Иран отхвърли преговори за ракетите, но няма да увеличава обсега им

Техеран ще продължи да работи за подобряване на точността на ракетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е КАК ТАКА. ЗНАЧИ ХРИСТИЯНИТЕ ДА ИМАТЕ, А ИСЛЯМИСТИТЕ ДА НЯМАМЕ?

Нарежете ги, нарежете ги, ако искате. Ама първо елате в България да видите какво става с една страна, която си ги нареже.

козяшки талибани

Абе, защо американските, израелските, руските, френските... ракети са "добри", а иранските и севернокорейските "лоши", а?

Хубаво е да се поинтересуваш, какво беше Иран преди Ислямската революция.

Защото според исляма всички други са неверници и трябва да умрат а пра пра дядоти се е молил да бъде спасен от робството на всички богове но не и на Алах а баба ти кой знае колко турски е строшила за да спаси кожата. Американски писател е дал гласност на света на какво са подложени българите и след това Русия вижда печалба от войната и заедно с Румъния ни “освобождават” В момента Русия е военна но не и икономическа сила глозгат я олигарси от единственния и източник на доход “ресурси” които все някога ще свършат. За Северна Корея ти си знаеш че е диктатура която до 10г ще падне юга и севера ще се обидинят както едно време с германия стана.

Откога точността на ракетите подобрява жизнения стандарт на хората. Тези брадати аятолахчета съвсем изфирясаха мозъчно, но скоро Израел ще ги оправи и един ден ще се свърши с тях.

ами какво да ти кажа... само ще цитирам. Надявам се, че знаеш поне грам руски. "В 2010 гoдy пpи пepeпиcи нaceлeния oбoзнaчилacь цифpa в 15 mлн. пpaвoвepных. В 2013 oнa koлeбaлacь meждy 18 и 21 mлн." Пo cocтoянию нa 2019 гoд в Poccии – 30 mлн. mycyльmaн (пocтoяннo и oфициaльнo пpoживaющих в PФ kak гpaждaн). Этo 20% нaceлeния PФ. И этo бeз yчeтa нeлeгaлoв и пpиeзжих нa зapaбoтkи co вceх близлeжaщих cтpaн (Taджиkиcтaн, Kыpгызcтaн, Узбekиcтaн), koтopыe в пocлeдниe 5-10 лeт зaпoлoнили Poccию цeлыmи cemьяmи и ayлamи. Aбcoлютнo тoчнoe знaчeниe mycyльmaн нa дaнный momeнт вam нe ckaжeт дaжe ФMC, блaгoдapя их бeckoнтpoльнomy въeздy в PФ!

А де питай американците?

А, в Пакистан, например, не са ли ислямисти? Пък не съм чул ракетите им, че и ядрено оръжие имат, да са лоши.

Правилно, който няма оръжие го очаква пълна демократизация...

Ми то и според мошетата всички неевреи сме ... ГОИ (слуги) на евреите, ма това не те тревожи много, а?

Хубаво е да се поинтересуваш, кой свали Шейха от власт и докара ислямската революция. Те краварите и филм си направиха да се похвалят.

Ей... няма по-лъжливо от путлераста бе. Ето ще ти цитирам. Накъсахте се бе. Все краварите виновни... и за кафявия ви зад-ник пак те виновни. "Революцията е подкрепена и извършена и с пряката помощ на СССР, който започва да играе роля на главен партньор на Иран в следващите години, като по този начин Съветската държава си връща загубените позиции в Иран, които губи, след като през 50-те години ЦРУ извършва преврат в Техеран, поставяйки шах Реза Пахлави и отстранявайки просъветски настроения ирански политик д-р Мохамед Мосадък. "

Иран прави всичко възможно да постави Израел и всички държави в Близкият Изток под свои контрол чрез заплаха от ядрено унищожение,но предизвиква също толкова силно противопоставяне! Както и иранският съюзник Кремъл се мъчи чрез енергийни ресурси да подчини Европа на своите неофашистки имперски интереси,но използвайки парите и технологиите на Европа от които пък Русия е зависима и се озовава пред също толкова висока и непреодолима стена... С една дума Иран и в постоянен шах от опитите си да даде шах на съседите си!