Ад на райския остров

Сред водещите теми за електронните издания на западните всекидневници тази сутрин е бомбеното нападение на испанския остров Майорка, приписвано на баската сепаратистка организация ЕТА.

Обратно в новината

Коментари - Ад на райския остров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли ще развява знамето на баските от затвора, а пък може някой да провери и прането на пари с доставка на оръжие за хубавците от приятелчетата министри на стойчков и ВИС 2? Е не е за вярване, но знае ли човек, може и да се сети якои СЕрталия?

Малко е пресилено заглавието. Загинанали са само 2-ма полицаи, а това, колкото и да не е хубаво се е превърнало, едва ли не в нещо нормално вече. За съжаление. Наистина е странно, оабче, че не предупредиха. Но, са ЕТА със сигурност, ако беше някоя ислямска организация атентатът щеше да е в по-голям мащаб и наистина щеше да е ад. Хазяйнат ми е guardia civil (нещо като военна полиция) и от него зная, че полицията много добре знае кои са ЕТА, къде са, всяко тяхно движение, но че не могат да ги задържат, без заповед от горе . Обикновено такава заповед идва на всяко X време. Т.е. - задържат се някакви хора колкото нали, да се види, че нещо се прави, но те биха могли да приключат с ЕТА още утре, стига да им се даде заповед.

Каква автономия ги гони тези в ЕС.

DA I AZ SAM TAKA..... RABOTIA

явно има доста промити мозъци, стига с тези ислямисти и тероризъм, защо не помислите малко кой създаде този мит и на кого е удобен, наистина ли вярвате, че всичко се прави от фанатици/ислямисти/т

На Маллорка работят и много българи, които и те като всички останали се борят за насащния. И аз съм една от тях.

Съгласна съм с теб ! Да дадем автономия на баските, и после на кюрдите и на всички , за които се сетите ..... мръсници ! Само ще изкажат дълбока тревога от случващото се в Майорка и самолет няма да прехвръкне над Испания / нито на Нато , нито на САЩ / . Да не говорим за зачетането на някакве права на баските .....

Като оставим 99% от кометиращите, които са абсолютни малоумници и са го доказали не веднъж, то ЕТА единствено вреди за бъдеща независимост на баските.

Този път са антиглобалисти от ЕТА, но какво се учудвате - антиглобалистислями мозъкпълен идиот

само ислямисти сви се въртят в кухите кратуни! що не ви дойде на ум1 че може някой друг нарочно да прави атентатите?!

Ако съдим по събитията в Косово, ЕТА са борци за свобода и на баските трябва да бъде дадена свобода. Къде са сега НАТО и Сополана да бомбардират Испания и да избият хиляди испанци и да избомбят испанската телевизия, за да освободят народа на баските?

Мисля, че подобно злодеяние може да се извърши единствено от фанатизиран ислямист или идиот.

Според американския Ню Йорк таймс все пак е странно, че ЕТА, която има навика да предупреждава за терористичните си нападения, сега не го стори, и все още не е поела отговорност за двата атентата от тази седмица.

Да не би пак да са ислямистите??!!

Абсолютно вярно ! VENSEREMOS !