Италия продължава да се тресе, трус и в Гърция

Две нови земетресения разтърсиха Италия, съобщи Европейският сеизмологичен център.

Обратно в новината

Коментари - Италия продължава да се тресе, трус и в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците зареждат HAARP-а :)

И Везувий като направи едно буууххх и глей ко стаа

Вселената е създала най-прекрасни условия за живот на най-красивата планета - Земя. Хора, радвайте се на това чудо, наслаждавайте се на вълшебството, наречено живот, живейте го този живот и бъдете щастливи. Не се мразете, не завиждайте, не бъдете алчни, не живейте в страх и предразсъдъци, не се убивайте. Осъзнайте вашата истинска същност, осъзнайте Съзнанието, което сте. Вие не сте Его-умът, с който се идентифицирате, и който непрекъснато дефинира заобикалящия го свят и създава страдание, както за вас, така и за хората около вас. Вие сте вътрешното пространсрво на съзнанието. Негативната енергия, която създаваме чрез мислите и емоциите си ще взриви планетата. Бъдете благоразумни. Ние сме разумът, а не умът. Разликата е огромна. Осъзнайте я! За да не се самоунищожим.

да се родиш в пустинята да те видим такива ли ще ги редиш

Мощните вулканични изригвания винаги са предшествани от сеизмични трусове в района. Ако се случи такова изригване, какво каквото се очаква от учените изследващи цикличността им, та жална ни майка...

Края на света иде.

или началото...

Не се надявайте, колега. Прекалено е хубаво, за да е истина.

Краят ще е от някоя от великите сили но няма напълно да заличи човечеството!!!То ще оцелее още няколко хил. год. преди краят!НОСТРАДАМУС Както е казал АЙНЩАЙН -Третата световна не знам със какво ще се води но Четвъртата ще е със камъни и колове!!!