг,говори тежко, хубава стойка има а и малко бабаит си пада .Що женоря премират за него.На мен се е метнал!

BOIKO NE NI PREDAVAI SMELO I ATAKA

KOMUNISSTETE LAJT VSI4KI NI NO SEBESI KAK 6TE IZLAJAT, ZARADI ISTINATA KOQTO ZNAEM VSI4KI

На всяка манджа...мерудия!

Европейската комисия иска да замрази един милиард евро европейски субсидии за България заради нередностите около европейските пари в страната. Това пише холандският всекидневник Ен Ер Сей - Ханделсблад, като цитира доклад на Комисията, с който разполага, предаде БТА. Докладът ще бъде оповестен идната сряда. Това е първият случай, в който Брюксел налага такава финансова санкция на страна - европейска членка. И сме първи!!!Първенци.Отл в глупостта си.

Б.Борисов или В.Сидеров, но не и ДПС!

Не ми трябват предсрочни избори.Всеки път се връщаме назад,а група кални копелета преразпределят. Кап иска спокойствие.Оставеге ни да работим.Тоя ББ като беше главен секретар имаше бум-бум.Сега колко вече е кмет и само дрън-дрън.Стига му толкова .Той на нищо не е алтернатива.

Чета,тука разни изказвания.Бойко крив,Бойко прав.Прочетох и изкаването на гн Цветанов,за морала.Тези наистина ни имат за олигофрени.Нима цялаБългария незнае че моралният Борисов беше шеф на охранителна ,застрахователна фирма по врме на неморалните врмена когато рекета ,и безчинство беше на мода,не че и сега не е.Е, гн Цветанов ще спи ли спокойно че не е излъгал хората които един ден ще гласуват за тях?Всички са еднакви,от едно тесто са.Първо,лъжливи после,крадливи.За да се оправи България ,са ни нужни честни,справедливи,з и можещи хора без цвят и патийни пристрастя. Ама къде да ги намерим?

Този съвсем е слънчасал,сутрин говори едно,на обяд второ,вечерта не помни през деня къде и какво е казал!!! Незнам изобщо нога работи като кмет,положението в София е трагично,не дай боже да стане премиер то трябва задължително да емигрираме!

КОЙТО И ДА УПРАВЛЯВА СЛЕД СТАНИШЕВ ТРЯБВА ДА ИМА СТРАХ ОТ СПОНТАНИТЕ НАРОДНИ БУНТОВЕ- ДА ИМА ОПИТ ОТ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ...В ДРУГИ ДЪРЖАВИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ УПРАВНИЦИТЕ КАКВО Е ДА БРЪКНЕШ В ДЖОБА НА ГРАЖДАНИНА- А ТУК НИ УЧАТ ЧЕ ТРЕБЕ ДА СИ БЪРКАМ ОТ ЕДИНИЯ ДЖОБ В ДРУГИЯ КОГАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО КАЗВА ГРЕШКА ЛЪЖЕ ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА ТРЕБЕ ДА ГОНИ МИЖАВИТЕ НИ ЗАПЛАТИ ЧЕ И ПЕНСИИ

Не гледай така умно,Бойко.

Правиш предсмъртен комунистически къч.

димитър (19.07.2008 г. 18:27ч.) -> smeshnik si i takav shte si ostanesh:)))))))))))

HH, prav si i to mnogo!

