Илияна Йотова: Посвещавам победата на покойния ми баща и на Стефан Данаилов

Вицепрезидентът благодари на всички българи, участвали в изборите, защото са показали, че са граждани, а не поданици

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Посвещавам победата на покойния ми баща и на Стефан Данаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсна комунистическа

За какво се радвате, я си спонете с колко аса сречелихте преди 5г и д колко сега!!! Що за победа е това на фона на стотиците умрели през последния месец@!@ с това хоро като че ли тъпчете на гробовете им! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ! Но ГОСПОД ЗАБАВЯ, ВО НЕ ЗАБРАВЯ! ИДВА И ВИДОВ ДЕН...

Победата е на гласувалите, а не ваша лична и не е редно да ангажирате хората със семейните си посвещения,и лично възпитателни подходи на баща Ви. Изискваме сериозна, отговорна и резултатна работа от вас, а не опиянение и еуфория.

що ли ни се струва, че я посвещаваш на работодателя си Сорос?!

Свин-кята ще лежи още 5 години и ще се угоява! Честито!

Няма да съм лицемер. Няма да ви кажа честито, защото това не е правилен изказ, госпожо Йотова! Това не е победа, а народа, или част от него е решил да ви постави на Дондуков 2 за още 5 години. Така, че народът ви е избрал за негови работници за следващите пет години. Така, че стягайте си четирибуквията, и оправдайте очакванията им! За първи път от много време насам, нямаше да съм разочарован който и да беше спечелил изборите. Сблъсъкът беше между културни и почтени хора. То и за това реално нямаше и сблъсък и просташки нападки, каквито сме свикнали да наблюдаваме непрекъснато. Та, стягайте си и давайте мандата, че някой трябва да прави правителство. Как ще се приеме бюджета и какви актуализации ще има, не ми се мисли. От утре - на работа! Колкото до "гъбарите" - те имаха право на глас допреди 3 часа. Сега имат право да мълчат 5 години. Както се казваше в македонската реклама за кандидат-президент - после е...нье, нема каенье!

И да направите от Родината ни добро място за живот.

А трябваше да посвети пабедата на Жан Виденов, на когото беше говорителка през най-трудната българска зима !!!

Евала все изпечени комуняги

С интервьото си след разгрома си, Герджиков, показа ЧЕ НЕ Е подходящ НЕ СаМО за президент, НО И ЗА РЕКТОР на СУ. И ако има някакво достойнство и иска повече да не сваля авторитета на академичната общност трябва ДА НЕ СЕ ВЯСВА в СУ!!!

Какъв университет ! Срам за нацията !