Лазаров отрече да се е срещал тайно с Бисеров

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров отрече информацията, че е бил на тайна среща с вече бившия депутат от ДПС Христо Бисеров, след която той подал оставката си. Вътрешният министър пък допусна проверка в ДАНС за изтичане на информация.

Обратно в новината

Коментари - Лазаров отрече да се е срещал тайно с Бисеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ СТЕ ГРЕШНИЦИ! БОЖИЯТ СЪД НАБЛИЖАВА! ЩЕ ГОРИТЕ ВЪВ ВЕЧНИЯТ ОГЪН! ПОКАЙТЕ СЕ!

Баща ми ,лека му пръст винаги казваше..........са утайката на обществото!

ТОЛКОЗ ЗА ЛИЗНАТИЯ.

то само изпълнява

ЯСНО Е че Доган е преупреден! В България вечно ще има предатели! Вътрешния менистър - Светльо предаде Президента на България! А е човек с пагони и чест! хаха Сега пак някой пагонлия докладвал на Доган! Ехххх предатели предатели

Аве ,Лазаров ,..И ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ ---НИЩО? А КАК РАЗБРА ,КОЙ Е БОЯДИСАЛ ДРУГАРИТЕ ,ПРЕД ---ПАРТИЗАНО-20?

В тази държава всичко е в минало време.

А кой от ДАНС снесе информацията бе Цветанов преди още главния прокурор да е направил изявлението ? Между другото съпругата на Цветанов си работи и досега в ДАНС , та чистката с която ни проглушиха ушите явно не е толкова страшна. Дотук се цитират едни преводи за 400 000 долара , които за западен политик може и да са много , но за родните крадливи политици са жалка сума :-)

но някой го е засякъл в парламента и цитира точен час на събитията.

БСП лъжат и мажат за да отмине бурята, после ще спасят еничара Бисеров. Братските взаимоотношения с ДПС не трябва да се нарушават. Та нали те осигурява циганските гласове за червената партия. В протвен случай няма да влязат в парламента.

това нещо очаквате ли да си признае ? нали и на него ще му подадат оставката по лични причини ялов мандат от карикатурииииии !!!

Къде е сега Фюрерчето-фикус,да стъпи на кесията си/напълнена от Вожда на Хасан Бисеров/,да се извиси на високо и да заклейми...всички,които разкриха ХБ!

ЗАТОВА - ОСТАВКА, ОЩЕ В НЕДЕЛЯ!! ПАПЛАЧ КРАДЛИВА ЧЕРВЕНО-ТУРСКА!

От Лазаров по-тъп главен секретар на МВР не е имало.

По начало на тази длъжност умни никога не е имало!

Секретарчето с желираната магистрала на главата,този път наистина стъпа в говното,май?!

ИМА СНИМКИ,ЧЕ ГЕНЕРАЛ ВЛИЗА ПРИ ДОГАН. ИЛИ И ТОГАВА ЩЕ ОТРИЧАТ??

ДА ДЕ ,ОСТАВА И ДА СИ ПРИЗНАЕ ! КАКТО Е В СЪД. СИСТЕМА ,..КОГАТО ИМА ЗНАКОВО ДЕЛО ,..НАКРАЯ Бг-СЪДИЯ ЗАКЛЮЧАВА : ТОЙ/ПРЕСТЪПНИКЪТ/,КАЗА ЧЕ Е НЕВИНЕН !

ТОВА МОМЧЕ ЛАЗАРОВ, ЛИЧИ СИ, ЧЕ НЕЕ ОТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, ЩОМ ПРАВИ ХОРАТА НА БУНАЦИ. И ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ ЗА КЛАВДИЙ, КОЙТО НЕ ЗНАЕЛ, ЧЕ МЕСАЛИНА СПИ С ЦЯЛ РИМ!!

Постоянно се дъни, а изглеждаше наистина свесен човек.Явно се е врекъл във вярност на Доган и морала е на заден план.

Доста зъби има за вадене.....!!!!!

Братя предлагам ви да идем в сараите на Доган и да му се изпикаем на вратата.

То ние освен за пикаене за друго не ставаме,затова сме на този хал.

SH

Къде е Бисеров?... Да не се опитват да го правят "защитен" свидетел?... Но "сивия кардинал" знае, че от ОМЕРТАТА спасение няма и ще си мълчи като комунист на разпит?... :::)))

В друг форум прочетох страхотен коментар относно това, къде е Бисеров. Цитирам по памет: "Няма да се пуашите! Гърците ще го намерят и ще ни го върнат".

"Според Цветан Цветанов от ГЕРБ данните са били крити от главния прокурор с дни" Не с дни, а с години! В другите сайтове пише, че информацията за Бисеров е получена в ДАНС през 2012 г.. Да припомням ли на Цв.Цв. какъв е бил по онова време?

а ако е била непълна?

Ами да си я беше напълнил! Корупция на такова високо ниво си е много сериозна заплаха за държавата.

Чети какво е казал Писанчев, бе кретен, "данните са отскоро"! Или си на заплата от Позитано, да бързаш да изпълниш партийното поръчение за медийно затъмнение, тъпанар! Заради такива като теб ни работят крадците от ДПС!

Хайде малко по-възпитано, а? А колегата е прав - в обедните новини по Хоризонт другарят Ц. Цветанов каза, че е имал информация още миналата година. А защо не е реагирал - това вече е друг въпрос.

Какъв ти българин ,Йовчев е в ДПС !

Йовчев=Овчев ! Друго не може да се кажа ,за др.Йовчев ! И той е ЗАВИСИМ ,ОТ --А.ДОГАН !

проблема е че цялата страна е зависима от доган, но така е когато боико им скри шаибите решиха да го махнат със изкуствени протести и срс-та.

' КОЙ ПРЕДАДЕ ДАНС ? КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ? ДС - политическата полиция на БКП още дърпа конците !!!

НАРОДЕ !!!! малко розова мъгла и всичко е 6+! ПАК НИ БАЛАМОСВАТ!

А представяте ли си сега да се разплете мрежата на висшата мафия около и зад Бисеров.

Поредната НЕАДЕКВАТНА реакция на управляващите. Ама какво ли се чудя. Народа си рупа ли рупа. Тревица

"...то би трябвало да има проверка". Глупости. Това ако е министър на вътрешните работи, то аз съм китайски император. Защото още при получаването на тази информация проверката би трябвало да стартира на секундата. Иначе не се знае "къртицата" къде и какво още може да пропее и кому ще разплаче майката!

Не знам за Бисеров, но ако не разкараш нелегалните пришълци, ти повече не си българин...

Че той и сега не е българин, нали е назначен от Доган, поредния ибрикчия! Вижте отношението му към хората от Телиш и ще разберете чий задник ближе!