Интересен е коментарът на Стоян Петров. Но версията, която предлага ще изглежда по-реалистична, ако беше написана така: От доста време забелязвам, че БЕЗПЛАТНИ комунистически клакьори упорито насаждат впечатлението, че Бойко Борисов прави ВСИЧКО като кмет. Точно когато той стана кмет, за ПРЪВ път видях, че ВСИЧКО започва да се случва в столицата. Докато по времето на Софиянски всичко си течеше лежерно като в ДОБРОТО Живково време, то при Бойко ЗАПОЧНАХА РЕМОНТИТЕ. Сума улици бяха ОТВОРЕНИ за ремонт, метрото се РАЗШИРЯВАШЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ, започнати са ПРЕДВАРИТЕЛНИ БОЙКО-договори за строеж на БОЙКО-завод за преработка на БОЙКО-смет ПО НАЙ-СЪВРЕМЕННА БОЙКО-ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИЗГАРЯНЕ. Аз лично НЕ живея на Опълченска, НО мога с ръка на сърце да заявя, че сега улицата НАИСТИНА е евроБОЙКОвска. Говоря за отсечката между Сливница и Мария-Бойко-Борисов Особенно много ме радват бетонените кълбета НА БОЙКО БОРИСОВ, които не позволяват на колите да паркират по тротоарите. Сега спокойно си се разхождам КАТО БЯЛ БОЙКО-човек по тях. И ако БОЙКО БОРИСОВ не беше станал кмет, това НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА нямаше да се случи. Така че хора, НЕ ВЯРВАЙТЕ на ЧЕРВЕНИТЕ КРИТИЧЕСКИ РЕАЛИСТИ, които до безкрай повтарят една ИСТИНА, че нищо не прави кмета на София, а неговите БОЙКО-ДРУГАРИ. Така те трайно насаждат това ФАЛШИВО убеждение, особено сред хората, които не живеят в БОЙКО-столицата. И ако успее да изчисти боклука от сегашния парламент, ще съм истински БОЙКО-щастлив. Няма кой друг да го ИЗИГРАЕ ПО-ДОБРЕ! Както и не се е пръквало досега по-крадливо и анти-българско правителство като сегашното. АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО БОРИСОВ !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! ЗА БОЙКО, ЗА БОЙКО, ЗА МЕТОДИЕВ, ЗА МЕТОДИЕВ, ЗА БОРИСОВ, ЗА БОРИСОВ Бележка на неплатения и безпартиен списвач vs Стоян Петров: И накрая, за да съм, напълно честен, за какъвто претендирам, предлагам на вниманието ви кратка биографична справка за господин Бойко Борисов: /като милиционерска сводка от стар БОЙКО-ДРУГАР/: От Лицето Бойко Методиев Борисов: Дознание. Оперативна преписка (не се чете)... Роден е на 13 юни 1959 г. в село (днес град) Банкя. Баща му е Методи Борисов, а майка му е Венета Борисова. През 1982 г. завършва Висшата специална школа на МВР с чин младши лейтенант в специалност Противопожарна техника и безопасност. Същата година постъпва на работа в Софийско градско управление като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователск дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав. От 1982 г. до 1990 г. работи на различни служби в МВР. След 1978 г. се занимава активно с карате, и през годините работи като треньор на националния отбор на България по карате, както и като съдия на международни срещи по карате. През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната и на личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. През 2001 г. е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в чин полковник от МВР. В началото на 2002 г. му е присъдено звание генерал-майор с Указ на президента Георги Първанов, а през 2004 г. е удостоен със звание генерал-лейтенант. на списвача с агентурно име Стоян Петров да се изплати в тридневен срок след прочитане на настоящото... подпис, печат...

Тебе мъж ти не може да те оправи, та на партиен лидер ли се надаш... Що не си вземеш вибратор, помага!

Ако бате Бойко стане Премиер, ще се нуждае от много учители - ще е необходимо да се научи на правоговор, на изказ, на дипломация, на държавническо поведение. С поведението си на вечно недоволен, прилича на дете. Докато се ошлайфа, ще трябва да сдаде властта. С какво би успял да дръпне България напред ?! Че той няма и екип от специалисти. Дори и да е добронамерен, нищо добро не ни очаква. Който учил, учил. Не вярвам герберите да надскочат себе си. Страната ни се нуждае от доказани професионалисти, а не от лаици. Първанов е изграден политик, харесван от мнозина. Станишев го плюеха заради младостта му и липсата на трудов стаж, но е класа над Борисов.

тебе мъж ти не може да те оправи, та на партиен лидер ли се надаш...

Щом ДПС за теб е най-добрата партия, знам те от кои си... И научи български, като ще се изказваш /неподготвен/

И ДА ИМА И ДА НЯМА /ИЗБОРИ/ ПАК ДОГАН ЩЕ УПРАВЛЯВА.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА , СЛАВА НА ДР.ТОДОР ЖИВКОВ-СЛАВА НА АХМЕД ДОГАН

Дайте алтернативана днешното управление! Червените не стават, сините вече никакви ги няма, монархистите видяхме на последните избори колко са, а преди това колко стават. Трябва ни едно гражданско обединение, но и него го превърнаха в партия още в самото начало. И тука нещо гнило, а и опит и организация няма. Борисов се пробва да играе ролята на обединител, Цветанов - на авторитет. Сами оценете резултата. Но засега се очертава само една перспектива: да гласуваме за този, който предвижда в програмата си стегнат бюджет, строго спазване евро-правилата, всички заловени крадливи и корумпирани чиновници - в затвора, да се отнемат заглабените от Кобурга държавни имоти, да бъде потърсена съдебна отговорност от Симеон Борисов за нанесени щети на държавата - преобразуване на дълга, изсичане на горите и т.н., въвеждане на мажоритарна изборна система, прочистване на държавната администрация от устроили се кариеристи и доносници на ДС.

Този ББ взе да се взима насериозно - много лошо един пожарникар да казва на всеки кой какво да прави - видяхме го какво направи в общината - едно голямо нищо. Но държавата не е община, знаеме, че много му се иска да се надуе на премиерският пост, ама не му стига нито акъла, нито образованието - обаче съдейки по това кои досега са били на този пост - прости и алчни като него, може и да се докопа .

За предпочитане е Б.Борисов пред ДПС.

Няма смисъл да те побиват тръпки. Бързай да се запасяваш с вазелин! Това ще е единственото Ви останало забавление на останалите извън парламента.

Ти не си самохвал, ти си самосвал! Кажи ми бе пьо, кой кмет на София ти хареса досега? Само един спомени! Как пък на софиянци все накриво е сложен! И ми прави впечатление, че като питам софиянци кой кмет им е харесал от 1990г досега, мрънкалата не харесват нито един. За какво говнорим тогава?