Италия се отказа от "родител 1" и "родител 2" вместо "майка" и "баща"

Малко по малко намираме правилния път, изрази задоволство Матео Салвини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оххх много се смях на някои от коментарите ,боли ме корема..от смях,но всъщност не е смешно...има мъж и жена,баща и майка,мъжки и женски ,х и у...всичко друго е извратено...

за тука трябва здрава гьостерица

Салвини председател точка.

Да живеят САЛВИНИ и ОРБАН!

Определението номер 1 и номер 2, само по себе си е дискриминация от първия (по добрия) към втория, (по некачествения). Освен това, може "2" да се тълкува като любовница, любовник,а не съпруга. Най добре е да бъдат 1A и 1В и ако се появи и трети, което е неминуемо, да се регистрира като 1С. Така ще има равенство без дискриминация.Ако все пак има недоволни, да се въведе ротация, дневна, седмична или месечна. Ако и това не помогне, взема се една гьостерица и....

С гьостерицата трябва да се почне защото байгън от тези глупости.

Шейба и педали !!!

Италия се събуди, а България кога? Джендърниколовци ще ни унищожат по-бързо от Караибрахимовци.

да не си отклоняваме вниманието от апартаментите и мансардичките

Добре де при гейовете единия го играе мъж, а другия жена- какъв им е проблема? Инак как правят секс? Срам ги е да си кажат кой е момичето? Айде сега срам!

tonk11

Абе а при жените? Как ли го играят мъж?

Едната си закача страпон. Може и два - за пълно задоволяване

Първо и преди всичко не се е намерил учЕн, който да ДОКАЖЕ, че обратняците са различни, че съществуват и други полове. Тези глупости се възприеха от политиците и се натрапиха на обществата, като нещо нормално, подразбиращо се от само себе си, което изобщо не е вярно. Този въпрос трябва да се повдигне официално и да се изисква научно обяснение - Има ли други полове, кои са те, каква е тяхната анатомия и физиология, с кои се чифтосват, за да създадат потомство? След като учените отговорят аргументирано на този въпрос, можем да мислим за толерантност, т.е. съобразяване с тях, но не мисля, че ще се стигне до там.

Никой учен не може да противоречи на Божиите наредби и на Божията воля. И не може да измисли нещо различно от онова, което Бог е наредил - два пола, а именно мъжки и женски. Останалото са редки девиации и огромно число извращения на психари. Лукавият не спи.

тю, таман щях да предложа и "дете-1" и "дете-2" а сега - пак с тия остарели "син" и "дъщеря"...

tonk11

Няма нужда да го предлагаш. Вече го има. Мяй във Финландия беше. Там няма момиче и ли момче. Всички били "то". Оставяли децата сами да се осъзнаели.

Нямам нищо против хомотата, но от наглостта си ще си изпатят здраво накрая.

Номерирани родители е Яко. Аз предлагам да премахнем и имената - не е равноправно един да се казва така а друг иначе. Най-добре с номера. Например: "младеж14, кажи на своя родител1 да дойде на родителска среща, за да му разкажа как си се опитал да превърнеш младеж18 в родител2". А може изобщо да мехнем родителите. Щом може с двама бащи без майка или с две майки без баща, значи може и без майка и без баща. Децата отиват в специални домове инкубатори, кадето всички възрастни отглеждат всички деца - няма майки няма бащи, а само Родители с номера от 1 до 256. И ето че построихме комунизъма.

Идеята не нова. Нацистите са имали инкубатори за арийчета.

tonk11

На там отиват нещата.

това е комунизъм бе либерализъм де

Какво излиза: "разкритикуваха тази мярка като дискриминация срещу децата на лесбийките и гейовете" . Ами Какво правим като Родител 1 и Родител 2 е дискриминация срещу децата на хетеросексуални родители? Дай сега заради някакво малцинство от няколко % да дискриминираме всички хетеросексуални. Чието място е определено в психиатрията. И то не заради обърнатата им полова ориентация, а заради поведението, исканията и публичните им простотии и капризи. Нали е демокрация, всяко едно малцинство ще слуша и изпълнява каквото каже мнозинството. Основно правило на Демокрацията. Идва от древността. Причина, мнозинството винаги може да набие малцинството и ще бъде каквото каже. Все повече се замислям, дали не е дошло време да се върнем към корените на демокрацията. Може би прекалено сме се цивилизовали в крива посока. Просто един здрав и изтрезняващ бой бързо ще реши проблемите. Не става разни луди да пречат на нормалния човешки и обществен живот. За болните си има психиатрия.

