Иран отхвърли преговори за ракетите, но няма да увеличава обсега им

Техеран ще продължи да работи за подобряване на точността на ракетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иран прави всичко възможно да постави Израел и всички държави в Близкият Изток под свои контрол чрез заплаха от ядрено унищожение,но предизвиква също толкова силно противопоставяне! Както и иранският съюзник Кремъл се мъчи чрез енергийни ресурси да подчини Европа на своите неофашистки имперски интереси,но използвайки парите и технологиите на Европа от които пък Русия е зависима и се озовава пред също толкова висока и непреодолима стена... С една дума Иран и в постоянен шах от опитите си да даде шах на съседите си!

Правилно, който няма оръжие го очаква пълна демократизация...

Откога точността на ракетите подобрява жизнения стандарт на хората. Тези брадати аятолахчета съвсем изфирясаха мозъчно, но скоро Израел ще ги оправи и един ден ще се свърши с тях.

А де питай американците?

Абе, защо американските, израелските, руските, френските... ракети са "добри", а иранските и севернокорейските "лоши", а?

Защото според исляма всички други са неверници и трябва да умрат а пра пра дядоти се е молил да бъде спасен от робството на всички богове но не и на Алах а баба ти кой знае колко турски е строшила за да спаси кожата. Американски писател е дал гласност на света на какво са подложени българите и след това Русия вижда печалба от войната и заедно с Румъния ни “освобождават” В момента Русия е военна но не и икономическа сила глозгат я олигарси от единственния и източник на доход “ресурси” които все някога ще свършат. За Северна Корея ти си знаеш че е диктатура която до 10г ще падне юга и севера ще се обидинят както едно време с германия стана.

А, в Пакистан, например, не са ли ислямисти? Пък не съм чул ракетите им, че и ядрено оръжие имат, да са лоши.

Ми то и според мошетата всички неевреи сме ... ГОИ (слуги) на евреите, ма това не те тревожи много, а?

stankow

Нарежете ги, нарежете ги, ако искате. Ама първо елате в България да видите какво става с една страна, която си ги нареже.

Хубаво е да се поинтересуваш, какво беше Иран преди Ислямската революция.

Хубаво е да се поинтересуваш, кой свали Шейха от власт и докара ислямската революция. Те краварите и филм си направиха да се похвалят.

Ей... няма по-лъжливо от путлераста бе. Ето ще ти цитирам. Накъсахте се бе. Все краварите виновни... и за кафявия ви зад-ник пак те виновни. "Революцията е подкрепена и извършена и с пряката помощ на СССР, който започва да играе роля на главен партньор на Иран в следващите години, като по този начин Съветската държава си връща загубените позиции в Иран, които губи, след като през 50-те години ЦРУ извършва преврат в Техеран, поставяйки шах Реза Пахлави и отстранявайки просъветски настроения ирански политик д-р Мохамед Мосадък. "

Е КАК ТАКА. ЗНАЧИ ХРИСТИЯНИТЕ ДА ИМАТЕ, А ИСЛЯМИСТИТЕ ДА НЯМАМЕ?

козяшки талибани

ами какво да ти кажа... само ще цитирам. Надявам се, че знаеш поне грам руски. "В 2010 гoдy пpи пepeпиcи нaceлeния oбoзнaчилacь цифpa в 15 mлн. пpaвoвepных. В 2013 oнa koлeбaлacь meждy 18 и 21 mлн." Пo cocтoянию нa 2019 гoд в Poccии – 30 mлн. mycyльmaн (пocтoяннo и oфициaльнo пpoживaющих в PФ kak гpaждaн). Этo 20% нaceлeния PФ. И этo бeз yчeтa нeлeгaлoв и пpиeзжих нa зapaбoтkи co вceх близлeжaщих cтpaн (Taджиkиcтaн, Kыpгызcтaн, Узбekиcтaн), koтopыe в пocлeдниe 5-10 лeт зaпoлoнили Poccию цeлыmи cemьяmи и ayлamи. Aбcoлютнo тoчнoe знaчeниe mycyльmaн нa дaнный momeнт вam нe ckaжeт дaжe ФMC, блaгoдapя их бeckoнтpoльнomy въeздy в PФ!