"Ами Какво правим като Родител 1 и Родител 2 е дискриминация срещу децата на хетеросексуални родители?" И как така е дискриминация, да не би хетеросексуалните баща и майка да не са родители!???

Успяхте ли вече, след многобройни опити, да създадете дете от двама еднополови родители? Нямам такава информация, ама знам, че много притискате учЕните. Като успеете, пак ще обсъждаме. Засега - не са родители. И се сърдете на Бог, природата, науката, а не - на нас.

tonk11

И кой е 1 и кой 2? Мъжа 1 а жената 2? Не става. Това дискриминация за жените. Обратното е дискриминация за мъжете. Що па да е втори или втора?

И аз нещо не я схващам тази идея... След като е такава драма, нека само децата на хомосексуалните двойки имат родител 1 и 2. Защо трябва да се налага на всички? Ако пък жена има дете, и после е решила да стане лесбийка, много ясно че тя остава "майка", а другата жена - де да знам, майка 2 хаха. Въобще, за какво е цялата тази драма, аз не разбирам? Може би щото не съм гей, не разбирам...

Трябва да се бъгнеш в главата или да се надрусаш яко и тогава може и да ти се проясни.

Ами просто защото РОДИТЕЛ е по-обобщаващо понятие от МАЙКА или БАЩА! Не сте ли учили български език?

по-обобщаващо, а е по-обезличаващо. Първата дума, която едно дете казва, е МАМА, а не родител 1 или родител 2

Дали думата "родител" има нещо общо с раждането? Самото раждане дали има връзка с биологията? Разсъждавам си на глас просто...

Открай време Западът и САЩ са най-извратените общества. Но някои тука чуждопоклонници им се възхищават. Може и те да са извратени.

НЕ "МОЖЕ", А СА. Все пак извратен на извратен се възхищава, няма да се възхити на нормален. Старата приказка краставите магарета през девет баира се надушват.

"разкритикуваха тази мярка като дискриминация срещу децата на лесбийките и гейовете" Дискриминация срещу децата ли?И по какъв начин е дискриминационна мярката точно към децата,като се отнася за родителите им?И при това само за наименованието им в различните документи!!!Е поне не са стигнали и до глупостите за "децата не се раждат с пол,те с времето ще решават какви да са,момичета или момичета".

Как имаме нужа от някой като Салвини в България. Време ни е за Възраждане. Мислете на следващите избори.

Проблемът ще се реши много бързо - като се забрани на хомосексуалните двойки да имат деца! Така или иначе природата така го е решила...

Аз не възразявам да има "родител 1" и родител 2" но при едно условие: Трябва да е ясно кой от двамата ще е осеменител и кой ще ражда.

Феминизацията води до такива извращения. Права на жените ,на обратните на транссексуалните на толерастите ...докато се стигне до безправие на останалите.

Жабарите може да са се отказали, ама нашите нали са си модерни евроджендерски лизачи, няма да се откажат.

"Движение "Пет звезди", разкритикуваха тази мярка като дискриминация срещу децата на лесбийките и гейовете. " Аз пък не съм съгласна да се дискриминират децата на хетеросексуалните двойки, като им се отнемат " мама" и "татко".

ДА обаче мнозинството си мълчи ! Малцинството не спира да крещи, демонстрира и налага над мнозинството ! Мюсулманския свят превзема Европа и САЩ. В един момент ще започнат да се приемат част от правилата на Шариата и малцинствата ще страдат много ! Знаете какви са там наказанията за хомосексуализъм !

Аха, значи като наречеш майка или баща - родител им отнемаш титлата/ролята, така ли!???

Браво, малко бавно, но част от нормалните започват да мислят разумно и рационално. Докато не се забранят всякакви НПО-та, сдружения и т.н. обаче няма да се оправят нещата във все по-разлагащото се християнско общество. Мюсулманския свят само ни гледа сеира и превзема все повече територии в Европа.

Арабите изобщо не ни гледат сеира, а плащат яко на шефовете на тези НПО-та, за да прокарват техните интереси. Неведнъж съм изказвал предполоижнието, че "филантропа" и пишмандемократите около него са продали Европа срещу, много много пари и действат безмилостно в полза на арабите.

Не точно арабите, а едни техни роднини.

Да съгласен съм и точно това казвам.

В Италия са ПРОЯВИЛИ ЗДРАВА МИСЪЛ!